|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
14.9.2009 13:01:31   
pikica 28
ojla, lep pozdravček od mene!
Kar nakaj časa se nisem nič oglasila. No 8.09. sem imela pregled in smo težki 2 kg in veliki 40 cm...skrajšal se je MV, kar je normalno in glede na moje počutje sem dobila bolniško do začetka porodniške.
Naslednji pregled imam 29.09. nekaj za na seznamček.user posted image

No mene pa zanima ali še katero tako zelooo boli medenica in sramna kost, da se ne more ustati in normalno hoditi? Mene tako boli, da mi mora občasno moj priskočiti na pomoč, da se lahko sploh vstanem in odracam na wc. Saj ko se enkrat razhodim je nekoliko bolje. To sem tudi povedala G, pa je rekel, da je to vzrok, ker se vezi rahljajo.
Dobila sem železo, da ga pijem..ker mi ga nekoliko primanjkuje...

Je pa res, da se počutim iz dneva v dan bolj utrujeno, vse me boli, slabo spim (že obračanje iz boka na bok..mi predstavlja bolečine...).

Saj samo še dobrih 7 tednov pa bomo imeli korenjaka v naročju. Komaj čakva!!!user posted image user posted image In zato se splača malo potrpeti, kaj ne?user posted image

< Sporočilo je popravil pikica 28 -- 14.9.2009 13:03:32 >

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu divja)
Neposredna povezava do sporočila: 576
14.9.2009 13:15:38   
juniorka
Glede lezalnika.. midva sva nabavla tega(v Avstriji za 80eurov),ga ma se zdaj 2 letnik za sedet, je pa od prvega meseca imel dnevni dremez notri, gre cisto v lezec polozaj. Bomo vidli, ce bo sestrci odstopiluser posted image
http://www.mothercare.com/Fisher-Price-newborn-to-toddler-rocker/dp/B000N1XV70/sr=1-6/qid=1252926697/ref=sr_1_6/277-4670779-8299615?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 577
14.9.2009 13:18:44   
Nezy85
nekje sem enkrat slišala da se lahko v lekarni kupi kozmetika za dojenčka in dobiš še tko lepo pakirano v torbici, a katera ve kaj o tem?

Ja tassika, jaz sem omenjala tole kozmetiko iz lekarne, baje jo babice najbol priporočajo za novorojenčke, kompletek pa dobiš pakiran v nahrbtniku, reče pa se :
BebiVal, komplet pa vsebuje:
-mazilo za nego dojenčka (neguje, ščiti in pomirja občutljivo in pordelo kožo pod plenicami)
-negovalna otroška krema (neguje in ščiti občutljivo kožo obraza in rok)
-posip za otroke (vpija ostanke vlage in ščiti kožo na pregibih pred draženjem in nastankom odrgnin)
-mandljevo olje
-čaj za otroke
-čaj za doječe mamice
in DARILO brisačkauser posted image
celotna cena mislim da je 33€

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 578
14.9.2009 13:23:32   
tassika
Saj ne vem a je to drago ali ni, pomoje da ni, ker je vsaka zadeva skoraj 10 eur. A ti si že kupila, me zanima zaradi roka uporabe, ker so rekli, da se to splača kupit res malo pred rokom, sploh če imaš hladilno mazilo, ki ga oni naredijo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 579
14.9.2009 13:39:29   
juniorka
nezy85, Bebival je od MB lekarn, tako da ne vem, ce paketke prodajajo tudi v kteri drugi lekarni. Je pa res, da ima skor vsaka lekarna svoje kremice, in po mojih izkusnjah je vsebina kar ista. Drgace pa samo priporocam Bebival, jaz sem si ga se sem prnesla, pa veliko pakiranje za 10 evrov(?tolk je blo vcasi) vzamite. Pa olje tud iz lekarne priorocam.
divja, zelim da cimprej prezenes prehlad in odstranis bradavice. Meni so se tud po prvi user posted image nardile, vendar so same odpadle p par mesecih, zdaj pa m je spet ena micena zrastla na stegnu, pa upam, da odpade. Za pralne plenice pa pojma nimam,samo ce so ble ze pr 2 uporabljene, bi jaz max 50% nove cene placala, tko da poglej malo po netu. Meni se zdi 250 veliko, samo jaz sm cene tukaj gledala.
pi82ka, jaz sem tudi na trebuscku zadnjic pajacke pomerjalauser posted image
pikica 28, mene vcasih kar na lepem vseka med nogami, da ne morem vec koraka nardit, pa mine po nekaj casa. Odkar vsak vecer spijem magnezij, se skor vec ne pojaviuser posted image , spi pa tudi fino(trkamuser posted image ).
Uf, take dobre rock komade vrtijo, da bi kar plesala, ampak plese samo tista v busijuuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 580
14.9.2009 13:43:07   
juniorka

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Saj ne vem a je to drago ali ni, pomoje da ni, ker je vsaka zadeva skoraj 10 eur. A ti si že kupila, me zanima zaradi roka uporabe, ker so rekli, da se to splača kupit res malo pred rokom, sploh če imaš hladilno mazilo, ki ga oni naredijo.

Mislim, da ima krema 1 leto rok uporabe, olja in alkohol so pa vcasi res imela napisano gor porabiti v rok 1 meseca, zdaj je a v temnih steklenickah( govorim za Bebival izdelke) in majo vecino 1 leto rok, vsaj to, kar mi je sister prnesla!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 581
14.9.2009 13:44:14   
juniorka
Kuhat al telovadit, to je zdaj vprasanjeuser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 582
14.9.2009 13:45:19   
Nezy85
V reviji Mama&Dojenček, sem tudi zasledila reklamo za BebiVal in piše odspodaj "na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah" tak da pomoje bi morali imeti po  celi Slovenijiuser posted image
obiščite spletno stran http://www.mb-lekarne.si/
Jaz še moram to dokupi!!

< Sporočilo je popravil Nezy85 -- 14.9.2009 13:46:19 >

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 583
14.9.2009 13:45:54   
tassika
Kuhat jaz delam paello danes

< Sporočilo je popravil tassika -- 14.9.2009 13:56:19 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 584
14.9.2009 14:00:39   
mayamaya
jaz pa bi, da bi meni kdo kaj skuhal user posted image danes sem sama, ker moj dragi dela cel dan

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 585
14.9.2009 16:26:19   
srecna_zvezda
Zivjo punce!

Sem si morala kar nekaj casa vzeti da sem vas vse prebrala.user posted image pa naj se jaz malo pokomentiram; glede spanja- zaradi prostorske stiske, bo bebi spal pri nas v spalnici in sicer v posteljici 70x140. Dobiva jo sicer od bratove zene, pa tudi dosti bolj prakticna se mi zdi-dolgorocno.
glede sopinga...user posted image se moram kar malce brzdati. Me ze moj malo grdo gleda..user posted image sicer pa se se nisem odlocila katera kozmetika bo za najino pikico najbolj primerna, bom se malo po netu morala pobrskati.

Sicer pa sem danes bila pri G in je tehtnica pokazala da sem se v 2 tednih zredila za 4kg!!! groza! Namrec prej sem vsak mesec pridobila 3kg/mesec sedaj pa 4 v 2 tednih.. je pa res da se kaj dosti na meni tudi ne vidi, sem visoka pa tudi odvecne kilaze prej nisem imela. Pa tudi baje dosti vpliva na tezo zastajanje vode..user posted image

Naslednji pregled imam 13.10. toliko za seznamcek.

Je pa rekla sestra, da se lahko ze kr prej oglasim ce bi jih ze rabila...Mogoce pa res...Namrec nekako imam obcutek da bom rodila pred rokom. (ali pa so to moje bojazni...) Spola se vedno ne veva, pravi G da sicer nekaj binglja med nogami, a ne more reci da je fantek.... Sprasevala sem se ze, ce je sploh mogoce da potem kaj binglja med nogami PUNCKEuser posted image   
No sedaj sem se tudi jaz razpisala, da boste ve imele kaj prebratiuser posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 586
14.9.2009 17:20:08   
kajjada
Ojla,

me zanima, če katera mogoče ve oziroma je že dobila odločbo glede porodniške s CSD? Ker sem dobila za 105 dni, kolikor traja porodniška, a potem za nego dobim pa novo odločbo od 105 dni naprej do konca?user posted image

pikica 28, tudi mene boli med nogami oziroma sramna kost, medenica, al kaj vse je še tam spodaj, tako da vstajam, da se vedno na neki opiram, sploh ponoči, ko hodim na wc. Ampak sej še samo mesec in pol in bo konec teh muk.

A si je mogoče katera nabavila obroč za plavanje za otroke, ker jaz si drugače sploh ne predstavljam sedenja prve tedne, ko šivi bolijo kouser posted image , če si šivan seveda.

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 587
14.9.2009 18:17:51   
spelap1
jaz sem iz šole, je zelo zanimivo ne pa za mojga dragega, je bil zelo tečen, hb da je samo še 2x in sestra ki je predavala je rekla da jim ni treba več priti, če nimajo časa-je bil cel vesel. tko da jutri grem sama.
glede pralnih plenic. jaz sem jih kupila rabljene v zelo dobrem stanju-ker so bile uporabljene samo parkrat, jih je 12 racmank +4prekrivalne hlačke +vložki(mislim da jih je okoli 20) +tiste podlogice za v pleničko,ki jih zavržeš če se otrok pokaka +čaj za doječe matere +aptamil za prvi mesec pa sem dala 160€ mislim da je še bila kar vredu cena. bomo pa vidli kako  se bodo odnesle.
sem pa dobila posteljnino od galeba. komaj čakam da jo bom lahko uporabila in da bom lahko v posteljico še kaj dala.je pa še samo 9 tednov do konca. upam da mi čim prej mine

lep pozdrav

(odgovor članu kajjada)
Neposredna povezava do sporočila: 588
14.9.2009 18:21:23   
mashy
Zdravo!

Zadnje čase vas samo berem, ni pa časa, da bi pisala.

Jaz delam do 25. septembra polovični delovni čas, potem pa na dopust in potem porodniška. Si ne predstavljam, da bi morala delati do uradne porodniške in to 8 ur user posted image Priden domov tako utrujena, da grem direkt spat.

Ali vas tudi tako utrudi, če hodite?? Danes sem šla po službi v mesto. in sem komaj prišla domov. tako me je vse bolelo. trebuh cel trd, bolel pa me je tudi križ. NIč kaj fajn občutek. Sem si pa danes kupila čaj plahtico in ga že pijem. Prav dober je.

naslednji teden začnem počasi prati cotke za otročka, v grobem pa imamo vse pripravljeno. Tako, da nas ne bo kaj presenetilo. Ker imam tudi jaz občutek, da bo otroček prišel prej na svet, kot pravijo user posted image

(odgovor članu kajjada)
Neposredna povezava do sporočila: 589
14.9.2009 19:13:48   
mayamaya
evo spet sem iz šopinga. ta je bil zadnji za opremo sobice. jupi user posted image . sva kupila še barvo in ko jo prebarvava bo nared. sem prav vesela. upam, da nama uspe za vikend to naredit. moj dragi je sicer rekel, da on to v parih urah prebarva. še boljše user posted image .

tako, da za vikend se lotim pranja cunjic in plenic in potem likanja in zlaganja v predalike.

sem pa bila prejšnji teden na dopustu (nisem šla nikamor, samo v službo nisem šla user posted image ) in bi se zlahka navadila na to. ampak bo že. čez točno en mesec grem na porodniško user posted image . jutri pa grem urejat papirje na CSD.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 590
14.9.2009 19:35:44   
tassika
Jaz sem tudi tako utrujena od hoje, vsi priporočajo sprehode, jaz pa komaj 500m prehodim, da ne omenjam stopnic, ne vem kam je šla moja kondicija. Danes me pa še zebe in iz nosa mi teče. JAz sem šla pa kupit kombinezonček, sem hotla kupit enega v BC pa je bil 40 eur in potem sem pač pristala na to, da ga kupim v idexe trgovini za 26 eur, sam je pa pač spet roza, ampak skoraj za polovico cenejši, malo pa moram biti racionalna.
Tudi jaz imam v grobem že vse, zdaj kupujem samo še malenkosti.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 591
14.9.2009 19:42:00   
Eva19
kolk si pa velikost kombinezončka vzela? jaz ga bom mogla tut verjetno še kupi, enega sicer mam, ampak mislim da bodo prekratki rokavi...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 592
14.9.2009 19:50:29   
tassika
Vzela sem 62 da bo za mogoče celo zimo, prvi mesec itak ne greš preveč vn, če pa bo na začetku malo večji pa tudi ne bo panike saj v vozičku se ne vidiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 593
14.9.2009 19:53:55   
mayamaya
te ki kupujete kombinezončke, kaj boste imele otroka v globoki košari ali boste brez? ker meni se zdi kombinezonček kar preveč topel za v voziček s košaro. ali ga mislite uporabljat ko pač otrok ne bo v košari?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 594
14.9.2009 20:06:47   
tassika
Mayamaya jaz sem na januarkah 2009 brala da ne bo preveč, ker košara tudi ni ful topla in ene so celo imele še v kombinezonu, košari in pa še zimsko vrečo, to se mi pa zdi malo preveč, sicer pa poem vidiš, če mu bo vroče ga paspodaj malo manj oblečeš, prebrala sem tudi da ne priporočajo šala čez nos in usta in ena je napisala, da kljub temu da je bilo zunaj -10 je hodila z malim vn in ni bilo nobene panike, je imel mrzel nosek, nogice pa vedno tople in ni nič zbolel, ker kombinezonček ga itak do vratu zapne, jaz sem kupila takega, ki ima tudi za nogice tko in pa rokavičke za roki, že všite.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 595
14.9.2009 20:18:21   
pikica 28
jaz sem kupila zimsko vrečo, ki jo nameravam najprej uporabljati v košari, kasneje mi pa tudi paše na športni voziček (ima zarezice za pas)... Je pa zelo topla - znotraj je iz termoflisa...zunanji del pa je nepremočljiv in neprepihljiv.... Sicer imam tudi kombinezonček, vendar mislim, da je preveč, da oboje skupaj uporabljam...ker je vreča res vroča...user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 596
14.9.2009 20:23:16   
tassika
pomoje tudi, jaz pa vreče nimam, ker je moja svakinja ni rabila in mislim da bo kombinezonček dovolj, malo malo se mi pa zdi da bi bil notri samo v pajacku in pa pokrit z dekico, bo le zima in jaz ne mislim celo zimo viseti doma zaprta, ker tudi zame ni dobro.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 597
14.9.2009 20:37:45   
pikica 28
se strinjam s tabo tassika....malo je to pajacek in dekica...

Najprej sem nameravala kupiti ovčko za v košaro...pa sem potem dobila res toplo vrečo... Oblekla ga bom in lepo zavila v vrčo in mislim, da bo to ok...seveda ne bom izpustila rokavičk in dvojne kapice...Vse pa je odvisno tudi od tega kako mrzlo bo... Jaz tudi upam, da bom lahko kmalu šla z njim ven , ker to je dobro tako za mamico kot za novorojenčka...

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 598
14.9.2009 20:37:46   
mayamaya
ne samo pajacek in dekica itak nista dovolj. bolj sem spraševala glih zaradi tega ker ene imajo kombinezonček pa dekico in pomožnosti še zaprto košaro user posted image . jaz imam en tak bolj plišat kombinezonček, pa en dekica zraven še zraven, pa misim da bo dovolj toplo tudi za našo burjo.
vi pa govorite o teh kombinezončkih ki so kot uni za na sneg, ne? tega jaz nimam, pa ne vem če bi se podala v nakup?
to o šalih sem pa tudi jaz že slišala

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 599
14.9.2009 20:39:18   
pikica 28
kaj ni dobro šalča uporabljat?...
mayamaya..jaz ti priporočam ovčko za v košaro...

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......