|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
14.9.2009 9:57:02   
maja1488
Kati, pri tako majhnih je baje pot od noska do ušesa ravna in gre lahko tale smrkelj komot do ušeska in se tam vname in zapaca. Tudi fiziološko je meni rekel P, naj ji dajem v mal dvignjenem položaju in čimprej vem, da jebi šla po tej poti do ušeska, ker je na poti skozi nosek že pobrala vse bacile. Mi imamo baby vac in mi je fanj, ker potegne super in je kr neki časa mir.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
14.9.2009 10:01:00   
petrazg
Kati pojdi v bc po baby vac (al ga pa naroči mislim, da pri Riji na rr) ti ne bo žal in kar ne boš mogla verjet koliko ji bo še ven priteklo. Fiziološke ji daj pa kar več v nosek, ne po kapljicah. 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
14.9.2009 10:05:07   
petra a
ma so luštni tile vaši škratjeuser posted image user posted image

katmat-ne šparat fiziološke, da se ji ne vnamejo še ušesa

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
14.9.2009 10:06:57   
FLASK_A
Kaj ste hitro reagiraleuser posted image Kati samo pravi, da je hecna ker ji piska skozi nosekuser posted image Bejbiji naši...

A bo danes dež al neuser posted image Samo strašijo nas, vikend je bil pa najlepši do zdaj!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
14.9.2009 10:07:08   
petrazg
Petra kako je Nejc

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
14.9.2009 10:08:56   
Anonimen
dobro jutro!!!

smo spali tako - tako. se je zbujal tudi na pol ure?! zdaj sem se odločila, da bo Urban spal pri meni, da vidim, kako bo z nočnim spanjem... ker jaz ne morem več! križ imam že z..ban in zvečer zaspim skupaj z Oskarjem.

zdajle mulček drnjoha, seveda... sem mislila do Mercatorja in Kika (petrazg, si doma??) pogledat spalne vreče. pa še Dudica me je spomnila, da grem v Hoferja po trenerke.

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3531
14.9.2009 10:11:08   
petrazg
k.tja sem doma, skoz na rac...user posted image user posted image user posted image doma pa bomba. Lahko greva na sprehod. Kdaj si mislila it

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
14.9.2009 10:11:15   
KatMat
kaj morm na sesalec prklopt????

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
14.9.2009 10:13:01   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

Če nimaš baby-vac a, pol ničuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
14.9.2009 10:13:33   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

ma so luštni tile vaši škratjeuser posted image user posted image

katmat-ne šparat fiziološke, da se ji ne vnamejo še ušesa
pa sej jo bom utopila

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
14.9.2009 10:13:54   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
smo spali tako - tako. se je zbujal tudi na pol ure?! zdaj sem se odločila, da bo Urban spal pri meni, da vidim, kako bo z nočnim spanjem... ker jaz ne morem več! križ imam že z..ban in zvečer zaspim skupaj z Oskarjem.

user posted image Šit! Boga...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
14.9.2009 10:14:36   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

k.tja sem doma, skoz na rac...user posted image user posted image user posted image doma pa bomba. Lahko greva na sprehod. Kdaj si mislila it

s kje sta vidve? Tut postojna?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
14.9.2009 10:15:03   
PapuaNG
jutro,

mi smo se spet kar fino naspali user posted image Pa joške so spet polne. Se pa hoče zdej vedno najprej iz ene, potem pa še iz druge nafutrat, čeprav prva še ni prazna. Mogoče je pa še tok žejen, da mu ni fino samo mleko.
Meduzica mi mamo tut težave s flaško, je noče sploh. Na začetku je vsaj mleko pil iz flaške, zdej pa tut tega noče. Bom danes enkrat probala,ko bo lačen s tole nukovo flaško, ki ima nastavek enak kot duda. Če ne, bo pa treba še po tommee tippi flaško, sicer sem pa pol že brez idej. Ga pa lih zarad tega ne morem nikjer pustit dlje kot za dve ureuser posted image Ampak ok, vsaj ni tečka, pa nas to ne ovira pri tem, da gremo kam ven jest user posted image Ga pač nafutram prej,pa je mir.

Se je začel pa včeraj kar sam dajat na desni bok user posted image Počasi a vztrajno nam bo uspelo. Pa vriska vsak dan bolj (pa se vsakič malo ustraši svojega vriska user posted image ).

Gremo mal na sprehod, preden se uščije...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
14.9.2009 10:15:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

a baby vac? Ja-na sesalec. Ga imam tudi jaz in mi je fajn...ravno danes sem zaradi noska ob 6 vlekla sesalc iz omareuser posted image . Morajo sesedje mislit, da sem res fajn pridna...in ponavadi pol še posesam, ko je že uštekan - dve muhiuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3539
14.9.2009 10:16:20   
petrazg
Kati ... obstajata 2 varianti. Eno, ki jo priklopis na sesalec in druga da sama z usti potegneš. Mi imamo to drugo, ker sesalnik... si ne upam, čeprav večina to uporablja...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
14.9.2009 10:19:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Kati ... obstajata 2 varianti. Eno, ki jo priklopis na sesalec in druga da sama z usti potegneš. Mi imamo to drugo, ker sesalnik... si ne upam, čeprav večina to uporablja...

hja...stvar okusa...sicer pa sesalec daš na najmanj, pa tud cevka sama precej moči odvzame. Maš pa konstantno sesanje, za tiste smotane smrklje - ti ne more sape zmanjkat.user posted image Sicer pa kar ti bolj paše.

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3541
14.9.2009 10:26:44   
Anonimen
FLASK_A iz Lj-Šiška.

evo, moj vriskač se je zbudil,... baje zunaj pihauser posted image ,... prav nič prijetno za sprehod. ga bom dala v trak in dežnik s seboj nesla, če bo začelo deževati,... pa žeton za avtobus.
petrazg, ne verjamem, da se bova sprehajala...user posted image  bova bolj dinarčke zapravljala. te pokličem, ko bom v bližini pa bova videle kako in kaj, prav?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3542
14.9.2009 10:27:35   
Anonimen
aja, pa slikice krščencev so čuuuuuudoviiiitee!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3543
14.9.2009 10:32:27   
petrazg
k.tja... mi se moramo samo še najesti....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
14.9.2009 10:34:11   
KatMat
ful hvala za info!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
14.9.2009 11:17:46   
Anonimen
joj maja te čist razumem, moja tašča ima tud raka se z njim bojuje že 15letuser posted image

no pa se je nika naspalauser posted image user posted image user posted image

jz sem pa danes prvič naredila polnozrnate palačinkeuser posted image user posted image user posted image madonca so nasitneuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3546
14.9.2009 11:22:00   
petra a
petra-bolje, tudi pikice zginjajo, bo...imajo pa v vrtcu spet norice, grrrrr...ne vem ali jih je prebolel zanč ko je mel ene pikice (nejčeva zdravnica ni vedela kaj so, moja pa je bila prepričana da so norice), upam da nam ne prnese spet kaj domov

sem pa zdajle poslala profesorici mail če me vzame pod mentorstvo za diplomo (iz mojga foha), držte pesti prosim

fajn so tudi palačinke iz ajdove moke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
14.9.2009 11:22:27   
KatMat
ma noben se mi ne oglasi...kaj naj pa zdaj??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
14.9.2009 11:23:38   
petra a
jaz bom šla pa v hoferja po žabice, sam ne še danes, ko se nejc pocajta do konca

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
14.9.2009 11:30:49   
petra a
a vam delajo ZS, meni napiše napaka na straniuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?