Anonimen
|
Evo me ! Naša miška pridno spančka že od 20.15 in ko tole pišem, ugotavljam, da imamo večerno rutino. Jupi! Se najemo in skopamo (včasih se vrstni red zamenja, pa tudi kopamo se ne vsak dan), potem sledi previjanje, bistvo je pa oblačenje pidžamice, ki mu sledi posteljica. Najprej malo več lučke, potem zasenčena lučka, pa malo muzike iz igračke, seveda se tudi lubčkamo (toda ne preveč, ker ji ne paše), na koncu smo že v temi, vmes pijemo (to je bistvo, da zvečer več ne jokamo: ogromno spijemo vode!!! ... očitno je bila naša miška žejna, toda v naročju ni hotela veliko piti ), ko smo že fajn zaspani se obračamo na bok, mamica kaj lepega zapoje, se umirimo in zaspimo. Tako da mi ob uspavanju več ne jokamo! Joj, kako sem vesela! Pri uspavanju čez dan smo malo sitni in jamramo, toda prav tako ne jokamo. Madonca, smo rabili 5 mesecev, da smo skužili našo muco . klavdyk - Čestitke za 5 mesecev! Mi smo kmalu za vami, še par dni. Sonček85 - Hvala za zamenjavo fotkice. Pa kako to, da te ne bo več toliko na rr? Zaradi krsta? Želim ti čim lepše vreme in naj bo nepozaben krst! detelja - Pa res se vidi zobek! Kakšna lepotička! jernejav - Mi uporabljamo kremico za ritko od Welede in je res super, tako da jo toplo priporočam, saj je 100% natur. Če kdaj Ela dobi malo rdečo ritko, ji rdečina po enem nanosu takoj zgine. Čeprav pa zadnji mesec itak ne mažemo vedno, ampak samo 1-3 krat na dan. kimmii - Mi smo zaenkrat še samo na riževi kašici, drug teden pa gremo na korenček, tako da smo še čisto na začetku. zanchy - Mi tudi "sedimo" samo par minutk na dan, ker je še čisto majava . Pa tudi dolgo ji ne paše, se začne spodvijat, tako da očitno še ni zrela za ta korak. Tudi v naročju se še vedno nosiva tako, da je s hrbtom naslonjena name, če jo dvignem tako, da je z obrazom k meni in pokonci, ne mara. Ni kaj, pri nas gre vse bolj počasi, sem se itak že sprijaznila s tem. Važno, da se smejimo in vriskamo. Blancica - Čestitke za 5 mesecev in mere! Pat74 - Objemček za vaju , držim pesti, da prehlad čim prej mine . So res ubogi ti naši srčki, ko zbolijo, so nenadoma čisto mirni, toda za smeh je pa še vedno energija . kpmk - Mogoče mu pred kašico daj najprej mleko in potem kašico, da čez dan dobi oboje. Ela tudi malo protestira, da ko poje kašico, potem kar ne bi več mleka, toda malo vztrajam in potem lisička vse popije . Kot bi imela težave prešaltat iz žličke na dudo. Držim pesti, da se vam pošlihta . Pri nas se tudi spet zbujamo vsak drug dan enkrat čez noč, čeprav smo že spali od 9h do 6h, jo zbudi želodček. Ni kaj, lakota je huda reč . m..tina - Čim večkrat na dan s fiziološko (obvezno pred vsakim hranjenjem in vedno, ko se ti zdi, da ima zamašen nosek), baje fiziološke ne more biti preveč, dela pa čudeže . tinaaja - Tudi mi še nismo zreli za sadje. Sem ji včeraj, ko je gledala mene, kako jem in se slinila kot polž, dala za polizat jabolko in je skoraj znorela od jeze, ker ni šlo več soka ven , sva ji hitro zmiksala in je zraven, ko je jedla jabolčno kašico, tako glasno godla od užitka, da sva se z dragim lahko samo smejala. Toda čez nekaj ur se je pokakala in je v blatu bila popolnoma nepredelana jabolčna kašica. Tako da smo se lepo odločili, da bomo še kar dober teden samo na riževi kašici. Potem pa najprej kuhan korenček, pa bučke ... in potem kuhano sadje, šele potem surovo. Glede uspavanja pa držim pesti, da čim prej ugotovita, kaj matra Dito oziroma kaj jo uspešno uspava (razen lupinice ) . Ti pošiljam 24 ur spanca in eno konkretno masažo hrbta ! Miška2006 - Itak, da smo te pogrešale! Bravo za 6 mesecev in vsa silna praznovanja. To pa je bil žur! Evo, pa sem , lepo in dooolgo noč, polubčkajte svoje zakladke, NenaLena
|