|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
12.9.2009 8:24:12   
kpmk
user posted image POMOČuser posted image  Kaj na jnaredimo..... Ian je že lepo spančkal celo nič in nato so ga začeli zobki matrati in rezultat.... podnevi ne jemo NIČ (samo kašice) ponoči bi pa jedel n 3-4h user posted image user posted image user posted image  kaj naj naredim, da bo začel spet čez dan jesti???? Hvala

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
12.9.2009 8:28:06   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

user posted image POMOČuser posted image  Kaj na jnaredimo..... Ian je že lepo spančkal celo nič in nato so ga začeli zobki matrati in rezultat.... podnevi ne jemo NIČ (samo kašice) ponoči bi pa jedel n 3-4h user posted image user posted image user posted image  kaj naj naredim, da bo začel spet čez dan jesti???? Hvala

kpmk
- vem kako je to. Naš Jakob tudi čez dan je veliko manj kot je prej, poleg vsega je pa grozno sitkan, ponoči pa seveda nekako more nadoknaditi, kar je izpustil čez dan. Verjetno je le obdobje in bo minilo. Da takrat pa bom pač morala potrpeti.
Upam, da tudi pri vas čimprej zobki pokukajo na plan.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
12.9.2009 8:31:21   
Blancica

kpmk
- vem kako je to. Naš Jakob tudi čez dan je veliko manj kot je prej, poleg vsega je pa grozno sitkan, ponoči pa seveda nekako more nadoknaditi, kar je izpustil čez dan. Verjetno je le obdobje in bo minilo. Da takrat pa bom pač morala potrpeti.
Upam, da tudi pri vas čimprej zobki pokukajo na plan.

Tudi jaz se pridružujem temu, verjetno bo minilo, s tem da se mi zbujamo in jemo skoraj na dve uri čez noč ...
gresta pa zelo počasi obe spodnji enkici ven... tako da, glede na hitrost izraščanja predvidevam, da bomo še nekaj časa takole user posted image ampak le pogumno...tudi zobki enkrat zrastejo user posted image

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
12.9.2009 8:55:12   
kpmk
veronikab in blancica - joj sem mislila da je samo pri nas tako. Naš tamali čez dan popije (če) 50 ml mleka, ko je pa ura po 5ti popoldan pa začne jest user posted image user posted image  upam, da res tole čimprej mine ker sva z atijem zombija user posted image
Očitno so res zobki, pri nas se pa vidijo tudi zobki oz bele pikice na obeh sredinah zadaj zgoraj,... nekje 3ke,4ke, ne morem točn ocent user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

Neposredna povezava do sporočila: 1179
12.9.2009 9:47:23   
detelja

ja to pa poznam...moja je ista...čez dan bi sam kašice jedla, če ji ponudim mleko pa tako mulo kuha me sploh ne upošteva sam me brca...sam jaz vztrajam pri mleku....meni je p rekla, da ponoči tolkokrat je bolj zaradi cartanja, ker ne more spat...je rekla, da naj če se le da ji dajem čaj, ko ne gre pa ji naj dam mleko, ampak kao oni ne bi smeli biti lačni na manj kot 5-6 ur...rekla je tudi, da prvi obrok naj bo mleko, 2., 3....pa naj bo razredčeno mleko npr. 150 vode pa 3 žličke mleka ali pa prav pripavljeno mleko ampak v čist majhni količini 60 ml največ 90ml....pri nas se je zdaj stanje mal popravilo...tako, da mi je samo 1x ponoči, večkrat pa se zbudi pa ji ponudim čaj, največkrat pa hoče sam slepo dudo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
12.9.2009 9:47:42   
detelja
moja manekenka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
12.9.2009 10:19:16   
malcekvita
res je fletkana s temi očalci user posted image

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
12.9.2009 12:48:24   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Prilagam še novo fotkico za seznam, Sonček85 če jo boš lahko zamenjala. Hvala! user posted image

Takole se smeji naša pleškica user posted image user posted image user posted image :

user posted image

user posted image user posted image user posted image lej jo lepotičko

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

moja manekenka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
12.9.2009 13:56:16   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Jutro vsem,

ja, pa smo staknili svoj prvi prehlad - težko dihamo in požiramo, trudimo se z baby vacom in fiziološko, ampak ne gre najboljš, če ima sluz očitno ravno med grlom in nosnicami. Drugač se trudi bit vseeno dobrovoljček, čeprav je ves bogi - karakter, a ne! Še vročinco zmerim. Pa lep vikend vsem.

Mi tudi, pa mu tako grozno hrope v prsih, očitno ima tudi sluz med grlo in nosnicami, ker tudi nama nič ne potegne vn. Mu pa kuham timijanov čaj, ki bi naj pomagal, bomo videli.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
12.9.2009 14:59:59   
veronikab
... če katero zanima telovadba, ki jo lahko izvajate doma, na tem linku lahko sname odlično telovadbo:

TUKAJ

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
12.9.2009 15:10:09   
malcekvita
nenalena vaša punca je tud že prav velika in tako luškana user posted image

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

Neposredna povezava do sporočila: 1186
12.9.2009 15:35:36   
Pat74
jerneja jest mu na vsako uro čistim s fiziološko in pomaga, saj mu je vročinca s 37,8 padla na 37,3.

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
12.9.2009 16:21:35   
m..tina
Madona, pr nas pa že enkrat ni mira. Končno nam je uspelo, da smo se rešili vročine, zdej mamo pa zamašen nosek. Sranje! Če ma kera kako idejo, kako nosek čimprej odmašit, se priporočam! user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
12.9.2009 19:38:07   
detelja
pa je spet večer...zadnje čase opažam, da je čedalje bolj težko kaj naredit poleg maje...maja me rabi vsako sek., sam na wc grem pa se že tuli kot sirenauser posted image user posted image user posted image pa ko je zaspana bog pomagaj kako smo glasni...pa ne more in ne more zaspat...jaz pa sem zdaj na hitrco spakirala kufre...gremo jutr k majini botrci na dunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam me mal jezi, ker vedno ko gremo no prej sva še sama hodla vedno je slabo vremeuser posted image , ampak saj vsak dan se napoved spremeni...ne bomo pustili, da nam slabo vreme uniči dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
12.9.2009 20:21:19   
tinaaja
Pozdravcek mamice.
Sem prebrala zadnjo stran in se lahko samo podpisem pod vse. Strajk z dojenjem, vrocina prejsnji vikend, zdaj ji tece iz nosa, rizolino pridno papa, s sadjem sem za par dni prenehala, ekr smo imeli take stale z jokom, da sem tud sredi noci na urgenci pristala, kjer so ugotovili, da klinicno ni nic narobe z njo... Dober teden imamo kar pestro, dita ima take izpade joka, da je kriza. Malo smo jo pogruntal, da ima zgleda premalo spanja, urik smo ji porusili z uvajanjenm brine v vrtec, zobki ji matrajo, skratka vse skupaj je kar hudo. No ampak vazno je, da ni nic hujsega. Neprespanost in utrujenost bomo ze not prinesli.
Uspavanje - no da vam povem, kako pri nas to poteka zadnjih par dni. V navalu obupa, ko je tok jokala, sem jo v torek po 2 urah kricanja zapakirala v lupinico in sla v avto. In tako 2x tisto noc. in je punca zaspala. Zdaj ko zacne kricat, jo dam v lupinico in jo nosim po stanovanju. O bolecem hrbtu ne bi, ampak vseeno bolje kot pa jok in stok. In bucka mala mirno zaspi, kar je najvazneje. Pol ima ponoci kaksno pavzo od spanja user posted image  za cca 1,5 ure oz vstane ob 4 kot danes.. Mi2 sva ze ciiist fuc, ampak kot receno - z malo dobre volje in humorja se prebijamo user posted image

Za nosek - operil za otroke zmesas s fiziolosko v razmerju 50-50 in das kaksno kapljico v nos. Brez tega pri nas ne gre, ne pri mali ne pri veliki ne pri najvecji user posted image  In seveda fizioloska in pucanje. Veliko fizioloske. Je pa normalno, da manj jedo, ce so prehlajeni.

GH - ali katera ze daje riz, koruzo ali krompir? Sem pozabila, kdaj naj bi s tem zacel, glede na to, da so nevtralna zivila..

Mirno noc zelim vsem user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
12.9.2009 21:16:01   
Miška2006
Lep večer vsem skupaj. Upam, da se me še spomneteuser posted image user posted image . A me je katera pogrešalauser posted image user posted image

Mi ga kar dosti bandamo in tako gre čas hitreje mimo. Računalnik sploh ne vem več kaj jeuser posted image .

Naša Nina je imela včeraj 6 mesecev in smo praznovali na veliko. Poleg nje smo slavili še mojega tavečjega, ker bo čez teden dni dopolnil 5 let. Midva z možem sva tudi slavila 5 obletnico poroke, moja mama in tata pa na isti dan 38 obletnico poroke. Tako je bilo slavje na višku.

Naslednji teden pa imamo posvetovalnico in še pikico dobi. Za mere sporočim seveda naknadno, ko mi bo naslednjič uspelo priti do računalnika.

Ne uspem vas brati. Le par postov glede pregladov mi ni uteklo. Mi smo na srečo še zdravi oz. nismo prehlajeni! Moram potrkat. Da nas ne bo to doletelo kaj kmalu.

Čestitke vsem za obmesečnice in preglede.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
12.9.2009 21:24:54   
sonček85
Pozdravljene od zmatrane mamice!!!
detelja:i kako lepo se smeji
nmagk:hvala in srečno vam naslednji teden,to pa bo žuranje.Mi imamo drug t kao after party za krstuser posted image (za tete,strice po mamini strani)
blančica:kako lepa slikca,A vi dobite pa piko v rito ,mi jo dobimo v bedro.In super za korenjaka pogumnega
Pat:čim prejšnje okrevanje user posted image user posted image
tinaaja in miška :lepo pozdravljene ,A ste nas še le našle .Dajta se večkrat javit
miška in kpmk:čestitke za 6 in 5m

A ste glasovale danes za mojega Sončka user posted image user posted image

Tko mi smo danes ves dan delali in pripravljali za jutri ko imamo krst ,pa Aleksa rihtat in potem še vse za jutri cote da ne pozabim in verjele ali ne sem zbita ko kamen.Noge me tko bolijo da kr kaj.No jutri pa le držite pesti za lepo vreme.Hvala in lp vsem pa lahko noč

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
12.9.2009 21:54:16   
Anonimen
Evo me user posted image !
Naša miška pridno spančka že od 20.15 in ko tole pišem, ugotavljam, da imamo večerno rutino. Jupi! user posted image user posted image user posted image Se najemo in skopamo (včasih se vrstni red zamenja, pa tudi kopamo se ne vsak dan), potem sledi previjanje, bistvo je pa oblačenje pidžamice, ki mu sledi posteljica. Najprej malo več lučke, potem zasenčena lučka, pa malo muzike iz igračke, seveda se tudi lubčkamo (toda ne preveč, ker ji ne paše), na koncu smo že v temi, vmes pijemo (to je bistvo, da zvečer več ne jokamo: ogromno spijemo vode!!! ... očitno je bila naša miška žejna, toda v naročju ni hotela veliko piti user posted image ), ko smo že fajn zaspani se obračamo na bok, mamica kaj lepega zapoje, se umirimo in zaspimo. user posted image Tako da mi ob uspavanju več ne jokamo! Joj, kako sem vesela! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pri uspavanju čez dan smo malo sitni in jamramo, toda prav tako ne jokamo. user posted image Madonca, smo rabili 5 mesecev, da smo skužili našo muco user posted image user posted image user posted image .

klavdyk - Čestitke za 5 mesecev! user posted image Mi smo kmalu za vami, še par dni. user posted image

Sonček85 - Hvala za zamenjavo fotkice. user posted image Pa kako to, da te ne bo več toliko na rr? Zaradi krsta? user posted image Želim ti čim lepše vreme in naj bo nepozaben krst! user posted image user posted image user posted image
detelja - Pa res se vidi zobek! user posted image user posted image user posted image Kakšna lepotička! user posted image

jernejav - Mi uporabljamo kremico za ritko od Welede in je res super, tako da jo toplo priporočam, saj je 100% natur. Če kdaj Ela dobi malo rdečo ritko, ji rdečina po enem nanosu takoj zgine. Čeprav pa zadnji mesec itak ne mažemo vedno, ampak samo 1-3 krat na dan.

kimmii
- Mi smo zaenkrat še samo na riževi kašici, drug teden pa gremo na korenček, tako da smo še čisto na začetku. user posted image

zanchy - Mi tudi "sedimo" samo par minutk na dan, ker je še čisto majava user posted image user posted image user posted image . Pa tudi dolgo ji ne paše, se začne spodvijat, tako da očitno še ni zrela za ta korak. Tudi v naročju se še vedno nosiva tako, da je s hrbtom naslonjena name, če jo dvignem tako, da je z obrazom k meni in pokonci, ne mara. Ni kaj, pri nas gre vse bolj počasi, sem se itak že sprijaznila s tem. Važno, da se smejimo in vriskamo. user posted image user posted image user posted image
Blancica - Čestitke za 5 mesecev in mere! user posted image user posted image user posted image

Pat74 - Objemček za vaju user posted image user posted image user posted image , držim pesti, da prehlad čim prej mine user posted image . So res ubogi ti naši srčki, ko zbolijo, so nenadoma čisto mirni, toda za smeh je pa še vedno energija user posted image user posted image user posted image .

kpmk - Mogoče mu pred kašico daj najprej mleko in potem kašico, da čez dan dobi oboje. Ela tudi malo protestira, da ko poje kašico, potem kar ne bi več mleka, toda malo vztrajam in potem lisička vse popije user posted image user posted image user posted image . Kot bi imela težave prešaltat iz žličke na dudo. Držim pesti, da se vam pošlihta user posted image user posted image user posted image . Pri nas se tudi spet zbujamo vsak drug dan enkrat čez noč, čeprav smo že spali od 9h do 6h, jo zbudi želodček. Ni kaj, lakota je huda reč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

m..tina - Čim večkrat na dan s fiziološko (obvezno pred vsakim hranjenjem in vedno, ko se ti zdi, da ima zamašen nosek), baje fiziološke ne more biti preveč, dela pa čudeže user posted image .

tinaaja - Tudi mi še nismo zreli za sadje. Sem ji včeraj, ko je gledala mene, kako jem in se slinila kot polž, dala za polizat jabolko in je skoraj znorela od jeze, ker ni šlo več soka ven user posted image , sva ji hitro zmiksala in je zraven, ko je jedla jabolčno kašico, tako glasno godla od užitka, da sva se z dragim lahko samo smejala. Toda čez nekaj ur se je pokakala in je v blatu bila popolnoma nepredelana jabolčna kašica. Tako da smo se lepo odločili, da bomo še kar dober teden samo na riževi kašici. Potem pa najprej kuhan korenček, pa bučke ... in potem kuhano sadje, šele potem surovo. Glede uspavanja pa držim pesti, da čim prej ugotovita, kaj matra Dito oziroma kaj jo uspešno uspava (razen lupinice user posted image ) user posted image user posted image user posted image . Ti pošiljam 24 ur spanca in eno konkretno masažo hrbta user posted image !

Miška2006 - Itak, da smo te pogrešale! user posted image Bravo za 6 mesecev in vsa silna praznovanja. To pa je bil žur! user posted image

Evo, pa sem user posted image , lepo in dooolgo noč, polubčkajte svoje zakladke,
NenaLena

(odgovor članu Miška2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 1193
12.9.2009 22:06:47   
nmagk
Pozdravljene,mi smo bili pa danes na pikniku pri prijateljih,cel dan,Karolina je bila tako pridna,da so se vsi čudili,kot da je ni,spala,jedla in se zabavala v vozičku.
Boge mamice,saj bo,prehitro mine čas in bebiji zrastejo in marsikdo se potem noče več toliko cartat,zato jih kar cartajte,vem pa da je hudo,ker noč ima svojo moč in če ne spiš je hudo,moram potrkat naša Karolinca je kar pridna zaenkrat in tudi zobki jo še ne mučijo,se ful slini in skoz daje rokice v usta samo zobkov pa še ni.Vem kako trpi hrbet pri nošenju,pri meni je vse pustilo kar hude posledice,danes imam krivo hrbtenico in s tem potem težave,no sicer pri meni je tudi službena deformacija.

Za prehlad in odmašenje noskov so zame zelo dobre kapljice 31 od justa,jaz sem kapnila 2 kar v vodo,ko sem kopala otroka,moj Grega je bil zelo velikokrat prehlajen,ko je bil dojenček,ali pa če imate tuš kabino natočiš vročo vodo 3-5 kapljic noter,malo zapreš kabino in držiš otročka,da malo vdihava,pri meni je to pomagalo,Karolina pa na srečo še do sedaj ni bila nič prehlajena.Pa materina dušica,namažeš po stopalih in za ušeskih,kadar je bilo hudo,sem pleničko namazala z materino dušico,jo z likalnikom segrela in dala Gregatu na prsi in hrbet in ga oblekla,to sem mu pustila kar čez noč,nekaj je šlo not ostalo je pa vdihaval ko je spal in se mu je nosek počasi odmašil.

Pa mirno noč.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
13.9.2009 8:00:13   
Pat74
Hojla,

mi smo danes bistveno boljše, se je včerajšnje čiščenje obrestovalo.

Kpmk upam, da ste tud vidva kaj boljše.

Sonček lep krst vam želim.

Miška seveda smo te pogrešale.

Tinaaja lepo, da si se oglasila.

Nmagk res pridna pupka! Pa tudi tvojaNenaLena ne zaostaja!user posted image user posted image

Pa seveda čestitke vsem za obmesečnice.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
13.9.2009 8:08:42   
Pat74
m..tina upam, da sta tud vidva danes boljše.

detelja lepo se imejte na Dunaju.

veronikab hvala za link o telovadbi, ampak sem premalo disciplinirana, da bi to samoiniciativno počela.user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
13.9.2009 8:10:36   
Pat74
jerneja upam, da je timjkanov čaj pomagal.

Je toliko naših aprilčkov bolnih, da kar spregledam katerega. Pa lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
13.9.2009 13:40:33   
m..tina
Dan, punce!

Za nami je pa ena strašna nočna ura. Naš mulček je včeri smrkal, ampak nič pretiranega. Ponoči se je pa zbudil v kričečem joku in smo ga neki časa cartali, peli, hodili sem in tja, pa se pikec ni potolažil. Nakar se je začel dabit in kašljal je ko velik. Pol mi je pa začel bruhat samo sluz. Mal je manjkalo, da bi ga pelala k dežurnemu. Potem smo še neki časa hodili sem in tja in se je le potolažil in zaspal. Danes pa nosek ni tak pretirano zamašen, samo ga vseeno vsake tok čistimo s fiziološko. Bolš par minutk joka čez dan, kot pa tako kričanje kot danes ponoči!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
13.9.2009 22:10:21   
sonček85
hejla!!!
nena:ja  zaradi krsta,pa tko nasplošno vas bom prišla manj obsikovat kot prej,ker smo kr naprej leteči.Pa da ne urejam samo jaz seznamčkauser posted image Drugače pa ne morem brez vasuser posted image hvala vreme je bilo krasno,ksrt pa res nepozaben
Pat :hvaala
m...tina:joj revček naj bo čim prej bolje.Pa kaj a sluz,a misliš da iz noska ko je imel zamašenega ali kaj drugauser posted image pošiljam mu pikepokeuser posted image

Imeli smo krst in bilo je super.Najprej je bila maša Aleks je neprestano gledal Gospoda Vanča in 10minut pred koncem maše  zaspal sedeuser posted image nato pa sem ga položila da je ležal na meni in ves obred krsta prespal,še ko ga je mazilil in polil z vodico se ni zbudil.Pravi mali frajer.Res nimam ene besede da bi rela da ni bil priden,še solze ni spustil in niti sitkan ni bil tisto uro ki je maša trajala(namreč maša traja mkalo dlje ker naš župnik ingra na kitaro)
Ja potem pa še piknik s torto in veliko daril.Skratka bilo je res super,prav nepozabno,after party piknik pa še v nedeljo Spet se bo jedlo in pilo,mami je pa danes ko sod,polna od hrane in pijače.Zdaj Aleks lepo aja ker je zmatran,mami je vse lepo pospravila in pere perilo,ati je šel pa v nočno user posted image Na krstu pa je bila tudi Zara Marie z mamico in očijemuser posted image mala je pravap ozerka,in mala princeska.

A STE GLASOVALE ZA SONČKA,ČE NISTE JE ŠE ČAS, JUTRI PA SPET
user posted image user posted image user posted image
Lahko noč in eno bolho za pomoč

p.s.slikce ko dobim slike ,ker je slikala ena prijateljica in ima vse slike.

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 13.9.2009 22:14:34 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
13.9.2009 22:12:44   
m..tina
Tista sluz je bla po moje mešanca vsega. Mal od noska, mal je blo belo - mleko. Sam je blo zadeve kr velik.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?