|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
12.9.2009 20:43:10   
metuljcek321
Almera, WB to Slovenia. Kako si? Kaj utrujena? Sta včeraj uspela še kaj praznovat z dragim? Berem, da vas nekaj napada - ja, ti smola, no - naj gre čim prej stran vsa ta nadloga ... šccc, šcccc, šccccc.

Majuška 2 uri zamujajo? So naredili obvoz čez Italijo? Pa nič poklicali? Meni se zdi to tko grdo, če nekdo TOLIKO zamudi, pa niti javi ne ... pri nas svak in svakinja to redno prakticirata, meni se pa lasje kravžljajo ob tem - he, he.

PS: Anybody here al se vse crkljate? Sem tonight slamnata vdova, pa se mi čveka ... je katera za bla, bla?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
12.9.2009 20:45:14   
nanka
Flower bravo user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke za opravljen izpit

Neposredna povezava do sporočila: 4177
12.9.2009 20:47:04   
nanka
Tukaj sem, nisi sama, samo se mi knjiga bere, sem se vrgla v branje Twlight,filem sem pa že pogledala, zdaj nestrpno čakam drugi del filma.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
12.9.2009 20:48:14   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Tukaj sem, nisi sama, samo se mi knjiga bere, sem se vrgla v branje Twlight,filem sem pa že pogledala, zdaj nestrpno čakam drugi del filma.

Se tudi tebi dopade Robert Pattison?user posted image  user posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
12.9.2009 20:53:58   
nanka
KdoSuper natural je Robert? Ne poznam igralcem, meni je zgodba všeč, vampirji, volkodlaki, pa včeraj sem gledala novo sezono user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4180
12.9.2009 20:59:25   
nanka
Metuljčica si mi ušla? Potem grem pa še jaz, branje vabi 

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
   [Brisano sporočilo]
12.9.2009 21:58:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
   [Brisano sporočilo]
12.9.2009 22:35:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4183
13.9.2009 0:05:52   
Majuska

Hojla,

evo mene iz kina ... na koncu sem se odločila za Grdo resnico in mi ni žal, Gerard je itak car user posted image pa film je fajn za nasmejat. Pa še s kolegico sva lahko imeli ženski čvek ... user posted image sem šele pred kratkim prišla domov.

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška 2 uri zamujajo? So naredili obvoz čez Italijo? Pa nič poklicali? Meni se zdi to tko grdo, če nekdo TOLIKO zamudi, pa niti javi ne ... pri nas svak in svakinja to redno prakticirata, meni se pa lasje kravžljajo ob tem - he, he.

PS: Anybody here al se vse crkljate? Sem tonight slamnata vdova, pa se mi čveka ... je katera za bla, bla?

Ma tako je bilo - dopoldne pošljem frendici sms, kdaj prideta in mi odgovori, da ob 16h. Mi že čakamo, vmes dam malega spat za popoldansko siesto, vidim da je klicala. Vrnem klic in mi reče, da ker se nisem javila, ni vedela, če lahko pride. Ja halooo? Ve da imamo otroka, se pravi bi lahko malo računala s tem, da vsak trenutek ne morem dvigniti ... pa če smo se itak zmenili ob 16h ... skratka reče, ja prideva, ampak se moram še nekje drugje oglasit. Pišuka, jaz pa zmenjena za kasneje, da grem v kino. No saj na koncu se mi je v redu izšlo, ampak vseeno, da jo moram čakati 2 uri, da pride - s tem da ona od naju rabi uslugo ...

Mah, nima veze. Itak sem ful zbrkljano pisala, se vidi, da sem že zmatrana ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4184
13.9.2009 6:59:06   
Tinky
Jutrčk user posted image

Teo se je ob 5. zbudil lačen kot volk, sem mu naredila flaško, na hitrco je zeksal, se dvignil, mi vzel poušter in zaspal. Potisnil me je čisto v kot, tko da se nisem mogla niti premaknit. Ni blo druge, kot vstat in si skuhat kafe. Med tem se je že kruh spekel, tko da ima zdej dnevna tak fajn vonj po svežem kruhu.

Ko se bosta moja dva moška zbudila, gresta takoj k tašči, ker rabim cel dan zase oz. mir.
Sobica je bla že v petek sestavljena (falili so barvo front, ma ok, mi je tudi ta všeč, tko da ne bom komplicirala), včeraj sem nabavila stenski rob in stensko dekoracijo z motivom medvedka Pu-ja, tko moram še to zalepit, spucat in selit vso Teovo robo.

V petek zvečer je sosedov pes spizdu nov Teov čeveljček in ga do danes še nismo našli. Je sicer mož šel takoj zatežit lastnikom, ker se to ni zgodilo prvič (že dva para šlap sta ostala vdovca). A to je očitno isto kot bi se nekdo pogovarjal sam s sabo oz. steno, ker folk ni vreden tolko, da bi se vsaj opravičil.
Sedaj razmišljava v tej smeri, da bi jih prijavili, ker je nedopustno, da ne moreš niti copat pred vhodnimi vrati pustit. Samo kam, komu prijavit???
Ker očitno ne lepa, ne grda beseda ne zaleže in je treba ukrepat tko, da bojo štekali, da se z nami ni za hecat.

Ej, ma kar se nam dogaja zadnje čase je res noro!!!

Včeraj smo šli po špežo in v nakupovalnem centru (je bla obletnica otvoritve) je nastopala Manca Špik, ko sem šla mimo nje, so mi njene dolge noge segale tipo nekje do vratu user posted image user posted image user posted image
Moj dragi mož jo gleda, gleda, gleda in reče....to je pa pi.čka in tričetrt, ga čudno pogledam in pol mi reče, ja ti si pa pi.čka in pol, ker nimaš tko dolgih nog.user posted image user posted image

Ok, dovolj je blo nakladanja na vse zgodaj user posted image user posted image

Zvečer škljocnem sobico in pokažem kakšno slikico.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
   [Brisano sporočilo]
13.9.2009 8:34:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4186
13.9.2009 10:38:47   
Majuska
'jutro,

madona tale RR me zdajle sploh ni spustil noter ... pojma nimam, kaj se je dogajalo. Takole, jaz sem se ravno vrnila od najboljšega soseda, v Domžalah so ga namreč prejšnji teden prenavljali in sem bila kar malo zgubljena. Je pa pasalo skočiti ven user posted image

en pozen zajtrk
user posted image

Fanta še kar dremuckata ... Aleksander je flaško dobil okoli 7.30, nato pa skakal po nama. Očitno sem morala glih od doma, da ga je nazaj zmanjkalo user posted image

Takole, počasi grem v kuhinjo ... dodelujem idejo, kaj bo za kosilo - pečen piščanec, pire krompir, za naju z malim še kolerabica in solata.

Ej Tinky, tvoj dragi si bo moral z milom usta oprat, ker grdo govori user posted image

Almera, fajn da zna mali zdaj po slamici potegnit, a ne? Nam je to pred kratkim ratalo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4187
   [Brisano sporočilo]
13.9.2009 11:03:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4188
13.9.2009 11:04:12   
3jeMi
Lovro je "rekel": KDO ZA BOGA STA PA TALE DVA? user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
   [Brisano sporočilo]
13.9.2009 11:09:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4190
   [Brisano sporočilo]
13.9.2009 11:10:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4191
   [Brisano sporočilo]
13.9.2009 11:13:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4192
   [Brisano sporočilo]
13.9.2009 11:15:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4193
   [Brisano sporočilo]
13.9.2009 12:19:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4194
13.9.2009 14:30:31   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

Lovro je "rekel": KDO ZA BOGA STA PA TALE DVA? user posted image user posted image user posted image

user posted image

Kako sta lepa ... in zdaj je 3jeMi gospa postala user posted image user posted image user posted image

Naj bo vajina pot posuta s čim več rožicami in čim manj trnja, pa da ljubezni nikoli ne zmanjka. Čestitke!!! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
13.9.2009 15:22:04   
Majuska
Saši,

vse najboljše in veliko lepega!!

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
   [Brisano sporočilo]
13.9.2009 17:20:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4197
   [Brisano sporočilo]
13.9.2009 17:21:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4198
   [Brisano sporočilo]
13.9.2009 17:22:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4199
   [Brisano sporočilo]
13.9.2009 17:24:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?
photo
Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?