Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 11:37:45
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina ja, dandanes se jim moraš še zahvalit,da so ti vzeli otroka v vrtec... glede na gužvo ki jo imajo... Pri nas je skupina 2-3 in so več ali manj vsi isti. Vem,pa da mojim je bolj všeč tam kjer so punce mal starejše ma s tem se pa res ne strinjam...če ne bi bilo naših otrok, bi jih bilo pol brez službe.... z isto ponižnostjo nastopamo pri zdravnikih in pol je naše zdravstvo takšno kot je... je že res, da so boge z nami (starši) ampak to je njihovo delo in mi je logično da se potrudijo, da bodo otroci zadovoljni
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 11:38:50
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: melaverde dan! kar se tiče formiranja skupin smo nemočni, pri nas jih celo ravnateljica sestavlja... moji sestri tudi ni prav, da je v skupini 10 punc in trije fantki, od vseh 14-ih samo 3 govorijo (Val, Ema in še ena februarka) posledično se starejši dolgočasijo.... mi nismo imeli težav ne z uvajanjem, ne s poletjem....so pa nastopile sedaj ko pridem domov vprašam Vala kako je bilo danes. Val: Ni bilo dobro. jaz:zakaj? Val: sem jokal? jaz: zakaj? Val: Ema je jokala ki ni bilo mamice in sem jokal tudi jaz.... Fant že zdej ve kaj je solidarnost jaz si to razlagam drugače, fant že ve kako nas jugat
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 13:04:50
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: melaverde dan! kar se tiče formiranja skupin smo nemočni, pri nas jih celo ravnateljica sestavlja... moji sestri tudi ni prav, da je v skupini 10 punc in trije fantki, od vseh 14-ih samo 3 govorijo (Val, Ema in še ena februarka) posledično se starejši dolgočasijo.... mi nismo imeli težav ne z uvajanjem, ne s poletjem....so pa nastopile sedaj ko pridem domov vprašam Vala kako je bilo danes. Val: Ni bilo dobro. jaz:zakaj? Val: sem jokal? jaz: zakaj? Val: Ema je jokala ki ni bilo mamice in sem jokal tudi jaz.... Fant že zdej ve kaj je solidarnost jaz si to razlagam drugače, fant že ve kako nas jugat To tudi... ne skrbi se bodo že znašli Joj pa še glede vrtca in jokavih otrok... Tarin vsako jutro še preden se obleče za it stran teži kdaj gremo v vrtec Ko Nastia še niti zbudila se še ni... pol pa v vrtcu joče
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 15:10:26
|
|
|
|
majrim
|
načeloma pridem
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 17:29:17
|
|
|
|
thaiss
|
allora se vidimo
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 18:51:05
|
|
|
|
asso
|
Uživajte... še zame
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 19:09:05
|
|
|
|
thaiss
|
ne rivaš??
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 20:13:16
|
|
|
|
asso
|
Ne, ker porabim skupno preveč časa... imam še full za pripravit in pospravit, ker jutri me cel dan ni... kdaj drugič.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.9.2009 8:29:39
|
|
|
|
zrak
|
jutro.. kako je bilo včeraj? Sem skoraj imela namen pridet, pol pa me je neka utrujenost pobrala in sem se zvrnila na kavč... no upam, da bo še kaka priložnost...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.9.2009 8:32:35
|
|
|
|
asso
|
Jutro še od mene... Ste se naklepetale včeraj? No, jaz sem vsaj šla spat ob 21.30... danes pa ustala ob 5.10 ker sem si mogla podnujno lase umit.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.9.2009 8:33:15
|
|
|
|
n€na
|
jutro, je bilo fajn včeraj, je blo fajn tudi v živo mal poklepetat z vami Zrak lahko bi prišla bi te takoj utrujenost minila, bi ti čevapi dali moči
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.9.2009 8:40:09
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na jutro, je bilo fajn včeraj, je blo fajn tudi v živo mal poklepetat z vami res je eno vprašanje.....ima katera izkušnje s kupovanjem copatkov preko te strani: http://www.copatki.si/index.php?categoryID=556
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.9.2009 9:26:21
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro še od mene... Ste se naklepetale včeraj? No, jaz sem vsaj šla spat ob 21.30... danes pa ustala ob 5.10 ker sem si mogla podnujno lase umit. anka jaz sem danes vstala ob 5.30 za se pedenat laske... ..pa še ratala je kot pri frizerji Očitno je pravi dan (luna), ker meni je tudi frizura uspela...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.9.2009 9:33:25
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: helenav IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro še od mene... Ste se naklepetale včeraj? No, jaz sem vsaj šla spat ob 21.30... danes pa ustala ob 5.10 ker sem si mogla podnujno lase umit. anka jaz sem danes vstala ob 5.30 za se pedenat laske... ..pa še ratala je kot pri frizerji Očitno je pravi dan (luna), ker meni je tudi frizura uspela... kaj si gledala po naravniku.. nič več nam ne poveš kaj piše
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.9.2009 10:23:37
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: helenav IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro še od mene... Ste se naklepetale včeraj? No, jaz sem vsaj šla spat ob 21.30... danes pa ustala ob 5.10 ker sem si mogla podnujno lase umit. anka jaz sem danes vstala ob 5.30 za se pedenat laske... ..pa še ratala je kot pri frizerji Očitno je pravi dan (luna), ker meni je tudi frizura uspela... kaj si gledala po naravniku.. nič več nam ne poveš kaj piše Mah, ga nisem gledala... samo, ko mam za it k frizerki gledam, ker če ne bi imela škifo lase, ker ko si jih bi hotela umit, po naravniku ne bi smela :)
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.9.2009 11:30:00
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen eno vprašanje.....ima katera izkušnje s kupovanjem copatkov preko te strani: http://www.copatki.si/index.php?categoryID=556 Jaz ne poznam, ampak bi pa imela take čevlje!!!!! http://www.copatki.si/index.php?productID=680 Kako ste se imele? Jaz si nisem upala privoščiti. Naša Neža vedno bolj kuha in vedno bolj kašlja. Zvečer me je že začela dajati panika, ker ji je svečka držala samo eno uro in pol. Ponoči se ji je še kri iz noska ulila. Sklepam sicer, da zaradi polnega noska, upam da ni to posledica vročine... Popoldne jo peljem k P. Upam, da bo pa zdaj kaj videt. V ponedeljek ni videlanič, v sredo tudi ne...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.9.2009 11:55:05
|
|
|
|
austen
|
navt..... za vsako dete ena....upam, da bojo pomagale
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.9.2009 14:20:22
|
|
|
|
NAVT
|
Austen ........ ZS
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.9.2009 15:06:27
|
|
|
|
austen
|
NAVT....ZS alo pupce lepo se imejte...se tipkamo kaj drugi teden.....vikend bo ........sodeč po napovedih ....naporen........
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.9.2009 14:07:37
|
|
|
|
n€na
|
NAVT upam, da ste že zdravi Pa je šel moj v Italijo in tako sva ostali sami ne vidim ure da pride nazaj Še Zala čuti, da ga ne bo nekaj časa je jokala, ko ji je dal ljubčka in mu ni hotela pomahati, sedaj pa se me drži kot klop...boga ...bova tudi to preživeli... Lep dan se tipkamo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.9.2009 16:27:40
|
|
|
|
Sibil_
|
Thaiss in Matia sta baje v bolnici, močna reakcija na cepljenje :((
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.9.2009 16:37:07
|
|
|
|
n€na
|
Matia upam da ne bo nič hujšega
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.9.2009 16:50:00
|
|
|
|
dskubin
|
n€na, ne me strašit!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.