|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.9.2009 6:59:06
|
|
|
|
Tinky
|
Jutrčk Teo se je ob 5. zbudil lačen kot volk, sem mu naredila flaško, na hitrco je zeksal, se dvignil, mi vzel poušter in zaspal. Potisnil me je čisto v kot, tko da se nisem mogla niti premaknit. Ni blo druge, kot vstat in si skuhat kafe. Med tem se je že kruh spekel, tko da ima zdej dnevna tak fajn vonj po svežem kruhu. Ko se bosta moja dva moška zbudila, gresta takoj k tašči, ker rabim cel dan zase oz. mir. Sobica je bla že v petek sestavljena (falili so barvo front, ma ok, mi je tudi ta všeč, tko da ne bom komplicirala), včeraj sem nabavila stenski rob in stensko dekoracijo z motivom medvedka Pu-ja, tko moram še to zalepit, spucat in selit vso Teovo robo. V petek zvečer je sosedov pes spizdu nov Teov čeveljček in ga do danes še nismo našli. Je sicer mož šel takoj zatežit lastnikom, ker se to ni zgodilo prvič (že dva para šlap sta ostala vdovca). A to je očitno isto kot bi se nekdo pogovarjal sam s sabo oz. steno, ker folk ni vreden tolko, da bi se vsaj opravičil. Sedaj razmišljava v tej smeri, da bi jih prijavili, ker je nedopustno, da ne moreš niti copat pred vhodnimi vrati pustit. Samo kam, komu prijavit??? Ker očitno ne lepa, ne grda beseda ne zaleže in je treba ukrepat tko, da bojo štekali, da se z nami ni za hecat. Ej, ma kar se nam dogaja zadnje čase je res noro!!! Včeraj smo šli po špežo in v nakupovalnem centru (je bla obletnica otvoritve) je nastopala Manca Špik, ko sem šla mimo nje, so mi njene dolge noge segale tipo nekje do vratu Moj dragi mož jo gleda, gleda, gleda in reče....to je pa pi.čka in tričetrt, ga čudno pogledam in pol mi reče, ja ti si pa pi.čka in pol, ker nimaš tko dolgih nog. Ok, dovolj je blo nakladanja na vse zgodaj Zvečer škljocnem sobico in pokažem kakšno slikico.
|