|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
11.9.2009 22:34:20   
leo**tia
oj unce..naša tia je bolana...z noska ji teče in kiha,in okice solzijo.po moje je veter kri.mislim da bo jutri ok.ker ona ni bolana dlje kot 2dni...sem ji kupila nek čajček s vitaminom C...pa je fajn oblečena zunaj-ima žabice,hlače,dolg bodi.gor dolgo majco in kapico..ker vedno ima mrzle rokice...spi pa tud tako le da nima kape in majceuser posted image ..........persida-naša tud papa fruhtzverge,no zdaj že 1teden ne..jaz ji dajem od breskve in banane.jagodo nisem še dala...-a bi lahko??pa povejte mi:imamo doma mleko 3.2..škoda mi je stran metat adaptirano za razne linote.potem pa še nazadnje ne poje..kako naj razredčim?najaje ima gres od milupe ki se dela s vodo,in je tako sladek da nisem mogla verjet..okusenuser posted image ..jutri pa naredim pire pa piščančka na omaki pa ji malo omakce polijem čez krompir...meseka noče..se davi s belim mesom..bedre še ne sme papati??kuhane??tisto je bolj mehko..

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
11.9.2009 22:41:19   
Najaa
Lahko noč. user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
11.9.2009 22:42:09   
leo**tia
danes pa je tia poskusila juhco iz stročjega fižola in smetane..sem ji malo kruhka not dala in zmešala s krompirčkom..za 2žličke je poskusila.pol pa jok ker bi še..pa ne sme...sem ji samo dala lušteuser posted image ..uboščikauser posted image ....

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
11.9.2009 23:07:15   
KOKICA32
Lahko noč! user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
12.9.2009 7:12:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Pri nas to ne bi bil noben problem....je zelo rad pri tašči! user posted image In...Sta šla v A?
Ma saj ni problem, da ne gre k moji mami..problem je ,da ne vem kak bi midva brez nje vzdržala celi dan user posted image
Šla sva v A. in jo imela zraven. Bila full pridna, nosla sem jo pač v kengurujčku pa je šlo ven. Vsake toliko je cvilila ampak ni bilo panike. NAju je poz. presenetila, glede na to da je bila zadnjič tečka od tečk.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
12.9.2009 7:13:15   
tasa_m
leo**tia user posted image user posted image za Tijo 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
12.9.2009 7:15:46   
tasa_m
Dobro jutro.
Mi smo spali še kr..no, zbudili smo se ponoči 2-krat (23.30 in 3.50) pa pol ob 6h auf. Tat,da že od 6.15 sediva v dnevni in druga drugo pregovarjava da bi še malo spali. Pa se L. nekak ne da user posted image Zdaj je na tleh (puzzlih) pa si majco gloda user posted image , jaz pa vas sam mal prečekiram user posted image

Nič, greva se malo guncat,mogoče pa bo le zaspala user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
12.9.2009 7:22:44   
tasa_m
Aja pa za dobro jutro sem vam pozabla kafe pripravit..

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
12.9.2009 8:27:14   
PERSIDA
Jutro.Noč še kar znosna samo maladva nista več za akcijo.Imata uro v glavi na pol sedem te ,pa konec.Bom šla atija s pojstle ven vrčt te ,pa grem jaz dalje.Ja ,pa si je svizec zavil čokoldouser posted image .Bom rajši kar sanjala o spanjuuser posted image .Lepo soboto.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
12.9.2009 8:35:38   
ada2
persida jaz se ti pridružujem v sanjah o spanjuuser posted image

neki nahod se me loteva, verjetno sem se od adama nalezla, pa adam je ful slabo spal ponoči, ker je imel poln nos, sva vsake 2 uri spirala... še dobro, da miha ni nič motilo, on je spal od 8 zvečer do pol 7 zjutrajuser posted image

jaz bom pa danes bučke mihu skuhala (pa po vseh reglcih bi jih ati tudi moral dobitiuser posted image ), mogoče mu bodo bučke bolj všeč kot krompir.

ponoči pa mu jaz oblečem pidžamo v celem, pa v vrečo brez rokavov ga dam.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
12.9.2009 10:14:18   
Najaa
Dobro jutro.

Mi pa smo danes spali do 9.15. user posted image Ponoči se je pa enkrat zbudila. Sam je pa včeri zvečer težko zaspala in se ful zbujala. Ne vem, kaj ji je včasih zvečer. user posted image
Zjutraj je deževalo pri nas. Imam kar nekaj dela po bajti, potem pa veeeeeen na svež zrak.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
12.9.2009 10:22:36   
Lolita23
Živjo!!!

Prečudovit dan, zato grem na piknikuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa hotela le napisat, da imam res srečo, ker nimam pojma kak zgleda tečen otrokuser posted image user posted image user posted image Po moje bi me panika zagrabila, če bi bila kdaj tečna.

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
12.9.2009 10:30:02   
Najaa
Moram sam še to napisat (preden mrknem do večera user posted image ), kok mi je Nika smešna, ko pri vsaki igrački najde tisti listek, na katerem piše kako se pere in to. user posted image Prav res, in pol ga obdeluje do onemoglosti. user posted image user posted image user posted image

Lolita, ne hvali dneva pred večerom pravijo. user posted image
Jaz se ful nerada hvalim, kako Nika spi, ker se lahko hitro vse spremeni... user posted image (pa še rima se user posted image )

Grem...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
12.9.2009 11:01:52   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Moram sam še to napisat (preden mrknem do večera user posted image ), kok mi je Nika smešna, ko pri vsaki igrački najde tisti listek, na katerem piše kako se pere in to. user posted image Prav res, in pol ga obdeluje do onemoglosti. user posted image user posted image user posted image

Lolita, ne hvali dneva pred večerom pravijo. user posted image
Jaz se ful nerada hvalim, kako Nika spi, ker se lahko hitro vse spremeni... user posted image (pa še rima se user posted image )

Grem...

naša najljubša igračauser posted image user posted image user posted image user posted image

trkam na les, da sde ne spremeni, čeprav tile zobi, ki rastejo, lahk to naredijouser posted image user posted image user posted image user posted image Potem bom pa glavna tule, kak imam tečkouser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
12.9.2009 11:22:22   
mama_milchy
Dan,

kako ste? kaj počnete?

pri naši hiši: možek rihta elektriko, žigec zunaj se igra, Lea spi, mami pa pospravlja - kaj pa drugega;

vreme je fajn, ne toplo, ne mrzlo, ravno pravo za kaj delat

kosilo: se tudi že kuha; juhica, ocvrti sardoni in krompirjeva solata, palačinke za desert user posted image

lep vikend

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
12.9.2009 11:58:57   
Dan,

no da vam pokažem svoji dve princeski...včeraj ko se je Laura vrnila iz šole v naravi...

user posted image

user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
12.9.2009 17:26:37   
mediuhec
pozdravljene punce!

jutri veselo pokamo v toplice, smo le dočakali naš dopust.

drugače pa sporočam, da ja naš mali dobil ZOBEK!!! torej je le bil razlog za pogosto zbujenje, jok ponoči.

GH pridno je, danes se je malo bunil- prvič sem mu dala testenine.  

uživajte!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
12.9.2009 20:54:01   
PERSIDA
Dober večer ve se kar lepo cartajte jaz ,pa imam minute za sebe.Moj se je zavlekel pred tv jaz ,pa še malo dnevne novice preberem.user posted image
Najaa - hvala za poslano,obleka mi je ful všeč nič kičasta ,pa lepa.
mediuhec - čestitam za zobuser posted image user posted image user posted image ,pri nas ,pa upam ,da tudi hitro pridejo.

Pri nas ,pa pestro gospodič Anže je v fazi nošenja in ogledovanja hiše kot ,da jo prvič vidi.Sedaj ko glavico drži trdno hoče bit samo po konci.Sem seveda srečna za mojga bavca ,da gre za Tomažem samo boge moje roke.Ma to še preguram pol bo upam lažje.Tomaž ,pa  se  večino časa igra sam tako ,da z njim je res iz dneva v dan lažje.Komaj čakam ,da še anže dobi moč v rokice ,da se bo postavljal na nje pol ,pa adijo živci ne vem kje ga bom iskala.Je težki živec .
Aha ,pa po novem nam tudi špinača tekne.user posted image user posted image user posted image user posted image mi.Še vedno ,pa nočeta imeti v hrani kakih večjih koščkov .Bom še počakala kakšen mesec pol ,pa jima bom mogla začet malo na grobo dajat.Kako ste ve pri tem?Al že pretlačite samo preko vilice? 

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
12.9.2009 20:57:47   
Najaa
PERSIDA, a sta tvoja dva karakterno kaj različna?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
12.9.2009 21:15:32   
PERSIDA
Najaa - edino kar imata skupnega je smehuser posted image (sta ga fasala po mami)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
12.9.2009 21:35:11   
Nina00
Dober večer!
Danes je bil super dan. Vse je šlo po načrtu, imeli smo se lepo, dobro smo jedli,... user posted image  In sedaj je veliki fantin v postelji, mali pa se crklja pri očiju. Tako imam jaz svojih 15 minut za RR user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
12.9.2009 21:38:14   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: NajaaMoram povedat, da je Nika dop. zmazala cca 40ml rižolina. user posted image Najbolj mi je pa všeč to, da ko je vidla žlico, je odprla usta. Torej ve, kakšen je namen žlice. Da gre v usta. user posted image Zdržala je 1,5 ure in pol je dobila flaško. Poleg tega je danes doživela svoj prvi padec s kavča na tla. Padla je na trebušček, ko sem pritekla h njej (sam v kuhinjo sem po nekaj skočla in takrat je bla še čist zadekana), me je malo začudeno gledala in se nasmejala. user posted image   user posted image That's my girl!

Še dobro, da je bilo vse ok user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
12.9.2009 21:41:54   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Punce, dajte mi povedat kako imate svoje user posted image zdaj oblečeno za spanje,ko je že bolj mrzlo.

Jaz imam L. v body-u z dolgimi rokavi preko pa kratko spodnjo majico (dobila jih je za krst z sp.hlačkami pa ji tega nisem oblačla razen na morju) pa spodnji del pidžame. Pa pokrita je z odejo ampak, ko jo ponoči vzamem k sebi, da se podojiva je vsa mrzla. Pa saj bolj je nea morem oblečt, niti pozimi je ne mislim bolj, razen preko bo imela še zg.del pidžame.user posted image user posted image

Brin je v enodelni pidžami z dolgimi rokavi in hlačnicami brez stopal. Pokrit je pa s kapno. Ko se ponoči zbudi za dojenje, je prav lepo topel.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
12.9.2009 21:46:35   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Punce, dajte mi povedat kako imate svoje user posted image zdaj oblečeno za spanje,ko je že bolj mrzlo.

Jaz imam L. v body-u z dolgimi rokavi preko pa kratko spodnjo majico (dobila jih je za krst z sp.hlačkami pa ji tega nisem oblačla razen na morju) pa spodnji del pidžame. Pa pokrita je z odejo ampak, ko jo ponoči vzamem k sebi, da se podojiva je vsa mrzla. Pa saj bolj je nea morem oblečt, niti pozimi je ne mislim bolj, razen preko bo imela še zg.del pidžame.user posted image user posted image

Maruša ma oblečeno pižamo z dolgimi rokavi, pa v spalni vreči je (brez rokavov).... pokrivam je še ne.... mam pa občutek da bodo problemi, ko jo bo treba začet pokrivat...namreč noče bit pokrita user posted image

Starejši je vedno od jeseni do pomladi spal v spalni vreči brez rokavov in ga nikoli nismo dodatno pokrivali. Če je bilo zelo mrzlo, smo mu pod pidžamo oblekli še bodi.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
12.9.2009 21:53:21   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dne 29.9. ob 17.30 na prvem programu rtv slo, bo dokumentarni film za dlan veliki nedonosencki...poglejte si ga

Daj spomni nas še kak dan pred tem. Jaz imam zadnje čase spomin kot sito user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?