|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
11.9.2009 11:00:36   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

drgač pa nina00 lahko se drug tedn kej zmenmo......pa bo še feliška kej prletela.....

Jaz sem za user posted image

me too user posted image

Torej, ko boš imela čas, me pokliči pa še helimaško pa se dobimo user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
11.9.2009 11:11:02   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Najaa, šel je ob 19.00 za kao pol urce, pa da itak še nekdo pride k njemu po en račun...no in potem ga kličem malo prej, pa pravi, da tega čaka, da zdej pride, pač v enem lokalu blizu nas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa sem mu rekla, če se mu zdi normalno, da poročen moški vsak večer blodi naokrog (no včeraj in danes je to bilo....).....pa me je nadrl, da je on sam za vse....bla bla......kot bi lajno poslušal....ma na jetra mi gre to, ko reče za pol urce, največ eno urco me ne bo, pa pridem...a ni res no...

Ja, meni bi šlo to tudi zelo na živce. Z mojim sva se kar kmalu zmenila, da, ko napoveduje kdaj bo prišel domov, pove raje pol ali eno uro kasneje, kot pa misli, da bo. Tako me potem kdaj celo preseneti in pride prej user posted image  Če pa vidi, da bo prišel precej kasneje, pa vedno pokliče, da nisem jaz v pričakovanju user posted image   Ampak on ponavadi zamuja in hodi okoli zaradi dela. Tako, da tiste nekajkrat na leto, ko gredo s prijatli kam, mu prav privoščim in ga niti ne vprašam kdaj pride user posted image

joj, o "čez pol ure" bi lahko jaz doktorsko nalogo napisalauser posted image

pri nas je ponavadi okoli pol3, ko se čujeva po telefonu "čez pol ure", potem pa malo čez 3 kliče, naj grem po adama v vrtec, ker se bo še kake pol ure zadržal... potem ga kličem ob 5, pa reče "še kako uro"user posted image user posted image , no, potem pa pride ob 8user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
11.9.2009 11:20:32   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ti pa svetujem, da, če ne bi rada, da nekaj je (ker se ti ne zdi primerno za tako majhnega otroka), da mu tega niti ne daš za probat. Dokler ne ve kakšnega okusa je, lahko rečeš, da je to pa za mamico, očija,... (tako kot npr. kava). Ko pa enkrat proba in mu je všeč, pa sledijo prošnje in siljenje, da bi to jedel vsakič, ko ti to ješ. Pri našem starejšem to še sedaj deluje.

Pa to pali pri vas za kavo? Naša Tija ne vem od kod se je vzela, da ji je kava dobra. user posted image Ona vedno mora vsaj peno pojest pri moji kavi, včasih pa kar vzame žličko in jo mal srka. user posted image user posted image In pol se sprašujem, od kje problemi s spanjem. user posted image

Ja, pali. Pa tudi za suhe salame in pršut. To je pa za očija. Pa pivo je za dedija,... user posted image  Ampak jaz mu teh stvari res nikoli nisem dala niti za probat. Tako da mi sedaj z veseljem pomaga naredit kavico ali kapučino in to je to. Če pa kdaj hoče penco, mu pa naredim penco iz mleka - kot za kapučin. user posted image

Ja, sej pivo ipd. tud Tija ni še probala. Sam kavi se ne more upret. To ima zgleda po meni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
11.9.2009 11:23:35   
Najaa
Še ena od mojega. Se peljeta h babici in sredi poti me pokliče in mi pove, da je Tija rekla, da bo kakala. Ja in? user posted image In kaj naj naredi, ali naj se nekje ustavi ali bo zdržala do babice (še enih 10 minut vožnje). In kako user posted image naj jaz to vem?? user posted image  user posted image user posted image user posted image In potem, ko mu rečem, da pa naj mogoče le ustavi in gre v kak lokal na wc, mi reče, da ne sej bo zdržala do doma. user posted image user posted image
Tud tebe je bilo lepo slišat, dragi. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
11.9.2009 11:23:46   
Lolita23
Živjo!!!

Prvo ne boste verjeli
:

Tjaša mi je zaspala sede na sedežni,in jo komaj gledam ker se mi kar smeje, imam dokumentirano na fotiču. sliko dam kasneje goruser posted image user posted image user posted image user posted image Sej zdej sva jo dol položila

user posted image

Takle jaz ajam -pijančekuser posted image user posted image user posted image

No danes je jedla prvič piščančka z korenjem in krompirjem, in je še kar šlo, no vse je pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
11.9.2009 11:43:45   
Nina00

Ja, sej pivo ipd. tud Tija ni še probala. Sam kavi se ne more upret. To ima zgleda po meni. user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
11.9.2009 11:45:11   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Prvo ne boste verjeli
:

Tjaša mi je zaspala sede na sedežni,in jo komaj gledam ker se mi kar smeje, imam dokumentirano na fotiču. sliko dam kasneje goruser posted image user posted image user posted image user posted image Sej zdej sva jo dol položila

user posted image

Takle jaz ajam -pijančekuser posted image user posted image user posted image

No danes je jedla prvič piščančka z korenjem in krompirjem, in je še kar šlo, no vse je pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Je bilo pa res dobro kosilo user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
11.9.2009 11:57:38   
NoBady
hej joj berem vas že cel teden pa nism pršla do konca... ste klepetulje zvečer, js pa sam padem v posteljo... včasih sm res skos visela za compom zdej se mi ga pa niti vžgat ne da čez dan, zvečer pa res koma...

nekje je bilo vprašanje kako se naredi špinača? js jo skuham na vodi potem pa popražim malo na koščku masla in potem zmešam s kuhanim krompirjem...

spomnim se še da je ena napisala da je P. rekla da če se user posted image ponoč še vedno zbuja za jest da naj raje začnemo s čajem namesto mleka? NEEE bi jst rekla... ker poznam enih 5-6 primerov ko so mamice htle tako odvadit malčke od mleka in so tako potem navadle na čaj... in zdej stari 3,4,5 let in se še vedno zbujajo ponoč ker hočejo pit čaj... ne morm bit jst pametna ker Taj spi že zlo dolgo cel nč, ampak jst bi raje dala za jest kokr časa bi hotu kakor pa čaj... ne vem tak tle pri nas pravijo...

drugače pa res ne morem verjet kak so si P. različne kar se tiče GH... in se prou spomnim ko sm prebrala od emetiare k ima 4 otroke in pri vsakemu je blo drugač..mislim brez veze res... res je najbojše delat po svojem občutku in pač opazivat otroka sej ti res vse pove... ma ne vem... sej pravim GH je zame res... znanstvena fantastika...

kolk obrkov  GH zdej pojejo vašiuser posted image ? Taj je zdej dobival za kosilo je pojedel veliko ampak je potem čez pol ure urco pojedel še 210ml mleka... zdej sm pa rekla da mu bom začela dpoldan devat en sadni obrok za kosilo pa zelenjava...pa piščančka še ni dobil ga bo zdej ... kdaj se GH najejo tolk da zdržij ne vem 2-3ure? kolk količine mre sploh bit? al kko to gre..sej ne vem...

Aja Taj se zahvaljuje za čestitke za 1/2leta!!! evo še ena slikca za seznam
user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
11.9.2009 13:51:38   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

kolk obrkov  GH zdej pojejo vašiuser posted image ? Taj je zdej dobival za kosilo je pojedel veliko ampak je potem čez pol ure urco pojedel še 210ml mleka... zdej sm pa rekla da mu bom začela dpoldan devat en sadni obrok za kosilo pa zelenjava...pa piščančka še ni dobil ga bo zdej ... kdaj se GH najejo tolk da zdržij ne vem 2-3ure? kolk količine mre sploh bit? al kko to gre..sej ne vem...

V eni knjigi sem nekoč prebrala, da je mleko kar dolgo glavna hrana otroku, kljub temu da že je GH - ne spomnim se več čist točno do kdaj. Verjetno dokler se ne uvedejo vse glavne skupine živil al do kdaj... ker ta zelenjava in sadje niso ravno zelo nasitni. so bolj vir vitaminov in mineralov. otrok pa more še vseeno dobiti veliko količino mleka (dojenje al AM al pa pozneje tudi kravje...). ne vem sicer, kak je v praksi, ampak po moji logiki bi rekla, da dokler ne je nekih testenin, riža, polent, mesa al nekih bolj konkretnih zadev, kot pa samo jabolčke in bučke, še ziher rabi veliko mleka....

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Aja Taj se zahvaljuje za čestitke za 1/2leta!!! evo še ena slikca za seznam
user posted image

kak je že velik user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
11.9.2009 13:52:58   
MalaČebelica
da še pozdravim - dober dan user posted image

mi bomo danes spet bolj leteči, ker se pripravljamo na krst, ki bo v nedeljo. če bom še pri močeh, se javim kaj zvečer. upam, da bo tako pestro kot včeraj  user posted image   ampak brez raznih murkotov itd. user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
11.9.2009 15:20:13   
Najaa
A Franček je lahko.user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
11.9.2009 15:26:12   
PERSIDA
Dober dan samo vas malo pozdravim ,pa povem, da pri nas fruhzverge gre kot za šalo.No sedaj ,pa me fentajte ,ker sem jima ga dalauser posted image .Pridem večer naokoli sedaj ,pa je zverge male treba uspavat ,da bo še mati lahkouser posted image .Upanje umira zadnje.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
11.9.2009 15:43:46   
PERSIDA
maškolin, klemenka a se bosta pridružle klepetu ?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
11.9.2009 17:20:10   
Najaa
PERSIDA, koga ti to vabiš na klepet?

Moram povedat, da je Nika dop. zmazala cca 40ml rižolina. user posted image Najbolj mi je pa všeč to, da ko je vidla žlico, je odprla usta. Torej ve, kakšen je namen žlice. Da gre v usta. user posted image Zdržala je 1,5 ure in pol je dobila flaško. Poleg tega je danes doživela svoj prvi padec s kavča na tla. Padla je na trebušček, ko sem pritekla h njej (sam v kuhinjo sem po nekaj skočla in takrat je bla še čist zadekana), me je malo začudeno gledala in se nasmejala. user posted image   user posted image That's my girl!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
11.9.2009 17:21:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober dan samo vas malo pozdravim ,pa povem, da pri nas fruhzverge gre kot za šalo.No sedaj ,pa me fentajte ,ker sem jima ga dalauser posted image .Pridem večer naokoli sedaj ,pa je zverge male treba uspavat ,da bo še mati lahkouser posted image .Upanje umira zadnje.user posted image
jaz te nebom, ker midve jih imava tud že v hladilniku in čakava da jih odpreva. Zaenkrat jih jaz veselo že papamuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
11.9.2009 17:46:03   
tasa_m

to pa ja..sam raje tist sosedov user posted image

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
11.9.2009 17:46:58   
tasa_m

Moram povedat, da je Nika dop. zmazala cca 40ml rižolina. user posted image Najbolj mi je pa všeč to, da ko je vidla žlico, je odprla usta. Torej ve, kakšen je namen žlice. Da gre v usta. user posted image Zdržala je 1,5 ure in pol je dobila flaško. Poleg tega je danes doživela svoj prvi padec s kavča na tla. Padla je na trebušček, ko sem pritekla h njej (sam v kuhinjo sem po nekaj skočla in takrat je bla še čist zadekana), me je malo začudeno gledala in se nasmejala. user posted image   user posted image That's my girl!

bravo Nika in rižolinouser posted image user posted image
uh, bogica malauser posted image . Mene je tud ful strah, ko bo telebajsnila kamuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
11.9.2009 17:59:29   
PERSIDA
Najaa - dve sta prebirale stran ena z tremi objavami ena pa nič objavami ,pa sem mislila ,da bi mogoče poklepetale ,pa si ne upata.No žal ni odgovorA vse tiho je bilouser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
11.9.2009 18:04:23   
tasa_m

Najaa - dve sta prebirale stran ena z tremi objavami ena pa nič objavami ,pa sem mislila ,da bi mogoče poklepetale ,pa si ne upata.No žal ni odgovorA vse tiho je bilouser posted image .
user posted image user posted image si ju prestrašla.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
11.9.2009 18:09:24   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image

a od sosedov maš tud slike. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
11.9.2009 18:10:18   
Najaa

špijuni su među nama. user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
11.9.2009 18:39:08   
Lolita23

bravo Nika in rižolinouser posted image user posted image
uh, bogica malauser posted image . Mene je tud ful strah, ko bo telebajsnila kamuser posted image

Naši otroci so močni, ni kajuser posted image Doživeli preživeli prvi padec, sledijo še....user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
11.9.2009 19:04:51   
PERSIDA

špijuni su među nama. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
11.9.2009 19:15:47   
tasa_m

user posted image

a od sosedov maš tud slike. user posted image user posted image

user posted image user posted image bi se našlo kaj o kakšnem sosedovem "frančeku" user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
11.9.2009 19:53:41   
tasa_m
Punce, dajte mi povedat kako imate svoje user posted image zdaj oblečeno za spanje,ko je že bolj mrzlo.

Jaz imam L. v body-u z dolgimi rokavi preko pa kratko spodnjo majico (dobila jih je za krst z sp.hlačkami pa ji tega nisem oblačla razen na morju) pa spodnji del pidžame. Pa pokrita je z odejo ampak, ko jo ponoči vzamem k sebi, da se podojiva je vsa mrzla. Pa saj bolj je nea morem oblečt, niti pozimi je ne mislim bolj, razen preko bo imela še zg.del pidžame.user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?