Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 14:04:51
|
|
|
|
LINDI
|
A katera ve kako je kaj s Štefy
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 14:07:14
|
|
|
|
mateja8
|
Punce, hvala za spodbudo. Lindi, res so mi ves čas govoril, da se to lahko zgodi. Ravno zato imam že vse pripravljeno od lupinice, oblekic, posteljice in vse ostalo. Pa tudi zase sem imela že vse kupljeno. Prva oktrobrska punčka......jeeeeee.....vsaj v nečem smo prve, če že v teži ne bomo.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 14:17:02
|
|
|
|
Februarka08
|
Mateja vse bo ok, bo nadoknadila vse držimo pestke zate Jaz imam princeso zbujeno, zdaj morm še počakat da stroj opere, da dam v sušilca, sicer je še 40 min, ampak mi se itak prej ne bomo skidali od doma mmm, kitajska, here I come še zadnjič. Upam da bom ok, moj še nekaj tišči v trgovino, čeprav me vse boli spodaj Lep dan še naprej
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 14:23:33
|
|
|
|
stuhica
|
Punce pa kaj a so nam oktobrekam narobe rok napovedal al kaj bi mogle bit vse septembrke k se že kar prpravlate Hecam se čestitke rižkotu in vijolici, mateja ti pa ne skrbi vse bo ok... pa javi ko bo kaj novega.... Grem mal počit sva spet s tamalim sama k naš dela, zvečer sem povablena ne eno večerjo za rojstn dan, samo ne vem kdo nama bo tamalga čuval k bo zaspal ( ja je naš reku bom tvojo mamo klical) milsim sem prav jezna a kdo od njegovih pa ne bi imel časa recimo nečakinje ... zmeri je moja mama dobra za takrat k se rab bemti
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 14:34:46
|
|
|
|
rozilu
|
Mateja . Držimo pesti, da bo vse OK !!! Če bo res prva oktobrka, bomo pa vidli - še Katrin je na čakanju
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 14:36:20
|
|
|
|
rozilu
|
Kaj bo pa pol oktobra - bomo mogli čakat na sredino meseca, da se bojo prvi oktobrski oktobrčki rodili?? Ker očitno nam jih bo pol v september pobegnilo
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 15:09:30
|
|
|
|
LINDI
|
Mateja,saj se mi je zdelo,da je tako,jaaaaaaaaaaa bejbike naj bodo bo imel naš fant več izbire .
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 15:29:28
|
|
|
|
LINDI
|
Ej punce,a ste kaj slišale za porodnišnico Ljubljana ,da nič nimajo,da moraš imeti tudi spalno srajco,copate,brisače za tuširati,vložke,mrežaste gatke...od sodelavke sestra je šla danes tja,pa je vse to nesla s sabo,ker baje,da nič nimajo,da vse manjka,a kaj veste kako je s tem...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 16:18:11
|
|
|
|
štefy
|
Živjo.Saj sem še pri življenju samo pisati se mi ker me tolk matra vse skupaj.Tudi živci me malo izdajajo zato vas samo berem.Upam da bo to čimprej mimo da bo naše počutje kot prej.Rižkoo iskrene čestitke od prihoda iz porodnišnice upam da se imata lepo inda bosta zdrava še naprej. se bom javila če bo karkoli drugače v torek imam G hvalabogu da vsaj dobim malo informacij če?Saj vemo kako noro ginekologinjo imamo v SG,uživajte pa vas berem
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 16:43:36
|
|
|
|
LINDI
|
Štefy,Važno,da nas bereš,da te vsaj malo upam potolažimo,naj te ne izdajajo živčki,saj bo kmalu mimo,ti kar počivaj in misli nase, če pa rabiš tolažbo,se pa oglasi gor ,verjemi,bo pomagalo
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 16:58:44
|
|
|
|
rakica 2
|
rižkoo-dobrodošla doma vijolica-čestitke ob rojstvu sinčka jake vas berem vsak dan,ampak prej kot pridem do konca me že tok gnjavi,da se mi ne da nič.spim bolj slabo,kr me vse boli,najbolj med nogami da komaj hodim/racam/.vidim da mate nekatere zlo dobre kr vas masirajo pa kej nardijo namest vas,jst sm mojga prosila da mi mal križ zmasira...ja sej bom pa ni blo še nič,ma pol bi mogla še jst njega uglavnem egoist do konca,sam da ma vse poštimano,oprano,za žret in sam na kavč da bi kaj pomagal bog ne daj.me ima da bi mu prepovedla prisotnost pri porodu,kr zdaj ni videt da bi ga kaj skrbelo zdaj že smrči,kar treščla bi ga ggggrrrr
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 17:15:51
|
|
|
|
rakica 2
|
a katera mogoče ve kdaj nam evrčke nakažejo od csd?v torek začnem s porodniško
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 17:18:00
|
|
|
|
malaMravljica
|
jaz vas pa hodim vsake tok cajta mal pogledat. Sem sama, moj dela cel dan, bi naceloma sla z njim, sam v mojem stanju se mi cel dan se po sejmu potikat tudi ne da. Moj je drugace v kategoriji pridnih soprogov, s tem masiranjem in praskanjem in ne vem kaj si zasluzi pa cisto 5ko, hmm on misli, da sem ze zasvojena s tem, sam men je pa tko lepo to, pa babica je na tecaju rekla, da masiranje kriza je priporocljivo med popadki, saj nisem se tok dalec, pa pustmo to a ne.. Danes pa cist zares koncujem mojo dekico za dojencka. Se mal, pol bo ze koncana v bistvu, sam pol morem se okol jo zakvackat, pa mi more kolegica pokazat kako se to sploh naredi. To bo najdragocenejse darilo, ki ga bo dojencek dobil, toliko ur dela je notri, sploh sanja se mi ne vec kolko. Februarka me je pa danes najprej pripravila do tega, da sem igracke dala prat, pol pa se posteljnino, ker sem se hotla s tem kar presvercat ta teden. Pa saj je boljse da sem danes, ce me do vikenda kaj prime se bomo pa pol mal svercal a ne. Stefy, kar pocivaj, pa na kaj lepega misli, bo takoj boljse. Rakica2, ti tudi na kaj lepega mislit, recimo pomisli kolk lepa barva tece pod mostom 2 km iz tvojega mesteca v smeri GO
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 18:06:41
|
|
|
|
naty6
|
Ojla. No sedaj pa imam malce tudi jaz miru. Sin in oče sta sedaj skupaj in se zunaj najbrž igrata - po dolgem času. Mateja8-drži se, saj bo šlo. Ja tudi jaz moram še oprati te prve igrače za - hvala Februarka, da si tudi mene spomnila. Glede odtekanja nog- meni so prej tudi zelo odtekale, toda sem opazila, da sem začela več vode piti in odtekanja je bistveno tudi manj. Pa še moj mi noge vsaki(ampak res vsaki) večer fajn zmasira...pa hrbet tudi. Ali pri kateri je navada, ko ženska gre rodit in ko rodi, pridejo kolegi in kolegice ter znanci tisti večer natrositi z slamo, perjem in še s čim?! Mene je kar strah . Ko sem prvič rodila, smo živeli še pri tašči v vrstni hiši.Tam niso tako natrosili-zaradi tega, ker se stanovanja držijo skupaj. Toda sedaj, ko živimo v svoji hiši in na vasi; in kaj so nam vse obljubili, me je pa prav groza.
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 18:15:04
|
|
|
|
metka_zone
|
Čav! Samo moje podatke za našo tabelo napišem in šibam naprej. Rojena sem 01.07.1984 v Celju -naslednji pregled imam 24.9.2009 -pričakujem fantka z imenom Žan -...upam,da nisem kaj pozabila ... Fajn se mejte!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 18:19:02
|
|
|
|
katrin***
|
mateja...ne velja prehitevat veš Če boš v ponedeljek boš definitivno pred mano. S tvojo pupo bo pa še vse o.k samo manjša bo ravno tako kot naš k ma približno isto ocenjeno težo za te tedne tko da držim pesti da boste v redu - kar verjamem da bo. Js tko pravim, da niso vsi otroci 4 kg, eni so pač manjši ne. Drugače je zdele tak mir v P da kar verjet ne moreš. Po hodniku ni žive duše, nobene gužve, nobene akcije pretirane, pa še vikend je tko da uživamo Glede tega, da nimajo vložkov in tega materiala pojma nimam, mam pa js sama en paket Vir 80 s sabo in mrežaste hlačke pa blazinice za dojenje in modrček za dojenje + pribor za osebno higieno. Drugega pa tko al tko ne bom rabila. Če bom rabila mi bo pa moj prnesu. Zdele pa šibam na večerjo pa se potem oglasim
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 18:51:29
|
|
|
|
Anonimen
|
mateja8 ... srečno, upam da bo vse ok No jst sm pa dons šla mal u šoping in sm končno kupla kompletek za iz P, v Kik-u. Majo fuuul luškane cune pa fuuul pocen. Sm kupla pol še brisačko pa umivalne krpice, pa dekco. No pol sm pa še v leklerku kupla previjalno torbo in mi je zakon, je velika, z velik predalčki, za čez ramo, pa samo 17€ je. Pa modrček za dojenje sem si še kupla in je luškan, u leklerku. sam sm pa zdj tok zmatrana da komi gledam. Dobrova je proti Horjulu in proti Polhovm gradcu. Pa še slikce iz šopinga kompletek za iz P (v kik-u, 5€) Torba brisačka (v kik-u, 5€) dekca (v kik-u, 3€) modrček to je to
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 19:11:38
|
|
|
|
malaMravljica
|
to je pa dekica, ki sem jo jaz delala mojemu dojencku skozi celo nosecnost. Sedaj je koncana in dojencek ima dovoljenje za prihod
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 19:12:07
|
|
|
|
LINDI
|
RAKICA z mojim tudi glede teh stvari ni nič,ni pa tak kot tvoj,da zasmrči na kavču,on pa po cele dneve dela,dopoldan v službi,popoldan na hiški,bi pa tudi jaz rada,da me malo zmasira,gre z mano na sprehod... pa ni nič s tem, včasih malo pogrešaš to...ampak pa vem,da me ima zelo rad in da dela zato,ker bi rad čimprej družinico spravil v svojo hiško,po mojem bi tudi on rabil masažo ne samo jaz...tudi za jesti mi tudi in kdaj naredi,resda ponavadi makarone z omako,ampak so takoooooo dobri,da bi jih lahko vsak dan jedla .Upam,da ti bo vsaj pri bejbiju kaj pomagal in moj tudi,bomo videli,a ne so pa včasih čisto nerazumljivi...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 19:16:31
|
|
|
|
LINDI
|
Mala Mravljica,dobra si,da si to naredila,moja mami štrika,pa velikokrat pomislim,da bi bilo pametno ,da bi znala,ker narediš lahko marsikaj,pa kar nimam volje,vendar mislim,da bi morala vsaj poskusiti,ker mi bo kdaj sigurno žal,da ne znam...Zelo lepo,pa tudi veliko vredno je to,tako delo ni nikoli dovolj cenjeno...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 19:21:00
|
|
|
|
Anonimen
|
MM ... ful luškana dekica jst bi tut rada znala štrikat, pa se mi ne da
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 19:21:59
|
|
|
|
malaMravljica
|
Lindi, a ves kolk sem ponosna danes nase, da sem koooncno koncala to dekco. So me hecal, da bo to porocno darilo za dojencka, pa ne bo, darilo ob rojstvu bo. Ves, saj splaca se to delat definitivno ne, sam pol ko pa naredis je pa fajn videt.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 19:24:49
|
|
|
|
malaMravljica
|
majcy, hvaaala. Sedaj bom sele ponosna ej Majcy, jaz pa tvojih slikc ne vidim ves.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 19:29:31
|
|
|
|
LINDI
|
Ja saj jaz tudi ne vidim od MAJCY slikic.Ma ja res si lahko ful ponosna sama nase
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 12.9.2009 19:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
No tudi midva sva šla danes v šoping sva kupila še podlogo za pod rjuho ( da ne bo premočilo ), termometer za vodo, eno pižamico, 2 rjuhi, pa še zase sem malo, ker si že dolgo nisem privoščila. Na koncu pa sem bila tako lačna, da sem snedla še celo vrečo piškotov ah jaaa...spet bo narobe kaj na pregledu tako, da zdaj 2 dni brez sladkorja. Mateja8 veliko sreče v ponedeljek, naj se vse dobro izteče Štefy tudi ti se drži. Si ne predstavljam kako ti je, ampak upam, da ti vsaj me malo stojimo ob strani, poleg tvoje pozorne družine. mala Mraljica ti pa obvladaš tole. Bi mogla še prej povedati bi te me zasule z delom
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?