|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
11.9.2009 15:14:45   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

tak nekak ja... samo tu so miške zaspale - verjetno je k temu pripomoglo še vreme user posted image

polč pa KLOFTAJTE, jaz mam tak že preveč objavuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 776
11.9.2009 19:17:40   
tasa_m
večer, kako ste?
Mi smo se danes malo po Austriji potepali, smo izkoristli še dokler imamo atija doma, da naju je mal v šoping peljal. Samo smo bili v Ikei tak, da je bil bolj šoping za stanovanje, kot za naju z Lijo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 777
11.9.2009 20:07:29   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 778
11.9.2009 20:10:19   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer! user posted image
čer , kako si?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 779
11.9.2009 20:20:11   
ly117
Pa, gre. Pa ti?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 780
11.9.2009 20:35:13   
marta82
Čer!

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 781
11.9.2009 20:35:51   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 782
11.9.2009 20:36:53   
ly117
Čer marta in Sarya.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 783
11.9.2009 20:37:37   
tasa_m

Pa, gre. Pa ti?

gre, gre.
Moj gleda JB007, jaz pa imam slušalke na uhah in poslušam muziko in brskam po netu. Sem videla ful lepe copatke za Lijo pa sem že bila 100 da jih naročim,pa sem si zdaj premislila, da dokler nebo se začela na nogice postavljat nebo nič user posted image

Marta in Saraya welcome user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 11.9.2009 20:38:09 >

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 784
11.9.2009 20:39:17   
marta82
Saraya, sta bili na fitnesu?

A Matcar še nima neta?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 785
11.9.2009 20:39:37   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa, gre. Pa ti?

gre, gre.
Moj gleda JB007, jaz pa imam slušalke na uhah in poslušam muziko in brskam po netu. Sem videla ful lepe copatke za Lijo pa sem že bila 100 da jih naročim,pa sem si zdaj premislila, da dokler nebo se začela na nogice postavljat nebo nič user posted image

Jaz sem pa mojemu škratu že kupila nekakšne škorenčke ( če se lahko tako izrazim). Samo bojo bolj za gretje nogic in za šminkanje. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 786
11.9.2009 20:41:08   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Saraya, sta bili na fitnesu?

A Matcar še nima neta?

nisva šle user posted image ,greva jutri popoldan

nima še neta....uboga

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 787
11.9.2009 20:42:19   
tasa_m
Jaz sem pa mojemu škratu že kupila nekakšne škorenčke ( če se lahko tako izrazim). Samo bojo bolj za gretje nogic in za šminkanje. user posted image
Jaz sem jih danes v H&Mu v Aus. gledala pa ji nisem vzela. Bomo ji vzeli, ko bo tak daleč. Danes je za šminko dobila čeveljčke. Ampak mislim, da bom več ali manj uporabljala termo nogavičke preko žab.
No, saj še je čas user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 788
11.9.2009 20:43:43   
arabela*

Pa, gre. Pa ti?

gre, gre.

vam povem,da dokler ne hodijo,je vse skup en nesmisel.Mi smo imeli na tone čeveljčkov,pa čist nič ponošeno.Prvo kot prvo ji je vse letelo iz nogic,drugo kot drugo pa je večina bila v pajacu v celem in jih praktično ni potrebovala,čeprav je že imela takrat 5 mesecevuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 789
11.9.2009 20:46:07   
marta82

Pa, gre. Pa ti?

gre, gre.

Tinej je imel tudi škornjčke in teniske (takšne s "platnenim" podplatom), ker se mi je pozimi in zgodaj spomladi zdelo prehladno samo za nogavice, pa še frajersko mi je zgledalo.user posted image Letos jeseni pa dobi prve "prave" čeveljčke.user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 790
11.9.2009 20:47:15   
ly117

Jaz sem jih danes v H&Mu v Aus. gledala pa ji nisem vzela. Bomo ji vzeli, ko bo tak daleč. Danes je za šminko dobila čeveljčke. Ampak mislim, da bom več ali manj uporabljala termo nogavičke preko žab.
No, saj še je čas user posted image user posted image

Jaz sem tudi prvo vzela v H&M, so bili modri, zlo lusni pa je tak čuden model da jih niti gor ni dobil, pol pa sem jih šla zamenjaz za tiste hlače ki sem jih zgubla. Sem mu pa drug kupla v C&A.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 791
11.9.2009 20:49:19   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

vam povem,da dokler ne hodijo,je vse skup en nesmisel.Mi smo imeli na tone čeveljčkov,pa čist nič ponošeno.Prvo kot prvo ji je vse letelo iz nogic,drugo kot drugo pa je večina bila v pajacu v celem in jih praktično ni potrebovala,čeprav je že imela takrat 5 mesecevuser posted image

Jaz mu bom kombinirala, ko ne bo v pajacu. Malo pa sem jih vzela tudi za svojo dušo. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 792
11.9.2009 20:49:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
Ja saj vem da je nesmisel je pa za šminko user posted image
sem pa gledala copatke na copatki.si . Eni so prav šikani in saj kot pravim sem bila že 100% da jih nabavim pa sem si premislila.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 793
11.9.2009 20:51:12   
ly117

Tinej je imel tudi škornjčke in teniske (takšne s "platnenim" podplatom), ker se mi je pozimi in zgodaj spomladi zdelo prehladno samo za nogavice, pa še frajersko mi je zgledalo.user posted image Letos jeseni pa dobi prve "prave" čeveljčke.user posted image user posted image

Saj tile so tudi s platnenim podplatom. Pa tudi ko se bo ohladilo in še ne bo za pajaca mu jih lahk nataknem da ne bo mel mrzlih nogic.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 794
11.9.2009 20:54:38   
tasa_m
Nič punce vas zapuščam. Mi še vedno ponoči ne spimo tak da...upam, da se bom danes malo bolj naspala ko grem mal prej v posteljo.
Grem jutri v Planet tuš imajo Pampers in TušBaby neke predstavitve masaže dojenčkov ipd. te pa grem malo zijala past user posted image user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 795
11.9.2009 20:55:32   
ly117

Nič punce vas zapuščam. Mi še vedno ponoči ne spimo tak da...upam, da se bom danes malo bolj naspala ko grem mal prej v posteljo.
Grem jutri v Planet tuš imajo Pampers in TušBaby neke predstavitve masaže dojenčkov ipd. te pa grem malo zijala past user posted image user posted image

Lahko noč!

Nočko tasa.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 796
11.9.2009 21:10:07   
marta82

Lahko noč!

A to so že imeli pred kakimi tremi meseci in so mene in še nekaj "firbcev" naučili dojenčka masirat kar na Tineju - je ful užival v pozornosti.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 797
11.9.2009 21:11:56   
ly117

Lahko noč!

A to so že imeli pred kakimi tremi meseci in so mene in še nekaj "firbcev" naučili dojenčka masirat kar na Tineju - je ful užival v pozornosti.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 798
11.9.2009 21:21:19   
marta82
Tak punce grem pred tv potem pa lovit spanec. Danes Tinej ful nemirno spi, se zbuja, tak da bo po moje pestra noč (zobki, ena nosnica nekaj zamešena pa še na veliko prdi bogecuser posted image ).

Lepo spite. Nočko.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 799
11.9.2009 21:24:37   
ly117
Nočko marta.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.