|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
13.9.2009 21:08:08   
tasa_m
jei kak je lepi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 826
13.9.2009 21:09:57   
tasa_m
Mi imamo v Lenartu tud muco..sicer je že stara (1,5 leta) in ko sem jo prinesla domov je bila tud 6.tednov stara. Je bila tak sladka, samo kaj ko se cartat ni pustila user posted image user posted image . Smo bili čist vsi poškrampani do krvi, kako je delala. Zdaj ko pa je že stara pa je OK.
Je pa podobna kot vaš muc, edino malenkost temnejša.
Nimam tu v Mb. nobene fotografije, drugače bi jo pokazla.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 827
13.9.2009 22:16:12   
botrca
Čeruser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 828
13.9.2009 22:16:43   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ma ite v kišto...................user posted image

zakajuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 829
13.9.2009 22:18:59   
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ma ite v kišto...................user posted image

zakajuser posted image

Čer...

zato ker ni žive duše tukaj...user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 830
13.9.2009 22:22:21   
botrca
Ja je res neko zatišje...se vidi, da ni matcar tu user posted image .

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 831
13.9.2009 22:23:05   
botrca
Jan pa gre jutri po mesecu in pol počitnic zopet v vrtec. Upam, da ne bo kaj dosti jokal...user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 832
13.9.2009 22:23:52   
botrca
Grem se k možeku stisnit...papa lepe sanje...user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 833
13.9.2009 22:30:38   
nebo
čao bao...jaz pa se grem kar k odeji stiskat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 834
14.9.2009 7:42:16   
tasa_m
Dobro jutro. Kako ste spali? Mi spet za en k***c tak da..sem čist hin že. Če nebojo toti žobi ven prišli vsak čas, bom verjetno hitro pristala na Hoškem Pohorju user posted image

Kak pa se je zdaj shladilo..ja, nebo več za kratke rokave očitno. Ampak važno da ni deža, ker morva midve z L. do Foto Tabor po slike in mi ni z avtom za hodit.user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 14.9.2009 7:43:18 >

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 835
14.9.2009 8:28:09   
nebo
Ojla, mi smo spali tak tak. Ima Rok polni nos in sma ga ponoči sesala ven - s sesalcem in tisto napravico in moram rečt, da v življenju nisem videla še boljše stvari kot je to ta čiščenje polnega nosa...user posted image

Ej Tasa kaj že oblačite spodaj žabice pod hlačami???user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 836
14.9.2009 8:29:24   
botrca
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 837
14.9.2009 9:29:55   
christiana21
Dobro jutro!

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 838
14.9.2009 9:30:34   
ly117
Dobro jutro. user posted image

Mi smo spali dobro. Razen ko zjutraj ne bi imel govorne vaje z dudo.
Tak naš atek je pa na dopustu. user posted image user posted image user posted image Cele tri tedne.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 839
14.9.2009 9:31:53   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: nebo
Ej Tasa kaj že oblačite spodaj žabice pod hlačami???user posted image user posted image

Jaz mu do sedaj nisem, če bo pa tak hladno mu jih pa bom začela oblačit.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 840
14.9.2009 10:07:25   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Ojla, mi smo spali tak tak. Ima Rok polni nos in sma ga ponoči sesala ven - s sesalcem in tisto napravico in moram rečt, da v življenju nisem videla še boljše stvari kot je to ta čiščenje polnega nosa...user posted image

To je tudi nas reševalo. Ampak ne vprašaj, zdaj pa ni šans da bi ji kaj v nos prtisnila pa izsesala. Se dere kot nora. user posted image
Ne, mi še ne oblačimo. Imam samo podložene hlače, katere je dobila ko se je rodila. In po eni strani sreča, da je bolj mrzlo, ker pol jih bo vsaj znosla, drugače pa jih nebi oblekle pa bi jih lahko dala samo v škatlo. A vi že oblačite?

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 841
14.9.2009 10:07:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Dobro jutro!

DOBRO JUTRO OBEMAAAA !

usp, velike črke..ni mi za popravljat

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 842
14.9.2009 10:07:28   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Dobro jutro. user posted image

Mi smo spali dobro. Razen ko zjutraj ne bi imel govorne vaje z dudo.
Tak naš atek je pa na dopustu. user posted image user posted image user posted image Cele tri tedne.

user posted image user posted image hip,hip hura za atija user posted image user posted image Uživajte!

Naš ati pa je danes šel nazaj delat, tak da sem spet samohranilka do decemberskih praznikov! user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 843
14.9.2009 10:09:05   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image hip,hip hura za atija user posted image user posted image Uživajte!

Naš ati pa je danes šel nazaj delat, tak da sem spet samohranilka do decemberskih praznikov! user posted image

Ja zdaj se veselim, zadnji teden pa mi bo že kri pil. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 844
14.9.2009 10:12:51   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ja zdaj se veselim, zadnji teden pa mi bo že kri pil. user posted image

user posted image user posted image tak je to ja.
Men je tud že šel zadnje dni na živce,sam včeraj pa bi mu najraje rekla da naj še malo ostane. user posted image Nikoli nam ni prav..takšne smo ja.

Luka spi? Lija je končno omagala, tak da lahko spijem kafe v miru. Sva zjutraj šibnile hitro na en mini sprehod..Zdaj pa tk dežuje ap nebo nič user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 845
14.9.2009 10:31:36   
ly117
Ne, Luka se igra z atejom, jaz pa dopust študiram user posted image . Z sprehodi pa verjetno nebo nič user posted image user posted image . Bo že tečno, saj Luka je ponavadi.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 846
14.9.2009 12:18:05   
botrca
...kaj že oblačite spodaj žabice pod hlačami???user posted image user posted image
[/quote]

japuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 847
14.9.2009 12:19:23   
botrca

jupiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image ...samo ti bo hitro postal tečen boš vidla...user posted image .

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 848
14.9.2009 12:36:37   
elevitka
Ja pa se je res shladilo.

Jaz T. oblečem bodi z dolgimi rokavi pa majčko čez, spodaj pa pliš hlače in termo zokne pa pliš jopo za čez.

christiana mam en pliš komplet jopo in hlača v rumeni barvi št.44 če boš kaj po MB hodla se javi pa ti dam (mi nismo niti nosli ker smo bli prevlki- vam bo pa prav) na zs imaš gsm št.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 849
14.9.2009 13:36:36   
nebo
ojla, jaz sem danes pod hlače oblekla žabice, potem pa je začelo deževat...in sem doma likala...user posted image

Ej Ly, da ne bo še en mali Luka prišel v kratkem na svet, mislim glede na to, da ste 3 tedne skupaj...user posted image user posted image user posted image

Jaz imam že eno vrečko cotik št 50, 56 če kdo rabi, povejte, drugače dam naprej...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.