jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena sobra - Čestitke za pol leta! Se zna zgodit, da bomo tudi mi pri 6. mesecih še vedno brezzobi . Mi tudi še verjetno nekaj časa, kljub temu da se že od 2 mesca slini ko mali polžek, haha nmagk - Si vas kar predstavljam, kako se vas cel komplet stiska na vodni postelji . In kako je šlo rušenje sten? Pa super za kiropraktično naravnavanje! zanchy - Gotovo boste ujeli pravi ritem, samo malo več časa je potrebno. Pa bravo za mere! Tako lepo že sam sedi na tleh? Yeah! za mere m...tina - Ni kaj, imamo novo pediatrinjo . Zdaj vemo, kam se obrnit po zdravstvene nasvete . Pa upam, da je Jure že ok. Upam da uživate sedaj ko je ati ne dopustu kpmk - Glede vode mislim, da je zelo odvisno od tega, kakšna voda ti teče iz pipe. V Lj je voda zelo klorirana (vsaj tukaj, kjer mi živimo), zato tudi midva z dragim pijeva filtrirano vodo, tako da jo bo tudi Ela. S prekuhavanjem vode za mleko pa bomo nehali, ko bo že veselo jedla GH, kar mi je znak, da ima že fajn razvito črevesno floro. jernejav - Bravo za mere! Pa kako ti je podoben Anže! Glede pleničnega izpuščaja, pa ti jaz svetujem predvsem čim manj kemije, umivanje samo z vodo, pa morda res nekaj dni pralne pleničke. Držim pesti, da čim prej mine! Pa zelo fajn so te Moltex eko plenice za enkratno uporabo, ki jih prodajajo v Mullerju, saj so eko, brez belil in ostale kemije. Mi smo z njimi več kot zadovoljni. Pa še nikoli niso prepustile. Hvala za nasvet o pleničkah, jih bo treba nabavit, izpuščaj pa počasi izginja, kot kaže mu kremiva BEBIVAL res odgovarja, saj sva prvo probala mustelo, pa je po 2 dneh ritka postala katastrofa, prvo je imel rdeče samo jajčke, ko sem pa mu mazala z Mustelo pa se je vnela še ritka, tako da je zgledala kot da bi bilo grozno opečena, sroti se je ko sem ga razvila kr pošteno poskušal krempati, ker ga je tako srbelo . Sedaj pa smo pokasirali še prehlad klavdyk - Upam, da ste že ok in je miniprehlad minil. Ta veter zna biti kar hinavski. matcar - Upam, da ste že preboleli virozo. Pa super za očko! štorkljica - Bravo za mere in super klepetanje . detelja - Bravo za mere in zobeke še tukaj. Pat74 - Bravo za obrat na trebušček! Mi ga še čakamo. Blueeyes - Spet ena luštna fotozgodbica! Evo me, pa sem prilezla do konca . Kako so lepi in pridni ti naši Aprilski krof(e)ki in jagode! Lepo spančkajte, pridno cartajte svoje mucke, pa se tipkamo. Lahko noč , NenaLena