|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
9.9.2009 22:07:45   
BarbaraGS
Ursa jaz sem imela enak problem, ampak glej ga zlomka, ko mi je zmanjkalo mleka, je tudi za flasko prijela. Zdaj je samo na flaski ker po dveh dneh brez dojenja cez dan, mi je tudi ponoci zmanjkalo (torej mleka res nisem vec imela). Mogoce bo tudi on flasko zdaj sprejel, al pa ima tvojega mleka se dovolj in zato se noce.

vesnozaver lahko pa so zobki. Nasa je tako dobila vrocino ob prvem zobku

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
9.9.2009 22:14:52   
Maksi1
Dober večer, čvekice.

Na hitro sem preletela, ker ste napisale. Tako da bom tudi na hitro pokomenirala:

Najprej user posted image user posted image user posted image za vse bubančke!

user posted image  za nove mere, nov avto, nov fotkič, nove igrce, nove bunde in druge cunjice ter jutrišnje srečanje.

Spanje - naša se 1x ponoči zbudi za jest in takrat poje največ. user posted image  Ma važno, da je. Ker na splošno poje ful malo in se zaradi tega full sekiram. P nas je sicer potolažila, ampak drugi teden bo imela 7 mesecev, pa ji ne bo uspelo imet 7 kg. Je pa res, da je tolko živa, da porabi vse sproti.

Uvajanje GH.
Pri nas je okvirno takole:
3-4.h mleko
9.h mleko
11-13.h zelenjava + krompir ali žitarice (če ne poje cele porcije, dobi še sadje s piškotom)
14-16.h mleko
18.h sadje
20-21.h mleko
Ure se spreminjajo glede na količino spanja. In en dan ne mara mleka in imamo samo GH, drugi dan pa je mleko taboljše in kašic niti ne pogleda. Tako da pri nas ne morem govorit o kakem sistemu. Sem pa razmišljala, da ko bom v oktobru zamenjala mlečni obrok ob 9.h s skuto al jogurtom.

Tako...to bi blo zaenkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 2027
9.9.2009 22:17:00   
Maksi1
Aja še to:
meni je patronažna rekla, da nej po sadju ne dajem mleka vsaj pol ure. Še boljše bo, če počakam več kot uro. Če je kriza, naj dam čaj. Drugače da bo lahko bruhala.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
9.9.2009 22:20:14   
SURF
Pozdravčke...
evo pa sem zopet imela cel dan odprto našo debato...eh...pride kej vmes,grem s pisarne in pozabim glavo tamuser posted image
Patricija pančka,ati nogomet bulji,mami pa na rr visiuser posted image .

Barbara vesela sem za vas,da ste našli način,full dobr,super.user posted image Upam,da se tako nadaljuje.

Ja,Tančy in Cita prov luštni so vajini pupikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede urnika hranjenja,smo mi bolj tako kot pri Mlei...opoldan ima obvezno zelenjavno kašico,drugače ji ponudim včasih dopoldan mlečno,včasih sadno,včasih pa spi in potem preskočima in sva na zelenjavi...potem pa spet odvisno ali je dop. jedla...v glavnem nimamo čisto točne ure,razen kosila se držimo,no ja pa zizze zjutraj ob 6h za zajtrkuser posted image .

Mihailo-A veš,da se tudi js sprašujem kaj in kako s temi avtosedeži,moram še na stran zveze potrošnikov slo,da malo razberem....in kateri naj bi bil trenutno najbolje ocenjen?Po varnosti?Daj mi poročaj kako se boš odločla...

Brdy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...za tvojo pupo.
Si se že vpisala v šolo?Za kakšen instrument se boš odločla?user posted image Kaj sem radovednauser posted image

Črtica-madona..tud js bi deci,dva refoškauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2029
9.9.2009 22:46:38   
birdy
Surf, sory, pozabla sem ti odgovorit...
Vzela bom kitaro, se jo mam že dolg željo naučit igrat in se mi bo tko končno uresničla ta želja. Prov vpisana še nisem, čakam da pošljejo pogodbo da jo podpišem...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
9.9.2009 22:48:31   
SURF
grem pod tuš,malo še nad knjigo...dokler mi nebo vek zaprlauser posted image .

Lepo in mirno,neprekinjeno,sladko nočkouser posted image .
user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
9.9.2009 22:51:47   
SURF
Aha...super brdyuser posted image ,js sem pa na klavirju...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
9.9.2009 23:02:08   
timy
Hej, hej

no, pa da še jaz opišem naše hranjenje

1. obrok 5-6ih zjutraj - mleko
2. obrok 9-10ih sadje
3. obrok 12-13ih zelenjavna kaša
4. obrok 16-17ih sadno-žitna kaša ali skuta s sadjem ali jogurt
5. obrok 19-20ih mlečno-žitna kaša

Včasih imava pa še 6. obrok okoli polnoči - mlečni obrok, takrat se potem zbudi šele ob 8ih, zato ima potem za zajtrk mlečno kašico.

Med obroki pa včasih dobi kakšno drobtino kruha, če ravno mene vidi, ko kaj jem in potem ne odneha dokler ji ne dam poskusitiuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
9.9.2009 23:12:08   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mlea super za avto user posted image user posted image user posted image user posted image , pa upam da ta druzga tud zrihtate, da naslednjič prletišuser posted image

Ja, itak bom tko kot tanci kulikopter zakurblala....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
9.9.2009 23:13:09   
tanci29
hej hoj

spitauser posted image ...danes sem pri kopanju kar v lijak nalila vročo vodo pa mal kaplic 31 od justa notr dala, to so ene zeliščne kapljice pa se mi zdi da ji je kar malo odprlo noska....

mlea-kolko je šla evi dol s težo?????

joj vse ki imate probleme z gh vas ful razumem in kdorkoli vam bo rekel da se ne sekirat vem da se boste...kok sem se jest pa še zmeri se pa ma že skor dve leti....hana zdej poje več čez dan kot erik...

se prav spomnim k ta okol osmega devetega meseca en teden ni pojedu popolnoma nič od nič, pa še dojil se ni več...tko da sem šla en dan prav na metelkovo čist nasekirana in pol so me še tam obravnaval tko kt da ni nič in kaj mi sploh je da hodim tja ker to ni nujen primeruser posted image ...joj sem bla užaljena....ampak na koncu je tako da mu žlice ne moreš zrint v usta če jih noče odpret

jest se zdaj ful manj obremenjujem s tem in je res veliko lažje...sem ga pa glih danes tehtala doma in zgleda da je šel spet par g doluser posted image ,,,ampak kaj nej nardim
če ma dobro kri in je vesel in živ k srebro nimam kej skrbet da je z njim kaj narobe....sej mi je še p rekla da očitno rabi tako malo
no sem mal zabluzila

uglavnem tenks za pohvale....ampak sej so čisto vsi naši user posted image taki lepotci

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
9.9.2009 23:13:57   
Onasiss
KOLUMBO-SE ŽE PEČE KOMFRI....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
9.9.2009 23:15:23   
Onasiss
tanci-kaj je s tisto hodalico zame.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
9.9.2009 23:16:20   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

mlea super za avto user posted image user posted image user posted image user posted image , pa upam da ta druzga tud zrihtate, da naslednjič prletišuser posted image

Ja, itak bom tko kot tanci kulikopter zakurblala....user posted image user posted image user posted image

ja pa še mal ga morm nafilat...ste ga čist spraznle ko sem bla na dopustuuser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
9.9.2009 23:16:37   
Onasiss
Ni šla velik dol, ampak je 14 dni od zadnjega vaganja....user posted image user posted image  tko, da sploh ne bi smela it dol....bi se mogla vsaj malo zredit.....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
9.9.2009 23:17:47   
tanci29

jo dobiš ko jo dobim nazaj...nisem pozabla...ta teden sem bolj na knap s cajtom pomoje jo bom šla drug teden en dan iskat pa ti jo dostavim al pa ti prideš k meni...al se pa kje na sred poti dobivauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
9.9.2009 23:18:47   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ja pa še mal ga morm nafilat...ste ga čist spraznle ko sem bla na dopustuuser posted image user posted image

Ej za to morš pa balonchy rečt, je mela ona joystik u rok.....user posted image user posted image user posted image

A ste doble mail Bosansko-Engleski Gradjevinski rijecnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
9.9.2009 23:18:58   
tanci29

Ni šla velik dol, ampak je 14 dni od zadnjega vaganja....user posted image user posted image  tko, da sploh ne bi smela it dol....bi se mogla vsaj malo zredit.....

mogoče bo pa zdej v dveh tednih gor dobila...kdaj maš nasljednič vaganje....kako je pa papila in pupila

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
9.9.2009 23:19:22   
Onasiss

jo dobiš ko jo dobim nazaj...nisem pozabla...ta teden sem bolj na knap s cajtom pomoje jo bom šla drug teden en dan iskat pa ti jo dostavim al pa ti prideš k meni...al se pa kje na sred poti dobivauser posted image

Ma bom jaz k teb uletela....

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
9.9.2009 23:20:28   
Onasiss

mogoče bo pa zdej v dveh tednih gor dobila...kdaj maš nasljednič vaganje....kako je pa papila in pupila

Naslednjič mave enkrat novembra, samo bom šla v začetku oktobra kar sama tja, da se zvagamo....

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
9.9.2009 23:20:42   
tanci29
joj jest mejlov sploh še nisem pogledala odkar smo doma...itak je vse tok zabasan in ne potegne ta moja škatla, pol mi pa še bit defender neki štrajka in ne morem požarnega zidu onemogočit in zdej ne gre nič skosuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
9.9.2009 23:23:10   
Onasiss
Evo samo zate tanci....
user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
9.9.2009 23:24:23   
tanci29

Naslednjič mave enkrat novembra, samo bom šla v začetku oktobra kar sama tja, da se zvagamo....

sej bo šlo gor...zdaj gre itak malo počasneje, pa še tvoja je taka spedy da ni nič čudnega da vse pokuri....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
9.9.2009 23:27:55   
tanci29
haha mlea veri gud iz dis fani đok

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
9.9.2009 23:30:01   
Onasiss
tale ajhev hedejk mi je tookk simpatičenuser posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
9.9.2009 23:32:23   
tanci29
še naše hranjenje

ponoči pa do osmih zjutrj dojenje...včasih večkrat včasih samo 1x

9ih-good morning kašica
11.30-12.30 sadje
15h-15.30 zelenjava+dodatki
vmes eno dojenje na hitrco
19h mlečna kašica
pred spanjem dojenje...včasih ful včasih potegne trikrat pa že spi

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?