Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 22:07:45
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ursa jaz sem imela enak problem, ampak glej ga zlomka, ko mi je zmanjkalo mleka, je tudi za flasko prijela. Zdaj je samo na flaski ker po dveh dneh brez dojenja cez dan, mi je tudi ponoci zmanjkalo (torej mleka res nisem vec imela). Mogoce bo tudi on flasko zdaj sprejel, al pa ima tvojega mleka se dovolj in zato se noce. vesnozaver lahko pa so zobki. Nasa je tako dobila vrocino ob prvem zobku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 22:14:52
|
|
|
|
Maksi1
|
Dober večer, čvekice. Na hitro sem preletela, ker ste napisale. Tako da bom tudi na hitro pokomenirala: Najprej za vse bubančke! za nove mere, nov avto, nov fotkič, nove igrce, nove bunde in druge cunjice ter jutrišnje srečanje. Spanje - naša se 1x ponoči zbudi za jest in takrat poje največ. Ma važno, da je. Ker na splošno poje ful malo in se zaradi tega full sekiram. P nas je sicer potolažila, ampak drugi teden bo imela 7 mesecev, pa ji ne bo uspelo imet 7 kg. Je pa res, da je tolko živa, da porabi vse sproti. Uvajanje GH. Pri nas je okvirno takole: 3-4.h mleko 9.h mleko 11-13.h zelenjava + krompir ali žitarice (če ne poje cele porcije, dobi še sadje s piškotom) 14-16.h mleko 18.h sadje 20-21.h mleko Ure se spreminjajo glede na količino spanja. In en dan ne mara mleka in imamo samo GH, drugi dan pa je mleko taboljše in kašic niti ne pogleda. Tako da pri nas ne morem govorit o kakem sistemu. Sem pa razmišljala, da ko bom v oktobru zamenjala mlečni obrok ob 9.h s skuto al jogurtom. Tako...to bi blo zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 22:17:00
|
|
|
|
Maksi1
|
Aja še to: meni je patronažna rekla, da nej po sadju ne dajem mleka vsaj pol ure. Še boljše bo, če počakam več kot uro. Če je kriza, naj dam čaj. Drugače da bo lahko bruhala.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 22:20:14
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke... evo pa sem zopet imela cel dan odprto našo debato...eh...pride kej vmes,grem s pisarne in pozabim glavo tam Patricija pančka,ati nogomet bulji,mami pa na rr visi . Barbara vesela sem za vas,da ste našli način,full dobr,super. Upam,da se tako nadaljuje. Ja,Tančy in Cita prov luštni so vajini pupiki Glede urnika hranjenja,smo mi bolj tako kot pri Mlei...opoldan ima obvezno zelenjavno kašico,drugače ji ponudim včasih dopoldan mlečno,včasih sadno,včasih pa spi in potem preskočima in sva na zelenjavi...potem pa spet odvisno ali je dop. jedla...v glavnem nimamo čisto točne ure,razen kosila se držimo,no ja pa zizze zjutraj ob 6h za zajtrk . Mihailo-A veš,da se tudi js sprašujem kaj in kako s temi avtosedeži,moram še na stran zveze potrošnikov slo,da malo razberem....in kateri naj bi bil trenutno najbolje ocenjen?Po varnosti?Daj mi poročaj kako se boš odločla... Brdy- ...za tvojo pupo. Si se že vpisala v šolo?Za kakšen instrument se boš odločla? Kaj sem radovedna Črtica-madona..tud js bi deci,dva refoška
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 22:46:38
|
|
|
|
birdy
|
Surf, sory, pozabla sem ti odgovorit... Vzela bom kitaro, se jo mam že dolg željo naučit igrat in se mi bo tko končno uresničla ta želja. Prov vpisana še nisem, čakam da pošljejo pogodbo da jo podpišem...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 22:48:31
|
|
|
|
SURF
|
grem pod tuš,malo še nad knjigo...dokler mi nebo vek zaprla . Lepo in mirno,neprekinjeno,sladko nočko .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 22:51:47
|
|
|
|
SURF
|
Aha...super brdy ,js sem pa na klavirju...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 23:02:08
|
|
|
|
timy
|
Hej, hej no, pa da še jaz opišem naše hranjenje 1. obrok 5-6ih zjutraj - mleko 2. obrok 9-10ih sadje 3. obrok 12-13ih zelenjavna kaša 4. obrok 16-17ih sadno-žitna kaša ali skuta s sadjem ali jogurt 5. obrok 19-20ih mlečno-žitna kaša Včasih imava pa še 6. obrok okoli polnoči - mlečni obrok, takrat se potem zbudi šele ob 8ih, zato ima potem za zajtrk mlečno kašico. Med obroki pa včasih dobi kakšno drobtino kruha, če ravno mene vidi, ko kaj jem in potem ne odneha dokler ji ne dam poskusiti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 23:12:08
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea super za avto , pa upam da ta druzga tud zrihtate, da naslednjič prletiš Ja, itak bom tko kot tanci kulikopter zakurblala....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 23:13:09
|
|
|
|
tanci29
|
hej hoj spita ...danes sem pri kopanju kar v lijak nalila vročo vodo pa mal kaplic 31 od justa notr dala, to so ene zeliščne kapljice pa se mi zdi da ji je kar malo odprlo noska.... mlea-kolko je šla evi dol s težo????? joj vse ki imate probleme z gh vas ful razumem in kdorkoli vam bo rekel da se ne sekirat vem da se boste...kok sem se jest pa še zmeri se pa ma že skor dve leti....hana zdej poje več čez dan kot erik... se prav spomnim k ta okol osmega devetega meseca en teden ni pojedu popolnoma nič od nič, pa še dojil se ni več...tko da sem šla en dan prav na metelkovo čist nasekirana in pol so me še tam obravnaval tko kt da ni nič in kaj mi sploh je da hodim tja ker to ni nujen primer ...joj sem bla užaljena....ampak na koncu je tako da mu žlice ne moreš zrint v usta če jih noče odpret jest se zdaj ful manj obremenjujem s tem in je res veliko lažje...sem ga pa glih danes tehtala doma in zgleda da je šel spet par g dol ,,,ampak kaj nej nardim če ma dobro kri in je vesel in živ k srebro nimam kej skrbet da je z njim kaj narobe....sej mi je še p rekla da očitno rabi tako malo no sem mal zabluzila uglavnem tenks za pohvale....ampak sej so čisto vsi naši taki lepotci
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 23:13:57
|
|
|
|
Onasiss
|
KOLUMBO-SE ŽE PEČE KOMFRI....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 23:15:23
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci-kaj je s tisto hodalico zame.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 23:16:20
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea super za avto , pa upam da ta druzga tud zrihtate, da naslednjič prletiš Ja, itak bom tko kot tanci kulikopter zakurblala.... ja pa še mal ga morm nafilat...ste ga čist spraznle ko sem bla na dopustu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 23:16:37
|
|
|
|
Onasiss
|
Ni šla velik dol, ampak je 14 dni od zadnjega vaganja.... tko, da sploh ne bi smela it dol....bi se mogla vsaj malo zredit.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 23:17:47
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea tanci-kaj je s tisto hodalico zame..... jo dobiš ko jo dobim nazaj...nisem pozabla...ta teden sem bolj na knap s cajtom pomoje jo bom šla drug teden en dan iskat pa ti jo dostavim al pa ti prideš k meni...al se pa kje na sred poti dobiva
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 23:18:47
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea super za avto , pa upam da ta druzga tud zrihtate, da naslednjič prletiš Ja, itak bom tko kot tanci kulikopter zakurblala.... ja pa še mal ga morm nafilat...ste ga čist spraznle ko sem bla na dopustu Ej za to morš pa balonchy rečt, je mela ona joystik u rok..... A ste doble mail Bosansko-Engleski Gradjevinski rijecnik
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 23:18:58
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ni šla velik dol, ampak je 14 dni od zadnjega vaganja.... tko, da sploh ne bi smela it dol....bi se mogla vsaj malo zredit..... mogoče bo pa zdej v dveh tednih gor dobila...kdaj maš nasljednič vaganje....kako je pa papila in pupila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 23:19:22
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea tanci-kaj je s tisto hodalico zame..... jo dobiš ko jo dobim nazaj...nisem pozabla...ta teden sem bolj na knap s cajtom pomoje jo bom šla drug teden en dan iskat pa ti jo dostavim al pa ti prideš k meni...al se pa kje na sred poti dobiva Ma bom jaz k teb uletela....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 23:20:28
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ni šla velik dol, ampak je 14 dni od zadnjega vaganja.... tko, da sploh ne bi smela it dol....bi se mogla vsaj malo zredit..... mogoče bo pa zdej v dveh tednih gor dobila...kdaj maš nasljednič vaganje....kako je pa papila in pupila Naslednjič mave enkrat novembra, samo bom šla v začetku oktobra kar sama tja, da se zvagamo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 23:20:42
|
|
|
|
tanci29
|
joj jest mejlov sploh še nisem pogledala odkar smo doma...itak je vse tok zabasan in ne potegne ta moja škatla, pol mi pa še bit defender neki štrajka in ne morem požarnega zidu onemogočit in zdej ne gre nič skos
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 23:23:10
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo samo zate tanci....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 23:24:23
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ni šla velik dol, ampak je 14 dni od zadnjega vaganja.... tko, da sploh ne bi smela it dol....bi se mogla vsaj malo zredit..... mogoče bo pa zdej v dveh tednih gor dobila...kdaj maš nasljednič vaganje....kako je pa papila in pupila Naslednjič mave enkrat novembra, samo bom šla v začetku oktobra kar sama tja, da se zvagamo.... sej bo šlo gor...zdaj gre itak malo počasneje, pa še tvoja je taka spedy da ni nič čudnega da vse pokuri....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 23:27:55
|
|
|
|
tanci29
|
haha mlea veri gud iz dis fani đok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 23:30:01
|
|
|
|
Onasiss
|
tale ajhev hedejk mi je tookk simpatičen
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 23:32:23
|
|
|
|
tanci29
|
še naše hranjenje ponoči pa do osmih zjutrj dojenje...včasih večkrat včasih samo 1x 9ih-good morning kašica 11.30-12.30 sadje 15h-15.30 zelenjava+dodatki vmes eno dojenje na hitrco 19h mlečna kašica pred spanjem dojenje...včasih ful včasih potegne trikrat pa že spi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?