Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:17:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Ljubljančanke in okoličanke , a se ljubi kateri jutri na Otroški bazar na GR? Mene ful mika, ampak sami se mi ne da... Če je katera za stvar, nej mi pošlje SMS, da se zmenimo Men je tak žal, da je ravno ta vikend, ker bi ful šla. Ampak po drugi strani, sem raje doma. Naj te tvoj pripelje v Lj, pa te mi pol domov odpeljemo Moj gre šele popoldan v Lj. Drugače pa ni slaba ideja. Sam kam bi se v avtu vsi dali, ne vem. 2 lupinici na zadnje zice, jaz med njiju (samo bi mogla postrani sedet ), vidva z mojim pa spredaj. Kam bi dali prtljago in vozičke, pa še nisem zgruntala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:19:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 2 lupinici na zadnje zice, jaz med njiju (samo bi mogla postrani sedet ), vidva z mojim pa spredaj. Kam bi dali prtljago in vozičke, pa še nisem zgruntala Aha, vidim da si upoštevala, da moja velika rit ne bi prišla vzadaj med dve lupinice!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:22:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! Evo mi smo dane s pridni smo prebarval dnevno, sedežno dal not zdaj čakamo pa še le tišlerja. Za vrtec je župan, ko je prišel čestita rekel, da se vedno najde nekaj prostoram, za kake otroka, tako da še to moram it uredit. Kaj pri vam pa župan domov hodi otroke gledat? Bi rekla, da pri vas ni dosti rojstev? Od kod pa si? Drugače pa super!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:22:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 GH - kdaj boste začele z mesom? S tem mislim perutnino, govedino? Ali med zelenjavo, ki jo kuhate dajete kaj olja (rastlinskega ali olivnega) ter soli? Z mesom po 8. mesecu. Najprej perutnino. Pri prvem sem kar kmalu začela dodajat malo olivnega olja v kašice, sol pa mislim, da tudi nekje okoli 8. meseca pa še to le par zrnc. Men je P rekla, da lahk z perutnino že začneva Ja, meni tudi in sva že včeraj začela...danes pa jo je že drugič jedel in sicer iz stolčka za hranjenje..kak je bil smešen, ko je bil tak drobčkan tam noter!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:23:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec MB: jutri ob 11. 00 padrino!!!! da ne bi kera neopravičena manjkala!!! komaj čakam. lahko me kr zbičate ampak js jutri kot zakleto ne morem priti v MB matejevemu bratu je avto crknil (beri: zgorel ) in mu bova midva enega posodila da se bo vsaj v službo peljal, enega pa tako matej rabi za v službo.... mater sn jezna.... pridem pa po vsej verjetnosti v petek popoldan po 15 uri v mb...če bo katera mela čas se me lahko usmili za kakšno kavico.... drugače pa žal drugič... škoda, jaz pa sem že mislila, da se bova spoznali! Kaj pa je te delal, da mu je avto zgorel?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:23:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 GH - kdaj boste začele z mesom? S tem mislim perutnino, govedino? Ali med zelenjavo, ki jo kuhate dajete kaj olja (rastlinskega ali olivnega) ter soli? Z mesom po 8. mesecu. Najprej perutnino. Pri prvem sem kar kmalu začela dodajat malo olivnega olja v kašice, sol pa mislim, da tudi nekje okoli 8. meseca pa še to le par zrnc. Men je P rekla, da lahk z perutnino že začneva midve bova tudi drugi teden začeli.... danes sn ji skuhala krompir z zelenjavo, pa zmiksala in dodala topljen sirček... je vse zmazala Punce kako pripravite špinačo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:23:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec MB: jutri ob 11. 00 padrino!!!! da ne bi kera neopravičena manjkala!!! komaj čakam. razumemo šefica Me too!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:23:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE! Ste že kaj razmišljale kateri avtosedež boste kupile? Katero skupino? Jaz sem gledala onega Kiddy-ja, ki nima pasov, ima neko "mizico" spredaj namesto pasov, je zmagovalec na testih, je pa za otroke od 9-36kg. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=199186 Ga poznate? Je pa drag! Mi smo ga dobili in sicer od Brevija. Jaz pa sem včeraj kar preko neta naročila tega Kiddy-ja v BC, ker imajo akcijo in je znižan na 170,00 EUR za člane. Upam, da bo okej!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:24:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara aja,se katera spomni koliko vas je bilo nosečk na začetku,tam prve tri mesece?na aprilčicah 2010 nas je 56 ...mater je blo plodno poletje v najboljših časih čez 80, če se prav spomnim te pa je blo lansko leto še bolj plodno kamorkoli pogledam same nosečnice,že dve leti kar sem se na ptuj selila...se mi zdi da v mb takrat ni blo takega navala Plodni smo ratal slovenčki, ni kej! KOKICA kje se skrivaš? Saj se ne..samo brala sem in komentirala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:24:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara KOKICA je prišla samo voščit dober večer ne, ne, ne boste se me tako hitro znebile!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:26:07
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:27:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
felix - dobrodošla nazaj a si se načofotala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:27:08
|
|
|
|
Najaa
|
Dejte mal hitreje pisat, no.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:28:21
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - tudi jaz bi imela ta as samo se bojim da bom bankrotirala zraven ,a imaš kaj za posodit penezov?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:28:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaki je rezultat v nogometu? Joj, spet bojo celi MB razbili!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:29:06
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - a bo kaj pametnega?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:29:14
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! Evo mi smo dane s pridni smo prebarval dnevno, sedežno dal not zdaj čakamo pa še le tišlerja. Za vrtec je župan, ko je prišel čestita rekel, da se vedno najde nekaj prostoram, za kake otroka, tako da še to moram it uredit. Kaj pri vam pa župan domov hodi otroke gledat? Bi rekla, da pri vas ni dosti rojstev? Od kod pa si? Drugače pa super! saj po nevemkaterem zakonu morajo občine zagotoviti prostor v vrtcu vsem otrokom. Koliko se župani tega držijo, je pa že druga zgodba. Mi smo majhna občina in naš župan je odredil, da morajo biti sprejeti vsi otroci, tako da vsaj s tem nimamo težav je bilo pa vpisanih 3x več otrok, kolikor je prostora, tako da so pljunili v roke in dozidali vrtec v rekordnem času. Vse se da, če se hoče, samo je problem v tem, ko ni volje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:29:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - tudi jaz bi imela ta as samo se bojim da bom bankrotirala zraven ,a imaš kaj za posodit penezov? Še sama sem si sposodila od gospoda Mastercarda! Žal!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:29:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
Meni nekak danes ne zalaufa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:30:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - a bo kaj pametnega? Ma ne... utrujena sem ful. Pa ti?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:30:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Meni nekak danes ne zalaufa Si se naspala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:30:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - a bo kaj pametnega? Ma ne... utrujena sem ful. Pa ti? Od česa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:31:02
|
|
|
|
ema tiara
|
prav tako...ne daj se...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:31:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix - dobrodošla nazaj a si se načofotala? hvala in ne jaz grem v vodo, ko ima ta 25+, tokrat pa je imela 20... plaval je samo možek, pa še to na odprtem morju, ker je smučal na vodi. Jaz sem ga pa gledala s čolna in se strašno zabavala ob njegovih padcih, hahaha. Joj, sem žleht...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:31:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - kaj je to spanje ?Kupim 5 ur skupnega spanja ,če katera proda
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?