|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
9.9.2009 20:09:42   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 701
9.9.2009 20:11:21   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

pozabila sem vam povedati, da ob pomoči ln že hodi. se pravi, če je nekdo drži, dela prav luštne korake. user posted image user posted image

je pa problem.......user posted image user posted image user posted image ..........levo nogico ima ful na ven obrnjeno. ker levo nogico ima vedno spodvihano pod ritko, ko "ritka" po tleh. tko da me skrbi, kako in kaj. *bubi*, ti lahko pošljem filmček, da boš videla kaj mislim?

*bubi*, verjetno nisi opazila........user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 702
9.9.2009 20:12:16   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...me boli glava kot user posted image ..... grem...upam, da pikec hitro zaspi....

jutri je spet naporen dan...

user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 703
9.9.2009 20:21:24   
Olivija*
punce, kakšne copatke nameravate kupiti za vaše malčke? naša ima zdaj usnjene iz ebaya (ruji), za naprej pa ne vem user posted image  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 704
9.9.2009 20:21:27   
*bubi*

pozabila sem vam povedati, da ob pomoči ln že hodi. se pravi, če je nekdo drži, dela prav luštne korake. user posted image user posted image

je pa problem.......user posted image user posted image user posted image ..........levo nogico ima ful na ven obrnjeno. ker levo nogico ima vedno spodvihano pod ritko, ko "ritka" po tleh. tko da me skrbi, kako in kaj. *bubi*, ti lahko pošljem filmček, da boš videla kaj mislim?

*bubi*, verjetno nisi opazila........user posted image

Jao, ja, saj sem napisala, da sem nekje ful zadaj ostala. Lahko pošlješ.

Si že bila v posvetovalnici pri 1 letu? Omeni to P, naj pogleda. Drugače pa bi jaz probala omejit to ritkanje, če misliš, da ji lahko škodo naredi. Vem, težko je, sploh ker je v vrtcu, tam pa se ne more nekdo skoz z njo ukvarjat in jo popravljat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 705
9.9.2009 20:22:09   
Olivija*
bubi, a so te v službi zasuli z birokracijo?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 706
9.9.2009 20:23:46   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

punce, kakšne copatke nameravate kupiti za vaše malčke? naša ima zdaj usnjene iz ebaya (ruji), za naprej pa ne vem user posted image  

Zaenkrat se bomo kar teh držali, kasneje pa šolske z gumo na podplatu. Bubi je sicer imel skoz ala ciciban - do št. 26, potem pa smo na te šolske prešaltali.

bubika ima zdaj doma in v vrtcu usnjene.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 707
9.9.2009 20:24:25   
Olivija*
naša punca pa spi že skoraj dve uri...jaz bi jo pa še tako rada malo pocrkljala....upam, da se jutri zbudi ob 6:00, da se bova lahko še pol ure igrali user posted image
si grem kar zdaj lase oprat, da ne bo treba jutri prezgodaj vstat user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 708
9.9.2009 20:27:13   
*bubi*

bubi, a so te v službi zasuli z birokracijo?

izzivaš? user posted image user posted image user posted image

Jutri je rok za oddajo letnih. Sem nesla danes in so mi vrnili, ker je kao preveč lepo narejeno in je škoda ven iz mape jemat user posted image user posted image user posted image

drugače pa ja, je kar malo zmede - 1. in 2. so nov program, 3. in 4. po starem. Pa nekaj novega imam letos, tak da se še malo lovim in moram znanje iz faksa nekje med sivimi celicami zbrskat. To pa je že uf let nazaj user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 709
9.9.2009 20:30:01   
*bubi*

naša punca pa spi že skoraj dve uri...jaz bi jo pa še tako rada malo pocrkljala....upam, da se jutri zbudi ob 6:00, da se bova lahko še pol ure igrali user posted image
si grem kar zdaj lase oprat, da ne bo treba jutri prezgodaj vstat user posted image

u madona, kake želje user posted image

Jaz si želim, da do sedmih vleče.

Joj, ta moja bubika - spanje v vrtcu ji ne gre najbolje user posted image  Spi samo pol ure! In to je vse spanje čez dan!!!! PA je mir, sama od sebe se zbudi. Itak sta zdaj samo 2 do konca tam, vsi ostali grejo že pred spanjem domov user posted image

Drugače pa ji gre dobro, zjutraj sicer nekaj protestira, ampak ni hudo. Tudi potem ne joka kaj dosti.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 710
9.9.2009 20:47:42   
ključek
glede vodenih koz..........jaz jo sedaj samo tuširam. brez mila. kdaj ji pa lahko lase umijem? ker jih ima po glavi tudi. lahko uporabim šampon? in potem, ko bodo v. k. že suhe, ali lahko uporabljam milo ali je treba počakati, da popolnoma izginejo, preden uporabim milo??

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 711
9.9.2009 20:47:45   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Joj, ta moja bubika - spanje v vrtcu ji ne gre najbolje user posted image  Spi samo pol ure! In to je vse spanje čez dan!!!! PA je mir, sama od sebe se zbudi. Itak sta zdaj samo 2 do konca tam, vsi ostali grejo že pred spanjem domov user posted image

Drugače pa ji gre dobro, zjutraj sicer nekaj protestira, ampak ni hudo. Tudi potem ne joka kaj dosti.

kaj pa, če ji ležalnik ni udoben - pretrdo, premehko??? Prosi jih, če jo lahko dajo kam drugam spat...
Presvetlo???

saj bo, bubika se bo kmalu navadila tudi spat tam in bo vse vredu.

danes sva šli s še eno septembrko z vozički (in seveda otročički) do igrišča, kakih 200m. ona je imela tudi starejšega fantka zraven, ki je star 2,5 let in se odvaja od plenic. na poti do igrišča se je pokakal v hlače - pavza, slačenje sredi pločnika, brisanje ritke, cel preoblečen.... na poti nazaj se je pa še polulal user posted image user posted image user posted image
joj, kaj nas še čaka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 712
9.9.2009 21:14:51   
sonček33
Gloria, kako ste preživeli tale dan?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 713
9.9.2009 21:28:10   
ključek

za bubiko in spanje...........user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 714
9.9.2009 22:06:36   
Čarli08

To sem se tudi jaz spraševala - jaz bi kar pri mehkih usnjenih za nekaj časa ostala, samo ne vem če je ok. Cicibanovi mi pa niso všeč ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 715
9.9.2009 23:08:53   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Gloria, kako ste preživeli tale dan?

...nepozabno user posted image ....mali je ful užival,mi dva pa tudi....sem gledala včeri tvojo slikco iz sprhoda pa me je zamikal vaš konec...glede fusbala pa zmenjeno user posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 716
9.9.2009 23:09:32   
gloria
...čer...hvala za čestitke....user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 717
10.9.2009 7:55:29   
Alenka_
Dobro jutro user posted image

hvala ker ste včeraj držale pesti zame... matematika pa...khm... sem imela ful dober občutek, ko sem odpisala pol pa ŠOK! grem gledat nazaj naloge, ki sem jih vadila in sem ugotovila kakšne nesmiselne napake sem delala na izpitu!!! sama površnost me je bila!!! včeraj sem se cel dan z glavo v zid zabijala kako za user posted image sem lahko take blesave napake delala!!!! mislm... lofka smotana. zdej morm počakat do jutri, ko bodo rezultati... pa se mi bo današnji dan zaradi čakanja vlekeeeeeel....

danes pa sem na "prisilnem dopustu"... sta me moj dragi in fotr kar določila, da bom doma in še ne grem delat... češ naj malo počijem od vsega skupaj in naj si privoščim dopoldan samo zase... sprva mi ideja ni bila nič kaj preveč všeč, saj bom tako imela čas misliti na napake pri matematiki in misliti na Saro, ki je v vrtcu... danes pa mi ideja že bolj diši... tako vreme je ravno pravo za lenarjenje in se celo dopoldne ne premaknem s kavča!!! user posted image

pa lep dan vsem!!!

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 10.9.2009 7:56:10 >

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 718
10.9.2009 8:01:46   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

To sem se tudi jaz spraševala - jaz bi kar pri mehkih usnjenih za nekaj časa ostala, samo ne vem če je ok. Cicibanovi mi pa niso všeč ...

tudi mi smo imeli sprva podobne tem usnjenim za v vrtec... pa so mi vzgojiteljice povedale, da so kar veliko zunaj na terasi in bi blo fajn kakšne z gumijastim podplatom imet... da ji ne bi menjavali copatk na vsakih 15 min... in smo kupili superfit copatke... so tko fajn prožni in še vedno super za nogico. Sara se v njih dobro počuti in imam občutek, da tudi veliko lepše hodi zdaj, ko jih ima. fajn se upognejo takrat ko je na vseh štirih in še bolje se hodi v njih. v Sarini skupini imajo skoraj vsi te copatke. pa še take luštne so user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 719
10.9.2009 8:06:02   
*bubi*
Saj bo, Alenka, saj bo. Ti si kar privošči danes user posted image

MTY - laskov še kar nekaj časa ne peri. Problem je, če ji sveže kozice odneseš, ali pa krastice. Lahko pride do kake infekcije, pa brazgotine ostanejo. Težko je svetovat, kdaj operi. Recimo takrat, ko bodo krastice začele že same odpadat. Ja, jaz bi uporabila čisto malo šampona.

Za po telesu pa milo samo na delih, kjer je nujno - ritka, rokice, mogoče stopala, če se poti. Drugje pa ne bo nič hudega, če počakaš. Pa bi spet rekla, da jo celo namiliš (nežno), ko bodo koze že odpadale, ne rabiš čisto do konca čakat.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 720
10.9.2009 8:09:27   
*bubi*
Ja, superfitke so tudi fajn.

Bubiko pa preobujejo v teniske, ko grejo ven. Nimajo prav terase, da bi lahko kar tak letali. Imajo pa veliko ful lepo igrišče, samo jaslični. Igrala pa taka, da itak pred 3. letom ne morejo gor user posted image  Bi jih mar na sosednje igrišče postavili, kjer je vrtec.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 721
10.9.2009 8:11:47   
Alenka_

za bubiko in spanje...........user posted image user posted image

se podpišem! saj se bo navadla! slej ko prej bo šlo!

Sara sicer tam baje bp zaspi in večinoma spi tam kar 2x! kar se tega tiče sem fuuul vesela! imamo pa problem pri hrani... baje sploh noče več kot dve žlički pojest... pol ji dasta mal kruha, da vsaj to poje... na žlico pa od njiju noče nič! tudi svoje flaške noče, če ji jo vzgojiteljici ponudita... tako da imamo popoldne doma še eno kosilo, da ni samo na kruhu cel dan... se mora navadit, da jo bosta onidve hranili... kar se pa tiče igre in sodelovanja pri njej pa se ful rada igra z vzgojiteljicama in otroci... tako, da ni to to, da njiju ne bi marala... samo navadit se mora še pri hranjenju...

zjutraj pa Sara tudi joka... samo da vzgojiteljica stegne roke proti njej je tak jok in oklepanje ter plezanje po meni... ji dam lupčka, pomaham in odidem... seveda ne bi bila jaz, če se ne bi prepričala, da je nehala jokat... zato se skrijem v hodnik in poslušam koliko časa joka... pa jo zelo hitro znajo zamotiti tako da grem jaz lahko mirne duše domov...user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 722
10.9.2009 8:15:23   
*bubi*
TUKAJ imajo slikice igral - to je vse pri jaslicah user posted image

TOLE pa moram še vprašat, kdaj bodo kaj uporabljali user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 723
10.9.2009 8:15:50   
Alenka_

Ja, superfitke so tudi fajn.

Bubiko pa preobujejo v teniske, ko grejo ven. Nimajo prav terase, da bi lahko kar tak letali. Imajo pa veliko ful lepo igrišče, samo jaslični. Igrala pa taka, da itak pred 3. letom ne morejo gor user posted image  Bi jih mar na sosednje igrišče postavili, kjer je vrtec.

ja pri nas je prav tako... naši malčki najmlajši so na veliiiiki terasi pod streho in imajo tam svojim letom primerne igrače-poganjalčke, vozičke... igrala so pa tudi na travi (in tudi samo za jaslične malo starejše) tako da Sarina skupina vsa sloni ob ograji terase in vsi kažejo s prstki, da bi šli oni tudi tja... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 724
10.9.2009 8:17:25   
Alenka_

TUKAJ imajo slikice igral - to je vse pri jaslicah user posted image

TOLE pa moram še vprašat, kdaj bodo kaj uporabljali user posted image

supeeer! res imajo luštno in lepo!!! to bo bubika uživala, ko bo smela tja! user posted image

tisto z vozički pa si zasluži user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se bo bubika kmalu lahko peljala z njim!

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 10.9.2009 8:19:08 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?