Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 20:09:42
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 20:11:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pozabila sem vam povedati, da ob pomoči ln že hodi. se pravi, če je nekdo drži, dela prav luštne korake. je pa problem....... ..........levo nogico ima ful na ven obrnjeno. ker levo nogico ima vedno spodvihano pod ritko, ko "ritka" po tleh. tko da me skrbi, kako in kaj. *bubi*, ti lahko pošljem filmček, da boš videla kaj mislim? *bubi*, verjetno nisi opazila........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 20:12:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...me boli glava kot ..... grem...upam, da pikec hitro zaspi.... jutri je spet naporen dan...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 20:21:24
|
|
|
|
Olivija*
|
punce, kakšne copatke nameravate kupiti za vaše malčke? naša ima zdaj usnjene iz ebaya (ruji), za naprej pa ne vem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 20:21:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pozabila sem vam povedati, da ob pomoči ln že hodi. se pravi, če je nekdo drži, dela prav luštne korake. je pa problem....... ..........levo nogico ima ful na ven obrnjeno. ker levo nogico ima vedno spodvihano pod ritko, ko "ritka" po tleh. tko da me skrbi, kako in kaj. *bubi*, ti lahko pošljem filmček, da boš videla kaj mislim? *bubi*, verjetno nisi opazila........ Jao, ja, saj sem napisala, da sem nekje ful zadaj ostala. Lahko pošlješ. Si že bila v posvetovalnici pri 1 letu? Omeni to P, naj pogleda. Drugače pa bi jaz probala omejit to ritkanje, če misliš, da ji lahko škodo naredi. Vem, težko je, sploh ker je v vrtcu, tam pa se ne more nekdo skoz z njo ukvarjat in jo popravljat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 20:22:09
|
|
|
|
Olivija*
|
bubi, a so te v službi zasuli z birokracijo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 20:23:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* punce, kakšne copatke nameravate kupiti za vaše malčke? naša ima zdaj usnjene iz ebaya (ruji), za naprej pa ne vem Zaenkrat se bomo kar teh držali, kasneje pa šolske z gumo na podplatu. Bubi je sicer imel skoz ala ciciban - do št. 26, potem pa smo na te šolske prešaltali. bubika ima zdaj doma in v vrtcu usnjene.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 20:24:25
|
|
|
|
Olivija*
|
naša punca pa spi že skoraj dve uri...jaz bi jo pa še tako rada malo pocrkljala....upam, da se jutri zbudi ob 6:00, da se bova lahko še pol ure igrali si grem kar zdaj lase oprat, da ne bo treba jutri prezgodaj vstat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 20:27:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* bubi, a so te v službi zasuli z birokracijo? izzivaš? Jutri je rok za oddajo letnih. Sem nesla danes in so mi vrnili, ker je kao preveč lepo narejeno in je škoda ven iz mape jemat drugače pa ja, je kar malo zmede - 1. in 2. so nov program, 3. in 4. po starem. Pa nekaj novega imam letos, tak da se še malo lovim in moram znanje iz faksa nekje med sivimi celicami zbrskat. To pa je že uf let nazaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 20:30:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša punca pa spi že skoraj dve uri...jaz bi jo pa še tako rada malo pocrkljala....upam, da se jutri zbudi ob 6:00, da se bova lahko še pol ure igrali si grem kar zdaj lase oprat, da ne bo treba jutri prezgodaj vstat u madona, kake želje Jaz si želim, da do sedmih vleče. Joj, ta moja bubika - spanje v vrtcu ji ne gre najbolje Spi samo pol ure! In to je vse spanje čez dan!!!! PA je mir, sama od sebe se zbudi. Itak sta zdaj samo 2 do konca tam, vsi ostali grejo že pred spanjem domov Drugače pa ji gre dobro, zjutraj sicer nekaj protestira, ampak ni hudo. Tudi potem ne joka kaj dosti.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 20:47:42
|
|
|
|
ključek
|
glede vodenih koz..........jaz jo sedaj samo tuširam. brez mila. kdaj ji pa lahko lase umijem? ker jih ima po glavi tudi. lahko uporabim šampon? in potem, ko bodo v. k. že suhe, ali lahko uporabljam milo ali je treba počakati, da popolnoma izginejo, preden uporabim milo??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 20:47:45
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* u madona, kake želje Jaz si želim, da do sedmih vleče. Joj, ta moja bubika - spanje v vrtcu ji ne gre najbolje Spi samo pol ure! In to je vse spanje čez dan!!!! PA je mir, sama od sebe se zbudi. Itak sta zdaj samo 2 do konca tam, vsi ostali grejo že pred spanjem domov Drugače pa ji gre dobro, zjutraj sicer nekaj protestira, ampak ni hudo. Tudi potem ne joka kaj dosti. kaj pa, če ji ležalnik ni udoben - pretrdo, premehko??? Prosi jih, če jo lahko dajo kam drugam spat... Presvetlo??? saj bo, bubika se bo kmalu navadila tudi spat tam in bo vse vredu. danes sva šli s še eno septembrko z vozički (in seveda otročički) do igrišča, kakih 200m. ona je imela tudi starejšega fantka zraven, ki je star 2,5 let in se odvaja od plenic. na poti do igrišča se je pokakal v hlače - pavza, slačenje sredi pločnika, brisanje ritke, cel preoblečen.... na poti nazaj se je pa še polulal joj, kaj nas še čaka!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 21:14:51
|
|
|
|
sonček33
|
Gloria, kako ste preživeli tale dan?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 21:28:10
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša punca pa spi že skoraj dve uri...jaz bi jo pa še tako rada malo pocrkljala....upam, da se jutri zbudi ob 6:00, da se bova lahko še pol ure igrali si grem kar zdaj lase oprat, da ne bo treba jutri prezgodaj vstat u madona, kake želje Jaz si želim, da do sedmih vleče. Joj, ta moja bubika - spanje v vrtcu ji ne gre najbolje Spi samo pol ure! In to je vse spanje čez dan!!!! PA je mir, sama od sebe se zbudi. Itak sta zdaj samo 2 do konca tam, vsi ostali grejo že pred spanjem domov Drugače pa ji gre dobro, zjutraj sicer nekaj protestira, ampak ni hudo. Tudi potem ne joka kaj dosti. za bubiko in spanje...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 22:06:36
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* punce, kakšne copatke nameravate kupiti za vaše malčke? naša ima zdaj usnjene iz ebaya (ruji), za naprej pa ne vem To sem se tudi jaz spraševala - jaz bi kar pri mehkih usnjenih za nekaj časa ostala, samo ne vem če je ok. Cicibanovi mi pa niso všeč ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 23:08:53
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Gloria, kako ste preživeli tale dan? ...nepozabno ....mali je ful užival,mi dva pa tudi....sem gledala včeri tvojo slikco iz sprhoda pa me je zamikal vaš konec...glede fusbala pa zmenjeno ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 23:09:32
|
|
|
|
gloria
|
...čer...hvala za čestitke....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 7:55:29
|
|
|
|
Alenka_
|
Dobro jutro hvala ker ste včeraj držale pesti zame... matematika pa...khm... sem imela ful dober občutek, ko sem odpisala pol pa ŠOK! grem gledat nazaj naloge, ki sem jih vadila in sem ugotovila kakšne nesmiselne napake sem delala na izpitu!!! sama površnost me je bila!!! včeraj sem se cel dan z glavo v zid zabijala kako za sem lahko take blesave napake delala!!!! mislm... lofka smotana. zdej morm počakat do jutri, ko bodo rezultati... pa se mi bo današnji dan zaradi čakanja vlekeeeeeel.... danes pa sem na "prisilnem dopustu"... sta me moj dragi in fotr kar določila, da bom doma in še ne grem delat... češ naj malo počijem od vsega skupaj in naj si privoščim dopoldan samo zase... sprva mi ideja ni bila nič kaj preveč všeč, saj bom tako imela čas misliti na napake pri matematiki in misliti na Saro, ki je v vrtcu... danes pa mi ideja že bolj diši... tako vreme je ravno pravo za lenarjenje in se celo dopoldne ne premaknem s kavča!!! pa lep dan vsem!!!
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 10.9.2009 7:56:10 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 8:01:46
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* punce, kakšne copatke nameravate kupiti za vaše malčke? naša ima zdaj usnjene iz ebaya (ruji), za naprej pa ne vem To sem se tudi jaz spraševala - jaz bi kar pri mehkih usnjenih za nekaj časa ostala, samo ne vem če je ok. Cicibanovi mi pa niso všeč ... tudi mi smo imeli sprva podobne tem usnjenim za v vrtec... pa so mi vzgojiteljice povedale, da so kar veliko zunaj na terasi in bi blo fajn kakšne z gumijastim podplatom imet... da ji ne bi menjavali copatk na vsakih 15 min... in smo kupili superfit copatke... so tko fajn prožni in še vedno super za nogico. Sara se v njih dobro počuti in imam občutek, da tudi veliko lepše hodi zdaj, ko jih ima. fajn se upognejo takrat ko je na vseh štirih in še bolje se hodi v njih. v Sarini skupini imajo skoraj vsi te copatke. pa še take luštne so
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 8:06:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Saj bo, Alenka, saj bo. Ti si kar privošči danes MTY - laskov še kar nekaj časa ne peri. Problem je, če ji sveže kozice odneseš, ali pa krastice. Lahko pride do kake infekcije, pa brazgotine ostanejo. Težko je svetovat, kdaj operi. Recimo takrat, ko bodo krastice začele že same odpadat. Ja, jaz bi uporabila čisto malo šampona. Za po telesu pa milo samo na delih, kjer je nujno - ritka, rokice, mogoče stopala, če se poti. Drugje pa ne bo nič hudega, če počakaš. Pa bi spet rekla, da jo celo namiliš (nežno), ko bodo koze že odpadale, ne rabiš čisto do konca čakat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 8:09:27
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, superfitke so tudi fajn. Bubiko pa preobujejo v teniske, ko grejo ven. Nimajo prav terase, da bi lahko kar tak letali. Imajo pa veliko ful lepo igrišče, samo jaslični. Igrala pa taka, da itak pred 3. letom ne morejo gor Bi jih mar na sosednje igrišče postavili, kjer je vrtec.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 8:11:47
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša punca pa spi že skoraj dve uri...jaz bi jo pa še tako rada malo pocrkljala....upam, da se jutri zbudi ob 6:00, da se bova lahko še pol ure igrali si grem kar zdaj lase oprat, da ne bo treba jutri prezgodaj vstat u madona, kake želje Jaz si želim, da do sedmih vleče. Joj, ta moja bubika - spanje v vrtcu ji ne gre najbolje Spi samo pol ure! In to je vse spanje čez dan!!!! PA je mir, sama od sebe se zbudi. Itak sta zdaj samo 2 do konca tam, vsi ostali grejo že pred spanjem domov Drugače pa ji gre dobro, zjutraj sicer nekaj protestira, ampak ni hudo. Tudi potem ne joka kaj dosti. za bubiko in spanje........... se podpišem! saj se bo navadla! slej ko prej bo šlo! Sara sicer tam baje bp zaspi in večinoma spi tam kar 2x! kar se tega tiče sem fuuul vesela! imamo pa problem pri hrani... baje sploh noče več kot dve žlički pojest... pol ji dasta mal kruha, da vsaj to poje... na žlico pa od njiju noče nič! tudi svoje flaške noče, če ji jo vzgojiteljici ponudita... tako da imamo popoldne doma še eno kosilo, da ni samo na kruhu cel dan... se mora navadit, da jo bosta onidve hranili... kar se pa tiče igre in sodelovanja pri njej pa se ful rada igra z vzgojiteljicama in otroci... tako, da ni to to, da njiju ne bi marala... samo navadit se mora še pri hranjenju... zjutraj pa Sara tudi joka... samo da vzgojiteljica stegne roke proti njej je tak jok in oklepanje ter plezanje po meni... ji dam lupčka, pomaham in odidem... seveda ne bi bila jaz, če se ne bi prepričala, da je nehala jokat... zato se skrijem v hodnik in poslušam koliko časa joka... pa jo zelo hitro znajo zamotiti tako da grem jaz lahko mirne duše domov...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 8:15:23
|
|
|
|
*bubi*
|
TUKAJ imajo slikice igral - to je vse pri jaslicah TOLE pa moram še vprašat, kdaj bodo kaj uporabljali
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 8:15:50
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, superfitke so tudi fajn. Bubiko pa preobujejo v teniske, ko grejo ven. Nimajo prav terase, da bi lahko kar tak letali. Imajo pa veliko ful lepo igrišče, samo jaslični. Igrala pa taka, da itak pred 3. letom ne morejo gor Bi jih mar na sosednje igrišče postavili, kjer je vrtec. ja pri nas je prav tako... naši malčki najmlajši so na veliiiiki terasi pod streho in imajo tam svojim letom primerne igrače-poganjalčke, vozičke... igrala so pa tudi na travi (in tudi samo za jaslične malo starejše) tako da Sarina skupina vsa sloni ob ograji terase in vsi kažejo s prstki, da bi šli oni tudi tja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 8:17:25
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* TUKAJ imajo slikice igral - to je vse pri jaslicah TOLE pa moram še vprašat, kdaj bodo kaj uporabljali supeeer! res imajo luštno in lepo!!! to bo bubika uživala, ko bo smela tja! tisto z vozički pa si zasluži upam, da se bo bubika kmalu lahko peljala z njim!
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 10.9.2009 8:19:08 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?