Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 5:59:26
|
|
|
|
Olivija*
|
aja, dobro jutro! kopalnica je fraj...navali narode
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 7:29:34
|
|
|
|
Alenka_
|
NIK VSEEEE NAJBOLJŠE PIKEC MALI!!! VELIKO ZDRAVJA IN SREČNIH TRENUTKOV ŠE NAPREJ!!! in pa še za mamico in atija !!! lepo praznujte
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 7:30:51
|
|
|
|
Alenka_
|
punce danes je pa dan d... ob 10.00 imam izpit matematike... ki se ga bojim ko križa.... ampak sem pa nadudlana tako da ma da nardim držite pesti! lep dan!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 8:01:34
|
|
|
|
RAČKAPK
|
dobro jutro najprej se vam vsem najlepše zahvaljujem za čestitke potem imam greh za včeraj ko me ni bilo na RR čestitke za rojstni dan Liji in Sari pa še za danes dragi Nik vse najlepše in najboljše za prvi rojstni dan
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 8:39:25
|
|
|
|
sonček33
|
Nik, vse najboljše! Uživaj z mamico in očkom v živalskem vrtu. LOvro komaj čaka, da bosta skupaj igrala fuzbal.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 8:44:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ punce danes je pa dan d... ob 10.00 imam izpit matematike... ki se ga bojim ko križa.... ampak sem pa nadudlana tako da ma da nardim držite pesti! lep dan! itak da bo šlo, ko si tak pridna. Samo nekaj mi razloži - kak se lahko matematiko nadudlaš Joj, to so ti naravoslovni predmeti, takoj opazim, kdo je nadudlan. Bog ne daj vprašanja okol obrnit, ker bo tema
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 8:46:00
|
|
|
|
*bubi*
|
NIK, vse najboljše! Lepo tortico si imel
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 8:54:58
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ punce danes je pa dan d... ob 10.00 imam izpit matematike... ki se ga bojim ko križa.... ampak sem pa nadudlana tako da ma da nardim držite pesti! lep dan! itak da bo šlo, ko si tak pridna. Samo nekaj mi razloži - kak se lahko matematiko nadudlaš Joj, to so ti naravoslovni predmeti, takoj opazim, kdo je nadudlan. Bog ne daj vprašanja okol obrnit, ker bo tema no ja... mogoče sem se narobe izrazla... nism nadudlana v takem pomenu besede ampak sem se tooooolk učila in vaj nardila, da veliko nalog že kar na pamet znam. nadudlana pa sem v tem pomenu besede da zastopim snov in posledično tudi na pamet vem vse te številne formule in izpeljave... tako. upam da sem zdej prav napisala ... zadnje čase govorim samo matematščino in slovenščina mal šepa nč... grem zdaj.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 9:03:07
|
|
|
|
arabela*
|
Jutro Mi smo zelo lepo spali danes....A je že v vrtcu Jaz pa sem že v švungu,peljem M za kako urico v varstvo,šibnemm na fitnes in po opravkih.... lep dan vsem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 9:04:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Samo nekaj mi razloži - kak se lahko matematiko nadudlaš težko tud meni razumet Ma jaz se matematike ne morem ućit...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 9:04:42
|
|
|
|
arabela*
|
Alenka...............držim pestke
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 9:05:14
|
|
|
|
arabela*
|
ČESTITKE VSEM DANAŠNJIM SLAVLJENCEM,
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 9:43:23
|
|
|
|
KAHLO
|
Tudi tukaj čestitamo današnjemo slavljencu pa mami pa očiju tudid Alenka držimo pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................... MTY ........vam pa da čimprej mine ta srbeča nadloga Lara kroft vrtni palček ki si mi ga podarila pa se mi je nekam skril..........ga nikjer ne najdem.......daj mi javi kako priti do njega............a si strašilo dobila!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 10:00:59
|
|
|
|
ključek
|
dan.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 10:08:45
|
|
|
|
ključek
|
NIK.................čestitke za 1. rojstni dan!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 10:34:14
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ punce danes je pa dan d... ob 10.00 imam izpit matematike... ki se ga bojim ko križa.... ampak sem pa nadudlana tako da ma da nardim držite pesti! lep dan!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 12:24:14
|
|
|
|
Čarli08
|
Vse najbojše Niku za rojstni dan !!! Alenka, tebi veliko uspeha na izpitu! LN pa želim hitro okrevanje, da pikice čimprej izginejo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 18:02:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara kroft vrtni palček ki si mi ga podarila pa se mi je nekam skril..........ga nikjer ne najdem.......daj mi javi kako priti do njega............a si strašilo dobila!! Tudi jaz ne znam tistih giftov namontirat na farmo...ne vem, sploh ne vidim bistva v njih... oni prvotni so ko šus.. Alenka, kak je šlo na izpitu? Niku, vse najboljše za rojstni dan.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 19:05:44
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ko je ravno govora o hrani.... V treh mesecih sem šla dol 5400g.... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Zdej sem tam, kjer sem več ali manj bila vsa leta.... ma glih, ko mi gre tko dobro, bi rada oklestla še kašne 3 kile.... bravo, Lara! js pa 9 mesecev 9 kil. mater sem ponosna sama nase!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 19:31:41
|
|
|
|
pf
|
Nik vse najboljše za rojstni dan. Čestitke tudi mamici in očku. Lara tebi svaka čast za izgubljenih pet v tako kratkem času. Alenka upam, da ti je šlo fajn za izpitu. Midve sva pa bile pri fotografu, je slikal Lano. Je pa kar drag ta hec - 30 € šest portretov v albumu. Sem prvo mislila črnobele, ampak sem si potem premislila. Bo pa verjetno dobro izpadlo, ker mi je malo pokazal slikce in so čudovite.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 19:35:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you NIK.................čestitke za 1. rojstni dan!! se kar podpišem... NIK - vse naj, naj ti želimo mi 4je....... Tortica je bila pa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 19:36:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Alenka, tebi veliko uspeha na izpitu! LN pa želim hitro okrevanje, da pikice čimprej izginejo! tud tukaj se podpišem..... Alenka upam, da ti je šlo...... LN -
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 19:41:56
|
|
|
|
gold fish
|
...me boli glava kot ..... grem...upam, da pikec hitro zaspi.... jutri je spet naporen dan... Tudi vsem ostalim današnjim slavljencem želim vse najboljše....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 19:42:11
|
|
|
|
pf
|
Gold fish kaj ste rihtali v LJ?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.9.2009 20:08:52
|
|
|
|
ključek
|
čer.........
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?