|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
9.9.2009 12:56:02   
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: cita

poceni pa fulll lepauser posted image user posted image user posted image user posted image joj sej bo treba že kaj takega poiskat zima po kmaluuser posted image
ja una trgovka v pikapolonici je rekla da oni dobijo samo eno pošilko bundic tko da je to,to......je pa kolegica mi razlagala da je lani za user posted image (marčevka) hotla kupit bundico,ko je bilo že hladneje in ni bilo številk,tko da je pol vzela eno za 70€(user posted image )

a res dej nehaj 70 eur to me totalno spominja na mojo sestrično ko je malemu kupila tri stvari v s oliveru dala 130 eur in na koncu je mali enkrat obleko bundico pa je reko da ni ok in je rekla ja sej mu ne paše pa je dala za njo 70 eur...čćak ti jo pokažem upam da bo možno...ne morem ker mis pet tale shrani ne delauser posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
9.9.2009 13:00:32   
tanci29
cao

smo doma

hana 7 mesecev 7750g in 69cm

naslednji pregled 6.10. cepljena ni bila ker smo zabasani ful

erik je preživel sam v vrtcu in je rekla naj ga jutri samo oddam in grem ker je bolje če me ni in da je bil ful priden...ja itak sej sem ji povedala da bo bolje brez mene...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
9.9.2009 13:07:14   
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

cao

smo doma

erik je preživel sam v vrtcu in je rekla naj ga jutri samo oddam in grem ker je bolje če me ni in da je bil ful priden...ja itak sej sem ji povedala da bo bolje brez mene...

Bravo za mere...in naj čim prej Hanin nosek sčistiuser posted image user posted image user posted image ...pa seveda bravo za Erikauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
9.9.2009 13:11:31   
SURF
Pozdravčke.

Za nas se kosilo še peče,sem kar v pečico ruknila piščanca v kosih in krompirček,začinila,počebulila in pokorenčkala ter paradižnikova solata in to je touser posted image Patricija pa je pojedla svojo porcijo cvetače in krompirčka s kislo smetano.Danes pije kamilčke ker težko kaka že par dniuser posted image .

Claud-user posted image hvala ti.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
9.9.2009 13:12:45   
SURF

cao

smo doma

Bravo za mere...in naj čim prej Hanin nosek sčistiuser posted image user posted image user posted image ...pa seveda bravo za Erikauser posted image user posted image user posted image

Bravo Erik!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
9.9.2009 13:14:39   
SURF
  j h b v   v fffffff b gf  4                  l        v fg gh mhj  g a HGN     

To vam pošilja v Pozdrav Patricija.

ax  b  x.č.-ćč0-ć-.lp.._> m j          

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
9.9.2009 13:17:59   
Katjusa

cao

smo doma

Bavio Erikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
9.9.2009 13:21:52   
birdy
Punce, kdaj se jutr dobite? Mi smo bli včer. in dons smo tud čist ok, zdravi, tko da upam da ji sam kej ni pasal in da je zato v pondeljk bruhala. Skratka, če bo pametna ura tud mi pridemo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
9.9.2009 13:22:29   
Ajvy

JURETU,MAJU,MIHI,ŠPELI-->vse najlepše za obmesečnico

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
9.9.2009 13:22:44   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy dobro jutrouser posted image oh tele štacune, se mi zdi da kamorkoli grem je kuj 50e pa nč velik za vidtuser posted image
sploh ne govor-v šparu sva nesla ven napol prazno vrečko za 20€user posted image

to ni nič več dnarja če pogledaš...včasih si za 1000 sit prnesu ven polno vrečko....zdej se lahk pa pod nosom obrišeš...
V M je akcija na AM..a ne ??

krasna bundica....user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
9.9.2009 13:23:12   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Spali smo spet super. Sicer se je zbudila ob 4h in ker ni imela kaj cuzat iz dojke in je morala cakat na pocasno mamico da pripravi mlekec in da previje pokakakno ritko, se je prebudila in bedela do 5:30, potem pa spala do 9:30.
Pridna moja miska mala.
sem full vesela za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

B R A V O

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
9.9.2009 13:23:12   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

se enkrat bom vprasala, ker se je moje vprasanje spregledalo user posted image

Kaksno polento in riz ve dajate? A navadno?

riž navaden, poletne še ne

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
9.9.2009 13:25:42   
Ajvy

cao

smo doma

čestitke za lepe mere....uf, nosek....Tisa ma tut polnega....

Erik....superca....to moraš bit lepo vesela user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
9.9.2009 13:25:46   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravčke.

Za nas se kosilo še peče,sem kar v pečico ruknila piščanca v kosih in krompirček,začinila,počebulila in pokorenčkala ter paradižnikova solata in to je touser posted image Patricija pa je pojedla svojo porcijo cvetače in krompirčka s kislo smetano.Danes pije kamilčke ker težko kaka že par dniuser posted image .

Claud-user posted image hvala ti.

joj...upam,da ji čimprje prebava odpre...
Drgač pa namoći slive v vodo za čez noč, pol ji pa čežanico naredi iz tega, pa jo bo odprlo

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
9.9.2009 13:29:19   
Urša08
tanci naj se Hana pozdravi user posted image , pa super da z Erikom ni težav v vrtcu user posted image

birdy jutri naj bi se ob 10 dobile. Je to pametna ura?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
9.9.2009 13:34:47   
Balonchy
Urša - maš ZS user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
9.9.2009 13:34:57   
birdy

tanci naj se Hana pozdravi user posted image , pa super da z Erikom ni težav v vrtcu user posted image

birdy jutri naj bi se ob 10 dobile. Je to pametna ura?

Je pametna jauser posted image
Pol mi pridemo, se pravi jst, Kristi in moj. Neli je bla pa itak že dons cel dan v vrtcu, edin za spat smo jo dam pripeljal da jo ne bo treba men s Kristi hodt iskat. In tamala je uživala na polno, sprejela nov vrtec brez problema. Doma pa sam v sobo spat letelauser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
9.9.2009 13:43:04   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hana je dele jedla krompir+brokoli+cvetača in sem ji zgleda preveč naredila,ker je ostalo še za 1 obrok-ali ji lahko shranim v hladilniku,glede na to da je notri krompir???

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
9.9.2009 13:45:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

majchy dobro jutrouser posted image oh tele štacune, se mi zdi da kamorkoli grem je kuj 50e pa nč velik za vidtuser posted image
sploh ne govor-v šparu sva nesla ven napol prazno vrečko za 20€user posted image

to ni nič več dnarja če pogledaš...včasih si za 1000 sit prnesu ven polno vrečko....zdej se lahk pa pod nosom obrišeš...
V M je akcija na AM..a ne ??

krasna bundica....user posted image user posted image

v milerju je aptamil2 800g 12,99€........ja drugače pa je bilo včasih da si imel 10000sit v denarnici si imel že orenk denar,danes pa 2 po 20€ jih zličkaš v momentuuser posted image
hvala za pohvale za bundicouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
9.9.2009 13:46:09   
Čebel@

cao

smo doma

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
9.9.2009 13:48:30   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hana je dele jedla krompir+brokoli+cvetača in sem ji zgleda preveč naredila,ker je ostalo še za 1 obrok-ali ji lahko shranim v hladilniku,glede na to da je notri krompir???

ja jst to vedno naredim za en dan.... jutri samo dodaj malo prekuhane vode in vse skupaj segrej in bo čist OK

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
9.9.2009 13:49:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ja jst to vedno naredim za en dan.... jutri samo dodaj malo prekuhane vode in vse skupaj segrej in bo čist OK

ja ampak baje ni dobro krompirja pogrevatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
9.9.2009 13:52:26   
Urša08
 majchy jaz krompirja ne šparam, ostalo zelenjavo ja sam krompirja pa res neuser posted image

balonchy maš ZS

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
9.9.2009 13:52:44   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ja ampak baje ni dobro krompirja pogrevatuser posted image user posted image user posted image

ja to je blo včasih..... smo se mi tud pred leti zgražal k smo bli v nemčiji ko je tam pogrela krompir pa je blo vse OK.... pa kaj misliš v gostilni svežega naredijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to so stare vraže probaj in itak lahko ju3 stran vržeš če ne bo OK

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
9.9.2009 13:53:35   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

JURETU,MAJU,MIHI,ŠPELI-->vse najlepše za obmesečnico

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi od nas poljubčki

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?