|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
8.9.2009 11:54:01   
_melody_
Heloooooo!

Ne Alex še kar čičam pa čakamuser posted image . Nič posebnega se ne dogaja. Ponoči ful slabo spim, šele proti jutru zaspim in pol me dopoldan ni na spregleduuser posted image . Čist sem neka taka kot cota. Nč se mi ne lušta. Sma včeraj z atijem Sari naročila, da naj drug teden pride vn. Joj ko bi vsaj. Sem prvo računala na 9.9.2009 pa mi ne bo potegnlouser posted image . Jst si jo že tako resnično želim držati v naročju, da se mi že kr "meša" od tega. Ampak po drugi strani me je pa strah. To je tak miceno bitjece...user posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
8.9.2009 13:33:56   
ljupka
Moram vam sporočit ,da sem imela danes pregled in UZ in sem videla celo 2user posted image user posted image !Tako sem vesela in hkrati prestrašena,da bo z obema vse v redu!

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
8.9.2009 13:37:47   
_melody_
ljupka dvojčka?????? user posted image user posted image user posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
8.9.2009 13:46:35   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Moram vam sporočit ,da sem imela danes pregled in UZ in sem videla celo 2user posted image user posted image !Tako sem vesela in hkrati prestrašena,da bo z obema vse v redu!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image in vse bo ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
8.9.2009 14:11:23   
Anonimen
opaaaaaaaaa dvojčkiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image seveda bo vse ok, samo pozitivno razmišljajuser posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4205
8.9.2009 14:33:27   
*dotika*
UAU, 2 srčka  user posted image user posted image user posted image !!!Trikrat, ups dvakrat hura user posted image .

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
8.9.2009 14:44:51   
ljupka
Saj me je G tudi hecala,dajmo pogledat mogoče se še kakšen skriva!Sta dvojajčna dvojčka mi je lepo razložila da ima vsak svojo kuhinjo in ni strahu da bi en drugmu hrano odžiral !Tako lepo se vidita dve gestaciski vrečki in v vsaki plod ,sem pa noseča 7t,še dolga pot je pred menoj in upam,da bo do konca!
Naslednji pregled imam 30.9.spet UZ.Po UZ imam DP 26.4.

< Sporočilo je popravil ljupka -- 8.9.2009 14:45:30 >

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
8.9.2009 14:53:37   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Saj me je G tudi hecala,dajmo pogledat mogoče se še kakšen skriva!Sta dvojajčna dvojčka mi je lepo razložila da ima vsak svojo kuhinjo in ni strahu da bi en drugmu hrano odžiral !Tako lepo se vidita dve gestaciski vrečki in v vsaki plod ,sem pa noseča 7t,še dolga pot je pred menoj in upam,da bo do konca!
Naslednji pregled imam 30.9.spet UZ.Po UZ imam DP 26.4.

26.4 ima moja nečakinja Petra rojstni danuser posted image .
Zgleda res dolga pot, ampak tako hitro mineuser posted image user posted image , vsaj meni je.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
8.9.2009 14:58:26   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Heloooooo!

Ne Alex še kar čičam pa čakamuser posted image . Nič posebnega se ne dogaja. Ponoči ful slabo spim, šele proti jutru zaspim in pol me dopoldan ni na spregleduuser posted image . Čist sem neka taka kot cota. Nč se mi ne lušta. Sma včeraj z atijem Sari naročila, da naj drug teden pride vn. Joj ko bi vsaj. Sem prvo računala na 9.9.2009 pa mi ne bo potegnlouser posted image . Jst si jo že tako resnično želim držati v naročju, da se mi že kr "meša" od tega. Ampak po drugi strani me je pa strah. To je tak miceno bitjece...user posted image

Zakaj pa ne bi moglo bit 9.9? Nikoli ne reci nikoli user posted image user posted image user posted image
Pri meni 16.7. še tut ni nič kazalo, da bi lahko 17.7. kaj bilo. In je bilouser posted image user posted image user posted image NEJC.
Glede micenega bitjecauser posted image - jaz sem tudi imela tak občutek, zanimivo, da prvič in drugič. Sem se spraševala, kako bom to štručko dvignila, če jo bom znala prijet, potolažit,... Ampak boš videla, ko to malo štručko prvič slišiš, vidiš, čutiš - občutek, ki se ne more primerjat z ničemer, ne moreš ga opisat. ENKRATNOuser posted image user posted image user posted image in takrat vsi strahovi izginejouser posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
8.9.2009 17:28:51   
Mateja4
ljupka čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
8.9.2009 19:00:29   
lenčy
ljupka čestitke!!!
jaz bom mogla pa še 14 dni počakat na prvi pregled, kaj bo tudi pri meni UZ? sm mislna, da bo sm kri pa voda...
se vid, da bo prvi, ker nimam še čisto nič izkušenjuser posted image
sicer pa ne vem, kakšen bi bil odziv, če bi bla dvauser posted image

pa lep večer še naprej!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
8.9.2009 19:55:21   
vaney
Živjo.

Jaz se zdaj 5 dni nisem nič oglašala, ker je v petek Anže zakuhal na 40,5 vročine, nikakor nismo mogli zbit in smo pristali popoldne v bolnici, diagnoza vnetje lulčka/vnetej ledvic (niso bili zihr), dobival je AB v žilo, danes pa so naju spustili domov z AB še za 1 teden.

Brala vas nisem nič, grem zdaj brat za nazaj...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
8.9.2009 20:28:14   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Živjo.

Jaz se zdaj 5 dni nisem nič oglašala, ker je v petek Anže zakuhal na 40,5 vročine, nikakor nismo mogli zbit in smo pristali popoldne v bolnici, diagnoza vnetje lulčka/vnetej ledvic (niso bili zihr), dobival je AB v žilo, danes pa so naju spustili domov z AB še za 1 teden.

Za Anžetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
8.9.2009 20:51:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Živjo.

Mi smo tud mel ful visoko vročino, sam smo jo hb zbili - sem pa tudi jaz pomislila na kako vnetje, ker se ni pustil previjati, sam smo pol pogruntal, da je to malo trmarjenja, ker nekaj hoče v roke.
Pa en koš pikapolonic, da se hitro pozdravi.

Vidim, da ste ali spregledale ali pa tud ne - no vseen bom vesela vsaj kakega odgovora na moj post. Vem, da se ne oglašam ravno pogosto, sam res nimam časa - delam v podaljšanem bivanju, dopoldne kuham kosilo, popoldne pridem domov pb pol petih, če mam srečo s prometom. Potem sem malo s sončkom, pa se obrne en, dva tri.

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
8.9.2009 21:05:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  za Anžeta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4215
8.9.2009 21:34:09   
cukr07
No da se vam spet malo oglasim, sedaj ko smo pridobili novega družinskega člana.user posted image

Najprej hvala vsem za čestitke.

Midva z Lenartom sva včeraj prišla domov iz porodnišnice. Mali je zaenkrat zelo priden, pridno je in spi. Upam da bo tudi v bodoče ostalo tako.

Majch, tvoja informacija o gužvi v NM porodnišnici čez vikend je bila pravilna - je bilo kar 14 porodov in so v soboto popoldne res poslali par takih domov, ki bi morali it šele v nedeljo.
V porodnem bloku je bilo v petek in soboto naenkrat menda celo po pet, šest porodnic. No jaz sem imela to srečo da sem pravemu vplivu polne lune še ušla in sem bila edina, ki je takrat rojevala tako da je bila babica res lahko veš čas ob meni.

Porod je minil zelo hitro, tako da še sedaj ne verjamem da je bilo od samega začetka pa do konca dobrih šest ur. Prvi popadek sem začutila ob pol osmih zvečer, okrog desetih so se mi pojavljali že na 7-8 minut, tako da sva z mojim kar krenila v P in ko sva prišla tja sem imela popadke že nekje na 3 minute. Po CTG-ju in pregledu so me poslali okrog polnoči na oddelek, ker sem bila odprta le 1cm. Kmalu so se popadki začeli vrstiti en za drugim in malo čez drugo uro zjutraj me je babica spet pregledala. Takrat sem bila odprta že 7 cm, rekla je naj hitro pokličem bodočega očka (če nočem da zamudi rojstvo svojega prvorojenca) in me odpeljala v porodno. No čez dobro uro, ob 3:31, pa sem v naročje že dobila svoje malo bitjece.
Se mi zdi, da hitreje kot je šlo sploh nebi moglo it.user posted image

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 8.9.2009 21:35:04 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
8.9.2009 21:34:36   
Alex01
nya - tudi za tvojega sončka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Včasih spregledamo, se zgodi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
8.9.2009 21:36:22   
Alex01
cukr07 - čestitke še enkrat. Pa lepo se cartajteuser posted image user posted image user posted image .
To je bil pa res expres porod user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 8.9.2009 21:38:24 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
8.9.2009 21:43:45   
ljupka
Bravo cukr 07user posted image user posted image user posted image user posted image ,krasen porod in to za prvič,super!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
8.9.2009 21:48:03   
Anonimen
Alex - al pa sem napisala predolg post, pa se nobeni ni ljubilo brati user posted image

cukr - user posted image user posted image user posted image  jaz sem tud hitro rodila - se pozna, če je babica skoz prisotna

(odgovor članu ljupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4220
8.9.2009 22:00:24   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: nya

cukr - user posted image user posted image user posted image  jaz sem tud hitro rodila - se pozna, če je babica skoz prisotna

to je pa čisto resuser posted image user posted image user posted image .Jaz sem imela prvič in drugič to srečo.Drugič sta bili ves čas dve babici (ena od njiju pripravnica) na finišu pa še tretja babica user posted image . Ko sem jaz že cartala nejca, so se pa napolnile tudi ostale tri porodne sobeuser posted image user posted image user posted image . Res je veliko user posted image letosuser posted image user posted image user posted image user posted image - plodno letouser posted image user posted image user posted image

nya - ne rabiš se bat, da je predolg postuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
9.9.2009 7:56:17   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Takrat sem bila odprta že 7 cm, rekla je naj hitro pokličem bodočega očka (če nočem da zamudi rojstvo svojega prvorojenca) in me odpeljala v porodno. No čez dobro uro, ob 3:31, pa sem v naročje že dobila svoje malo bitjece.
Se mi zdi, da hitreje kot je šlo sploh nebi moglo it.user posted image

user posted image user posted image user posted image Cukr res luškana porodna zgodba, važno da je z obema vse ok in da se lepo cartate doma. Danes je tvoj uradni PDP in že cartaš Lenarta. user posted image user posted image user posted image
Pa držimo pesti, da ne bo kakšnih krčkov in da boste še naprej pridno jedli in spali.

Danes ima pa moja nečakinja 4.RD.

Mi se pa zbujamo 1 x na noč in imamo ponoči in zjutraj kar dovolj polulano pleničko in se mi zdi da moja punca celo rabi malo več da se nasiti.

Jaz imam dopoldne kar mir, ko je Nina v vrtcu in ati v službi (komaj čakam da vzame kaj dopusta, letošnjega ima še celega).

Zadnje dni letam okoli zobarja user posted image user posted image user posted image , končno je moja zobarca začela rihtat zob, tako da imam zdravilo v njem - sicer me malo boli, a bom preživela - moram user posted image user posted image user posted image .
Me je pa nekaj začel križ dajat in roke mi mravljinčijo user posted image , pa user posted image niti ne nosim dost po rokah.

user posted image user posted image user posted image Ljupka za dva srčka, le pozitivno naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - pomagalo ti bo, če najdeš stare izvode revije Mama in prebereš:Dnevnik strašno noseče mame, ki je imela prej dva fantka, potem pa je bila noseča z dvojčkoma. Veliko pametnih nasvetov, kako se je spopadala in počutila v nosečnosti z dvojčkoma lahko prebereš in boš videla tudi ti boš prebrodila nosečnost z dvojčkoma. Pa srečno.

*Dotika* in lucy - vse bo ok tudi z vajinimi pikicami v bušiju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vaney user posted image user posted image user posted image za Anžeta.

Nya nismo spregledali - kaj pa potrebuje tvoja kolegica in katero konfekcijsko številko nosi - potrebuje samo zase ali tudi za user posted image ? Nekaj oblačil imam že dolgo v škatli, samo niso naj znamke in so (vsaj zame nekatera bolj za doma nosit), pa še kaj bi najbrž iz omare ven vrgla.... Imam pa tudi ogromno pliškotov, ki ne vem kaj naj z njimi....

Ja 2009 plodno leto - ko pa rojevajo(mo) tiste od 25 naprej, pa generacija od 30 dalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - se spomnim da smo bili naša generacija *82 edini v šoli po dva razreda, vsi ostali samo en razred user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
9.9.2009 8:03:14   
Mala_princeska
Aja Cukr ne vem če si slišala, rodila si na RD od R, ki je bila letos stara 4.leta (hčerka od N. in L.), ki se poznate in se srečujete na kakšnih slavjih od M.sorodnikov (sorry za kratice, sem raje bolj previdna)user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
9.9.2009 10:34:06   
Alex01
Oj user posted image

Sem se glih spomnila, ko sem prebrala od princesi post user posted image .
Na dan, ko se je rodil naš Nejc, so rojeni (v različnih letih) še otroci treh mojih sošolcev iz osnovne šole user posted image user posted image user posted image , pa ns je bilo v razredu samo 17user posted image

Princesi - za tebe in tvoj zobek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi se pa jutri popoldan odpravljamo proti Novigradu user posted image , če bo vse po srečiuser posted image , pa do nedelje

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 9.9.2009 10:36:21 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
9.9.2009 11:51:55   
_melody_
Morninguser posted image ...

Danes pa pregled, me zanima če bo spet naredil samo UZ al kaj. Sploh mi še ni nič rekel za kakšen ctg al pa da bi me kaj vaginalno pregledal. A je to čudnouser posted image

Mene pa zanima, če je tukaj katera, ki nosi leče?? Kajti jaz jih nosim in me zanima kolko časa po porodu bi bilo najbolje, da se jim izogibam oz. ali jih lahko normalno dalje uporabljam?

Joj, včeraj zvečer sem se pa tako razjokala, ker je moj dedek v bolnici in še drug teden bo praznoval 83 let pa takoooo si želi, da bi se naša mala rodila na njegov datum. Skrbi me, da ne bi blo kaj hudega zdaj. Glih, ko bo Sara pršla plus tega sem pa še tako navezana nanjuser posted image . 4 leta nazaj mu je aorta počla, so ga v LJ že odpikal (so rekli da bo fenomen če kaj takega preživi). Pa je imel tako voljo do življenja...pol je še čakal mojo poroko, zdaj malo, mu moram naročit, da more štet dneve še potem do krstauser posted image (tolko, da dobi spet moč pa voljo)...v glavnem držte pestke z mano, da bo ok!

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......