Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.9.2009 9:10:09
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro punce kje ste jz sem pokonc že od osmih!! me je tavelik zbudu drugač bi še spala kje ste vse???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.9.2009 17:26:36
|
|
|
|
Anonimen
|
kuku, kje ste???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.9.2009 9:09:38
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla jst nimam nevem kok časa se mal oglasim na poroki je blo lepo smo se mel dobr mal smo plesal tamala ne vem kaj bi rekla mal je bolš al pa tut mal slabš dobla je še pike po telesu.... jutr mava spet pregled cveka zdej bom pa unu pogledala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.9.2009 9:23:09
|
|
|
|
Anonimen
|
heeeey, punce! da se vam malo javim, da boste vedle, da se diham! mi smo super! nasa najmlajsa pridna, da si sam zelis lahko takega otrocka.papa, kaka pa spi:D . zdaj imave dopoldneve cisto za sebe, ker sta domen in tadej v soli! in ve?kako ste?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.9.2009 10:07:36
|
|
|
|
Dudica1
|
Mi smo tud super... večji ima novo sobico,Maj spi tudi v svoji sobici...oktobra gremo v čatežke ...itd... arupnik očitno se je sezona prehladov in bolezni že začela a ne...tudi v vrtcu imajo že neko virozo,zdej samo upam da jo ne dobimo...aja imaš zs. Nimam pa ideje kaj danes skuhat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.9.2009 10:36:14
|
|
|
|
arupnik3
|
ja se je res jih je baje velik bolnih... za teja za čateške za miško in tvojo pupo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.9.2009 10:37:02
|
|
|
|
arupnik3
|
kaj danes kuhat nimam pojma meni kuha tašča
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.9.2009 18:00:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 kaj danes kuhat nimam pojma meni kuha tašča jz sem spekla lignje, oz moj možek jih je
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.9.2009 12:33:37
|
|
|
|
arupnik3
|
evo mala je bolš nima več diske je ful več kot prejšnje dni pije mi ogromno edino pikice ima po vsem telesu.. popoldne gremo h P ker ima pregled pri 9 mesecih komaj čakam da vidmo kok je težka velika ja smo nabavli večji avtosedež in mala uživa pa mal sm še drobnarije kupla... haha sej je itak dal ati € (bom pa drugič mogla jst dat ) drugač pa morm dons nabavt kšne copatke za tjašo mogoče veste kje se jih da dobit v logatcu ali pa na vrhniki?????? NUJNO
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.9.2009 12:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 evo mala je bolš nima več diske je ful več kot prejšnje dni pije mi ogromno edino pikice ima po vsem telesu.. popoldne gremo h P ker ima pregled pri 9 mesecih komaj čakam da vidmo kok je težka velika ja smo nabavli večji avtosedež in mala uživa pa mal sm še drobnarije kupla... haha sej je itak dal ati € (bom pa drugič mogla jst dat ) drugač pa morm dons nabavt kšne copatke za tjašo mogoče veste kje se jih da dobit v logatcu ali pa na vrhniki?????? NUJNO v pami in sanpavliji so tej ortopedski, v sanpavliji so cicibanovi pa super da je boljš s punco
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.9.2009 12:38:03
|
|
|
|
Dudica1
|
In kateri stolček sta kupila??...€ pa kr letijo ja enkrat to drugič pa kej druzga nikoli se ne konča...bo že... Copatke pa jaz kupujem v sanpavliji od cicibana že skoz...al pa v kari na vrhnki podobni samo ene druge firme samo je ista cena ja...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.9.2009 18:00:00
|
|
|
|
arupnik3
|
evo smo doma imamo 9100g in 73cm z malo je bolš VIDNO tko da upam da bo vsej ponoč spala pa smo zmagal kupla sva od ferme nania je blo neki znižan v baby centru od 9-18kg sm se pa dons kr na vrhnko zapelala v karo in sm uzela copatke firme dr. Harwey se mi zdi da so
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.9.2009 18:01:49
|
|
|
|
Dudica1
|
ja no sej te sm mislna ja,so isti kot ciciban
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.9.2009 18:03:43
|
|
|
|
arupnik3
|
a misleš kvaliteta al cena ker sm slišala da so cicibanovi res ful dragi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.9.2009 18:04:47
|
|
|
|
Dudica1
|
ja nazadnje k sm jih jaz gledala so ble podobne cene...jaz dam za cicibanove 18€
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.9.2009 18:45:28
|
|
|
|
arupnik3
|
aja a to v sampavliji?? ka drgač so okol 30€ ja te dons so ble 17€ tko da ni ne vem kaj
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.9.2009 18:50:04
|
|
|
|
arupnik3
|
mam pa še en vprašanje če je že kera nabavlala cunje za otročke od nexta???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.9.2009 7:08:43
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 aja a to v sampavliji?? ka drgač so okol 30€ ja te dons so ble 17€ tko da ni ne vem kaj ja ne vem kje si ti to ceno vidla za copatke ...v sanpavliji sm dala jaz za vse do zdej od 18€ pa do 22€ več pa ne...odvisno se mi zdi da je od modela... Za next sm pa slišala in vidla ampak še nč naročvala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.9.2009 7:47:16
|
|
|
|
arupnik3
|
aja glede cene ja ne vem pravjo da so ful dragi mogoče so pa supergi pa čevelčki tok dragi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.9.2009 8:12:08
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 aja glede cene ja ne vem pravjo da so ful dragi mogoče so pa supergi pa čevelčki tok dragi ja čevljčki pa so ja...samo spet odvisno,jaz sm Teju kupila za prve korake pa sm dala 20€ v Postojni,mal moraš pogledat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.9.2009 8:41:24
|
|
|
|
Anonimen
|
JUTRO v sanpavliji majo cicibanove copate kr pocen in kakšne čevlje tud za otroke, kar se tiče pa za odrasle so pa dragi sam da otrok ne sme imeti široke in visoke noge pol tm vse dobiš, jz v sanpavliji ne kupujem ker mojmu otroku noben čevelj ne gre gor, ker ima široko in visoko nogo zaenkrat sem skoraj vse dobila v PAMI-ju tako da kr tam kupujem
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.9.2009 9:10:34
|
|
|
|
arupnik3
|
oo ja v pamiju sm jst kupla ene sandalčke in ji ful pašejo na nogo v sampalijo pa nism še šla gledat zdej sm od nexta naročla bodije in copatke poštnina je 5€ pošlejo na dom plačaš po prevzetju piše da v roku 10 dni
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.9.2009 9:37:53
|
|
|
|
Dudica1
|
No boš povedala če bo vse ok...bom tud jaz pol kej naročila sm gledala majo ful lepe stvari... V sanpavliji moraš tud kr pogledat al pa k majo znižanja tud ni tok drago...no odvisn kok vam je drago dat za čevlje...men ke do 40€ ni velik za čevlje če so orng da jih tud dost dolg nosm.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?