|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
1.9.2009 15:18:10   
Dudica1
marusi sej tako zmešano stanje smo mele v user posted image vse več ali manj...user posted image
Čestitke user posted image user posted image user posted image za user posted image

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
1.9.2009 19:21:38   
arupnik3
zakaj bi te pa kap če bi bila punčka???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
2.9.2009 5:25:39   
Anonimen
dobro jutro

no jz sem pa danes vstala že prezgodajuser posted image ne moram spat mam ful zamašen nosuser posted image

marusi: dobrodošla in čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3678
2.9.2009 8:20:24   
marusi
jutro, jutro!

hvala za dobrodošlico...

ja, kar tadeva našega malčka. jaz sem bila celo življenje prepričana, da bom imela punčko, si sploh nisem mogla predstavljat, da bi imela fantka. prav želela sem si punčko. vse moje prijateljice, ki že imajo otroke, so bile tudi prepričane, da jaz RABIM PUNČKO! da s fantki ne znam :) vse kar sem gledala, je bilo vedno punčkasto, roza, cortkano... z vsemi hčerkami od prijateljic sem se lahko igrala, s fantki se pa nisem znala.... ko sem kupovala darila, sem vedno točno vedela, kaj za punčko in sem jim vedno full veselje naredila, za fantke pa sem imela vedno rpobleme...
od kar sem pa zanosila, se ja pa vse spremenilo: gledam same "fantovske" zadeve in fantke in edino, kar si lahko predstavljam je, da bo fantek :) zato pravim, da če bo punčka, me bo kar kap :)...

jaz sem imela danes tudi full poln nos.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
2.9.2009 10:01:26   
Anonimen
jz sem si tud vedno želela punčko, pa je bil v prvo fan, no zdej v drugo pa nam je ratalo in mamo puncouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3680
2.9.2009 10:17:04   
arupnik3
ojla
no jst sm pa skoz celo nosečnost misnla da bo fant je bla pa punčka in meni je vseeno kaj je al user posted image al user posted image samo da je zdravo .... sm pa k sreči nabavlala cunje in opemo v nevtralnih barvah tko da user posted image

smo meli pa dans pokvarjeno noč je tamala brez razloga jokala skupaj 3 ure sredi noči tko da je šou ati spat v dnevno ker je šou u službo jst sm jo pa mirila pa uspavala pa ni blo nobenga učinka pol sm ji pa dala sirup calpol in je po pol ure zaspala jst pa tut in sva spale do 9h vzrok joka je lahko če je kaj takega pojedla, potem zobki ki jih nima še nič za drugo pa ne vem zdrava je smeje se..... ne vem al je pa že vpliv lune ka bo spet dons ponoč user posted image user posted image pustimo se presenetit user posted image

mene pa neki zadnje cajte grl boli ne vem kaj bo tole bomo vidl važn da bomo u soboto plesali UPAM
miška kako je mala sta se že privadili ?
lepo se mejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
2.9.2009 18:27:41   
Dudica1
no pr nas mamo pa dva fanta,nikol si nisem neki ful želela punčke,tako da mi je cool,pa še vse cunje bom tud zdaj porabila drugače bi pa mogla kaj novih kupit pač roza in za punčke user posted image ...in ko bomo imeli 3-tjega si tudi želim da bo fantek user posted image

ARUPNIK kaj da ne v soboto bo fajn žur!user posted image
MARUSI držimo pestke da je fantek user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
3.9.2009 11:09:33   
arupnik3
ja upam da bo res fajn žur saj jih ima veliko povabljenih sam neki za slabo vreme kaže user posted image
dudi cveka miška kašn avtosedež ste nabavle otročičkom ko so prerasli  lupinico ?? namreč mal gledam in so kr dragi pa me zanima kera firma se kej splača sm gledala brevi..... NE VEM

drugače pa pada dež

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
3.9.2009 11:27:42   
marusi
kje pada? jaz sem v službi, pa še ne pada... ne zgleda pa nič dobrega... full oblačno

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
3.9.2009 11:40:15   
marusi
imam malco:) pa sem malo za nazaj brala... pa vidim, da vas zanima glede baby booma. jaz sem si ga šla pogledat, je čisto ok voz, imajo g v treh barvah, je čista kopija slalom jane, samo kar zadeva izdelave, pa vidiš, zakaj stane samo 250 €. moj dragi si je ogledal podvozje, pa je rekel, da je ok (moško mnenje), mene moti, ker je športni del tako asketski: prav čustiš da je pod blagom neka karton ali nekja podobno nestabolnega. pa naslonjalo se remika na trakce - kor naramnice od rukzakov... meni to ni bilo všeč, pa sedalni del se ne obrne, pa nima nobenih dodatnih funkcij: odpiranje, zračenje strehice, še marelce ne moreš dokupit, prevlekce za noge moraš iskat druge in ugotavjati, katere pašejo....
lupinica mi pa sploh ni všeč! ta pa res zgleda ceneno in nevarno!
v glavnem - res plačaš samo voziček, tako kot reklamirajo!

moje mnenje glede vozička: definitivno vreden svojega denarja, za 250 € ni šans, da dobiš boljši voziček b(športni del+košara)!
pa tudi vozički za 800 € niso 3 krat boljši... ima pač svoje pomanjkljivosti in vsak zase ve, koliko mu te prčkljarije pomenijo...

midva sva ostala pri PP GT3, je sicer 3 krat dražji, ampak ima zadeve, ki so nama full pomembne. pa še ideje so o drugem otročku, ki naj bi ga vozek zdržal :) če bi bila pa v denarni stiski, bi pa definitvo vzela baby booma, samo lupinico pa ne!

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
3.9.2009 11:54:10   
arupnik3
jst lupinice sploh gledala nisem mi je pa čist kul sam mi ne odgovarja to da se ročaja ne da premaknit drugač mi je pa kul glede cene pa jst definitivno nebi dala več kot 500e za en voziček jst sm ga kupla za 150€ novega z košaro in športnim delom brez vreče za nogice (akcija) in mi je všeč .....

dežek je padal pri nas v hotedršici zdej pa sonce sije ampak čez postojno je pa čist oblačn

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
3.9.2009 12:22:27   
arupnik3
marusi pa kje si ti vidla lupinice sm zdej gledala pa nism najda v tistem linku ka sm ga jst dala gor user posted image
vem da samo je dobu marelico zraven pa še eno kolegico poznam ka ima baby booma pa je tut dobla marelico zravn user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
3.9.2009 13:26:42   
marusi
arupnik: jaz sem bila tam pri njih, v kopru, pa mi je rekel gospod, da marelice nimajo, da greš in pač kupiš neko in adapter. lupinice so iemli pa takrat čisto na novo (to je bilo na začetku avgusta). cene se pa ne spomnem...  8ampak ni bila full nizka) lahko pa pokličeš in vprašaš, so full prijazni.
kar zadeva vozekv pa - vsak ima svoje prioritete... midva računava na to, da bomo veliko zunaj, moj dragi je špotrnik veliko hodimo po hribih in gozdvih, pa po klancih dol, pa gor... pa on je s primorske pa so nama svetovali, da je fino, če lahko otroka skriješ pred burjo, pa veliko košaro za ina pod vozičkom, pa še visoko je, pa vrečo za noge za zimo dobiš zraven in komarnik (ker na primostkem je full komarjev), pa še full velik sedalni del ima voziček (in moj je bolj velike sorte)...
midva sva čez teden gor, za weekend hodva pa dol...
nama pač GT3 odgovarja... in nama te malenkosti pomenijo full. bova pa zato vse cotkice dobila od mojih prijatejic, po moje ne bova sploh nič kupovala, pa posteljico bova nabavila v ikei, pa jogi že tako ali tako imava, pa previjalno bova sama naredila... to nama pač ni tako pomembno...
če si pa dobila voziček, ki ti odgovarja za 150 € - pa user posted image user posted image user posted image  super...

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
3.9.2009 15:08:28   
arupnik3
sm gledala GT3 pa so mi kr všeč kere barve pa boš kupla??

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
3.9.2009 15:52:26   
marusi
midva imava zdaj eno idejo user posted image  in sicer - septembra pridejo ven nove barve in jih bova počakala, da vidimo, kakšne so... pa, če bodo full lepše, potem bova počakala, da jih naredijo, rok imam tako ali tako šele decembra in je še čas. sicer je pa obema full všel papaia (oranžna), jaz sem pa zadnjič videla titanio (siv) na cesti in mi je tudi full fino zgledal. samo rdeč (corallo) mi pa ne potegne. starih kolekcij pa tako ali tako nimajo več niti tu niti v italiji (sva se pozanimala) vem pa, da ko pride nov letnik - dajo stare v outlet in so cenejši... tako, da midva še čakava.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
3.9.2009 19:31:26   
arupnik3
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
4.9.2009 10:52:40   
Dudica1
pozdravljene
kako ste kaj?

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
4.9.2009 11:00:07   
Anonimen
živjo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3693
4.9.2009 16:55:18   
arupnik3
drage moje tjaša je bolna ima vročino buha drisko ma tko da user posted image mi je prov hudo ko jo gledam pa še sor je dobla tko da user posted image nč smo notri skoz jokamo in to je to bomo vidl kako bo jutr grem pa h frizerju na lepšanje da dam mal možgane na off

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
4.9.2009 16:59:25   
Dudica1
arupnik upam da bo vse ok z malo...user posted image user posted image user posted image

k frizerju grem pa tud jaz jutri...jupi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
4.9.2009 18:16:37   
arupnik3
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
5.9.2009 3:41:48   
arupnik3
evo s tamalo se igrava ker noče in noče spat pa da atija ne motve sva šle kle v dnevno upam da jo bo hmal zmankal

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
5.9.2009 11:31:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

evo s tamalo se igrava ker noče in noče spat pa da atija ne motve sva šle kle v dnevno upam da jo bo hmal zmankal

ojej, kaj a ati pa spi???  nej se še on mal ukvarja s tamalo da boš ti lahko počivala???user posted image

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3698
5.9.2009 11:50:18   
arupnik3
o sej se je ukvarjal z njo celo dopoldne ka sm šla na relaksacijo user posted image user posted image je blo prov fajn sm zdej kt rožica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
5.9.2009 13:04:16   
Dudica1
Tud jaz sm bla zdele na taki relaksaciji user posted image user posted image user posted image ...lepa pa še zmasirana user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?