Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 23:06:58
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No pa sm porabla neki časa da sm vse dodala. sem te našla :) potrdi me!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 23:08:21
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Ledenka... škoda za plavanje. Sem se že veselila, da te spoznam... imam takrat pilates, pa ne bi rada tega zamudila blue
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 23:09:18
|
|
|
|
leda_
|
Ojla punce...po dolgem času se spet javlam... najprej se mi je računalnik pokvaru, potem smo pa šli na dopust...Najprej, da sporočim podatke pri 3. mesecih 66 cm in 6980g. Danes sva imela pregled kolkov in je vse OK . Drugače je pa naš fant zelo priden...že nekaj časa prespi celo nič , na morju je bil tud pridkan..je lepo pančkal. Je pa že pravi facon, se tako na glas smejčka in vriska.... Ali lahko še men ena pošle seznam za FB? Mal sem vas brala za nazaj..vsega pa ne, ker je čist preveč strani. Sem pa vidla par novih slikic..vaši zmajčki so pravi cukrčki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 23:12:43
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda_ Ali lahko še men ena pošle seznam za FB? maš
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 23:17:23
|
|
|
|
lake
|
grem spat, ker že predolg bulm v raćunalnik, bom jutri naprej delala doktorat iz FB. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 23:21:21
|
|
|
|
petrazg
|
Babuške jst imam jutri dopoldan pregled z Lukcem na Metelkovi. A bo katera kje tam okoli, al v Tivoliju? Sva se z očijem zmenila, da naju bo on zjutraj peljal, nazaj bova šla pa peš...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 23:25:36
|
|
|
|
Anonimen
|
petrazg, je možnost, da grem jutri proti Tivoliju,... lake, tudi ti si večkrat tam?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 23:27:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz grem tudi spančkat,... do pete zvezdice mi pa manjka še 43 objav lahko nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 23:31:12
|
|
|
|
petrazg
|
K.tja te pokličem, ko bova končala, pa se zmenimo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 23:38:05
|
|
|
|
ledenka
|
a vse greste spat? potem pa nočko
< Sporočilo je popravil ledenka -- 8.9.2009 23:40:30 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 7:06:34
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 joj, Dudica, je lušten! pa stolček je tudi prav lep! katerega že imaš??? Ta je peg perego prima pappa...zadovoljni IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Dudi, kaj ti si začela uvajat GH? Sej nism še tko orng začela samo kr kakšno stvar mu dam počasi za probavat da se trebušček navadi...zdej je jedu jabolko prekuhano in frutek...pa še kr tko vsakdanje stvari mu dam malo za polizat...di zdaj je bil najbolj zadovoljen z frutkom,mislim pa da bom drugače še malo počakala ker še ven plune kaj sexsi perilo a pol je bla kakšna akcija dans ponoči pri vas Dobrodošli leda,miska po dolgem času miska jaz mislim da ni panike zarad teža in da bi mu morala dodajat...kot vidim je vsak mesec po kg to naj bi bilo sigurno zadost! PA DOBRO JUTRO Spali odlično...otroka še oba spita,ga bom očitno morala zbudit za v vrtec...pa še maja moram sabo vlačit ker ga nima kdo mirkat ...pol pa si bom skuhala en čaj me je ponoči nekaj kuhalo! Se pa očitno približuje zima ker je vsak dan bolj mrzlo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 7:27:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
jutro Torej, ker sem še čisto prilimana- bolj na kratko... Sexi perilo- moram nabavit. Pokica- a posteljo imata že sestavljeno Mislim, ej... Ostalo sem pa pozabila kar sem prebrala Grem v Jakatovo sobo spat.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 7:29:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
Aja- dodajanje. Če otrok ne joka in ne bi opazila, da je lačen- potem mu ne bi dodajala. Grem predno pojem ekran
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 7:41:50
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 8:14:23
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Jaz grem pa zdele po svečo in prtiček za krst.Pa v šoping neki za Hano kupit. upam, da dons dobim kaj. Je že čas, k mamo sam še 3 dni do krsta.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 8:22:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
eh nič
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 9.9.2009 8:29:20 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 8:28:27
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro jz pa to že imam svečo za krst je babica častila, prtiček pa že imam, tako da mi ni treba skrbet še za to no mi smo spali super sam neki vsi kašlajo, mož zarad cigaret , jz sem spet na pumpicah, mam spet astmo nika mi neki ponoč pokašljuje, tim pa smrka, tako da JA JESEN JE TLE danes teden ima tim RD in sem sklenila da ne bom nič posebej delala RD in bom kr skupaj s krstom naredila da bo vse skup in bo mir tako in tako bodo vsi isti pršel na krst, kot bi pršel na RD
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 8:28:51
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Taja še spi, sm jo ob 6:30 nafutrala, dala zraven naju v pojstlo in je čist zakomirala. Katja, Petra Pokličta, mogoče se vama pa pridružim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 8:32:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Zdej pa res ne vem. Al sem samo jaz tako grozna mama Prav ne morem več, samo dere se, pa nosim jo... Jest ne, dude ne, ležat ne, NIČ NIČ NIČ!!! Zakaj ne morem it jaz mal stran, kot moj- pa mal zamenjava. Jaz v službo, on z otroci. Meša se mi že, da moram skos za tamale skrbet flaška a ti jo dojiš, jz ko jo nahranim na flaško, mi je ful pridna pol mi pa čez čas se začne zvijat in dret in sem zdej pogruntala zakaj kpček jo matra in se dere k pa pol po pol urnem dretju in nošenju končno un smotan kupček podre se pa kar nasmeje tako da mogoče je to kerivo, sej vem včasih bi vse spustu in šel, jz bi tud to naredila sam k pa so pridni in k jih gledam pa jih ne dam za noben dnar nobenmu drugače pa pri vsakem otroku doktoreraš, ker je vsak otrok drugačen
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 8:34:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A eh nič joj zdej sem te pa že kopirala SORRY
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 8:35:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A eh nič joj zdej sem te pa že kopirala SORRY sej je ok. bo šlo mimo.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 8:41:30
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska da te pomirim nisi edina taka...včeraj sta bila popoldne oba sitna kot ,večji mi je vse razmetal in nisem mela več energije ga krotit ...Maj se je skoz neki jokcal...v glavnem obup in sama do 19h!!!Ponoči sem zakuhala in sem čist neki fertik in on dela tudi danes do 19h!!! A veš kaj zato pa jaz grem večkrat zvečer ven z prijateljico pa naj jih ma...sej nč ne rečem sej ko pride domov da on oba spat pa ponoči on vstaja...samo popoldne ko smo sami se mi meša!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 8:48:59
|
|
|
|
Anonimen
|
spet vam plevel pulim in krokarje podim iz farme, da vam ne bojo vsega pridelka pojedel
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 8:51:41
|
|
|
|
lake
|
No pa se je zbudla, čakam da rata sitna, da jo nahranim, pol grem pa doktorat delat iz farme, neki sm kao posadila, pa sprejela darove, zdej morm pa sosede zbrat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 8:53:24
|
|
|
|
Anonimen
|
LEELA: sem kupila kr zložence in uno fiziološko od niveje k so v tamalih vlaškah za trikat pomočt, so ful praktični k jo za enkrat uporabiš in ti ni treba met cele odprte
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?