|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
8.9.2009 23:06:58   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lake

No pa sm porabla neki časa da sm vse dodala.

sem te našla :) potrdi me!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
8.9.2009 23:08:21   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ledenka... škoda za plavanje. Sem se že veselila, da te spoznam...

imam takrat pilates, pa ne bi rada tega zamudila

blue user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
8.9.2009 23:09:18   
leda_
Ojla punce...po dolgem času se spet javlam... najprej se mi je računalnik pokvaru, potem smo pa šli na dopust...Najprej, da sporočim podatke pri 3. mesecih 66 cm in 6980g. Danes sva imela pregled kolkov in je vse OKuser posted image .
Drugače je pa naš fant zelo priden...že nekaj časa prespi celo ničuser posted image user posted image user posted image user posted image , na morju je bil tud pridkan..je lepo pančkal. Je pa že pravi facon, se tako na glas smejčka in vriska....

Ali lahko še men ena pošle seznam za FB?

Mal sem vas brala za nazaj..vsega pa ne, ker je čist preveč strani. Sem pa vidla par novih slikic..vaši zmajčki so pravi cukrčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
8.9.2009 23:12:43   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: leda_

Ali lahko še men ena pošle seznam za FB?

maš user posted image

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
8.9.2009 23:17:23   
lake
grem spat, ker že predolg bulm v raćunalnik, bom jutri naprej delala doktorat iz FB.

Lahko noč!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
8.9.2009 23:21:21   
petrazg
Babuške jst imam jutri dopoldan pregled z Lukcem na Metelkovi. A bo katera kje tam okoli, al v Tivoliju? Sva se z očijem zmenila, da naju bo on zjutraj peljal, nazaj bova šla pa peš... 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
8.9.2009 23:25:36   
Anonimen
petrazg, je možnost, da grem jutri proti Tivoliju,... lake, tudi ti si večkrat tam?

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2757
8.9.2009 23:27:07   
Anonimen
jaz grem tudi spančkat,...

do pete zvezdice mi pa manjka še 43 objavuser posted image

lahko nočko!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2758
8.9.2009 23:31:12   
petrazg
K.tja te pokličem, ko bova končala, pa se zmenimo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
8.9.2009 23:38:05   
ledenka
a vse greste spat? potem pa nočko user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 8.9.2009 23:40:30 >

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
9.9.2009 7:06:34   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image   

joj, Dudica, je lušten! pa stolček je tudi prav lep! katerega že imaš???

Ta je peg perego prima pappa...zadovoljniuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Dudi, kaj ti si začela uvajat GH?

Sej nism še tko orng začela samo kr kakšno stvar mu dam počasi za probavat da se trebušček navadi...zdej je jedu jabolko prekuhano in frutek...pa še kr tko vsakdanje stvari mu dam malo za polizat...di zdaj je bil najbolj zadovoljen z frutkom,mislim pa da bom drugače še malo počakala ker še ven plune kaj user posted image
sexsi perilo a pol je bla kakšna akcija dans ponoči pri vas user posted image user posted image

Dobrodošli leda,miska po dolgem času user posted image user posted image user posted image

miska jaz mislim da ni panike zarad teža in da bi mu morala dodajat...kot vidim je vsak mesec po kg to naj bi bilo sigurno zadost!

PA DOBRO JUTRO
Spali odlično...otroka še oba spita,ga bom očitno morala zbudit za v vrtec...pa še maja moram sabo vlačit ker ga nima kdo mirkat user posted image ...pol pa si bom skuhala en čaj me je ponoči nekaj kuhalo!

Se pa očitno približuje zima ker je vsak dan bolj mrzlo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
9.9.2009 7:27:55   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

jutro

Torej, ker sem še čisto prilimana- bolj na kratko...

Sexi perilo- moram nabavit. Pokica- a posteljo imata že sestavljenouser posted image

Mislim, ej... Ostalo sem pa pozabila kar sem prebralauser posted image

Grem v Jakatovo sobo spat. user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
9.9.2009 7:29:27   
FLASK_A
Aja- dodajanje. Če otrok ne joka in ne bi opazila, da je lačen- potem mu ne bi dodajala.

Grem predno pojem ekran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
9.9.2009 7:41:50   
Anonimen
dobro jutro!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2764
9.9.2009 8:14:23   
Tanja_
Jutro!
Jaz grem pa zdele po svečo in prtiček za krst.Pa v šoping neki za Hano kupit. upam, da dons dobim kaj. Je že čas, k mamo sam še 3 dni do krsta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
9.9.2009 8:22:47   
FLASK_A
eh nič

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 9.9.2009 8:29:20 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
9.9.2009 8:28:27   
Anonimen
dobro jutro

jz pa to že imam svečo za krst je babica častila, prtiček pa že imam, tako da mi ni treba skrbet še za touser posted image user posted image user posted image user posted image

no mi smo spali super sam neki vsi kašlajo, mož zarad cigaretuser posted image user posted image user posted image , jz sem spet na pumpicah, mam spet astmouser posted image user posted image user posted image nika mi neki ponoč pokašljuje, tim pa smrka, tako da JA JESEN JE TLEuser posted image

danes teden ima tim RD in sem sklenila da ne bom nič posebej delala RD in bom kr skupaj s krstom naredilauser posted image user posted image user posted image da bo vse skup in bo miruser posted image user posted image user posted image tako in tako bodo vsi isti pršel na krst, kot bi pršel na RDuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
9.9.2009 8:28:51   
lake
Dobro jutro!

Taja še spi, sm jo ob 6:30 nafutrala, dala zraven naju v pojstlo in je čist zakomirala.

Katja, Petra Pokličta, mogoče se vama pa pridružim.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
9.9.2009 8:32:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Zdej pa res ne vem. Al sem samo jaz tako grozna mamauser posted image Prav ne morem več, samo dere se, pa nosim jo... Jest ne, dude ne, ležat ne, NIČ NIČ NIČ!!!

Zakaj ne morem it jaz mal stran, kot moj- pa mal zamenjava. Jaz v službo, on z otroci. Meša se mi že, da moram skos za tamale skrbetuser posted image

flaška a ti jo dojiš, jz ko jo nahranim na flaško, mi je ful pridna pol mi pa čez čas se začne zvijat in dret in sem zdej pogruntala zakaj kpček jo matra in se dere k pa pol po pol urnem dretju in nošenju končno un smotan kupček podre se pa kar nasmejeuser posted image tako da mogoče je to kerivo, sej vem včasih bi vse spustu in šel, jz bi tud to naredilauser posted image sam k pa so pridni in k jih gledam pa jih ne dam za noben dnar nobenmuuser posted image

drugače pa pri vsakem otroku doktoreraš, ker je vsak otrok drugačenuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2769
9.9.2009 8:34:03   
Anonimen

eh nič

joj zdej sem te pa že kopiralauser posted image user posted image user posted image user posted image SORRY

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2770
9.9.2009 8:35:04   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

eh nič

joj zdej sem te pa že kopiralauser posted image user posted image user posted image user posted image SORRY

sej je ok. bo šlo mimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
9.9.2009 8:41:30   
Dudica1
flaska da te pomirim nisi edina taka...včeraj sta bila popoldne oba sitna kot user posted image ,večji mi je vse razmetal in nisem mela več energije ga krotit user posted image ...Maj se je skoz neki jokcal...v glavnem obup in sama do 19h!!!Ponoči sem zakuhala in sem čist neki fertik in on dela tudi danes do 19h!!!
A veš kaj zato pa jaz grem večkrat zvečer ven z prijateljico pa naj jih ma...sej nč ne rečem sej ko pride domov da on oba spat pa ponoči on vstaja...samo popoldne ko smo sami se mi meša!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
9.9.2009 8:48:59   
Anonimen
spet vam plevel pulim in krokarje podim iz farme, da vam ne bojo vsega pridelka pojedeluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2773
9.9.2009 8:51:41   
lake
No pa se je zbudla, čakam da rata sitna, da jo nahranim, pol grem pa doktorat delat iz farme, neki sm kao posadila, pa sprejela darove, zdej morm pa sosede zbrat. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
9.9.2009 8:53:24   
Anonimen
LEELA: sem kupila kr zložence in uno fiziološko od niveje k so v tamalih vlaškah za trikat pomočt, so ful praktični k jo za enkrat uporabiš in ti ni treba met cele odprteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?