PapuaNG
|
Moje sončece že pridno spi, danes malo kasneje, ker sva bila še pri mojih na obisku in dedi je itak čist nor na tamalga. Še dobr,da brat naslednje leto dobi , da si malo porazdeliva breme Je bil pa tamal cel dan neki napol tečkan, pa ga nafutram ob šestih in se kar neki upira, vse skup ne poje prav veliko, nakar si probam malo sčrpat, da vidim, če je sploh kaj mleka. In mu dam še tisto, pa me samo gleda in nič ne potegne. Sem ga pustila in se je začel smejat in kar ni nehal. In sva šla na sprehod pa se je pol poti smejal (potem ga je pa spanec premagal). Pa končno je začel malo vriskat Sem ga pa danes prvič videla, da bi jokal s solzami. Sem ravno kosilo jedla in ga pogledam in je imel solzne oči So še meni solze prišle na oči. Sej vem, da nekateri že veliko prej začnejo zares jokat, ampak mi je bilo kar grozno ga videt takega. Glede uhanov-če bi imela punčko, bi vseeno počakala,da si sama zaželi. Enako je bilo pri meni. aja, pa glede strahu, da bi otroci zabredli....mislim, da kjer imajo otroci v redu familijo in dobre odnose s starši, ni panike. OK, sej so izjeme, ampak....ker če imajo dobro podlago v familiji, si bodo znali postaviti meje in ne bodo zabredli. Sej če občasno pokadi kak joint ali pa eksperimentira z drogami, še ne pomeni, da bo čisto zabredel. Važno je, da droga (in ostale nezdrave navade) ne postane način bežanja od realnosti, to pa je možno le, če je človek naučen konstruktivno reševati probleme, pogovarjati se o problemih itd...no, to je vsaj moje mnenje
|