|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
8.9.2009 21:37:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

TUBYY vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

ja, tudi jaz ti želim vse najboljše Tubby!!!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2726
8.9.2009 21:39:10   
Leela
točno ja

vse najboljše tubby.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
8.9.2009 21:39:24   
Anonimen
HM, a tisti zoo je bolj zoo z domačimi živalmi? kje točno to je?

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2728
8.9.2009 21:43:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Oskarja sem morala pa v vrtcu še buditi,... mi je bilo tako hudo to, ker ga doma pustim, da se sam zbudi, ko odspi svoje,... me je prav čukasto pogledal (kje, kdo, kaj, zakaj,... vsa vprašanja naenkrat!)

lepo, da se je Oskar navadil na vrtec. Kar se šmrkanja tiče imaš pa prav. Prav zares zdravi so bolj malo.

Danes je Luka rekel, da mu je en v vrtcu rekel pepček. Sem ga vprašala kaj je rekel nazaj pa je rekel, da nič. Čez čas je rekel, da ga bo naslednjič vprašal kaj to pomeni user posted image .
nasveti, ki jih je dobil:
-moja mama: reci, da nisi, da si pametnejši od njega.
-tašča: reci, da kdor to reče je sam pepček
-jaz: reci mu- ti si bula.
-snaha: reci mu- pepček te je naredil
user posted image

user posted image user posted image user posted image  kaj pa je zamerila svojemu bratu?

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2729
8.9.2009 21:47:46   
Leela
ne to je rekla (snaha) Lukatu naj reče tistemu otroku nazaj.

X: ti si pepček
L: pepček te je naredu

Pol pa reče še a je prov? ti sam mene posluš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
8.9.2009 21:50:13   
HM84

nasveti, ki jih je dobil:
-moja mama: reci, da nisi, da si pametnejši od njega.
-tašča: reci, da kdor to reče je sam pepček
-jaz: reci mu- ti si bula.
-snaha: reci mu- pepček te je naredil
user posted image

ampak ta je pa res originalnauser posted image user posted image user posted image

k.tja - To je ZOO Rožman na Vrzdencu pri Horjulu. Je res lepo urejeno in velikim živalim se da priti zelo na blizu. Imajo pa kar precej zanimivih živali - kamela, divje svinje, koze, ovce, bivoli, lame, različne kokoške (za katere sploh ne veš da so kokoškeuser posted image ) ježevci, kengurujčki... V glavnem res zanimivo in lepo.
Sem pa tule našla nekaj malega napisanega http://bibaleze.si/clanek/starsi/foto-druzinam-prijazno-zoo-park-rozman-prvi-zasebni-zivalski-vrt-v-sloveniji.html
Drugače pa...zdaj ne vem točno a te imam na FB al neuser posted image v glavnem, tam je link od mojega bloga, pa najdeš par slikc več ;)

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
8.9.2009 21:56:23   
Anonimen
utrujena sem.

Urban je bil danes sonček od sončka,
Oskarja pa sem morala stalno nekaj prepričevati (pa pri mojih je imel še družbo starejših otrok in od njih tudi "svašta" pobere!)

sem pa malo žalostna,... ko sem danes za seboj poslušala dva fanta, ki sta šla iz šole (osnovne): same grde besede, same negativne misli o sebi in o tem, da nobenega predmeta ne marata in da bosta pogorela tam in tam in tam,... potem pa še stavek enega, da ve, zakaj se dva sošolca nista pojavila v šoli (ker sta se ga včeraj preveč zadela,...)
in jaz se trudim in trudim z Oskarjem, da ga vzgojim v dobrega fanta (saj mi ni cilj, da bi bil najboljši v šoli in najlepši in sploh in oh naj,... želim si samo, da bi znal biti srečen brez opojnih substanc, da bi znal uživati v življenju in drobnih stvareh, ki jih nudi dan,... da bi bil zadovoljen sam s seboj,...) potem pa bo naletel na kakšne takšne tipčke, ki ne vidijo smisla v ničemer,...

ma, me je strah,... fant ni neumen, a neumnosti so mu všečuser posted image user posted image user posted image
kam gre ta svet? saj ne rečem, da sem bila jaz v mladosti sterilna glede prekrškov, a... lahko rečem, da sem imela srečo, da nisem zabredla bolj kot bi lahko...

toliko; malo se pojamrala. saj veste, s fanti zna biti težko: veliko tes(tes)teronov!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2732
8.9.2009 21:57:54   
Anonimen

a, zdaj pa je bolj razumljivouser posted image user posted image user posted image

ja, je kar prav rekla!

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2733
8.9.2009 21:58:56   
lake
To je taka mladina, punčke že v prvem razredu tangice nosjo, fantje v četrtek kadijo.... Mi nismo bli taki, jst do 16 ega še make upa nisem mela gor. Tangic pa itak še poznal niso, matr smo stari user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
8.9.2009 22:01:08   
Anonimen
HM sem si že napisala pod možnimi izleti to jesen,... bomo šli pogledat ta mali zoo.
ne, na FB te pa nimam. pod katerim imenom te poiščem?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2735
8.9.2009 22:04:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

To je taka mladina, punčke že v prvem razredu tangice nosjo, fantje v četrtek kadijo.... Mi nismo bli taki, jst do 16 ega še make upa nisem mela gor. Tangic pa itak še poznal niso, matr smo stari user posted image user posted image

lake, mene pa kar mrazi, ko pomislim na vse pasti,... saj, če bi bila jaz sama še enkrat otrok, me ne bi toliko skrbelo, a kot mamo pa...
saj vem, ne morem živeti življenja svojih otrok,... pa ko ju imam tako rada!!!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
8.9.2009 22:08:37   
lake
No kera ma še seznam od FB?
Mleko gre čist h koncu, si ga komej še kej sčrpam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
8.9.2009 22:09:22   
Anonimen

a, zdaj pa je bolj razumljivouser posted image user posted image user posted image

ja, je kar prav rekla!

sem čukec, je bilo tudi prej razumljivo napisano,... samo jaz sem prehitro prebrala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2738
8.9.2009 22:18:18   
PapuaNG
Moje sončece že pridno spi, danes malo kasneje, ker sva bila še pri mojih na obisku in dedi je itak čist nor na tamalga. Še dobr,da brat naslednje leto dobi user posted image , da si malo porazdeliva breme user posted image
Je bil pa tamal cel dan neki napol tečkan, pa ga nafutram ob šestih in se kar neki upira, vse skup ne poje prav veliko, nakar si probam malo sčrpat, da vidim, če je sploh kaj mleka. In mu dam še tisto, pa me samo gleda in nič ne potegne. Sem ga pustila in se je začel smejat in kar ni nehal. In sva šla na sprehod pa se je pol poti smejal (potem ga je pa spanec premagal). Pa končno je začel malo vriskat user posted image Sem ga pa danes prvič videla, da bi jokal s solzami. Sem ravno kosilo jedla in ga pogledam in je imel solzne oči user posted image So še meni solze prišle na oči. Sej vem, da nekateri že veliko prej začnejo zares jokat, ampak mi je bilo kar grozno ga videt takega.

Glede uhanov-če bi imela punčko, bi vseeno počakala,da si sama zaželi. Enako je bilo pri meni.

aja, pa glede strahu, da bi otroci zabredli....mislim, da kjer imajo otroci v redu familijo in dobre odnose s starši, ni panike. OK, sej so izjeme, ampak....ker če imajo dobro podlago v familiji, si bodo znali postaviti meje in ne bodo zabredli. Sej če občasno pokadi kak joint ali pa eksperimentira z drogami, še ne pomeni, da bo čisto zabredel. Važno je, da droga (in ostale nezdrave navade) ne postane način bežanja od realnosti, to pa je možno le, če je človek naučen konstruktivno reševati probleme, pogovarjati se o problemih itd...no, to je vsaj moje mnenje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
8.9.2009 22:24:14   
pokica_
Večer!!!

Poročilo od zobarja........6ka bo "mogoče romala vn", mi bo zaplombirala naslednjič, pol bomo pa vidli, če bo zdržalo....pa na slikanje zob moram it,..da mi bo pol modrostne vn populila. Danes mi je pa odstranila zobni kamen, tk da mam lepe bele bele zobke. user posted image

Anej spi že od 20h, smo ga okopal in zdaj že en teden čistoooooo sam zaspi v svoji posteljki, brez ikakega zvoka o joku!!! Si morte mislit kk je pridn? Sam pogovarja se z svojo pleničko in ninico, pa gleda na stropu lučko od zvezdice zaspanke. user posted image

Pa dans je mel maraton spanja, ...je spal enkrat po 2.5h in 1x po 1.5h.

Lubi sestavlja najino novo spalnico...oz. bolj ko ne si sortira, k zdaj ne more brnet z strojem za šraufanje, bo jutri delal.

Jst sem pa šla danes še mal v šoping, sem si kupla 2 majčki in en komplet sexy spodnjega perila! user posted image user posted image user posted image user posted image  

bluee, upam da ni kaj hudega in da se nam boš čimprej javla z dobrimi novičkami!

Leela, tele odgovori so pa bomba! user posted image  Jst sem tud za unga: pepček te je naredu. user posted image
k.tja jst se bom tudi trudila, da se bo malček gibal v dobri družbi, njemu primerni in da ga bom sproti seznanjala z zadevami, s katerimi bi se morebiti lahko kdaj srečal. Nebom ničesar prepovedovala, ker je pol še slajše, bom pa z lepim načinom povedala, kaj, kako in zakaj določena stvar ni vredu. Tako kot je mene mami poučila (mamila, trava, sex...) To so zelo pomembne teme pogovora.

tubby HAPPY BIRTHDAY!!!!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
8.9.2009 22:26:20   
pokica_
Dudi, kaj ti si začela uvajat GH?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
8.9.2009 22:35:19   
miska2004
Zdravo punce,
se opravičujem, ker vam skačem v temo. Tudi mi imamo doma Z-majčka, ampak se vam še nikoli nisem javilauser posted image - razlog je pomanjkanje časa. Občasno sem vas malo prebrala, da vidim, kako kaj vaši malčki napredujejo v primerjavi z našim.
No, saj KatMat me je dodala na seznam, nisem se pa kasneje nič javila z merami, zato jih bom navedla tukaj, pa naj jih Dudica, ali katera že to dela, dodauser posted image (v glavnem ena pridna punca)
1. mesec (pregled pri 3 tednih): 4.130 gr, 54 cm
2. mesec (pregled pri 6 tednih): 5.075 gr, 57 cm
3. mesec (pregled pri 15 tednih): 6.040 gr, 64 cm
UZ kolkov smo imeli 26/8, in sta oba 1A.
Naslednji pregled: 20.10.2009

Razlog, da sem se tokrat pofočkala, pa je ta, da mi je P predlagala dodajanje, da naj se mali ne bi dovolj zrediluser posted image Pa gledam vaše sončke, pa imajo nekateri še manj kot 6kg pri 3 mesecih. A je še kateri P teži zaradi teže? Jaz sem se uprla, ker je imel moj starejši podobne rezultate, pa ni nikoli težila (je ista P za oba otroka). Sicer je potem rekla, da je bilo poletje, pa vročina...

Kaj ve mislite?

Aja, drugače ste pa full face, se velikokrat fajn narežim. Ostanite take kot ste!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
8.9.2009 22:36:02   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lake

No kera ma še seznam od FB?

maš ZS user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
8.9.2009 22:38:45   
Andrejka9386
Jaz bi tudi imela seznam za FB, če lahko user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
8.9.2009 22:41:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Sem ga pa danes prvič videla, da bi jokal s solzami. Sem ravno kosilo jedla in ga pogledam in je imel solzne oči user posted image So še meni solze prišle na oči. Sej vem, da nekateri že veliko prej začnejo zares jokat, ampak mi je bilo kar grozno ga videt takega.

Urban že od rojstva solzi očke zraven dretja,... sem mislila, da je to povsem normalno.

Papua, hvala za spodbudne besede!

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2745
8.9.2009 22:45:15   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

Jaz bi tudi imela seznam za FB, če lahko user posted image

maš user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
8.9.2009 22:46:28   
Anonimen
miška, če sem prav videla, se ti redi cca 1 kg na mesec,... to se mi zdi čisto v redu in v mejah normale...
če je otroček zadovoljen in je stanje v plenicah bp, potem, se mi zdi, ti ni potrebno imeti nobenih skrbi...

pa kaj večkrat se nam oglasi!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2747
8.9.2009 22:55:38   
lake
No pa sm porabla neki časa da sm vse dodala.

Miška Moja pomoje še pri 4. mesecih nima 6kg, bomo jutr vidl, pa mi pediatrinja ni nič rekla, je pa res da se je lahka rodila.Pa večkrat se oglasi, sej ne grizemo, čeprov poštarjev nekarere nočjo delit user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
8.9.2009 22:58:45   
petrazg
ojla babike žabike...
Danes je pa dan ekspresno hitro minil...
Katja hvala za kavico, luštno je bilo. Se morava za naslednjič zmenit.
Lukec je priden, malo več tudi mi spimo zadnje dneve. Se mi je pa začel nekaj upirati pri preoblačenju...
Lake... no končno, sem te potrdila...
Ledenka... škoda za plavanje. Sem se že veselila, da te spoznam...
Blue user posted image user posted image user posted image Upam, da se zjutraj javiš z dobrimi novicami...
Miška... meni se tudi zdi, da lepo pridobiva na teži...
Tubby VSE NAJBOLJŠE!!!!
HM... dobra ideja za popoldanski izlet... thanks

PLAVANJE... dajte mi prosim poslati podatke kar po zs...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
8.9.2009 23:05:42   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: miska2004

Razlog, da sem se tokrat pofočkala, pa je ta, da mi je P predlagala dodajanje, da naj se mali ne bi dovolj zrediluser posted image Pa gledam vaše sončke, pa imajo nekateri še manj kot 6kg pri 3 mesecih. A je še kateri P teži zaradi teže? Jaz sem se uprla, ker je imel moj starejši podobne rezultate, pa ni nikoli težila (je ista P za oba otroka). Sicer je potem rekla, da je bilo poletje, pa vročina...

Kaj ve mislite?

Aja, drugače ste pa full face, se velikokrat fajn narežim. Ostanite take kot ste!

čisto v redu se redi. Moj se vsak mesec malo manj zredi:
1. mesec: 4650 (ob rojstvu 3650)
2. mesec: 5980
3. mesec: 6650g
pa je P rekla, da ima čisto super kilažo, glede na to, da se samo dojiva. Tudi sestra, ki ga je tehtala, je rekla, da je super. Pač, eni se bolj redijo, drugi manj...mislim, da je že bila debata glede tega, da tam nekje od pol kile naprej je čisto ok (sploh če se samo doji). In kot so rekle punce-če je otrok zadovoljen in zdrav, ni panike.
Jst recimo načeloma dojim na tri ure, če pa kdaj hoče jest že po dveh urah (zadnje čase se to skoraj vedno zgodi enkrat na dan), mu pa pač dam že po dveh. Sej otrok sam pove, kdaj je lačen.

No, zdej pa tut jst u mižule...se je treba zjutraj zgodi zbudit (hm, kdaj se pa ne user posted image ).

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?