Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 11:40:58
|
|
|
|
Urša08
|
Barbarags hvala za informacijo in link. Bom pokukala.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 11:42:45
|
|
|
|
BarbaraGS
|
balonchy Nikon ali canon, mi imamo Nikon P90 in smo zadovoljni. P100 je tudi dober.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 11:44:01
|
|
|
|
Urša08
|
balonchy za ta denar boš pomoje kar precej izbire mela sunny kako ste?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 11:59:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
pozdravljene ..tok sem napisala pa me ven vrze,...uglavnem v nedeljo zvecer sva sla z Mihailom k moji sestri in sva prisla nazaj vceraj zvecer ...zelo lepo sva se imela in veliko smo se sprehajali...vas grem brati za nazaj ,da vidim o cem tece debata
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 12:02:40
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo kako kaj vaše spanje? Mogoče bi tud vidva mogla Mihaila v svojo sobico premaknit pa bi boljše spali? A mata prostor za njegovo sobico?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 12:09:24
|
|
|
|
Urša08
|
Ena slikica iz Slemena v nedeljo (je še mal snega gor)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2009 12:13:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 12:15:46
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo če bom kej naročala ti povem pa lahko še zate
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 12:22:27
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Baloncy kaj hočeš od fotiča, čak grem gledat, nekje u excelu mam razpredelnico k je moj doktorat naredu predn smo tega kupil, pa ti na mejl pošlem. Nč posebnga n iščem... Tko mal za NEprofije... pa, da tamaučka šklocnem vsake tolk... d glih ni škloc trotl - tiste ta hitre, pomembne trenutke mora "znat" ulovit... to je to
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 12:22:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo kako kaj vaše spanje? Mogoče bi tud vidva mogla Mihaila v svojo sobico premaknit pa bi boljše spali? A mata prostor za njegovo sobico? Nase noci so boljse...vceraj se je enkrat zbudil in mocno jokal da sem ga komaj pomirila(lacen ni bil) mezal je in jokal,solze so mu tekle ...ne vem kaj bi to bilo,edino na kar se spomnim so zobeki...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2009 12:23:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 12:25:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
Nisem uspela do konca napisat ....potem se ga dala spat in se je zbudil ob 6h in sem mu dala jest in ni vec naprej spal... GH glede tega se pa sploh ne sekiram in ne obremenjujem,ker ,ce bi se bi bila res pomoje boga...ze par dni sploh ne odpre usta za zlizo,tko da sva na mleku bila par dni...danes bom spet poskusila....v nedeljo je pa pojedel cvetaca+ krompir+korencek(iz goveje juhe) ...danes bom spet poskusila mu kaj dat..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2009 12:44:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 12:47:05
|
|
|
|
Urša08
|
Žiga pa sam da žlico vid je čist navdušen. Je ravno kosilo pojedel(cvetača, brokoli, par žlic juhe pa polentica). Zobka pa tud mi čakamo ga fino daje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 12:58:07
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 urša vidiš nič nisem brala za nazaj , saj nimam časa. za črtico pa sem zasledila, da jo je nehala prekuhavat. jaz jo tudi prekuhavam... jst sem jo pr Tarji do enga leta in jo bom zdej tut
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 13:01:38
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Barbara in Ajvy hvaa za nasvete glede NEXTa, če je plačilo s kartico, pol jst vn padem, k pr naš bajt nimamo kartic sploh - only gotovina, razn une za bankomat . Baloncy kaj hočeš od fotiča, čak grem gledat, nekje u excelu mam razpredelnico k je moj doktorat naredu predn smo tega kupil, pa ti na mejl pošlem. sej pr nas tut ne...zato sem pa si jo sposodila od brata, njegovo cifro vtipkala, njemu sem dala pa denar takoj
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 13:01:45
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy potem si cele dneve bolj kot ne sama A je to samo obdobje al ima pač tak delovnik? Boš vidla ko boste na svojem boš lažje zadihala in si spočila jap..... Naslednji teden ima moj dopust. ...tak da upam,da si odpočijeva oba....ima pa tak delovnik da je lahko šel njeogv sodelavec na dopust....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 13:08:05
|
|
|
|
Katjusa
|
balonchy imaš ZS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 13:09:38
|
|
|
|
Urša08
|
boma imaš z.s , pa sorry k sm tok pozn pogruntala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 13:10:09
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša je Florjan še v vrtcu? Kako ste drugač?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 13:13:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša je Florjan še v vrtcu? Kako ste drugač? ja flori je v vrtcu in zjutraj mu moj komaj reče adijo pol k pridem pa jst ga pa komi domov spravim.... pa moj je kupu nov fotič mal bolj profi tko da se mal s tem ukvarjam.... drgač pa z benijem pohajkujema okoli z vozičkom:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 13:13:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
sem mu naredila keksolino z am pa ni hotel,zmiksano jabko tudi ne sem pa odprla jogurt navadni ga je pa pojedel skoraj pol...mleko je pa jedel zjutraj ob 8h...zdj sploh ne vem ,ce bi se mleko pil al ne...ce sploh je fajn dat mu mleko k je jogurt jedel...na igralnem centru je in mal jokca...ta gh me je cisto zmedla ,da sploh ne vem potem kdaj je lacen
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 13:14:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy potem si cele dneve bolj kot ne sama A je to samo obdobje al ima pač tak delovnik? Boš vidla ko boste na svojem boš lažje zadihala in si spočila jap..... Naslednji teden ima moj dopust. ...tak da upam,da si odpočijeva oba....ima pa tak delovnik da je lahko šel njeogv sodelavec na dopust.... uuuuuuuu kak fajn....fajn se spocijte in uzivajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 13:19:29
|
|
|
|
Urša08
|
u Katjuša kaj sta kupla za en fotko Mihailo mleko mu moraš dajat, je zelo pomembno za otrokov razvoj. Lej sej če mu pač jogurt paše jest naj ima pa za malico jogurt. Nekako naj bi otročki imeli 5 obrokov in sicer zjutraj in zvečer mleko, dopoldan sadna malica, kosilo ter popoldan kaka skutka , jogurt aha pa zvečer mlečna kašica. To naj bi bilo - če greš po regelcih pri 9 mesecih.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 13:36:11
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS dobro jutro! Hvala bogu za njeno sobico. Res spi celo noc od kar je tam. Danes je tudi... Sicer se zbudi okrog 5-6h za podoj, ampak pol spi naprej in ponoci se ne zbuja kot se je prej. Pa midva ne rabiva po prstkih se vlacit v posteljo in se sporazumevat z gibi glave in rok, ampak z besedami :).
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?