|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
23.8.2009 8:11:47   
mbd0411
Špelkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sem te tu našla.
A k zmagovalkam pa nič več?????????'
Tam je zatišje.
Pogrešam te.
Nič ne deliš tvojih radosti z namiuser posted image user posted image user posted image
Ve ste dihale dobesedno z mano,ti pa se kar skrivaš.
Ja,ja...ni časa jauser posted image
Javi se kaj.
Hm...še 9 tednov??
Lepo se imej...te!!!
Drgač te pa sem pridem pokukat.
Saj druge ne boste jezne a ne...
Špelko že dooooolgo poznamuser posted image user posted image user posted image
Smo že jokale tu in se veselile...mislim tu nekje...saj veste..user posted image
Špelkaaaaaaaaaaaaaa..........................
Lepo nedeljo vsemuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
24.8.2009 7:53:56   
PAJO
dobro jutro bejbe

kako ste spale''??nosečke vidm da se počasi že bližajo vaši rokiuser posted image
res lepo,kaj pa ostale kej kako otročki??so pridni??

lp vsem,nism vas pozabila mapak časa mi mal zmankujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
24.8.2009 14:47:26   
BarbyD
dan user posted image

kako se imate? mi smo kar zaposleni hihihiuser posted image

a se nam bo kaera nova pridružila na kavici?? špelka ti le glej da pridešuser posted image user posted image

sej mislim da se že jutri dobimo ker je v sredo napovedan dež...pride katera??user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
24.8.2009 15:02:29   
spelka12
Jutri brez problema. Kdaj in kje?

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
24.8.2009 15:40:52   
manca
jutri tudi midve lahko pridevauser posted image ...samo še uro povejte in kraj

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
24.8.2009 17:41:58   
BarbyD
planet tuš lokal vertigos al kako je že user posted image user posted image tisti novi lokal ob vhodu user posted image

ob 10??user posted image

lepo da nas bo malo več user posted image user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
24.8.2009 20:27:55   
Janci F
Midva ne vem, če bova uspela jutri, ker bova verjetno imela obiske.
Mogoče pa pridemo vsi štirje, pride namreč na obisk prijateljica s hčerko.

Če se slučajno plani spremenijo, se pa vidimo.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
25.8.2009 9:05:26   
spelka12
Danes od 10h VELA. A bo še katera prišla?
Janči vi kar vsi pridte. Več nas je, bolj je veselo. Itak morta kavo pit. Jo vsaj kuhat ne bo trebauser posted image .

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
25.8.2009 14:21:12   
Tira
Uf sem prepozn prebrala tele poste.... za kavico.

Pa sem šla domov. Kaj pa jutri? Gremo na kavico, sej mislim, da ne bo dežja.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
25.8.2009 19:14:36   
Janci F
Jaz sem za kavico jutri.
Če bo še kakšna prišla super, če ne bova pa s Tiro sami.

Se vidimo jutri!
Ob desetih ali kaj prej?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
25.8.2009 21:09:39   
BarbyD
js tud kavico user posted image user posted image sicer dobim mami na obisk pa če bo za lahko da bo pršla z mano user posted image če vas ne moti?

drugač pa ob 10 men čist lepo paše user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
26.8.2009 14:06:42   
Dudica1
barbyD majčice te pogrešamo,javi se nam kaj...user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
30.8.2009 21:20:49   
BarbyD
bejbe pa kje ste ve???user posted image

čist ste se pogubleuser posted image

nam bojo temo zaprluser posted image

kako ste bejbe? kakšna nova nosečka?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
30.8.2009 21:46:29   
stuhica
evo jest seem tla vasnism brala ker nimam časa, sem utrujena k pes, ker je moj mali dons cel dan bruhal in drskal tako da sem že jaz utrujena grem v  horizontalco.... ker mam občutek da se obmo ponuč tud zbujal ...

V glavnem jest sem še za ene dva mesca baje v enem kosu.... čeprav bi se že zarad cukra rada mal prej ddala v dva kosa... no ja vse ob svojmu cajtu pravjo...

Barby D kako se imaš ti si ok? Pa tvoj user posted image  raste, pa ostale ki ste že rodile sej je bl mal nosečk ostal če se ne motm user posted image  v glavnem se slišimo ko bom utegnila kaj več ker sem že utrujena od vsega da grem že sama seb na jetra, pa še prime me včash da bi se kr zjokala... sploh zato ker sem skoz sama za vse.... Bemti...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
30.8.2009 22:26:37   
Janci F
Jaz sem tudi tukaj.

Samo res je zelo malo življenja tukaj! Kaj bo šele septembra, ko gremo skoraj vse glavne čveke na dopust.
Če bo vse po sreči bom imela jaz na dopustu internet, tako da se bom lahko kaj javila.

Za sredo še velja kava, a ne?
Mene potem predvidoma 14 dni ne bo.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
31.8.2009 9:39:58   
BarbyD
Jutro user posted image

Stuhica mi smo super user posted image edino mal več spanca bi rablauser posted image user posted image maledva sicer spita pridno celo noč, sam js sm tista k gre prepozno spat in pol sm zjutri tečna sto na urouser posted image user posted image

Kavica velja jaaaauser posted image user posted image vas morm vidt preden greste na morje...prov fovš sm vam js bi tud šlaaaauser posted image

kera še pride na kavico??user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
31.8.2009 12:06:56   
spelka12
Barby ne jamrejuser posted image . Ti si že bila na morju, jest ga bom še eno leto morala čakatuser posted image . Sem pa morske slikce pogledala. Sami manekeniuser posted image
stuhica sem brala pri oktobrkah, kako matra tvojega malegauser posted image . Upam, da kmalu neha bruhat revček.

V sredo me ne bo, ker imam UZ. Dopoldne grem pa porodniško urejat.

A je katera hodila v MŠ v Kr? Mi2 začneva 9.9. pa me zanima, kolikokrat je, pa po koliko ur naenkrat. Že doma je težko sedet, kaj bo šele tam?

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
31.8.2009 16:44:47   
BarbyD
ja noooo pa js bi še morje user posted image k una barbariga ni bla lih morje...bolj kašna lužica s skalami user posted image user posted image user posted image

js bi kašno grčijo alpa bali alpa še lepš maldiveee user posted image user posted image ja sej sm se že zbudla user posted image user posted image

mogoč pa bo hmal kej tacgauser posted image sam enga financ ministra treba najdt user posted image user posted image

na mš pa js nism hodila...to ti bo janci znala povedat k sta bla z njenmu user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
31.8.2009 20:53:24   
Tira
Ojla!

Midva sva tud hodila v MŠ v Kr. Imeli smo 5x od 18h do 20.30 približno. Men je bilo kar uredu, je pa res, da kar mal težko sediš tam. Pa pri nas so vedno zamujali, tko da se je skor zmeri začel z ene 15 min zamikom.
Drugač pa velik novega izveš, sploh če si prvorodka user posted image  V naslednjo pa jz ne bi šla več.

Kdaj je kava ta teden? Sreda? Tuš?

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
31.8.2009 22:14:08   
Janci F
Itak, kava v sredo v Tušu ob desetih.

Kdo pride?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
1.9.2009 0:20:03   
Meliitak
strinjam se da smo se čist pogubile...je pa tud res da nas je velik na dopustu...jest se štejem da sem neuradno že na porodniški, se pravi še cca 15 dni in bom res...zdej pa še uživam dnarčke mojga delodajalca he, he...

...a veste da se mogoče prmajem tud jest do tuša v sredo user posted image , če nam mela kakih delavcev v stanovanju al pa kak nenapovedan obisk

mam pa vprašanje, glede pediatra...kdaj ga izbereš? a je to tko kot s patronažno da ko prideš domov in pokličeš in to je to? a katera predlaga kakšnega "frej" in boljšega, ker vem da so dobri polno zaposleni?

bo treba počas spat, dapol spet ne bo preveč dolg utrujajoč dan, čeprav dons je blo ful lepo in glih prov vroče ane user posted image

nočkoooo

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
1.9.2009 7:52:48   
Janci F
Meliitak, pediatra izbereš čimprej po porodu, svetijejo namreč, da ga izbereš in se naročiš takoj ko prideš domov iz porodnišnice. Naš Tom ima dr. Ješetovo in meni je super, samo baje je ful zasedena.

Upam, da se vidimo jutri na kavi.

< Sporočilo je popravil Janci F -- 1.9.2009 7:53:50 >

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
8.9.2009 14:24:22   
Anonimen
no, se pofočkam med Gorenjske nosečke :D
PDP imamo 25/12, torej, Božiček je letos naš najboljši prijatelj user posted image

lp;N

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 1198
8.9.2009 15:14:25   
blondy_81
Pozdravljene nosečke,

evo tudi sama sem gorenjska nosečka in imam PDP 7.12. Me pa nekaj zanima. To je vprašanje za tiste, ki ste že rodile in tiste, ki še boste. Katero porodnišnico bolj priporočate? Kranj ali Jesenice?? Jaz se odločam med tema dvema. Ginekologinjo imam sicer v Kranju, vendar sem slišala precej boljših besed za jeseniško porodnišnico, pa baje (če imam prave informacije) naj bi bila tam tudi epiduralna zastonj. Dejte mi malo svetovat prosim user posted image

Lep dan želim vsemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
8.9.2009 15:34:01   
Meliitak
jest mam rok 15.10. in bom nejverjetneje rodila v Kranju, predvsem iz praktičnega razloga ker mam P pred nosom, drugač sm pa slišala za jesenice da so v redu tko da tebi priporočam, da se tko kot jest rajš odločiš za tiso P k ti je bliži, ker tko al tko bo treba rodit nosečnost pa itak vodi tvoj G in tist kar si v P je malenkost proti nosečnosti in potem vzgoji in zdravju otroka...

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......