Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:33:15
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja mi smo ze iz razvojne...prav da nic ne vidi in da je tija fejst punca mogoce mal bolj napredna od ostalih.... Taja ma pa jutri kontrolo v razvojni. Upam da ne bo kej najdla da je narobe. Pri kateri zdr. sta pa ble?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:34:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela flaska ne vidim albuma . na moja ringaraja mi pokaže, da si ga naredila in ene načrte, ko pa gor kliknem me pa na prvo stran albumov vrže. Pod moji prijatelji pa pokaže samo javne. čudno to. dudi kakšne face poka cveka s kamilicami se učkov ne sme spirat, preveč izsušijo oko in posledično se še bolj solzi. Spiraj s fiziološko. kaj!!!!!!! a res men je pa čukica rekla da naj s kamelcam spiram ok bom s fiziološko!!! a kr v živo to naredijo pa kaj a so bukov al kaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:35:14
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja mi smo ze iz razvojne...prav da nic ne vidi in da je tija fejst punca mogoce mal bolj napredna od ostalih.... Taja ma pa jutri kontrolo v razvojni. Upam da ne bo kej najdla da je narobe. Pri kateri zdr. sta pa ble? držimo pesti za Tajo da je vse ok
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:36:08
|
|
|
|
Andrejka9386
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 madonca kaj nej še naredim, da niki ne bo več tojk gnojček teku iz učka, ma zamašen solzovod in ji čist skojz ven gnojček teče ji umivam skojz z kamelcami, kapelce ne pomagajo, kaj še lahko naredim tudi mi imamo te težave. in mi je pediatrinja napisala recept za Tobrex kapljice, vendar mi je v lekarni potem dala mazilo, ker je v kapljicah baje nek konzervans ki ni rano ok za otročke. tako da mu zdaj dajemo tisto. treba pa dajt to 7 dni po 2-3x na dan. spiram mu pa s fiziološko...enkrat je boljše, drugič spet nič...pa skoz se mu solzi očka...tudi Niki? Drugač me je pa zjutra vsekalo v križu da je groza. Prav hodit ne morm. Pa še mali je dans neki tečn, kot da bi vedu. Pa še nosit ga ne morm. Komaj čakam da pride moj domov...(čeprav bo to šele ob 18)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:40:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 madonca kaj nej še naredim, da niki ne bo več tojk gnojček teku iz učka, ma zamašen solzovod in ji čist skojz ven gnojček teče ji umivam skojz z kamelcami, kapelce ne pomagajo, kaj še lahko naredim tudi mi imamo te težave. in mi je pediatrinja napisala recept za Tobrex kapljice, vendar mi je v lekarni potem dala mazilo, ker je v kapljicah baje nek konzervans ki ni rano ok za otročke. tako da mu zdaj dajemo tisto. treba pa dajt to 7 dni po 2-3x na dan. spiram mu pa s fiziološko...enkrat je boljše, drugič spet nič...pa skoz se mu solzi očka...tudi Niki? Drugač me je pa zjutra vsekalo v križu da je groza. Prav hodit ne morm. Pa še mali je dans neki tečn, kot da bi vedu. Pa še nosit ga ne morm. Komaj čakam da pride moj domov...(čeprav bo to šele ob 18) joj boga upa da bo bolje ja niki se skojz sovzijo in gnojijo skojz ima gnojček v očesu bom zdej probala z fiziološko pa bom vidla če bo kaj bolje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:41:14
|
|
|
|
Dudica1
|
Ooo boga ANDREJKA pa zakaj te pa je to vsekal?...upam da bo čimprej boljš da bo čimprej ura 18...jaz pa čakam uro šele 19 ko moj pride,me pa kr neki mrazi in ful sm zanič...HB Maj spi že drugo rundo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:44:16
|
|
|
|
dito
|
Jutri grem z otrokoma na morje. Sem se kar na hitro odločla, ker v nedeljo bo že oblačno in dež. . Prijateljice me kar občudujejo kako si upam sama na pot. Vendar ni panike, ker oba dva uživata v vožnji in mi celo pot spita. Upam, da bo tudi drug teden še lepo, ker imam namen ostat do 20. Da se malo pohvalim. Z dragim sva kupila nov motor. Komaj čakam, da ga bova sprobala in šla na krajši izlet. Tiste, ki dojite- koliko g se vam mesečno zredijo vaši ? Sedaj pa pospravljanje, pakiranje in kuhanje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:45:37
|
|
|
|
dito
|
Dudica1 - Maj je že pravi korenjak. A sedi že v stolčku? Gal je komaj začel sam držat glavo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:46:08
|
|
|
|
lake
|
Moja še prve runde ni odspala, upam da bo zdele kmal. Čeprov ni vidt ker ma hude debate. Tale tobrex tud vsak drgač prav, jst sm ji ga že trikrat mazala pa ni nč boljš. Mi je pa rekla pediatrinja da ne smem več kot pet dni naenkrat dajat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:48:33
|
|
|
|
Dudica1
|
dito super za morje tudi jaz bi še šla...samo vreme je pa res bolj tako tako...upam da ujamete še sonček ...Glede vožnje tudi men govorijo kako si upam sama...jah če ne grem sama sm lahko pol skoz doma al kaj ...napokam oba in gremo Maj itak takoj zaspi večji pa skozi okno gleda in se morva skoz pogovarjat.. .Ko grem k svojim mam 1 uro vožnje in se da čist lepo...še zmeraj mam pa najrajši da se sama usedem in grem v Lj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
dito pa varno vožnjo na morje in potem z motorjem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:49:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja mi smo ze iz razvojne...prav da nic ne vidi in da je tija fejst punca mogoce mal bolj napredna od ostalih.... Leela, čudno to Bom še probala. Dudi, kaj je fleten Andrejka, upam da bo kej bolje... Pa da bo čas čimprej minil in ti bo tvoj pomagal. Dudi, ti tudi Dejte no, kaj čte bit bolani, ni časa za to!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:49:37
|
|
|
|
lake
|
No zdej sm jo pa naučila eno neumnost, tolčt po računalniku
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:49:42
|
|
|
|
KatMat
|
aja....mamo 60cm in 5650g pri 3.mesecih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:50:48
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito Dudica1 - Maj je že pravi korenjak. A sedi že v stolčku? Gal je komaj začel sam držat glavo. U men se zdi da sploh nikoli ni imel tako mehke glavice,da jo je kr že skoz bolj pokonci držal...zdaj jo pa že čist sam ja...samo zmeri mam še vedno roko zadaj ker se hoče na vsak način obrnt za 360 stopinj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:51:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No zdej sm jo pa naučila eno neumnost, tolčt po računalniku
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:51:16
|
|
|
|
Anonimen
|
jz se že cel teden futram z lekadoli ker sem že cel teden neki čudna tako da .... september je tuki, čas jeseni in bolezni...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:51:19
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito Tiste, ki dojite- koliko g se vam mesečno zredijo vaši ? Sedaj pa pospravljanje, pakiranje in kuhanje. 600-700 na mesec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:52:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
No, zdaj bi moglo bit. Mislim, da lahko načrte pogledaš, Leela.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:52:23
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska ni časa ne samo kaj čmo...ne sej mislim da ni hujšega,pomoje bo zaradi neprespanosti in mi je mal sistem podrl
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:52:33
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz se že cel teden futram z lekadoli ker sem že cel teden neki čudna tako da .... september je tuki, čas jeseni in bolezni...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:52:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: dito Tiste, ki dojite- koliko g se vam mesečno zredijo vaši ? Sedaj pa pospravljanje, pakiranje in kuhanje. 600-700 na mesec jaz pa ne vem. Zdej ima 6310g. Pa računajte
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:53:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No zdej sm jo pa naučila eno neumnost, tolčt po računalniku bravo mamica, že zna eno naumnost zdej ti bo vedno pokazala kdaj hoče da greš dol iz računalnika
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:54:30
|
|
|
|
lake
|
Ja da bo ona gor. Še ena slaba lastnost ki jo je pobrala od očeta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:55:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ja da bo ona gor. Še ena slaba lastnost ki jo je pobrala od očeta
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?