skačica
|
čer! Sem vas zdele 2 dni samo brala, pisat se mi ni dalo. Zdele pa tud še komaj gledam. Čez dan ni časa za počitek in sem zvečer čist konc. Me vse boli, da komaj hodim. No, poroka v soboto je uspela, vreme je bilo full lepo, še sonček je sijal med civilno poroko, ki je bla na prostem, v glavnem vse kul. Iza je bila poleg ženina in neveste glavna zvezda, ker je bila od 9-ih otrok edina punčka in je bila tko kjut oblečena, da so jo vsi samo gledali. Pa še pridna je bila. Danes sva šla v BC še po eno posteljnino za zibko. Imam od Ize v rumeni barvi, zdej sem pa kupila prav roza. Kok je luštna. Cel komplet - baldahinček, kovtrček, rjuhca, obrobe.....stalo 60 eurov. Men se ne zdi tok velik, glede na to, da je res vse zraven. V prvo sem kar nekaj cincala in nisem upala vzet v roza, ker sem se bala, da bi se G. zmotili za spol, čeprav sem bila na 3d in je bilo jasno videt kaj imamo. No, zdej Pušenjaku ornk zaupam in res verjamem, da bo spet punčka in sem si zaželela, da bo spala v roza. MM- kok lep prstančka. Tudi midva imava kombinacijo belega in rumenega in jaz imam en briljantek. Res so mi všeč vajini. vložki- jaz imam tud kar Vir 80, so full fajn, mehki, kar je sploh pomembno, če si šivan. Si ne predstavljam, da bi si dajala kaj drugega noter kot to. Bom nesla za vsak slučaj en paket v P, ampak naj bi bili tam vedno na voljo. Dans je mož med službo letel še v lekarno po lanolin, olivno olje, alkohol, Bepanthen. Tko da sem z vsem založena, lahko začnem pripravljat torbo za v P. Jutri... Poštar pa mi je prinesel odločbo o višini porodniške. lenika- a boš ti meni na ZS poslala svojo tel. št., da ti potem pošljem sms, ko rodim? Aja, lahko pa itak frrrr, mislim, da imam št. v telefonu shranjeno. Sem telefon menjala in je nekaj številk šlo k vragu.Bom preverila. roj.dan- 24.10. 1980 Aja, še to: v petek sem klicala za krvne izvide in sicer za rezultate testa na hepatitis B in tokso. In sta HB oba negativna. Sem se malo bala za toxo, ampak izgleda, da sem dobro prala solatko in sadje, a ne? Zdej je teh preiskav konec, edino hemoglobin bo verjetno še kaj preverjala, glede na to, da sem na Legoferju. Sem dobila še 3 flaše, mislim, da po šestih flašah pa more bit ok. Grem.....lahko noč.
|