|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
7.9.2009 18:55:19   
LINDI
FEBRUARKA potem je pa tvoj res ful priden jaz sem pa za vse sama,sama letam okoli in nakupujem,saj mu ne zamerim,ker okoli hiške non stop nekaj dela,ampak malo razvajanja mi nebi škodilouser posted image še dobro,da grem malo domov k mamici,da me crkljauser posted image .
NATY potem je tako kot pri meni jaz sepa zaradi previsokega pritiska ne smem,pa sem se 3kg v 3 tednih,me je kar malo strah,pa tudi jaz ne smem slano in nemastno,mene so zredile sladkarije jogurti pa sadje user posted image očitno bolj sladkarije,pa kaj naj če mi pašejo,saj sploh ne pretiravam,ampak očitno je hitro dosti.
KATRIN pa kaj ti že delaš v porodnišniciuser posted image user posted image kdaj pa imaš pdp,a si imela popadke a ne...punce,kam hitite,zdaj me je pa že pošteno strah ratalouser posted image a bo treba že roditi ali kako...

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
7.9.2009 19:05:58   
boob
verjetno katrin ni več prklopljena. . bo pa pooblaščenka povedala user posted image user posted image user posted image

katrin so ugotovili da ima premal plodovnice in je danes morala not da bo na opazovanju. . ima pa napovedan tu CR. . kdaj pa bo, se pa neve
Drgač ima pa PDP 14.10.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
7.9.2009 19:12:24   
katrin***
Joj boob hvala lepa k si tko na lepo kratko povedala bistvouser posted image user posted image user posted image user posted image  Je bla večerja pa sm se mogla odkloptuser posted image  Se pa itak slišmo al pa kšn sms zdej k mam od ta bolš firme internet user posted image user posted image user posted image

CR pa bo verjetno tudi zaradi tega, ker naš user posted image  čiča na riti, ker se zaradi premalo plodovnice ne more obrnit - verjetno je to razlog no. Pa plodovnica mi res odteka po kapljicah - to sm zdej ugotovila, ko so me na to opozorili. Prej nism poštudirala, ker je bilo al ko sm šla na wc al pa zelo malo zraven izcedka. Pušenjak mi je nameril 4cm, kar še ni kritično se pa verjetno tja pomika, ker drugač me ne bi notri klical ne. No, sedaj samo upam, da tale naš user posted image  počaka še do drugega tedna, ko bo dopolnil 8 mesecev in se še malo poredil, če pa ne bo šlo drugače pa pač prej, kaj js morem. Važn da sm tuki pod nadzorom in bodo že oni povedal kako pa kaj. Definitivno pa ne bom pustila vakumski porod, ker je sosedov otrok zaradi tega prizadet in ni šans. Na CR pa tut že čist psihično pripravljena za v akcijo user posted image user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
7.9.2009 19:33:47   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

mene pa samo zanima kdaj ma kera roj. dan. Da saj vem kdaj keri čestitat user posted image

O tem sem jaz že tudi razmišljala. Lahko dodamo v našo tabelco še ta podatek. Naredimo na koncu tabele še seznam naših rojstnih dnevov. Če hočete lahko kar napišete, pa bom enkrat v tem tednu popravila in dopolnila tabelco.

Prav panika me prime, ko berem da že vse o nekih popadkih in podobnem pišete. Jaz še niti slučajno nisem pripravljena nikamor iti, septembra še ziher ne. Niti nimam še vsega pripravljenega, niti napotnic še nisem dobila. Mislim, da bom za vsak slučaj naslednji teden šla v nabavo vsega kar mi še manjka, da me slučajno kaj ne prehiti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
7.9.2009 19:51:00   
tea85
LENNIKA res hvala ti za informacije user posted image , sama še bom vidla če bom se udeležila, ker je malo hudič se vsak dan vozit iz mbja na ptuj, tako da še bom vidla, vrjetno kaki dan pridem pogledat kak to zgleda user posted image

nič user posted image lepo pančkajte user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
7.9.2009 20:36:54   
LINDI
KATRIN,bOOB,HVALA ZA ODGOVOREuser posted image kar ne morem verjeti,da se vam že dogaja...pri nas je ena zdaj rodila s CR,pa je čisto kul,šivi se lepo celijo bejbika je pa ful lepa,ti se kar pripravi lepo,ima tako lepo obliko glavice in ful lepo kožo.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
7.9.2009 20:38:46   
LINDI
Zaradi mene lahko,jaz imam ROJSTNI DAN 16.07.letnica je pa 1977user posted image ,PREGLED PA IMAM 16.09.09

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
7.9.2009 20:41:34   
Februarka08
Meni je pa tako slabouser posted image user posted image bljek pa ta Mg!user posted image Pa še vse me boli v mednožju, kot da bi se vse širilouser posted image mah kaj jaz vem, al pa je zarad tistga sklanjanja...user posted image
Zdaj končno spet mal počivam, stuškana sem, ready za P....... osteljouser posted image

Lep večeruser posted image in čim manj tegobuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
7.9.2009 20:43:25   
Februarka08
Aja, še roj. dan - 10.4.1984user posted image
Nasl. pregled pa 16.9.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
7.9.2009 20:43:52   
Nea_teja_
Podatki za tabelo

rojstni dan :12.02.
leto rojstva 1975

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
7.9.2009 21:54:51   
lenika83
Tea samo če si v Mb pol pa škoda, da se nisi raje tam prijavila v mš. Saj te nobeden ne vpraša kam in zakaj hodiš. Moja kolegica bo recimo šla v Mb, ker na Ptuj dopoldne z njenim ne moreta hoditi. To ti res verjamem, da se ti ne ljubi vsaki dan vozit na Ptuj. Še meni se ne, pa imam samo 10 minut do mesta user posted image

Če bom imela jutri več časa kot danes bom dopolnila tabelo z novimi podatki.

Lep večer, lepo noč.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
7.9.2009 21:55:43   
Emilly
Danes pa nevem kaj se dogaja, tud jst mam že cel dan bolečo levo nogo (sploh če preveč mirujem - sedim al pa ležimuser posted image user posted image ), desno nogo pa mravljinčasto, sploh na WC-ju. Včeraj sem se počutla tako idealno, danes pa kr neki....Ni logično, ampak preveč mirovanja zgleda tud ne sme bituser posted image - Me danes glih zarad tega kar ne vleče v posteljo še...

Lindi - hvala za info o Tosami.
katrin- naj te lepo pedenajo v P pa obvezno še mal zdrži no...

Rojstni dan mam pa 10.10. letnica rojstva pa 1979

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
7.9.2009 22:05:56   
stuhica
no bejbe evo moji podtki za v tabelco za r. d. ja sem jih tudi nedolgo nazaj avgusta dopolnila  31. in sicer 21.08. 1978... uh vsak dan smo starejši.... user posted image user posted image user posted image

Jaz komi čakam svoj pregled ga imama 09. 09. 2009 in upam da mi bo kaj več povedal tale naš DR. House... me prav zanima če se je naš user posted image že obrnil čeprav mislim da se še ni ker imam take čudne prevobrate v trebuhu in na vse razne načine pa čist trdo nad popkom kot bi bila ali ritka al pa glava... user posted image user posted image  no ja ne vem no pa brce tam spodaj- razen če ni vse okrog obrnen user posted image  sicer pa sej nism ginek d abi vedla...

No ja upam da v sredo zvem kaj več se bom pa ful pozn javla ker imam najprej pri G pregled, potem letim po tamalga v vrtec (danes smo prebili led- je bil 1,5 uro z atijem potem ga je pustu samga , brez jokanja mu je dal lubčka za adijo in se šel igrat naprej, po kosilu ob 11 45 sem ga šla iskat, je rekla vzgojiteljica da je bil ful priden nič jokal, le d aje zadnje pol ure mal bil žalosten... jutri da naj ga pa kar pustimo samega in da naj ta teden hodimo če se da še po kosilu po njega da se počasi navadi potem pa da ga pustimo po kako urico več..) Ampak ko je mene zaglkedal je pridirjal kot rambo med tistimi ostalimi otroci... je bil prav smešen.... v glavnem smo preživeli upam le da se bo obneslo še v naslednjih dneh in da mu bo všeč- no ja vzgojiteljica mu je že tako da upam da bo vse ok... je navudšeno dons vse razlagal kaj vse je videl in kaj so delal, kaj je pilin jedu.... tako da sem prav vesela.. čerpav zjutrej se mi je pa srce paralo ko je šel revež.... user posted image user posted image

Aja no iz rtca potem tamalga peljem k mami v varstvo in potem pičim še v Portorož na svoj upam da uspešno rešen izpit... tako da mi potem ostaneta le še dva za letos in ene 4- al 5 za drug let... tako da smo to popedenal če bo vse po sreč...

V glavnem Februarka ja sme že razmišljala da mogoče bi res še kakšno pižamico nabavla pa mrbit kake žabice ki se zapnejo na ramenih ostalo pa mislim da za silo imamo, plenic imam okorg 15, pa tiste gazice pa zloženčke še od prej, špa eneih 10 tetra pleničk zapokanih še od prej v paketu, ki g asploh nisem odprla so mi težil d ajih bo 15 premal, pol pa itak ni bilo treba nič dvojno povijat k so bili kolki ok,in je bilo 15 tetra čist dost...
Tako da glavnina je, manjka mi le še vrtilajak za na posteljico in pa tist aprevijalna plastika za na posteljo... pol smo pa v kompletu... pa seveda še vse oprat pa zlikat....

tolk za zdje grem še na seminarsko pa mal se učit pol pa šlafen,....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
7.9.2009 22:15:39   
majakla

Dober čever!

Boob - jaz sem pisala o EA in to za MB,
da bo od 1.10. 24h, ampak še ta, ki to
vodi je rekla BAJE, ker so (vodstvo) ta
datum že 3x prestavili - torej v MB.

Ga. mM - čudovit šopek in prekrasna
prstančka. user posted image

Moj RD je 28.3.1979,
pregled pri G: 9.9.´09,
UZ pa: 11.9.`09.

Tudi jaz sem gledala Leclercov
katalog, imajo tudi moderce
za dojenje in še kaj, pa grem,
če mi bo, malo prečekirat.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
7.9.2009 22:33:14   
lenika83
Kaj ta katalog, ko ga dobite domov, ni enak kot je na internetni strani? Ker jaz sem že vse pogledala, pa ne najdem v katalogu na internetu nič za dojenčke user posted image  Nič mi ni jasno...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
7.9.2009 22:43:14   
rakica 2
pozdravljeni "balončki",dobro ste čvekale,jst sm pa šivala obrobo za košek in postlco,pa user posted image je tok pomagal šivat/beri brcat/ da še sedet ne morm vč.od včeraj do dans sm ratala pravi zepelinuser posted image .bolečine v nožnici oz tam spodaj,mene matrajo že več kot en mesec,včasih bolj včasih manj,ponavad se začnejo od 5 pop,verjetno kr nč ne počivam...user posted image vložki-men so skoz pravli da naj uzamem une z vato vir 80,v p pa sem dobila navadne s trakom za zalimat in teli so mi najboljši,saj sem une vataste enga celo zgubila na hodnikuuser posted image in mi je blo pol ful nerodno,zdaj pa sm si nabavla kr navadne iz hoferja,nimajo nč plastike..no dost nakladanja,lepo pančkite pa čimmanj obiskov wc-jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
7.9.2009 23:06:50   
tea85
LENIKA- veš kak je glede te MŠ, takrat ko sem zanosla in ko me je napisala na ptuju za MŠ sem bila bolj ali manj še iz okolice ptujauser posted image , pol pa sma se z mojim preselila v stanovanje v mb in mi ful ni tukaj iskat zdravnikov pa vseh teh zadev, ker sem navajena na ptuj in še zdravnika za bebija bom mela na ptuju user posted image zgleda sem tako navezana na svoj kraj dA se na mb nikakor ne morem privadit user posted image user posted image še ko me sprašujejo kje bom rodila, sem bolj za ptuj ko v mb pa ne vem zakaj user posted image , še dr.šučur mi je rekel, da bom te tak v mbju rodila, hehe sem rekla da še nič ni odločeno user posted image user posted image

jaz pa upam da bo moj doma ob naslednjem pregledu in bomoa končnooo skupaj šla na pregled in še bo on videl našo pupiko user posted image user posted image aja lenika, sem vidla da maš en dan prej pregled kot jaz user posted image

za tabelo PODATKI.... roj.dan 20.6. 1985, tako da jaz sem letos že dopolnila svojo 24-ko user posted image naslednjo leto v takem času bomo že čvekale z našimi bebiji v naročju user posted image user posted image

zdaj pa grem res dol z računalnika user posted image

noč

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
7.9.2009 23:57:07   
Anonimen
rd: 7.10.85
pregled: 10.9.

zdj grem pa spat

user posted image

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2193
8.9.2009 0:07:54   
skačica
čer!

Sem vas zdele 2 dni samo brala, pisat se mi ni dalo. Zdele pa tud še komaj gledam. Čez dan ni časa za počitek in sem zvečer čist konc. Me vse boli, da komaj hodim.

No, poroka v soboto je uspela, vreme je bilo full lepo, še sonček je sijal med civilno poroko, ki je bla na prostem, v glavnem vse kul. Iza je bila poleg ženina in neveste glavna zvezda, ker je bila od 9-ih otrok edina punčka in je bila tko kjut oblečena, da so jo vsi samo gledali. Pa še pridna je bila.

Danes sva šla v BC še po eno posteljnino za zibko. Imam od Ize v rumeni barvi, zdej sem pa kupila prav roza. Kok je luštna. Cel komplet - baldahinček, kovtrček, rjuhca, obrobe.....stalo 60 eurov. Men se ne zdi tok velik, glede na to, da je res vse zraven. V prvo sem kar nekaj cincala in nisem upala vzet v roza, ker sem se bala, da bi se G. zmotili za spol, čeprav sem bila na 3d in je bilo jasno videt kaj imamo. No, zdej Pušenjaku ornk zaupam in res verjamem, da bo spet punčka in sem si zaželela, da bo spala v roza.

MM- kok lep prstančka. Tudi midva imava kombinacijo belega in rumenega in jaz imam en briljantek. Res so mi všeč vajini.

vložki- jaz imam tud kar Vir 80, so full fajn, mehki, kar je sploh pomembno, če si šivan. Si ne predstavljam, da bi si dajala kaj drugega noter kot to. Bom nesla za vsak slučaj en paket v P, ampak naj bi bili tam vedno na voljo.

Dans je mož med službo letel še v lekarno po lanolin, olivno olje, alkohol, Bepanthen. Tko da sem z vsem založena, lahko začnem pripravljat torbo za v P. Jutri...
Poštar pa mi je prinesel odločbo o višini porodniške.

lenika- a boš ti meni na ZS poslala svojo tel. št., da ti potem pošljem sms, ko rodim? Aja, lahko pa itak frrrr, mislim, da imam št. v telefonu shranjeno. Sem telefon menjala in je nekaj številk šlo k vragu.Bom preverila.

roj.dan- 24.10. 1980

Aja, še to: v petek sem klicala za krvne izvide in sicer za rezultate testa na hepatitis B in tokso. In sta HB oba negativna. Sem se malo bala za toxo, ampak izgleda, da sem dobro prala solatko in sadje, a ne?
Zdej je teh preiskav konec, edino hemoglobin bo verjetno še kaj preverjala, glede na to, da sem na Legoferju. Sem dobila še 3 flaše, mislim, da po šestih flašah pa more bit ok.

Grem.....lahko noč.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
8.9.2009 6:25:56   
ninasiki
dobro jutro

dons sm pa prva me je tašča z lučjo zbudila tko da bom dons okn polimala nad vrati ker to se konstantno dogaja in se mi ne da več ubadat z tem user posted image

MM fuuuull lepo jst zdej samo še to čakam da se oženmo pa bom pol res najbol srečna, čestitke še enkrat

katrin*** veliiiiik sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mal zamujam ampak sm si komi zdele lahko čas uzela in prevrala pa še to nism vsega ke ste prave čvekice user posted image

stuhica držim pesti za uspešno oprauljen izpit

R.D.- 12.8.1983
NASLEDNJI PREGLED: 21.9.2009

no jst mislm da sm vse opraula user posted image  čene bom pa še pol če bom kej zasledila grem zdej limat sobico otroško pa mal pospraut pol bo pa verjetno že kaka kava padla z mojo mami user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
8.9.2009 6:27:23   
ninasiki
aja sm vidla zdej ticker od rr in mam dons 1m1t1d do konca  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
8.9.2009 6:39:26   
Crystall
Dobro jutro!

Dobro spale? Jaz sem imela en milijon kr enih sanj. Zdej čakam, da se še mali v bušiju zbudi ... pa vidim, da ni jutranji tip user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
8.9.2009 7:41:48   
TRIŠ
Kukuuser posted image ,včeraj sem bila na pregledu in UZ .Naš princ je težak  že 1900g ,naslednji pregled pa imam 23.09 kjer grem na dnevno kliniko, da mi naredijo vse preiskave in povedo kdaj gremo rodituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
8.9.2009 8:11:39   
ninasiki
ojla bejbe

evo mi smo polimal tkole nekak pa zgleda
user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
8.9.2009 8:33:16   
lenika83
Dobro jutro!

Nina ful lepo si polepila sobico. Jaz sem jo tudi zadnjič in je kar lepo prišlo. samo pokazati vam je pa ne morem, ker mi je fotoaparat crknil user posted image  Ko nabavim novega, bom pa poslikala.

Še prejšnji teden sem pisala, da nimam nobenih nosečniških težav. Zdaj me je pa ujelo. Očitno se pozna, da sem bolj proti koncu meseca na vrsti in počasi capljam za tistimi z začetka. Vse me boli, pa ful mi dol pritiska, da sem že rekla, da mi bo verjetno kar nekaj ven padlo user posted image  O spanju pa rajši tudi več ne izgubljam besed. Še pred enim tednom sem se vlegla in zaspala, zdaj pa nič več, ker me v vsakem položaju nekaj boli. Pa saj je itak brezveze jamrati, prej ali slej bo tako in tako minilo user posted image

Zdaj sem pa lačna in sploh ne vem kaj naj jem, ker se mi čisto nič ne lušta. Se mi zdi, da imam tako dobro domišljijo, da na koncu itak vedno isto jem. Pa če mi nič drugega na misel ne pride.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?