Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 17:25:12
|
|
|
|
Februarka08
|
mM čestitke še enkrat pa ful lep šopek, prstana pa sploh mi2 imava tud tko belo in rumeno zlato, jaz imam 3 biserčke, on pa nič Jaz sem ravno od dohtarja, sem nesla tist listek o PDP-ju, moj dragi je pa prej iz šihta hitro letel na moj šiht v računovodstvo in oddal list za porodniško, v četrtek gre ponj, potem pa še to nesem na CSD in je to to Ko sem lupila prej za kosilo, mi je olupek padel na tla in valda ga pobiram kot račka, mi je med nogami kar nekaj počilo zdaj me pa prav boli tam spodaj ah, budala jaz... pa prejle tamala vrže žogo dol po bregu in vsi samo gledajo, jaz pa letam za njo sem pol kar taščo poslala na sprehod z njo, jaz pa počivam zdaj. Ne gre več, mene vse bolet začne. Ne vem kako bom šla jaz tako nefit rodit
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 17:32:30
|
|
|
|
lindi1
|
Štefy,upam,da te kdo pelje in da se ne boš sama peljala,takrat,ko je treba itak ni nikogar,ki bi te peljal
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 17:33:34
|
|
|
|
lindi1
|
MMful so lepi prstančki,zelo so mi všeč ,tudi šopek je zelo lep,čestitke gospa,lahko si važna
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 17:34:11
|
|
|
|
malaMravljica
|
Bobipalcka, hvala. Pa ne isci podatkov o tej ustanovi, ne rabim, ker ze hodim na nekaj takega, je meni tudi super imam 14 ur sam priprave na porod sedaj. Februarka, ne strasi, da moramo bit fit za porod. Jaz sem danes parkrat prisla po dvojnih stopnicah gor v stanovanje in sem bila utrujena kot bi pretekla maraton. Men se pa sedaj popoldne pojavljajo te bolecine na stegnih. Prejle me je tko bolelo, da sem pomilsila,da je to popadek in sem zacela dihat tako kot nas ucijo na tecaju
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 17:35:06
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindi1 MMful so lepi prstančki,zelo so mi všeč ,tudi šopek je zelo lep,čestitke gospa,lahko si važna saj sem, pa ves kako
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 17:36:52
|
|
|
|
lindi1
|
FEBRUARKA,vidim,da te nič ne pazijo,tako kot mene ne...vsaj moj me ne,sploh ne ve,kako zgleda,če se ne moreš pripogniti,zdaj ko je bilo mrzlo,sem si komaj štunfe nataknila.Saj delam,ampak vse gre bolj počasi Še obrnem se težko v postelji in upam,da ne bo moj otrok tako vstajal,kot jaz hodim lulat,ker bo to potem znalo biti zelo pestro vsak dan drugače
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 17:37:22
|
|
|
|
lindi1
|
Upam,da bom jaz tudi lahko kdaj
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 17:50:48
|
|
|
|
Februarka08
|
Lindi, drugače me moj ful pazi, prej ga ravno ni bilo doma, bi sigurno on stekel za žogo če mi kaj pade na tla in zabentim vedno reče, pust, bom jaz pobral, štumfe mi tud on natakne (sem komot, a ne) ker ni šans da si jih sama s to žogo pred sabo pa tud vsak večer me (ne se smejat ) po tuširanju obriše, da se mi ni treba pripognit priden je, saj ga skoz hvalim danes je šel tudi na šiht namesto mene da je nesel papirje, pa prejle je šel v lekarno, upam da so mu dali kaj učinkovitega za hemeroide pa baje je šel nekaj zame iskat, samo ni povedal kaj to se ne naredi velikrat, me prav zanima kaj bi to bilo MM, nič te ne strašim. Jaz sem 1. ravno tako preležala, na sprehode sem hodila samo zadnja 2 tedna ker sem vedla da ne bo nič narobe, če grem rodit. No, rodila sem potem 1,2,3 pa še šivana nisem bila, tako da ni vse v tem, ali si fit ali ne. Vsaj jaz sem živi dokaz za to upam da bo zdaj tud tako
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 17:51:57
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Glede ustajanja no upam da nebo sedaj kot jest ker drugače sem lahko skoz budna.Moj buši ni pa nič bolje se sploh noče sprostit je še vedno trd kot kamen buscopan nič ne prime
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 17:52:52
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Glede ustajanja no upam da nebo sedaj kot jest ker drugače sem lahko skoz budna.Moj buši ni pa nič bolje se sploh noče sprostit je še vedno trd kot kamen buscopan nič ne prime a pa drugače čutiš normalno ?
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 17:54:31
|
|
|
|
lenika83
|
mM ful, ful, ful lepa prstančka. Res sta mi všeč. A šopek je res bil tako velik kot izgleda na sliki? Mi je tudi všeč. Tea85 nič kaj posebnega ni bilo, bolj na splošno je nekaj razlagala. Itak je pa danes trajalo samo eno uro. Jutri je spet ob 11 in potem vsak dan do konca tega tedna ob 11 in to je to. S tem da v sredo, četrtek in petek je ob 11 telovadba, potem pa predavanje.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 17:58:34
|
|
|
|
naty6
|
Ojla. Pa sem se prikopala malo do računalnika, saj so na vrsti risanke in sedaj imam malo časa. Lindi: G mi ni dala točne napotke za dieto, le povedala je da se naj držim diete in se izogibam slanim jedem, ker baje od tega mi odtekajo noge. Pa sicer jaz dosti slanega niti ne pojem...bolj me mikajo sladke stvari n sadje; je pa res da premalo pijem(to moram popraviti!). Moja G pa je naredila iz tega vik in krik. Februarka08: ja glede pregledov imaš prav, kajti ko sem prvič bila noseča sem pogosteje imela preglede kot sedaj. Napotnice nisem dobila, pa sem mislila da bom. Pa še enkrat sem morala v laboratorij na pikanje, ker mi je prejšnjič pozabila dati eno napotnico za neke preiskave....tako da je to vse . Emily : merila mi je že pred enim mesecem in že tedaj je bil manjši za 1 cm; prav tako sedaj. Toda takrat ni bilo nič takega,ker mi je pravila da sem itak malce bolj vitke postave,sedaj pa naj bi bili kilogrami za to krivi, ker če se preveč zredi to še ne pomeni da otrok tudi, ampak je baje obratno;manj se zrediš-otrok je večji=tako nekako mi je dopovedala. Pa se ne bom sekirala zaradi tega. Neja@: Lepo da greš tudi ti rodit v Rakičan . Si iz okolice Sobote?
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 18:08:16
|
|
|
|
malaMravljica
|
Lenika, ma ne, sopek sploh ni bil velik, sam ker visi dol sem ga tezko poslikala in pol je ratal tok ogromen. Je bil pa tak manjsi, ker sem ekstra malega narocila. Pa se nekaj za vse, ki imate problem s pomankanjem zeleza . Jaz imam tudi sedaj ze nekaj casa cist premalo zeleza in danes na pregledu pravi sok. Zelezo imam boljse kot na zacetku nosecnosti. Ne vem, mogoce so mi pomagale tablete, jemljem FERRO SANOL, 40 mg , sem pa sedaj od zadnjega pregleda naprej jedla tudi res zelo veliko fig in zadnjic prebrala,da imajo veliko zeleza. Niti sama ne vem kaj je pomagalo, sam ce hoce katera poskusit pac povem naprej.
< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 7.9.2009 18:16:16 >
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 18:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
mene pa samo zanima kdaj ma kera roj. dan. Da saj vem kdaj keri čestitat
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 18:14:03
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Ja sam trebuh je full napet kot da bo glih kar poču.Mende imajo tud slive veliko železa.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 18:15:28
|
|
|
|
Crystall
|
MM ... krasen šopek ... upam, da bom podobnega imela. Sicer sem pa ravno za probo dala bildat eno poročno oblekco na ebayu - če slučajno dobim . Mislim, da bo drugo leto poroka v planu pri nas. JUPIIIIIII!!! Prstančka sta pa čudovita. Punce, zdej je pa že mene začelo skrbeti ... vse imate neke problemčke, krče, otrdevanje ... jaz pa nič. Delam vse, hodim v službo brez problema, letam okoli. Upam, da ne bo želel mali kar v trebuščku ostati . Njemu je očitno prav fajn noter in mi nič ne nakazuje, da naju želi spoznati . Sem pa danes kupila malinov čaj (imajo ga v Sanolaborju) in weledino olje za mazanje presredka.
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 18:19:12
|
|
|
|
katrin***
|
Čaw, baw bejbe, evo en lepo pozdravček iz Lj porodnišnice Ja, sm pršla do svojga računalnika k je bil tko fajn pa mi ga je prinesel in seveda hvala bogu za Instant internet k lovi res povsod Tkole, zjutraj so mi naredl CTG, zmerl pritisk in temperaturo - vse o.k. Potem je sledila papirologija od enih do drugih vrat - vsi prijazni. Potem pa odhod v 4.nadstropje in spet prijazne sestre, odvzem krvi in vode ter preoblačenje v slavno zeleno spalno srajco. In to je blo to danes, zvem kaj več jutri po viziti, drugače mam pa tut cimre zlo fajn, tko da mi ni hudga še zaenkrat Smo tri take v sobi k čičamo pa čakamo, da se kej nardi do nadaljnega, tko da bomo verjetno kar ena in ista zasedba kar en lep čas v tejli sobi, kar mi je tut čist všeč Edino malo me moti, da ne morem na sončija, ampak grem pa na teraso se mal posončit pa bo. No, se slišimo še kaj. boob...tole mravljinčenje pa mene včasih prime v noge na wc-ju, al pa ponoč če spim na desnem boku mi roka odpove - pa se obrnem pa je kul potem.
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 18:21:47
|
|
|
|
naty6
|
malaMravljica Ali si imela tudi ti danes pregled in te je G dal na CTG? Pa kaj za vraga, pa pri meni čaka. Prav besna sem že ko moram iti na pregled k moji G. Ali se ji preveč nič ne da, ali še misli da imamo čas, ali pa je sploh pozabila da ima rok 5.oktobra. Le te centimetre nekaj meri in skoz nekaj govori o počivanju na levem boku, ker te otrok raste. Nevem kaj naj si mislim .
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 18:25:04
|
|
|
|
malaMravljica
|
ojoj, jaz pa nic ne vem kaj je s Katrin, da je v bolnici pristala. Imas popadke in bi rada ze cartala? Ti kar se mal pocakaj v vrsti, ok! Crystall, ti pa nic se bat, sem vceraj brala v knjigi za nosecnost od 37 - 40 tedna in je pisalo, da ene so prisle do 37 tedna cist brez problemov, sedaj se pa pocasi zacenja. Imas se malo casa. Jaz pa ravno kupujem tisto dekco za ovcke past al kako se ji ze rece. Bo taka kot previjalna blazinica.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 18:26:46
|
|
|
|
ninasiki
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu Nina, ti si me pa kar presenetila s temi izjavami od babice... pa tako NE bi še rada, da pride kaj prezgodaj. Samo ne vem, se zaenkrat še ne bom odrekla, sploh zdaj ko imam dragega vsak dan pri sebi . rozilu jst sm sam napisala kar nam je v šoli rekla pa tud kolegica me je tohla zmasirat (celo telo) k dela v masažnem centru in je ugotovila da ni dobr masirat nosičnic k so v visoki nosečnosti tko da če pa že od dveh slišiš pol pa ne vem neki more držat al kva drgač pa pregled BP je spraševala če mam še krče in sm ji itak rekla da ja da se včas pojaujo sam da tm pa tm je pa kr hud in je rekla da naj se ne sekiram da sm zdej že tooook delč da tud če se rodi ni panike tko da zdej pa res že komi čakam NASLEDNJI PREGLED 21.9 + CTG se vam javim malo kasneje ker sm zdele komi ustala me kr zmatra ta pot v lj in pa nazaj sm takoj k ena cuna
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 18:28:34
|
|
|
|
malaMravljica
|
Naty, pa kaj se nisi bila na CTG? Mene je danes dal na CTG se mi zdi da ze cetrtic! In sedaj pregled na 10 dni in vedno CTG, je pa danes nehal z UZ-jem. Ceprav no, saj ce ti izmeri MV in te pregleda kolk nizko je dete, pa ce se kaj odpiras je to isto, saj CTG ne pove kaj dosti, sam otrokov utrip slisis in popadke meri, te pa itak cutis, ko bodo pravi.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 18:32:48
|
|
|
|
boob
|
ooo katrin si že mobilna mater je faj ta istant. . .dobra firma. . hahhahaha no super da ti nebo dolgčas sam men to mravljinčane ni tko da mi odpove, kot da mi zaspi roka. . jst konstantno čutim enkrat po celi dlani pa sam prsti al pa sam blazince pa pol spet dlan. . . ahhh bo že. . . če ne prej pa čez dober mesec Prej popoldan sm šla odspat 3urce zdej sm pa k me je traktor povozu. . kr neki po bajti hodim pa sploh nevem kaj naj sama sabo. Katrin če ti bo pa dolgčas me lahk tud kej pokličeš mM lepa prstančka. . jst žal mojga ne dobim več gor :( ker mi roke zatečejo imam pa zaročnega , ta je mal večji
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 18:37:19
|
|
|
|
Nea_teja_
|
MM čestitke tudi od mene sicer malo pozno ampak pa iz srca .Prstančka in šopek sta pa krasna.No prilepi še kakšno slikco od oblekce da vidmo kok si bla lepa.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 18:48:44
|
|
|
|
naty6
|
malamravljica mogoče imaš pa prav, toda vseeno ko slišim da nekatere kar dajo na UZ skoraj vedno, jaz sem pa imela nazadnje UZ 27.5- od tega pa je krepkih 3 mesecev. Samoplačniško pa mi naredi takoj . Beda, da nimaš kaj. Todaj kaj hočemo....zaradi tega pa se ne bomo sekirale, kajti nas čakajo lepši trenutki z . Tudi jaz ponoči poogsto grem na stranišče in se že bojim da bo prevzel to navado, kajti potem ne bo nič od spanja Pridem 5.oktobra
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 7.9.2009 18:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
evo vam pošiljam vitaminčke, za boljše počutje
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?