|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
7.9.2009 20:56:00   
KOKICA32
Podatki za seznam:

višina: 68,3 cm (user posted image , nisem jaz kriva, tak je izmerila in napisala)
teža:   7400g

Naslednji pregled 25.11.2009

Prav tako je bil danes 3. cepljen, in danes ni niti muknil, nič, kot da bi ga "pobožala" z iglo...Mama pa ponosna! Do sedaj še nobene reakcije! user posted image user posted image user posted image

Ko sem P povedala, da je plaval v morju, se je ful začudila, da sem tako malega v morje dala, češ, da je premrzla voda. Pa sem rekla, da je se videlo, da uživa, saj je kar vriskal zraven. No, potem je rekla, naj ga oktobra, ko greva na plavalni tečaj, kar v nadaljevalni tečaj vpišem, ker je osnove že tak osvojil. user posted image   Pa z mesekom lahko začnema. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
7.9.2009 20:57:47   
Najaa
KOKICA, premrzla morska voda? user posted image Kaj 28 stopinj ni dosti? Takrat, ko ste bli vi na morju, je bila ziher tak topla voda.
Pa bravo za mere!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
7.9.2009 21:07:05   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

KOKICA, premrzla morska voda? user posted image Kaj 28 stopinj ni dosti? Takrat, ko ste bli vi na morju, je bila ziher tak topla voda.
Pa bravo za mere!user posted image

Ne, ne....tu doli, sploh pa na Krku ni imela toliko stopinj...enih 26-27 stopinj..maksimum...user posted image Jaz drugače sploh nisem zmrzliva a letos mi je bila hladna voda, pikecu pa ne...je resnično užival. Kaj me briga kaj pravi P, je dopust prestal brez enega nahoda ali drugega prehlada. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
7.9.2009 21:07:49   
Najaa
Bravo za Valentina!

Kako si kaj drugače?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
7.9.2009 21:14:18   
KOKICA32

Bravo za Valentina!

Kako si kaj drugače?

Danes me glava boli, že skoraj cel dan...se očitno vračajo moji nepojasnjeni glavoboli..ne pomaga tableta, le počitek in svež zrak...Svež zrak je že mogoče doseči, a počitka ne...Jutri začne moj delati spet, je namreč končal z dopustom, pa bom spet sama za vse....Ehhh..spet jamram...

Pa ti? Punci spita? Kaj danes boš kaj klepetala, ker je neko čudno zatišje tu gor!?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
7.9.2009 21:22:00   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Bravo za Valentina!

Kako si kaj drugače?

Danes me glava boli, že skoraj cel dan...se očitno vračajo moji nepojasnjeni glavoboli..ne pomaga tableta, le počitek in svež zrak...Svež zrak je že mogoče doseči, a počitka ne...Jutri začne moj delati spet, je namreč končal z dopustom, pa bom spet sama za vse....Ehhh..spet jamram...

Pa ti? Punci spita? Kaj danes boš kaj klepetala, ker je neko čudno zatišje tu gor!?

A imaš pogosto glavobole?
Jaz jih imam tudi zadnje čase. Mislim, da od utrujenosti. Da se je vsega nabral, se mi zdi. Pa mal od stresa...

Punci spita zdaj, ja. Ma ne vem, če bom še dolgo. Me glava boli pa bi se šla kar uležt. Bom še podatke dala v seznam.
Lahk pa še kako rečema, ne? user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
7.9.2009 21:27:07   
KOKICA32

Bravo za Valentina!

Kako si kaj drugače?

A imaš pogosto glavobole?
Jaz jih imam tudi zadnje čase. Mislim, da od utrujenosti. Da se je vsega nabral, se mi zdi. Pa mal od stresa...

Punci spita zdaj, ja. Ma ne vem, če bom še dolgo. Me glava boli pa bi se šla kar uležt. Bom še podatke dala v seznam.
Lahk pa še kako rečema, ne? user posted image user posted image

Ja, glavobole imam že od prej..med nosečnostjo sem imela mir, sedaj pa spet..sem bila na  vseh preiskavah, pa ni pokazalo nič, na koncu so rekli, da je vse psiha, stres. Ko sem hodila v službo je še to štimalo, sedaj pa se ne stirnjam z to diagnozo, ker se pač nimam trenutno za kaj sekirati..No, vsaj mislim tako.

Jaz se tudi prej mojemu rekla, da bom danes kar z Valentonom šla spati, pa sem še kar tukaj.

Vi se še hodite kaj kopati? Kako sploh imate vreme doli? Pri nas je kar hladno, no saj sije sonce a veter je že tak jesenski.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
7.9.2009 21:30:13   
KOKICA32
Spps- takoj na raport! Kako je? Sem zeloooo radovedna!!!! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
7.9.2009 21:32:05   
Najaa
Ne, kopat se ne hodimo zdaj, ko se je ohladilo. Sam ta teden naj bi se še otoplilo tak da računam še na kako popoldne na plaži. user posted image

spps je zdaj mogoče že pijana. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
7.9.2009 21:33:34   
KOKICA32

Ne, kopat se ne hodimo zdaj, ko se je ohladilo. Sam ta teden naj bi se še otoplilo tak da računam še na kako popoldne na plaži. user posted image

spps je zdaj mogoče že pijana. user posted image user posted image user posted image

A tak...torej tudi pri vas je že jesen!

Ja, spps, pije! Saj si je zaslužila, revica! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
7.9.2009 21:36:18   
Najaa
Kje pa so danes vse? Štrajkajo? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
7.9.2009 21:41:06   
KOKICA32

eh, se ne sekiram več, ker je odkra sem prišla iz morja tak user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
7.9.2009 21:43:01   
Najaa

Mene zdej nekaj dni res ni blo, ker sem bila na "dopustu". Drugače sem pa vsak večer bolj ko ne inventar. Si kej brala za nazaj? Jaz sem huda teta, veš! user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
7.9.2009 21:45:15   
KOKICA32

Mene zdej nekaj dni res ni blo, ker sem bila na "dopustu". Drugače sem pa vsak večer bolj ko ne inventar. Si kej brala za nazaj? Jaz sem huda teta, veš! user posted image user posted image

NE! Kaj pa je spet bilo?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
7.9.2009 21:46:49   
Najaa

NE! Kaj pa je spet bilo?user posted image

Ah nič takega. Preberi nekaj strani nazaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
7.9.2009 21:51:36   
Najaa
KOKICA, sej ti ni treba iskat. user posted image cita je rekla, da sem v živo ful stroga. Zdaj se pa že nekaj dni opazujem in moram rečt, da res naredim tako strogo faco, ko se kaj resnega pogovarjam.user posted image

Ej, pa nisva same, veš. En kup nickov je še vidnih. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
7.9.2009 21:57:18   
MalaČebelica

STROGA. ne zmišljuj si zdaj user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
7.9.2009 21:57:42   
MalaČebelica
KOkica, sem ti poslala, kar si zahtevala od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
7.9.2009 21:59:43   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Se opravičnjavam. user posted image

Kako si kaj?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
7.9.2009 22:00:39   
KOKICA32

KOKICA, sej ti ni treba iskat. user posted image cita je rekla, da sem v živo ful stroga. Zdaj se pa že nekaj dni opazujem in moram rečt, da res naredim tako strogo faco, ko se kaj resnega pogovarjam.user posted image

Zdaj ti meni to, ker sem že poiskala nazaj...user posted image Saj res ni bilo nič takega, ker sem se že ustrašila, da se je spet "kdo" oglasil pod čigavim nickom in žalil vse povprek! user posted image user posted image user posted image   Pa ne sekiraj se, tudi zame to govorijo. Pa se tudi meni ne zdi tako, res pa je sem vedno zelo prizemljena. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
7.9.2009 22:01:21   
Najaa

Zdaj ti meni to, ker sem že poiskala nazaj...user posted image Saj res ni bilo nič takega, ker sem se že ustrašila, da se je spet "kdo" oglasil pod čigavim nickom in žalil vse povprek! user posted image user posted image user posted image   Pa ne sekiraj se, tudi zame to govorijo. Pa se tudi meni ne zdi tako, res pa je sem vedno zelo prizemljena. user posted image

Nujno se morava spoznati! user posted image
Ne, sej nič ni blo. To so konstruktivne kritike. No ja, niti kritike ne. V glavnem, sem se začela mal opazovat in ja, mogoče je to zato, ker sem prizemljena. A tebi je žal, da si prizemljena?

< Sporočilo je popravil Najaa -- 7.9.2009 22:02:23 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
7.9.2009 22:02:14   
KOKICA32

KOkica, sem ti poslala, kar si zahtevala od mene user posted image user posted image user posted image

Nič nisem dobila! user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
7.9.2009 22:03:41   
KOKICA32

Nujno se morava spoznati!
user posted image
Ne, sej nič ni blo. To so konstruktivne kritike. No ja, niti kritike ne. V glavnem, sem se začela mal opazovat in ja, mogoče je to zato, ker sem prizemljena. A tebi je žal, da si prizemljena?

Se ZELO stinjam! user posted image

Ne, meni je všeč, da sem prizemljena, ker imam okrog sebe polno takih, ki so ravno nasprotje mene!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
7.9.2009 22:08:59   
Najaa

Se ZELO stinjam! user posted image

Ne, meni je všeč, da sem prizemljena, ker imam okrog sebe polno takih, ki so ravno nasprotje mene!user posted image

Mislim, da sva kar tam tam. Ko je hec in zabava, je čaga, ko je resno, je pa resno. user posted image Važno je, da človek razume hec (na svoj ali tuj račun) in je super.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
7.9.2009 22:10:27   
MalaČebelica

Se opravičnjavam. user posted image

Kako si kaj?

V redi v redi. priprave mamo na krst. pa ma Klara že osemdeset belih kapic in čeveljcov in še zdaj ne vem kaj ji bom oblekla user posted image user posted image user posted image kompliciramo, da je kar groza. še dobro da je ta krst samo enkrat user posted image user posted image

pa ti? punčki pridni in spančkata?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?