Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 20:56:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
Podatki za seznam: višina: 68,3 cm ( , nisem jaz kriva, tak je izmerila in napisala) teža: 7400g Naslednji pregled 25.11.2009 Prav tako je bil danes 3. cepljen, in danes ni niti muknil, nič, kot da bi ga "pobožala" z iglo...Mama pa ponosna! Do sedaj še nobene reakcije! Ko sem P povedala, da je plaval v morju, se je ful začudila, da sem tako malega v morje dala, češ, da je premrzla voda. Pa sem rekla, da je se videlo, da uživa, saj je kar vriskal zraven. No, potem je rekla, naj ga oktobra, ko greva na plavalni tečaj, kar v nadaljevalni tečaj vpišem, ker je osnove že tak osvojil. Pa z mesekom lahko začnema.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 20:57:47
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA, premrzla morska voda? Kaj 28 stopinj ni dosti? Takrat, ko ste bli vi na morju, je bila ziher tak topla voda. Pa bravo za mere!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 21:07:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, premrzla morska voda? Kaj 28 stopinj ni dosti? Takrat, ko ste bli vi na morju, je bila ziher tak topla voda. Pa bravo za mere! Ne, ne....tu doli, sploh pa na Krku ni imela toliko stopinj...enih 26-27 stopinj..maksimum... Jaz drugače sploh nisem zmrzliva a letos mi je bila hladna voda, pikecu pa ne...je resnično užival. Kaj me briga kaj pravi P, je dopust prestal brez enega nahoda ali drugega prehlada.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 21:07:49
|
|
|
|
Najaa
|
Bravo za Valentina! Kako si kaj drugače?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 21:14:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bravo za Valentina! Kako si kaj drugače? Danes me glava boli, že skoraj cel dan...se očitno vračajo moji nepojasnjeni glavoboli..ne pomaga tableta, le počitek in svež zrak...Svež zrak je že mogoče doseči, a počitka ne...Jutri začne moj delati spet, je namreč končal z dopustom, pa bom spet sama za vse....Ehhh..spet jamram... Pa ti? Punci spita? Kaj danes boš kaj klepetala, ker je neko čudno zatišje tu gor!?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 21:22:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bravo za Valentina! Kako si kaj drugače? Danes me glava boli, že skoraj cel dan...se očitno vračajo moji nepojasnjeni glavoboli..ne pomaga tableta, le počitek in svež zrak...Svež zrak je že mogoče doseči, a počitka ne...Jutri začne moj delati spet, je namreč končal z dopustom, pa bom spet sama za vse....Ehhh..spet jamram... Pa ti? Punci spita? Kaj danes boš kaj klepetala, ker je neko čudno zatišje tu gor!? A imaš pogosto glavobole? Jaz jih imam tudi zadnje čase. Mislim, da od utrujenosti. Da se je vsega nabral, se mi zdi. Pa mal od stresa... Punci spita zdaj, ja. Ma ne vem, če bom še dolgo. Me glava boli pa bi se šla kar uležt. Bom še podatke dala v seznam. Lahk pa še kako rečema, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 21:27:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bravo za Valentina! Kako si kaj drugače? Danes me glava boli, že skoraj cel dan...se očitno vračajo moji nepojasnjeni glavoboli..ne pomaga tableta, le počitek in svež zrak...Svež zrak je že mogoče doseči, a počitka ne...Jutri začne moj delati spet, je namreč končal z dopustom, pa bom spet sama za vse....Ehhh..spet jamram... Pa ti? Punci spita? Kaj danes boš kaj klepetala, ker je neko čudno zatišje tu gor!? A imaš pogosto glavobole? Jaz jih imam tudi zadnje čase. Mislim, da od utrujenosti. Da se je vsega nabral, se mi zdi. Pa mal od stresa... Punci spita zdaj, ja. Ma ne vem, če bom še dolgo. Me glava boli pa bi se šla kar uležt. Bom še podatke dala v seznam. Lahk pa še kako rečema, ne? Ja, glavobole imam že od prej..med nosečnostjo sem imela mir, sedaj pa spet..sem bila na vseh preiskavah, pa ni pokazalo nič, na koncu so rekli, da je vse psiha, stres. Ko sem hodila v službo je še to štimalo, sedaj pa se ne stirnjam z to diagnozo, ker se pač nimam trenutno za kaj sekirati..No, vsaj mislim tako. Jaz se tudi prej mojemu rekla, da bom danes kar z Valentonom šla spati, pa sem še kar tukaj. Vi se še hodite kaj kopati? Kako sploh imate vreme doli? Pri nas je kar hladno, no saj sije sonce a veter je že tak jesenski.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 21:30:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
Spps- takoj na raport! Kako je? Sem zeloooo radovedna!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 21:32:05
|
|
|
|
Najaa
|
Ne, kopat se ne hodimo zdaj, ko se je ohladilo. Sam ta teden naj bi se še otoplilo tak da računam še na kako popoldne na plaži. spps je zdaj mogoče že pijana.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 21:33:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, kopat se ne hodimo zdaj, ko se je ohladilo. Sam ta teden naj bi se še otoplilo tak da računam še na kako popoldne na plaži. spps je zdaj mogoče že pijana. A tak...torej tudi pri vas je že jesen! Ja, spps, pije! Saj si je zaslužila, revica!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 21:36:18
|
|
|
|
Najaa
|
Kje pa so danes vse? Štrajkajo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 21:41:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kje pa so danes vse? Štrajkajo? eh, se ne sekiram več, ker je odkra sem prišla iz morja tak
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 21:43:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kje pa so danes vse? Štrajkajo? eh, se ne sekiram več, ker je odkra sem prišla iz morja tak Mene zdej nekaj dni res ni blo, ker sem bila na "dopustu". Drugače sem pa vsak večer bolj ko ne inventar. Si kej brala za nazaj? Jaz sem huda teta, veš!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 21:45:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kje pa so danes vse? Štrajkajo? eh, se ne sekiram več, ker je odkra sem prišla iz morja tak Mene zdej nekaj dni res ni blo, ker sem bila na "dopustu". Drugače sem pa vsak večer bolj ko ne inventar. Si kej brala za nazaj? Jaz sem huda teta, veš! NE! Kaj pa je spet bilo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 21:46:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kje pa so danes vse? Štrajkajo? eh, se ne sekiram več, ker je odkra sem prišla iz morja tak Mene zdej nekaj dni res ni blo, ker sem bila na "dopustu". Drugače sem pa vsak večer bolj ko ne inventar. Si kej brala za nazaj? Jaz sem huda teta, veš! NE! Kaj pa je spet bilo? Ah nič takega. Preberi nekaj strani nazaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 21:51:36
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA, sej ti ni treba iskat. cita je rekla, da sem v živo ful stroga. Zdaj se pa že nekaj dni opazujem in moram rečt, da res naredim tako strogo faco, ko se kaj resnega pogovarjam. Ej, pa nisva same, veš. En kup nickov je še vidnih.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 21:57:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kje pa so danes vse? Štrajkajo? eh, se ne sekiram več, ker je odkra sem prišla iz morja tak Mene zdej nekaj dni res ni blo, ker sem bila na "dopustu". Drugače sem pa vsak večer bolj ko ne inventar. Si kej brala za nazaj? Jaz sem huda teta, veš! STROGA. ne zmišljuj si zdaj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 21:57:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
KOkica, sem ti poslala, kar si zahtevala od mene
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 21:59:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kje pa so danes vse? Štrajkajo? eh, se ne sekiram več, ker je odkra sem prišla iz morja tak Mene zdej nekaj dni res ni blo, ker sem bila na "dopustu". Drugače sem pa vsak večer bolj ko ne inventar. Si kej brala za nazaj? Jaz sem huda teta, veš! STROGA. ne zmišljuj si zdaj Se opravičnjavam. Kako si kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 22:00:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, sej ti ni treba iskat. cita je rekla, da sem v živo ful stroga. Zdaj se pa že nekaj dni opazujem in moram rečt, da res naredim tako strogo faco, ko se kaj resnega pogovarjam. Ej, pa nisva same, veš. En kup nickov je še vidnih. Zdaj ti meni to, ker sem že poiskala nazaj... Saj res ni bilo nič takega, ker sem se že ustrašila, da se je spet "kdo" oglasil pod čigavim nickom in žalil vse povprek! Pa ne sekiraj se, tudi zame to govorijo. Pa se tudi meni ne zdi tako, res pa je sem vedno zelo prizemljena.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 22:01:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, sej ti ni treba iskat. cita je rekla, da sem v živo ful stroga. Zdaj se pa že nekaj dni opazujem in moram rečt, da res naredim tako strogo faco, ko se kaj resnega pogovarjam. Ej, pa nisva same, veš. En kup nickov je še vidnih. Zdaj ti meni to, ker sem že poiskala nazaj... Saj res ni bilo nič takega, ker sem se že ustrašila, da se je spet "kdo" oglasil pod čigavim nickom in žalil vse povprek! Pa ne sekiraj se, tudi zame to govorijo. Pa se tudi meni ne zdi tako, res pa je sem vedno zelo prizemljena. Nujno se morava spoznati! Ne, sej nič ni blo. To so konstruktivne kritike. No ja, niti kritike ne. V glavnem, sem se začela mal opazovat in ja, mogoče je to zato, ker sem prizemljena. A tebi je žal, da si prizemljena?
< Sporočilo je popravil Najaa -- 7.9.2009 22:02:23 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 22:02:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica KOkica, sem ti poslala, kar si zahtevala od mene Nič nisem dobila!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 22:03:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, sej ti ni treba iskat. cita je rekla, da sem v živo ful stroga. Zdaj se pa že nekaj dni opazujem in moram rečt, da res naredim tako strogo faco, ko se kaj resnega pogovarjam. Ej, pa nisva same, veš. En kup nickov je še vidnih. Zdaj ti meni to, ker sem že poiskala nazaj... Saj res ni bilo nič takega, ker sem se že ustrašila, da se je spet "kdo" oglasil pod čigavim nickom in žalil vse povprek! Pa ne sekiraj se, tudi zame to govorijo. Pa se tudi meni ne zdi tako, res pa je sem vedno zelo prizemljena. Nujno se morava spoznati! Ne, sej nič ni blo. To so konstruktivne kritike. No ja, niti kritike ne. V glavnem, sem se začela mal opazovat in ja, mogoče je to zato, ker sem prizemljena. A tebi je žal, da si prizemljena? Se ZELO stinjam! Ne, meni je všeč, da sem prizemljena, ker imam okrog sebe polno takih, ki so ravno nasprotje mene!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 22:08:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Se ZELO stinjam! Ne, meni je všeč, da sem prizemljena, ker imam okrog sebe polno takih, ki so ravno nasprotje mene! Mislim, da sva kar tam tam. Ko je hec in zabava, je čaga, ko je resno, je pa resno. Važno je, da človek razume hec (na svoj ali tuj račun) in je super.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 22:10:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kje pa so danes vse? Štrajkajo? eh, se ne sekiram več, ker je odkra sem prišla iz morja tak Mene zdej nekaj dni res ni blo, ker sem bila na "dopustu". Drugače sem pa vsak večer bolj ko ne inventar. Si kej brala za nazaj? Jaz sem huda teta, veš! STROGA. ne zmišljuj si zdaj Se opravičnjavam. Kako si kaj? V redi v redi. priprave mamo na krst. pa ma Klara že osemdeset belih kapic in čeveljcov in še zdaj ne vem kaj ji bom oblekla kompliciramo, da je kar groza. še dobro da je ta krst samo enkrat pa ti? punčki pridni in spančkata?
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?