ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pa MTY tudi čakam na raport. upam, da so se pikice že umirile in da so spali ponoči ah kje pa........ ..............ne eno ne drugo.pikice so danes butnile ven na polno, spali smo pa tudi zelo slabo, skoz se je zbujala. ker se non stop praska, sem ji dala gor rokavičke, čeprav je na začetku tako nesrečno gledala in se tudi jokala, ampak ne gre dugače. dobili smo sirup, dodatno sva kupili tudi peno za pikice, tko da upam, da bo danes kaj boljše s spanjem. čeprav sem jo prej gledala, se v spanju praska. HB za rokavičke. pa tudi čez dan želi biti samo v naročju, tako da sem kr malo utrujena. je pa res hudo pogledat to malo bitje, polno teh pikic, jo kar prijeti ne upam, da ne bi slučajno kera pikica počila. vse delam tko počasi, da je včasih kar malo nestrpna, kakor bi hotla reči-ja, a me boš že previla ali ne?? ampak, upam, da se zadeva kmalu umiri-da nehajo butati ven. sedaj sva itak notri, in bova še par dni, zato ker še vedno včasih kašlja, da ne bo fasala še kakšne angine ali kaj podobnega. HB pa ima apetit, je normalno, ali pa še malo več kot prej.
|