|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
7.9.2009 20:04:02   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

dan punce!

evo... danes je Sara že cel dan v vrtcu... zjutraj ni nič jokala, ko sva se poslovili in mi je še celo takooo prisrčno pomahala, da so se mi ulile solze... zdaj sem do 14.00 doma pol pa po našo malo princesko... mi je tkoooo čudn tu v stanovanju... pa kar skos mam občutek, da Sara spi in morm mal bolj potiho hodt okoli...pol se pa spomnim, da je v vrtcu in se mi spet solze vrnejo... matematika pa samo čaka in čaka... user posted image

in, kako je bilo biti sama? kar ne veš, kaj bi, kajne??user posted image

o joj... ne vprašaj! tolk mi je blo čudno... sem ugotovila da resnično ne znam bit več sama doma... kar nekaj sem okol lutala po stanovanju... pospravila kar se je le dalo... pa je bilo eno uro mimo... hm, kaj pa potem? potem pa spet mal učit... kake pol ure sem bila skoncentrirana pol pa spet solzice in misli na Saro... user posted image
še do srede sem tako doma, ker me takrat čaka izpit, v četrtek grem pa po dveh letih spet končno delat. imam srečo, da lahko delam pri očetu in si sama urejam delovni čas... tako da Sare ne bova matrala ob 5.20 že v vrtcu ampak jo bom do 7.00 oddala tam pol pa delat. se bom vsaj zamotila malo user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 526
7.9.2009 20:07:03   
pf

o joj... ne vprašaj! tolk mi je blo čudno... sem ugotovila da resnično ne znam bit več sama doma... kar nekaj sem okol lutala po stanovanju... pospravila kar se je le dalo... pa je bilo eno uro mimo... hm, kaj pa potem? potem pa spet mal učit... kake pol ure sem bila skoncentrirana pol pa spet solzice in misli na Saro... user posted image
še do srede sem tako doma, ker me takrat čaka izpit, v četrtek grem pa po dveh letih spet končno delat. imam srečo, da lahko delam pri očetu in si sama urejam delovni čas... tako da Sare ne bova matrala ob 5.20 že v vrtcu ampak jo bom do 7.00 oddala tam pol pa delat. se bom vsaj zamotila malo user posted image

Dolgčas v glavnem ti ni in ti niti ne bo. user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 527
7.9.2009 20:07:26   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
nekaj ste pisale zadnjič za potrdilo za vrtec...jaz sem danes dala 7€ zanj...se mi zdi, da ste pisale ve o 3€user posted image ..

Mi pa 0 EUR.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 528
7.9.2009 20:11:31   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08
Joj men se pa McDonnald's lušta

a si noseča slučajno?
men se je v nosečnosti ful njihovega krompirčka luštalo

Meni tudi

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 529
7.9.2009 20:13:53   
Olivija*

a si noseča slučajno?

Meni tudi

torej? user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 530
7.9.2009 20:13:59   
Alenka_
evo punce... eno leto nazaj tak čas sva se odpravila v porodnišnico (ki je oddaljena slabih 100m od nas - do tja sva hodila pol ure... ker je blo treba na vsak drug korak počakat in predihat user posted image ) in 1.57 jutri zjutraj eno leto nazaj sva dobila najin največji zakladek... user posted image sploh ne morm vrjet, da je že eno leto okoli...

kolk sem vesela in srečna mamica moji dragi Sari!!! največje in najlepše darilo v življenju... miška moja user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 531
7.9.2009 20:15:07   
Olivija*
a Lara se pa ni nič javila? me skrbi za little Laro in njen zobek...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 532
7.9.2009 20:15:35   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Alenka in Kahlo 100 krat hval...le kaj bi jaz brez vasuser posted image ...ste me potolažile v nulo ker jaz butelj že od včeraj jočemuser posted image .....bo pa to res preziskušnja za naju ker nikoli nisva bila narazen več kot tri urce.....

Saj bo Gloria. Še kaj hujšega si dala skozi, ne pa da bi ti to delalo težave. user posted image Zate.
Jaz pa nisem imela teh težav, niti sama pri sebi, niti Lana kolikor je videti. Res je, da je pri babici in se imata radi ful. Ampak tudi drugače sem že komaj čakala, da grem v službo. To je novo obdobje in vsako obdobje ima nove in tudi lepe plati. Moram priznati, da bi bila žalostna, če ne bi imela službe. Uh in to fejst. Pa ne zaradi denarja, vsega ostalega.

to je pa zelo zelo lepo slišat!!!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 533
7.9.2009 20:16:28   
Olivija*

evo punce... eno leto nazaj tak čas sva se odpravila v porodnišnico (ki je oddaljena slabih 100m od nas - do tja sva hodila pol ure... ker je blo treba na vsak drug korak počakat in predihat user posted image ) in 1.57 jutri zjutraj eno leto nazaj sva dobila najin največji zakladek... user posted image sploh ne morm vrjet, da je že eno leto okoli...

kolk sem vesela in srečna mamica moji dragi Sari!!! največje in najlepše darilo v življenju... miška moja user posted image

user posted image
Alenka, ti maš pa tak talent za pisanje...vedno je prav veselje tvoje poste brat,res!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 534
7.9.2009 20:18:13   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...hvala Pf...imaš prav...nesme mi to delat take preglavice....saj jaz se veselim službe sam ne tko kot recimo prej ko ni bilo Nikauser posted image ...vem da me bo minil....sam skoz mi hodi poglavi kaj vse bom zamudila ko me ne bo...sem čudna vemuser posted image ...

Jaz na  to gledam tako, da kar boš zamudila dopoldne, ti bo Niki sigurno popoldne še enkrat pokazal.

gloria čisto nič nisi čudna!!! tudi ostale (no vsaj jaz) se tako počutimo! res pa je seveda tudi to kar je napisala pf! z veseljem nam bodo naši sončki pokazali svoje nove "veščine" user posted image
saj bomo zmogle!!!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 535
7.9.2009 20:18:37   
Čarli08

a si noseča slučajno?

Meni tudi

torej? user posted image

Mislim lani ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 536
7.9.2009 20:19:15   
Alenka_

user posted image
Alenka, ti maš pa tak talent za pisanje...vedno je prav veselje tvoje poste brat,res!

hvala Olivija user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 537
7.9.2009 20:19:58   
Olivija*
pa MTY tudi čakam na raport. upam, da so se pikice že umirile in da so spali ponoči user posted image user posted image user posted image

naši A se še vedno poznajo nekatere pikice, kjer so bile krastice, pa se sploh ni praskala (takrat niti še ni osvojila tako fine motorike, da bi se znala popraskat z rokico). mogoče bojo kar za celo življenje ostale brazgotinice...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 538
7.9.2009 20:21:02   
Olivija*
gloria čisto nič nisi čudna!!! tudi ostale (no vsaj jaz) se tako počutimo! res pa je seveda tudi to kar je napisala pf! z veseljem nam bodo naši sončki pokazali svoje nove "veščine" user posted image
saj bomo zmogle!!!

user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 539
7.9.2009 20:21:37   
Olivija*

a si noseča slučajno?

Meni tudi

torej? user posted image

Mislim lani ...

ah...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 540
7.9.2009 20:22:13   
pf
A jutri ima pa tvoja Sari rojstni dan? Sem se odločila danes, da bomo vsako leto ornk praznovali rojstni dan od Lane, ker je bilo včeraj fino. Prvo sem mislila nekaj na malo, potem pa sem začela razmišljati, da se jaz tudi spomnim svojih roj. dnevov, še fotograf me je hodil slikati. Vsak roj. dan sem imela novo oblekco, v vazi velik šopek, na mizi pa lepo torto, pa polno ljudi je na slikah. In zato naj bo še za L tako. Ena znanka bo naredila v restavraciji kao za rojstni dan enoletnika. V bistvu kosilo in to. Sem ji povedala, da to pa ni vredu, no vsaj meni ni všeč. Itak da bo naredila po svoje.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 541
7.9.2009 20:28:28   
pf

saj bomo zmogle!!!

user posted image

Punce ko boste začele delat, bodo ti vaši občutki šli stran po kakem tednu, dveh, ker ne boste imele več časa razmišljati o vseh teh stvareh. Začetek je težak, ampak potem gre. Prej padeš noter bolje zate. Hudič je tam, kjer se otroček  recimo dolgo navaja na vrtec in joka dosti, če pa rad gre in je vesel in zdrav, pa nimaš lepšega. Fajn je iti v službo boste videle. Jaz sem si dva dni prej mislila evo meni katastrofa stiže, kaka katastrofa prav super je. Ko si porihtaš v glavi in ufuraš oz. organiziraš dan (kuho, igro, čiščenje, pranje) je čisto ok. Je pa res, da smo včasih komaj čakali petek, da smo kam ven leteli, zdaj pa komaj čakam petek, da sem vležem in dam možgane na off.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 542
7.9.2009 20:28:52   
Olivija*

A jutri ima pa tvoja Sari rojstni dan? Sem se odločila danes, da bomo vsako leto ornk praznovali rojstni dan od Lane, ker je bilo včeraj fino. Prvo sem mislila nekaj na malo, potem pa sem začela razmišljati, da se jaz tudi spomnim svojih roj. dnevov, še fotograf me je hodil slikati. Vsak roj. dan sem imela novo oblekco, v vazi velik šopek, na mizi pa lepo torto, pa polno ljudi je na slikah. In zato naj bo še za L tako. Ena znanka bo naredila v restavraciji kao za rojstni dan enoletnika. V bistvu kosilo in to. Sem ji povedala, da to pa ni vredu, no vsaj meni ni všeč. Itak da bo naredila po svoje.

mi sicer nismo imeli fotografa, ampak otrok je bilo pa vedno veliko na vseh rostnih dnevih.

dober seznam, pf!
sem že mojemu naročila, da je zadolžen za šopek, tortico bom jaz zrihtala, pa oblekco bomo tut eno novo kupli user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 543
7.9.2009 20:32:53   
pf
Nič grem malo še pred TV poležat, potem pa spat. Danes bi mogla sede spat, ker imam novo frizuro, še pramene imam neke divje. Jutri pa služba spet. Zdaj imam pa verjetno mir tja do božička z dopustom. No bomo videli, imam ga še 17 dni.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 544
7.9.2009 20:34:55   
pf
Razmišljam, da bi tudi jaz nesla Lano slikat k fotografu kot je Bubi oz. babi dala bubiko. Mi je to lep spomin. Ne vem, če je ne bom v sredo zrihtala in bova krenle na pot. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 545
7.9.2009 20:34:59   
arabela*
Čeruser posted image

uživam ob "borovničkah"!

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 546
7.9.2009 20:36:04   
arabela*
ČESTITKE VSEM DANAŠNJIM SLAVLJENCEMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 547
7.9.2009 20:43:00   
Olivija*
mi smo prijateljem kupili bon za slikanje pri potrču za njihovega fantka, ko je bil star 1 leto. fotografinja je rekla, da so najbolj primerni za fotografiranje pri cca 1,5 leta.
naredijo pa res noro dobre fotke! tole je link, vzamejo si 1-2 uri časa, make up za malčka, rekvizite (vrtnico, jabolko...) in rezultati so ospuljivi. mi bomo našo tut verjetno peljali enkrat spomladi.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 548
7.9.2009 20:49:59   
Čarli08

Tako se jaz spomnim, da je bilo pri nas.
Za R bomo pa naredili "piknik" in sicer bodo prišli tudi otroci, večinoma predšolčki; imajo kolegi vsi po najmanj enega otroka; bomo imeli pizza party varianto - otroci imajo radi pizze, pa še simpl je; glede animacije za otroke pa še razmišljam;

Meni osebno tudi ni restavracija, vendar vsak po svoje; nekateri tudi nimajo primernega prostora, pa jim je tako laže;

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 549
7.9.2009 21:03:42   
Olivija*
meni so tudi pikniki všeč, ampak sredi septembra vreme ni več tako zanesljivo, da bi bilo izvedljivo. mi bomo imeli tudi samo tortico, pa mogoče kak narezek ali pizzo.

Sara, čez tri ure me ne bo več med budnimi, zato ti kar zdaj želim vse najboljše user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?