ronja
|
Punce, ve niste normalne! 1 usran teden me ni, pa naklofate nov del in še en kup strani - kdo bo to bral? no, jaz ne, ker nimam časa . Kak ste se mele? - kratka obnova, če se kateri da: sem pogledala na začetku teme, da se plohca pridno kemijo uči, se ne bom nič silila zraven, ker si verjetno že naredila izpit, č eboš pa še kaj rabila, pa povej. farme vam laufajo, glede na število strani, predvidevam . No, še zadnjo stran sem pogledala, pa vidim, da se menite o postavi - no, jaz bi bila čisto zadovoljna, če bi takole ostalo do konca mojih dni (z izjemo še kakšne morebitne nosečnosti, seveda). Popek sicer ni čisto čisto isti kot je bil prej, ampak tako grd pa tudi ni . Sem na morju kar shujšala, tak da mam zdaj toliko kil kot konec prvega letnika srednje šole, takrat ko sem dokončno zrasla - 53, pa mere so tudi kar ok za moje pojme, tak da jaz sem čisto zadovoljna s temi poporodnimi "dosežki" , sploh ker je šlo "samo" - beri en teden sama s tamalimadvema . No, ta teden smo bili skup, hvalabogu, tak da nisem več kaj dosti shujšala, pa več niti nočem, pod 53 sem ko duh - oz. ko smrt - taka upadla lica dobim in se sama sebi zdim prav grda. Tak da tako kot je, je čisto fajn . Da ne bomo samo jamrale, hehe . Pred morjem je bilo pa pri meni tudi še vedno nekaj bušija, ampak meni morje vedno te stvari porihta , sam da vodo vidim, hehe. mimi, a sta kaj naredila? Te moramo it k julijkam iskat?
|