Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 12:51:54
|
|
|
|
claud
|
Katjusa....mi smo 2 tedna po tem ko smo knjigico dobil kr naprej peli....veselo, veselo, veselo, veselo, kako je to lepo ......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 13:52:45
|
|
|
|
baki
|
tak moj je šel v službo,tamali tecen noče zaspat sem ga dala gledat krteka vrteka mogoče pa ga muzika mal uspava,zadna šansa pa je voz pa gremo naši
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 14:00:13
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 zdaj pa en resen ...a mislite da bi bilo ful čudno če bi hano peljala s seboj ko erika uvajam v vrtec, ker sploh ne vem kako drugače bi to speljala....please dejte mi mal povedat kako bi ve to vidle Ce je tebi lazje tko ,da jo peljes jo pelji...ne oziraj se na druge vazno je da si ti zadovoljna in da ti je lazje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 14:00:39
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 LII in ŠPELI-->vse naj naj za mini rojstno dan tudi od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 14:04:17
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Aja pa da ne pozabim: 1. kako ve odmerite pravo dozo kuhane hrane? Kolko mora pojest?vcasih poje eno zlicko in potem dam mleko(ker noce)...vcasih pa poje vse(to je ponavadi fruchzwerge ali jogurt... 2. Kolko AM st2 vam spijejo na obrok?150ml vode in 5 meric am(dodam se eno zlicko keksolina ali mlecnega zdroba 2 zlicki) 3. Kaj ze umivate zobke in kako?V mulerju je nekaj k se na prst natakne,namoci v vodo ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 14:10:51
|
|
|
|
baki
|
povejte kako ve uspavate svoje otroke čez dan.meni grejo lasje pokonci
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 14:47:03
|
|
|
|
Deja
|
Živijo.... Mene zanima če katera uporablja kašice od dm-a. Sedaj imajo namreč nove kašice ala frutek tudi od babylove. Jaz sem super zadovoljna, ker imajo full izbiro sadnih in tudi zelenjavnih zadev, pa vse so bio, pa brez konzervansov in sladkorjev.... meni osebno je sadna kašica ki jo je Žiga danes pomalical (breskev-marakuja) kar malo kisla, njemu pa je bila noro všeč... Fruteki se mi namreč zdijo fuuulll sladki... samo toliko da lahko poskusite.... lp
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 14:58:41
|
|
|
|
baki
|
deja ,.....tudi meni so všeč baby love kašice sam jst jo najraje kr doma nardim če pa kdaj rabim kupim tole.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 15:19:05
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki deja ,.....tudi meni so všeč baby love kašice sam jst jo najraje kr doma nardim če pa kdaj rabim kupim tole. ja saj jaz jih tudi sama delam, samo danes smo bili na sprehodu več kot 3 ure, pa je bila panika za jesti... zanima me kako pa je z govejo juhico? mislim če jo kuham naprimer v nedeljo.. a jo že lahko dam Žigcu al še ne?
< Sporočilo je popravil Deja -- 6.9.2009 15:20:37 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 15:21:30
|
|
|
|
simonakr
|
Oj! Deja jest kar doma kuham razen če kam gremo, pol pa največkrat hipp vzamem. Katjuša nism nazaj brala, A SI DOBLA SLIKCO? gremo mal na sončka, če ne druzga cunje obest
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 15:24:27
|
|
|
|
simonakr
|
Sm zasledila da že jogurte pa skutke dajete, a ni to še mal kmal? Sej morm še enkrat paparico prebrat, sam a ni to pol okrog 8 mesca? Deja kaj pa če maš na sprehodu s sabo mlečno kašco pa vročo vodo v termovki? Mi mamo to ponavad če kam na hit letemo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 15:30:39
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Sm zasledila da že jogurte pa skutke dajete, a ni to še mal kmal? Sej morm še enkrat paparico prebrat, sam a ni to pol okrog 8 mesca? Deja kaj pa če maš na sprehodu s sabo mlečno kašco pa vročo vodo v termovki? Mi mamo to ponavad če kam na hit letemo. Mi še ne dajemo mlečnih zadev...čeprav imamo 7,5m Danes se je naplansko zavlekel sprehod, sej če bi bila taka panika bi tudi ziza pomagala, samo nočem mu ritma preveč mrdat, ker med tednom je z atijem in onadva imata razpored tak--okoli 10h mlečna kaša in okoli 13h sadni oz zelenjavni obrok...potem pa je zopet ziza servis...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 15:52:53
|
|
|
|
tanci29
|
deja-o kako je v službi majchy-ne bit žalostna no...sej ni nič narobe če si klepetulja katjuša-ma ja sej midva bovašla v vrtec tam okol 10-12h takrat hana ne je...tako da ne bo na zizi...problem je ker ne vem če bo moj ati ta teden frej da bi jo mal merku ta cajt...sam bi ji mogu en sadni obrok dat za jest ...sej jutri bo moj še mal doma dokler ne prideva midva nazaj, pol se bom pa že z vzgojiteljico zmenla...če bo pa kaka panika pa lohk u skrajni sili pokličem tole gospo k je mela erika, sam je spet vožnja čist na drug konec ....neki bom že spalamudila surf-mi še nimamo zobkov, pol pa s tistim ko si na prst natakneš pa počistiš zobeke, kasneje pa krtačka...upam da bo bolj palilo kot pri eriku ajvy-kako gre selitev aja katjuša a se že nove slikice zbirajo al kaj...nisem nazaj šla pa mejlov tud še nisem čekirala...pomoje je spet use zabasan sunny-a sta poštimala s tvojim, tam nekje na 10 strani te je neki ignoriral no smo iz šopinga...oblekla otroke za jesen in nafilala hladilnik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 15:54:47
|
|
|
|
tanci29
|
claud-mi še kar pojemo te pesmice od pojoče knjigice, sam zdej so neki baterije zaštekale jih je treba menjat...erik je oboževal to knjigo, pa tudi tega kužka sem zdaj za hano kupila sam ne pride do njega ker si ga je erik čist prilastil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 15:55:27
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: witto IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 LII in ŠPELI-->vse naj naj za mini rojstno dan tudi od nas poljubčki od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 16:10:45
|
|
|
|
baki
|
deja..eveda mu jo lhko daš,pa mal korenčka zraven,pa nudlce,pa tudo meso lahk čist na drobno zrežeš(malo)pa ima kosilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 16:14:25
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 deja-o kako je v službi Je kar vredu... res je da sem potem čist crknjena, samo se tolažim s tem da bom le tako Žigcu in tudi nama omogočila malo boljše življenje....da ne bom rabila skoz gledat na vsak cent... drugače pa imam 17 otrok, starih od 2-5 let. starši so ok. Zaenkrat imamo še malo joka, ker so večinoma novinci... pa sej bo boljše...se tolažim da če ne prej bo junija najboljše... No prejšnji teden sem delala od 8-15.30, ta teden pa bom delala od 5.30-13. Pa bom lahko malo več z mojim fantom lp
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 16:15:30
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki deja..eveda mu jo lhko daš,pa mal korenčka zraven,pa nudlce,pa tudo meso lahk čist na drobno zrežeš(malo)pa ima kosilo iiiii kak fajn.....sam nudlci morjo bit brez jajc in glutena al ne?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 18:29:01
|
|
|
|
Onasiss
|
No, smo bili na Rakitni z Jankom in Metko, smo se naužili svežega zraka 100 na uro.... Smo imeli danes za kosilo pečenega piščanca in krompir in je Evita toook jedla, kot da bi bila čisto sestradana.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 20:15:00
|
|
|
|
|
Čer, vsem hvala za čestitke kam hiti čas???pa zakaj tako hitro ...za nami je čudovita nedelja...dopoldne kuhali se igrali potem jedli kosilo ati in mami vse pojedla naša Lia pa tak nejedec da nimam več idej kaj naj nardim resn en vem...smo probali zelenjavo dve žlici pa se začne davit da bo bruhala probala krompir ista pesem probali meso ista pesem nič od nič ko pa vidi flašo z mlekom se pa kar trese mi lahko nekdo pove kaj naj nardim...sem prav ... Naša Laura je na morju v Baški pa sem jo danes poklicala kako kaj pa reče mami tako tako pa je kar utihnila se mi je tako zasmilila boga moja lubica ko točno vem da ima domotožje... Še nekaj sem hotela povedat pa hmmmm pozabla Aja za seznam imamo 14.09 pregled pri kardiologu Tanchi dobrodošla
< Sporočilo je popravil cita -- 6.9.2009 20:16:32 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 21:34:26
|
|
|
|
Urša08
|
dobr večer Mi smo bili spet leteči . Smo šli že zjutraj na izlet v Kranjsko Goro do jasne, pa na Vršič od tam na Sleme, nazajgrede še na tortico. Uf je bilo super Vreme ni bil ravno kristalka , je bilo pa vseeno lepo. Jutri kako slikico pripopam. grem k se stisnit Aja Katjuša do kdaj mormo fotke poslat nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 21:59:03
|
|
|
|
|
Tole je bilo pa danes na Liinih 7 mesecev sta se z Mojco peljali po toboganu...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 23:17:28
|
|
|
|
črticaa
|
ČAW BAW kratko in jedrnato,.... vse naj nja za velike in male obmesečnice in obletnice,.... urša in kolumb ko bosta vedle kdaj kavica,...pošlta zs,....jz sam u sredo ne morm, grem u radovljico razkazovat dominika u petek smo šli po avtpsedež v celovc in nažalost nas je plaz odrezal od ljube sloveije,..tako da sem bila vesela da nismo še dominika vzeli sabo,...tok je lilo da je mogu bogi adrian lulat v plastenko domov smo pršli ob 20.30,....sm bla čist sesuta in se še nism čist sesstavla dons sm sprobala sedež in dominik je čist zadovolen še 1 vprašam, ker prejšnič nisem zasledila nobenega odgovora: kolikokrat prekuhavate stekleničke, cuclje in dude od danes več ne prekuhavam več vode
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 1:18:21
|
|
|
|
Balonchy
|
Ste pa nekam hitro omagale danes
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 1:18:48
|
|
|
|
Balonchy
|
Uppppppsssssss... včeraj
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?