Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 8:49:47
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 zdaj pa en resen ...a mislite da bi bilo ful čudno če bi hano peljala s seboj ko erika uvajam v vrtec, ker sploh ne vem kako drugače bi to speljala....please dejte mi mal povedat kako bi ve to vidle Jaz pi peljala samo njega..... Čeprav je že bil v vrtcu, ne veš kako se bo odzval v novem okolju... Lahko ti naredi celo paniko, ti pa glih Hano na zizi.... ne vem, ne bo zgledalo ravno najlepše....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 8:50:47
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki vidim da še ni nobene.spite ko hrčice JAz se takrat ravno obrnem na drugo stran.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 8:51:19
|
|
|
|
Onasiss
|
Nč, grem kavo pit, pa vas potem še mal......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 9:07:46
|
|
|
|
claud
|
Morning! Spanje kr u redu.....vsaj 6 ur v kosu je blo Katju[a mi mamo uno pojo;o kjigico in je zakon! najrajs pa une useske grize...pomoje misl da je ziza zdj pa zajtrk pol pa eno pecivo spect..... Vse naj naj za obmesecnice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 9:09:20
|
|
|
|
simonakr
|
Dobro jutro moje drage dame in gospodične in gospodiči! Jest se po cevmu tednu odsotnosti vračam na rr in to še clo na ta novmu računalniku!! Končno! Včerej smo bli na ohceti k se je prjatu ženu in smo žural do 3 zjutrej! Pol sm pa jest omagala. Spala sm cca 4 ure, se me moja draga miss usmilla pa je spala do 8.00! Ja to je pa to če ga mami žura! Grem kofetkat se pol še tipkamo! Aja pa vse čestitke vsem obmesečnicam!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 9:32:06
|
|
|
|
witto
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 LII in ŠPELI-->vse naj naj za mini rojstno dan tudi od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 9:32:42
|
|
|
|
witto
|
jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 10:11:13
|
|
|
|
SURF
|
Dobro jutro,dober dan.... pičim še nekaj po kuhinji pospravt,kosilo se kuha v spodnjem štuku,potem pa upam,da bo naš ati imel danes kej časa.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 10:11:47
|
|
|
|
SURF
|
Claud imaš zs.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 10:51:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 jutro grem nazaj na morje...tam lepše spimo baki se bo danes nik naspal in prinesel notri še za včeraj zdaj pa en resen ...a mislite da bi bilo ful čudno če bi hano peljala s seboj ko erika uvajam v vrtec, ker sploh ne vem kako drugače bi to speljala....please dejte mi mal povedat kako bi ve to vidle pomoje bo čist OK če jo vzameš s sabo sej je navajen, da je doma tud zraven tko da zanj ne bo nič drugače kar se pa vzgojiteljic tiče, pač povej da je nimaš kam dat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 10:52:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Morning! Spanje kr u redu.....vsaj 6 ur v kosu je blo Katju[a mi mamo uno pojo;o kjigico in je zakon! najrajs pa une useske grize...pomoje misl da je ziza zdj pa zajtrk pol pa eno pecivo spect..... Vse naj naj za obmesecnice benjamin je tud včeraj najprej to sprobal požvekat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 10:54:52
|
|
|
|
Katjusa
|
Majchy.... Floriju sem prej povedala, da gremo danes k vam in je zdej po kaki uri izjavu: mami jst bi si tud enga kužeka pri teti maji zbral ker Bobija nimam rad.... pa ga vprašam zakaj nima rad bobija pa je reku da zato ker ga grize
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 11:04:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Majchy.... Floriju sem prej povedala, da gremo danes k vam in je zdej po kaki uri izjavu: mami jst bi si tud enga kužeka pri teti maji zbral ker Bobija nimam rad.... pa ga vprašam zakaj nima rad bobija pa je reku da zato ker ga grize bogi Bobi ........upam da te zjutraj nisem zbudila s sms-jem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 11:08:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Majchy.... Floriju sem prej povedala, da gremo danes k vam in je zdej po kaki uri izjavu: mami jst bi si tud enga kužeka pri teti maji zbral ker Bobija nimam rad.... pa ga vprašam zakaj nima rad bobija pa je reku da zato ker ga grize bogi Bobi ........upam da te zjutraj nisem zbudila s sms-jem nisi ga sploh nisme slišala pa sem mela telefon v dnevni..... sem ga pa vidla in si že pripravla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 11:12:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Majchy.... Floriju sem prej povedala, da gremo danes k vam in je zdej po kaki uri izjavu: mami jst bi si tud enga kužeka pri teti maji zbral ker Bobija nimam rad.... pa ga vprašam zakaj nima rad bobija pa je reku da zato ker ga grize bogi Bobi ........upam da te zjutraj nisem zbudila s sms-jem nisi ga sploh nisme slišala pa sem mela telefon v dnevni..... sem ga pa vidla in si že pripravla pol pa super
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 11:16:41
|
|
|
|
SURF
|
S čim pa boste izvajele ali izvjate ustno higieno?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 11:18:06
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.....a bi ti bilo ljubše da smo zunaj,ali raje notri?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 11:20:53
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Nočka v bistvu prespana, razen vsako uro sem ji dudo popravljala... . Gaja se je zbudila ob 6h, jo je moj nafutru, tako, da sm jst še malo spala, pol ob 7h pa sm ustala. In smo ob 9h nazaj zakinkale do 10:30, zdej je pa Gajči v akciji s "taščo", jst pa morm kak stroj cot oprat, kuhat se mi ne da, pospravljat tudi ne...Bom kar moto GP gledala. surf, ja, to sm se tudi jst učeri spraševala, ko je tekla debata o tem... maksi, plavanje za naše v Ajdovščini se začne oktobra, je pa treba poklicat na uno cifro k je tam na njihovi strani. Boš šla? Jst bom poklicala v torek.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 11:21:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.....a bi ti bilo ljubše da smo zunaj,ali raje notri? zunaj sploh če bo takle lepo:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 11:27:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.....a bi ti bilo ljubše da smo zunaj,ali raje notri? zunaj sploh če bo takle lepo:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 11:38:26
|
|
|
|
Onasiss
|
eH spet sam Majchy in Katjusa , vmes čisto malo surf in sunny..... Gremo na Rakitno....mejte se....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 11:40:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea eH spet sam Majchy in Katjusa , vmes čisto malo surf in sunny..... Gremo na Rakitno....mejte se.... se en teden ne bom oglasila,da ne bo treba pisat,da so skos moji posti .....lep dan na Rakitni ti želim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 12:00:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea eH spet sam Majchy in Katjusa , vmes čisto malo surf in sunny..... Gremo na Rakitno....mejte se.... se en teden ne bom oglasila,da ne bo treba pisat,da so skos moji posti .....lep dan na Rakitni ti želim mene tud ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 12:49:48
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Claud imaš zs. poslano
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?