Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:52:12
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Meni je pediater rekel, da drugi teden vrtca kar naj pričakujem, da se bo česa nalezel ... meni to vsi govorijo, odkar je v vrtcu. Jaz mislim, da se bo uredilo. Mogoče bo mal kriza na začetku. Sicer, jaz bi ga z veseljem imela doma ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:52:50
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....ko sem bla tam 3 leta stara mi je bil všeč....sem v medulinu šla plesat na oder takrat opa fiši kr na oder men je bil tud všeč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:53:59
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ga imam namen pustit do srede...... ker v sredo bi itak manjkal......pa še pocajtal se bo do takrat... Kar naj bo malo doma
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:55:05
|
|
|
|
RAČKAPK
|
fiši - jst mam sredo v planerju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:55:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Meni je pediater rekel, da drugi teden vrtca kar naj pričakujem, da se bo česa nalezel ... meni to vsi govorijo, odkar je v vrtcu. moj ta večji se ni kaj dosti nalezel v vrtcu...pa je bil že od jasli dalje tam... vodene je dobil od bratrančevega sina....., druga pa še ni imel....... sedaj bo star 10 let pa je bil mogoče vsega skupaj 10x pri dohtarju...hvalabogu...pa še to so bile vnete uhice al pa angina.... ....je pa res, da nikoli nisem rinila v trgovske centre z njim al pa v množice ljudi.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:55:19
|
|
|
|
ključek
|
punce, nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:55:55
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you punce, nočko. nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:56:32
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish moj ta večji se ni kaj dosti nalezel v vrtcu...pa je bil že od jasli dalje tam... Tako spodbudo rabimo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:57:42
|
|
|
|
RAČKAPK
|
jst sm bla zdele 4 dni na dopustu od 1. do 4. zdej grem pa jutri spet v službo sm že za vse tri zložila cunje na mizo zdej grem pa še zase pripravit pa kr ne vem kaj bi jutri oblekla kaj bo mrzlo? a že za štrumpantle ?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:57:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....ko sem bla tam 3 leta stara mi je bil všeč....sem v medulinu šla plesat na oder takrat opa fiši kr na oder men je bil tud všeč ....smo imeli 07 en seminar - workshop v konjicah...2 dni....on pa neki nastop v diskaču tam..... pa sedimo med pavzo zunaj, pri sosednji mizi pa on...meni je bilo tak hecno...... samo mi ni bil več všeč...prestar ...pa taki štriglec
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:58:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši - jst mam sredo v planerju jst tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:58:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Meni je pediater rekel, da drugi teden vrtca kar naj pričakujem, da se bo česa nalezel ... meni to vsi govorijo, odkar je v vrtcu. moj ta večji se ni kaj dosti nalezel v vrtcu...pa je bil že od jasli dalje tam... vodene je dobil od bratrančevega sina....., druga pa še ni imel....... sedaj bo star 10 let pa je bil mogoče vsega skupaj 10x pri dohtarju...hvalabogu...pa še to so bile vnete uhice al pa angina.... ....je pa res, da nikoli nisem rinila v trgovske centre z njim al pa v množice ljudi..... vidiš to je fajn to pomeni da bo tudi ta mali pikec zdrav in ne bo dirkanja okrog dohtarjev
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:58:52
|
|
|
|
Olivija*
|
nočko, mty. grem tut js spat. jutri bo pestro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:59:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish moj ta večji se ni kaj dosti nalezel v vrtcu...pa je bil že od jasli dalje tam... Tako spodbudo rabimo ..upam, da mi tud pri tem rata ..... ...delam podobno...zaenkrat mi uspeva ........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 22:00:07
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....ko sem bla tam 3 leta stara mi je bil všeč....sem v medulinu šla plesat na oder takrat opa fiši kr na oder men je bil tud všeč ....smo imeli 07 en seminar - workshop v konjicah...2 dni....on pa neki nastop v diskaču tam..... pa sedimo med pavzo zunaj, pri sosednji mizi pa on...meni je bilo tak hecno...... samo mi ni bil več všeč...prestar ...pa taki štriglec ka praviš a ma tale športni reporter formule 1 alešić tud neki tazga glas????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 22:01:11
|
|
|
|
RAČKAPK
|
meta21 - kje si?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 22:02:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK kaj bo mrzlo? a že za štrumpantle ? ..... po moje bo mrzlo....... štrumpantlov pa jaz ne nosim...tud pozimi ne.....krila itak nosim večinoma samo poleti...... pozimi sem jih imela samo takrat v Salzburgu oblečene, ko je bilo -20 ....pa še to tiste bombažne debelejše
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 22:03:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....ko sem bla tam 3 leta stara mi je bil všeč....sem v medulinu šla plesat na oder takrat opa fiši kr na oder men je bil tud všeč ....smo imeli 07 en seminar - workshop v konjicah...2 dni....on pa neki nastop v diskaču tam..... pa sedimo med pavzo zunaj, pri sosednji mizi pa on...meni je bilo tak hecno...... samo mi ni bil več všeč...prestar ...pa taki štriglec ka praviš a ma tale športni reporter formule 1 alešić tud neki tazga glas???? on pa mi gre na živce.....dramatizira brezveze ponavadi
< Sporočilo je popravil gold fish -- 6.9.2009 22:07:27 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 22:03:50
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK ka praviš a ma tale športni reporter formule 1 alešić tud neki tazga glas???? Ah neee, Ališič ima histeričnega, Kalember pa šarmantnega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 22:04:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK meta21 - kje si? za šiht se pripravlja......predvidevam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 22:05:53
|
|
|
|
gold fish
|
račka..... mi mormo bit v lj ob 9..... vmes bo nekaj lufta, mogoče v min , mogoče v urah ...koliko ne vem...pol ob 12 ima uz v dravljah.....pol pa fraj..... mogoče bo pa res tista 15 ura ta prava ...se slišiva vsekakor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 22:06:35
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK ka praviš a ma tale športni reporter formule 1 alešić tud neki tazga glas???? Ah neee, Ališič ima histeričnega, Kalember pa šarmantnega ja prow maš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 22:06:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK ka praviš a ma tale športni reporter formule 1 alešić tud neki tazga glas???? Ah neee, Ališič ima histeričnega, Kalember pa šarmantnega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 22:07:30
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....ko sem bla tam 3 leta stara mi je bil všeč....sem v medulinu šla plesat na oder takrat opa fiši kr na oder men je bil tud všeč ....smo imeli 07 en seminar - workshop v konjicah...2 dni....on pa neki nastop v diskaču tam..... pa sedimo med pavzo zunaj, pri sosednji mizi pa on...meni je bilo tak hecno...... samo mi ni bil več všeč...prestar ...pa taki štriglec ka praviš a ma tale športni reporter formule 1 alešić tud neki tazga glas???? on pa pa gre na živce.....dramatizira brezveze ponavadi opa pa ti me presenečaš pa ti si mi neka sportašica,...pa da jst to ne vem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 22:08:55
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish račka..... mi mormo bit v lj ob 9..... vmes bo nekaj lufta, mogoče v min , mogoče v urah ...koliko ne vem...pol ob 12 ima uz v dravljah.....pol pa fraj..... mogoče bo pa res tista 15 ura ta prava ...se slišiva vsekakor zagotovo se slišva če ne drugače bova ob 15.00 pile juhuhuhu komaj čakam
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?