Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:27:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Lara.............. Tut vam...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:29:20
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz bi tud...... mty ....boma šle skupaj v akcijo.... če boste naročile, bi še jaz kaj imela...če me vzamete zraven (sarayin smajli)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:30:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish kaka pa je razlika, če jih naročiš tu v sloveniji....link od mty ali preko e-baya..... zanima me glede cene in glede kvalitete...ve katera...eh, to sploh ne dvomim... Razlika je v ceni. Jaz sem jih naročila pri Mala Maša in sem dala 22 EUR, preko Ebaja pa skoraj pol manj. So mi pa od Male Maše malce kvalitetnejši ... Jst sem dobila 4 pare (Ruji) za 18€ skupaj s poštnino. imaš kakšen link mogoče?? LITTLEONESHOES RUJI
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:33:19
|
|
|
|
RAČKAPK
|
pf - super za party MTY -
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:35:27
|
|
|
|
gold fish
|
...moj ta večji pikec je tud nekaj zakuhal......je imel prej 39 vročine..... zdaj mu je brez zbijanja padla....jutri ne bo šel v šolo..... ...ta mali pa zdaj najbolj rine v njega in se hoče z njim igrat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:37:23
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .se pa vidi sam ne točno kaj jeuser posted image Sej sem povedala, kaj je.... Me res zanima, kako ji bojo to zruvali... Za povrh pa se je danes še prehladila... čisto ima zamašen nosek.... smo ji čistli s pumpico, matr se je drla... joj, ne govori. naša se dere, kot da jo reževa.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:38:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish kaka pa je razlika, če jih naročiš tu v sloveniji....link od mty ali preko e-baya..... zanima me glede cene in glede kvalitete...ve katera...eh, to sploh ne dvomim... Razlika je v ceni. Jaz sem jih naročila pri Mala Maša in sem dala 22 EUR, preko Ebaja pa skoraj pol manj. So mi pa od Male Maše malce kvalitetnejši ... Jst sem dobila 4 pare (Ruji) za 18€ skupaj s poštnino. imaš kakšen link mogoče?? jaz bi tud...... mty ....boma šle skupaj v akcijo.... komot.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:39:05
|
|
|
|
ključek
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:39:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .se pa vidi sam ne točno kaj jeuser posted image Sej sem povedala, kaj je.... Me res zanima, kako ji bojo to zruvali... Za povrh pa se je danes še prehladila... čisto ima zamašen nosek.... smo ji čistli s pumpico, matr se je drla... joj, ne govori. naša se dere, kot da jo reževa. mi pa nikoli s pumpico....niti pri A nismo..lepo s fiziološko našpricam,pa z bibico ven poberem,pol pa tak kihne in gre ven
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:40:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mty - a to jih je v vrtcu dobila? ..... jp. sem izvedela, da jih ima še en fantek iz vrtca.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:41:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .se pa vidi sam ne točno kaj jeuser posted image Sej sem povedala, kaj je.... Me res zanima, kako ji bojo to zruvali... Za povrh pa se je danes še prehladila... čisto ima zamašen nosek.... smo ji čistli s pumpico, matr se je drla... joj, ne govori. naša se dere, kot da jo reževa. mi pa nikoli s pumpico....niti pri A nismo..lepo s fiziološko našpricam,pa z bibico ven poberem,pol pa tak kihne in gre ven pri nas se vpitje začne že s fiziološko........včasih ima dost poln nos in gre s pumpico oz. baby vac-om najboljše oz. največ ven.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 6.9.2009 21:42:21 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:43:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...moj ta večji pikec je tud nekaj zakuhal......je imel prej 39 vročine..... zdaj mu je brez zbijanja padla....jutri ne bo šel v šolo..... ...ta mali pa zdaj najbolj rine v njega in se hoče z njim igrat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:44:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .se pa vidi sam ne točno kaj jeuser posted image Sej sem povedala, kaj je.... Me res zanima, kako ji bojo to zruvali... Za povrh pa se je danes še prehladila... čisto ima zamašen nosek.... smo ji čistli s pumpico, matr se je drla... joj, ne govori. naša se dere, kot da jo reževa. mi pa nikoli s pumpico....niti pri A nismo..lepo s fiziološko našpricam,pa z bibico ven poberem,pol pa tak kihne in gre ven jaz tud več ne uporabljam pumpice...no hvalabogu je niti nismo rabili kaj dosti, ni bil nič prehlajen...... mu pa špricnem sterimar v nosnico...pa se reži poleg....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:46:05
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...moj ta večji pikec je tud nekaj zakuhal......je imel prej 39 vročine..... zdaj mu je brez zbijanja padla....jutri ne bo šel v šolo..... ...ta mali pa zdaj najbolj rine v njega in se hoče z njim igrat... ja moj gregi je tud neki hripav ma tak glas kot uni pevc hm......kak mu je že ime....srebrna krila....stajali smo na peronu ti i ja (na evroviziji je pel)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:46:38
|
|
|
|
Čarli08
|
Meni je pediater rekel, da drugi teden vrtca kar naj pričakujem, da se bo česa nalezel ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:47:02
|
|
|
|
gold fish
|
...kalember...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:47:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .se pa vidi sam ne točno kaj jeuser posted image Sej sem povedala, kaj je.... Me res zanima, kako ji bojo to zruvali... Za povrh pa se je danes še prehladila... čisto ima zamašen nosek.... smo ji čistli s pumpico, matr se je drla... joj, ne govori. naša se dere, kot da jo reževa. mi pa nikoli s pumpico....niti pri A nismo..lepo s fiziološko našpricam,pa z bibico ven poberem,pol pa tak kihne in gre ven jaz tud več ne uporabljam pumpice...no hvalabogu je niti nismo rabili kaj dosti, ni bil nič prehlajen...... mu pa špricnem sterimar v nosnico...pa se reži poleg.... no, prpelem našo, mi zgleda ne delamo prav............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:47:24
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...moj ta večji pikec je tud nekaj zakuhal......je imel prej 39 vročine..... zdaj mu je brez zbijanja padla....jutri ne bo šel v šolo..... ...ta mali pa zdaj najbolj rine v njega in se hoče z njim igrat... ja boljš da ostane doma sploh pa je boljš da kakšen teden ne telovadi če je imel vročino
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:47:46
|
|
|
|
gold fish
|
....ko sem bla tam 3 leta stara mi je bil všeč....sem v medulinu šla plesat na oder takrat
< Sporočilo je popravil gold fish -- 6.9.2009 21:51:23 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:48:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Meni je pediater rekel, da drugi teden vrtca kar naj pričakujem, da se bo česa nalezel ... meni to vsi govorijo, odkar je v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:48:13
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...kalember... ja brawo fiši ta je bil ta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:48:18
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK kot hm......kak mu je že ime....srebrna krila....stajali smo na peronu ti i ja (na evroviziji je pel) vlado kalember
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:49:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .se pa vidi sam ne točno kaj jeuser posted image Sej sem povedala, kaj je.... Me res zanima, kako ji bojo to zruvali... Za povrh pa se je danes še prehladila... čisto ima zamašen nosek.... smo ji čistli s pumpico, matr se je drla... joj, ne govori. naša se dere, kot da jo reževa. mi pa nikoli s pumpico....niti pri A nismo..lepo s fiziološko našpricam,pa z bibico ven poberem,pol pa tak kihne in gre ven jaz tud več ne uporabljam pumpice...no hvalabogu je niti nismo rabili kaj dosti, ni bil nič prehlajen...... mu pa špricnem sterimar v nosnico...pa se reži poleg.... no, prpelem našo, mi zgleda ne delamo prav............ mi mu vedno na finto to nardimo......rečeš recimo pssst, pssst...preden špricneš...in on že čaka kdaj bo mokro ... ...nikoli mu na silo nič ne poskušam delat, ker dobi samo odpor.... pa ne mislim samo čiščenje noska...nasploh.... iz izkušenj se je pokazalo, da je taka varianta boljša za vse....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:50:38
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Meni je pediater rekel, da drugi teden vrtca kar naj pričakujem, da se bo česa nalezel ... meni to vsi govorijo, odkar je v vrtcu. HB da je naša Marija v domačem varstvu mene je blo kr strah če slučajno moja dva ne bi mogla čuvat tkole v vrtcu so pa pol otročki bogi ko so velik bolani mamice pa tud...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.9.2009 21:50:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...moj ta večji pikec je tud nekaj zakuhal......je imel prej 39 vročine..... zdaj mu je brez zbijanja padla....jutri ne bo šel v šolo..... ...ta mali pa zdaj najbolj rine v njega in se hoče z njim igrat... ja boljš da ostane doma sploh pa je boljš da kakšen teden ne telovadi če je imel vročino ga imam namen pustit do srede...... ker v sredo bi itak manjkal......pa še pocajtal se bo do takrat...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?