|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
6.9.2009 9:03:17   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Aja, sem vam hotela še to pokazat, preden grem čisto zares spat. Ko Gal ne pusti, da ga mamica hrani in hoče sam jest. Pa če boste pozorne, vmes ko je par sekund pri miru, takrat je kakal user posted image , proti koncu pa je začel plesat (ja, tak pač Gal pleše user posted image user posted image user posted image ) na Plestenjakovo muziko.

user posted image

Faca mala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 351
6.9.2009 9:05:26   
pf
Jutro. Šibam zdajle hitro. Imam toliko laufarije dopoldne zaradi piknika, da je joj. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 352
6.9.2009 10:27:55   
Lara Croft
Ma ženske nooooo.. pa to ne morš verjet...

Sva se z Laro nekaj igrali in kar naenkrat opazim, da ima v ustih na nebu nekaj..... mislim, da je papirček in grem s prstom notri, da vzamem ven... ta reč se pa ne premakne in za povrh je trda... Jo obrnem navzdol, da se je smejala in imela usta odprta in kaj vidim.... Pravokotno na enko ji je na notranji strani prišel ven še en zob!!! Ma halo! Kaj zdej s tem zobom?

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 353
6.9.2009 10:54:43   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma ženske nooooo.. pa to ne morš verjet...

Sva se z Laro nekaj igrali in kar naenkrat opazim, da ima v ustih na nebu nekaj..... mislim, da je papirček in grem s prstom notri, da vzamem ven... ta reč se pa ne premakne in za povrh je trda... Jo obrnem navzdol, da se je smejala in imela usta odprta in kaj vidim.... Pravokotno na enko ji je na notranji strani prišel ven še en zob!!! Ma halo! Kaj zdej s tem zobom?

kaj ma zdaj vzporedno še en zobek?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 354
6.9.2009 10:55:26   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jutro. Šibam zdajle hitro. Imam toliko laufarije dopoldne zaradi piknika, da je joj. 

mi smo pa včeraj imeli praznovanje - prvič
v torek bo drugič in danes teden še v tretje

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 355
6.9.2009 10:56:08   
RAČKAPK

Aja, sem vam hotela še to pokazat, preden grem čisto zares spat. Ko Gal ne pusti, da ga mamica hrani in hoče sam jest. Pa če boste pozorne, vmes ko je par sekund pri miru, takrat je kakal user posted image , proti koncu pa je začel plesat (ja, tak pač Gal pleše user posted image user posted image user posted image ) na Plestenjakovo muziko.

user posted image

zakon user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 356
6.9.2009 11:01:48   
Lara Croft
kaj ma zdaj vzporedno še en zobek?

Ne vzporedno... pravokotno. Bom nalepla slikco pol, ko gre spat...

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 357
6.9.2009 11:22:18   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

http://copatki.homeip.net/index.php?ukey=home

rabim pomoč.....naročila sem copatke, velikost 14 cm. vendar so ji kar precej prevelike. nogico ima okrog 12 , in zdej ne vem, ali se splača naročiti velikost 12,7 cm. ker malo prostora itak rabi nogica in ne bi rada naročila copatke za 14 dni. kaj menite?

To so isti copatki kot smo jih preko ebaya naročale.

Številke so v bistvu 6-12m; 12-18m,.... glej, bubiki so še prav 6-12m, čeprav gre že bolj na tesno. Sem ji začela obuvati že večje (po moje imaš ti take - 12-18m) in čisto lepo hodi v njih. Res so ji malo veliki, ampak se to odvečno porazporedi spredaj in zadaj. Res ni problema, se spomnim, kako je bilo, ko je začela tiste manjše nosit. Dokler se niso oblikovali po nogici, je čudno zgledalo, potem pa ni bilo problema.

Zaključek: ne kupuj manjših user posted image , čim več ji te obuvaj, da se oblikujejo.

Aja, vidim, da so ti druge kontra svetovale. Ampak se mi zdi, da ima LN večjo nogico kot bubika.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 358
6.9.2009 11:22:20   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

user posted image

user posted image user posted image user posted image  ...... ful dober....

...po moje bo Laro kap, ko bo to videlauser posted image .....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 359
6.9.2009 11:22:22   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

kaka pa je razlika, če jih naročiš tu v sloveniji....link od mty ali preko e-baya.....   

zanima me glede cene in glede kvalitete...ve katera...eh, to sploh ne dvomim...user posted image

To v slo je čista preprodaja. Nihče ne preprodaja brez lastnega zaslužka. No, razen Petre user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 360
6.9.2009 11:27:33   
*bubi*

Pravokotno na enko ji je na notranji strani prišel ven še en zob!!! Ma halo! Kaj zdej s tem zobom?

Kako pa je to možno? Če ne prej, omeni P na sistematiki.

Neposredna povezava do sporočila: 361
6.9.2009 11:30:00   
Lara Croft
Malo je slaba slike, ker je ful od blizu... ma se vidi..... Larin 7. zobek.. ma joj, noo... user posted image
user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 362
6.9.2009 11:30:07   
*bubi*
Glede copatkov še to - meni ni problem pomagat, naročat, preračunat,... problem mi je plačat, ker nimam kreditne. V nekaterih primerih mi babica s svojo plača, ampak tega nočem izkorišlčat.

Sicer razmišljam, da bi si Visa electron nabavila, samo se bojim, da bi potem skoz nekaj po ebayu brskala in zapravljala user posted image

Torej, fiši, če se spraviš v naročanje, se lahko vidiva/slišiva in ti vse razložim. Pisanje tega pa nima smisla.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 363
6.9.2009 11:31:33   
Lara Croft

Ma takoj jutri pokličem mojega zobarja, da vidim, kaj on reče ne ta fenomen... Ma po moji logigi, to more ven, ker če ne jo bo motilo pri govoru..

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 364
6.9.2009 11:31:45   
*bubi*
Lara, si prepričana, da je to zobek? Jaz bi verjetno kar takoj šla do P ali pa otroškega zobozdravnika, da pogleda.

V LJ vem, da otroke pri 1 letu pošiljajo k zobozdravniku, pri nas recimo šele pri treh letih.

Neposredna povezava do sporočila: 365
6.9.2009 11:33:05   
*bubi*

Ma takoj jutri pokličem mojega zobarja, da vidim, kaj on reče ne ta fenomen... Ma po moji logigi, to more ven, ker če ne jo bo motilo pri govoru..

Jaz bi tudi takoj ukrepala (zdaj ko vidim sliko).

Drugače pa - jaz imam baje tudi tretje zobe spodaj user posted image user posted image user posted image (oz. zametke)

Neposredna povezava do sporočila: 366
6.9.2009 12:02:21   
Lara Croft
Lara, si prepričana, da je to zobek?

Ja.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 367
6.9.2009 12:41:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Sem vidla, da ji kr dajo dudo, če tečnari, čeprav sem jim rekla, da naj jo ima samo za zaspat.... ker pa je ona zaspana veliko prej, kot jih dajo spat, jo tko malo zamotijo in pomirijo, ker imajo z drugimi več dela... user posted image user posted image Pa tudi, če jim še enkrat rečem, ne verjamem, da bojo upoštevali... sem gruntala, da bi dudo kar vzela, potem pa nej se slikajo, ko bo treba zaspat.

Bubiki je tudi problem zdržat do 11.30, ko je kosilo. 

Glede dude pa kar še reči.... moja izkušnja je taka, da vzgojiteljice to ful upoštevajo. Vem, da sem pri bubiju rekla, to pa zato, ker se je lepo igral ampak pač imel dudo v ustih. Res čisto brez potrebe. Od takrat je duda bila vedno pripravljena na polički za vzet domov.

Bubika pa jo po moje trenutno ful rabi. Doma ji vzamem, kadar se mi zdi nepotrebna, za v vrtcu pa bom to omenila čez nekaj časa.

to sem hotla še včeraj komentirat...pa pozabila...

...pri nas pa jim zdaj od začetka dajo prej kosilo, ravno zato, ker so že vsi ful zaspani......  hvalabogu se da prilagodit...

...dudo sem pa videla, da imajo "naši" shranjeno na ležanikih...... zgleda za čas spanja......kako je vmes pa še ne vem....    naš ima obdobja v dnevu, ko je sploh ne pogreša, spet drugič pa bi jo nonstop imel..... Bomo videli kako bo tam...za zaspat jo bo ziher rabiluser posted image

.... nimam izkušenj z dudo od prvega...tako, da sploh ne vem kdaj naj se odvaja od nje....zdaj mi je še vseeno malo premali.... ko bo vrtec zalaufal tako kot treba pa po moje že lahko malo......    vaše izkušnje dobrodošle...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 368
6.9.2009 12:48:09   
gold fish

Lara, si prepričana, da je to zobek?

Ja.

meni tudi tako zgleda......  no, kolikor se pač vidi na sliki...vidi pa nekaj se.....

Neposredna povezava do sporočila: 369
6.9.2009 12:48:34   
gold fish
aja, pa dober danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 370
6.9.2009 12:52:47   
gold fish
otroka spita....oba....   ta veliki je zdaj že dva dni čisto utrujen....in tud zaspi čez dan.... po tem vem, da ni čisto ok.....

....mali mi to opoldansko spanje vedno prespi v kinderpetu.......in mojemu ni jasno kak meni to uspe, da ga nesem v kinderpet, naštimam cd z mozartom in mali zaspiuser posted image ...ker njemu namreč ne....

..pa me vsakič vpraša...kaj kar tako si ga položila, pa ti je zaspaluser posted image ......

Neposredna povezava do sporočila: 371
6.9.2009 12:54:44   
gold fish
pf in mty - fajn praznujte danes....vreme imate ok.....no, vsaj dežja ni...

račkapk - a vi ste pa kar že začeli s praznovanjiuser posted image

lara - držim pesti za lariko, da mogoče pa le ni zobek in ne bo treba kake izredne akcije....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 372
6.9.2009 12:55:16   
gold fish
končujem monologeuser posted image ....pridem zvečer...

Neposredna povezava do sporočila: 373
6.9.2009 12:56:38   
gloria
...ojla...kosilo kuhano sam čakam moja dva da prideta...sta šla avto oprat ...hm pa že eno uro jih ni nazajuser posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

Neposredna povezava do sporočila: 374
6.9.2009 12:58:44   
gloria
Pf in MTY lepo praznujte danesuser posted image
Lara upam da nič resnega z Lariko user posted image ...se pa vidi sam ne točno kaj jeuser posted image
Petra kak faca je Gal user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?