Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 23:02:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Katjuša - ti razmišljaš o kozarčku piva z dragim... midva sva to že nardila... Posledice - moj spi kt top, jaz pa mal nažvižgana za compom ... Jooooj, kaj naredi en velika laška (za 2 osebi), če ne piješ.... no vidiš maš pa čas za nas sam kaj k ni nobene knjigica je pa tale: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174939
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 23:05:38
|
|
|
|
Katjusa
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 23:07:28
|
|
|
|
Balonchy
|
No če grete vse spat... pol pa LAHKO NOČ.... Jst bom še mal tle...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 23:07:38
|
|
|
|
sunny24
|
Jst sem še tuki... katjusa, ta knigica je pa fajn! balonchy, mi je nakako poznan feeling ja, ko psiješ kozarc pive in se ti že malo motla po buči...Joj, nism spila cele pive že od lani junija...Sem pa kak mesec nazaj spila 2 bandidosa v 1 tednu...Cel rekord!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 23:10:02
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Jst sem še tuki... katjusa, ta knigica je pa fajn! balonchy, mi je nakako poznan feeling ja, ko psiješ kozarc pive in se ti že malo motla po buči...Joj, nism spila cele pive že od lani junija...Sem pa kak mesec nazaj spila 2 bandidosa v 1 tednu...Cel rekord! Wiiiiiiiiii.... Ti si tuki...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 23:10:51
|
|
|
|
Balonchy
|
viš sm se spomnla... te morm kliknt na FB...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 23:11:26
|
|
|
|
sunny24
|
Tuki, tuki...Čakam na borovničke, ma zgleda da je tanci zakurblala kulikopter in odletela v napačno smer...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 23:12:08
|
|
|
|
sunny24
|
No dej, klikni me...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 23:15:33
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 No dej, klikni me... Done!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 23:16:07
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Tuki, tuki...Čakam na borovničke, ma zgleda da je tanci zakurblala kulikopter in odletela v napačno smer... Ja, menda res je šla u napačno smer!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 23:23:20
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 No dej, klikni me... Done! FB neki šteka!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 23:23:44
|
|
|
|
sunny24
|
Sm te sprejela za prjatlco na FB... Aja, meni pa RR...
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 5.9.2009 23:24:26 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 23:26:04
|
|
|
|
BarbaraGS
|
dober vecer se enkrat :) ajvy kam ste se to preselili? Super, upam, da ste zadovoljni s stanovanjem in da boste v njem preziveli ogromno lepih trenutkov. Ko sva midva sla v to novo stanovanje tudi ni blo not ne hladilnika in ne pralnega od pohistva pa samo kuhinja in kopalnica. Midva sva v dnevni, mala spi v sobi in se je ze enkrat prebudila vmes... Joj ma rahel spanec ta nasa princeska na zrnu graha hehehehe Babe super za kilce!!! Jaz na zalost nisem zgubila se nic od nica. Verjetno je premala doza tablet, ker jem full malo in se gibam z vozickom... Birdy upam, da je vse ok. Lahko je samo reakcija na tabletke. Je pa moznost zanositve, ker prvi mesec niso varne brez druge zascite, pa obstaja procent zensk, ki vseeno zanosi. Jaz bi vseeno naredila test, ker ce si slucajno noseca te tablete niso glih dobre za zarodek, pa se lazje ti bo pol, ko bos videla, da ni plusa :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 23:38:36
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Aja pa da ne pozabim: 1. kako ve odmerite pravo dozo kuhane hrane? Kolko mora pojest? 2. Kolko AM st2 vam spijejo na obrok? 3. Kaj ze umivate zobke in kako?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 23:39:39
|
|
|
|
Ajvy
|
Ah moje babe....zares ste me razveselile.....zelo ste prijazne...res..... Zaenkrat ne rabimo nič...ker sva veliko kupovala tudi midva, pa bova kar s seboj vzela....tko da povečini vse imava...malo...ampak zato cenjeno :-) dokupla sva fen, mešalec, sesalec...pa nekaj drobnarij.... Res hvala.,...zelo zelo ste me razveselile...... ENa me je spraševala....stanovanje je par nadstropij višje in plačujeva najemnino......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 23:41:22
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Aja pa da ne pozabim: 1. kako ve odmerite pravo dozo kuhane hrane? Kolko mora pojest? poje toliko kolikor želi....ko ni več lačna je kljunček zaprt ;-) 2. Kolko AM st2 vam spijejo na obrok? Tarja je spila ponavadi tam nekje 210 ml 3. Kaj ze umivate zobke in kako? .ne še..ustno higieno bomo začeli izvajati ob prvem zobku
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 23:44:06
|
|
|
|
tanci29
|
hej hej kulikopter leta...sam neki je zašteku...pišuka kwa ste delale z njim.... sploh ne vem a čem kej brat za nazaj al kwa...sem pa trenutno predelala vse trače prejšnege tedna(lady,nova,lea,obrazi..).... ayvj-o kaj berem selite se....če kej kupujete u hn me zvrcni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 23:53:15
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej hej kulikopter leta...sam neki je zašteku...pišuka kwa ste delale z njim.... sploh ne vem a čem kej brat za nazaj al kwa...sem pa trenutno predelala vse trače prejšnege tedna(lady,nova,lea,obrazi..).... ayvj-o kaj berem selite se....če kej kupujete u hn me zvrcni Ooooo kje si pa ti zdej pristala??? Te ne vidim!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 0:07:16
|
|
|
|
tanci29
|
balonchy-evo sem kao delala album pa sem ko sta se dve sliki prenesli neki kliknila in je blo konc, zdej se mi pa ne da še enkrat tipkat, pa marija kwa to počas dela kolumbo-hotel vespera...mam par pripomb pa par pohval....pripombe-postrežba u k...dvigalo za pop.....pa dostop za en klinac....pa še maclarna sem sabo vlekla k sem ga lohk pol sam nosila kamorkoli smo šli....da ne govorim da smo se trajbal gor pa dol ene trikrat na dan....pohvale-hrana super(razen da ni blo čokolinota) osebje zelo prijazno, večerni program super....pa miš maš je bil tud dober...če zdele pomislm sem samo to pila cel dopust...omg hana je zaenkrat še ok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 0:07:47
|
|
|
|
Balonchy
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 0:09:01
|
|
|
|
tanci29
|
aja a je kera srečka nosečka...no da vidim kera je najbolj pogumna....ko je bil erik tokle star kukr je zdele hanči banči sem bla že nosečka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 0:09:39
|
|
|
|
tanci29
|
o kaj se šajna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 0:10:41
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 o kaj se šajna A haaa Dns sm pijana, pa pol da vidm pot do pojstle rabm "šajn"...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 0:11:12
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 aja a je kera srečka nosečka...no da vidim kera je najbolj pogumna....ko je bil erik tokle star kukr je zdele hanči banči sem bla že nosečka Dej bod ti še 1x... Ti bomo ploskal...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 6.9.2009 0:11:43
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 o kaj se šajna A haaa Dns sm pijana, pa pol da vidm pot do pojstle rabm "šajn"... aha se pravi se boš zlila v posteljo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?