|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
4.9.2009 20:36:31   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Bomo kako rekle?
ojlaaaa.dopustnica,kako??
Zadnji čas,da si prišla nazaj,ker z mano noče nobena čvekatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Aja? Zakaj?

Jaz sem držala pesti, kak je šlo?

ne vem zakaj,user posted image user posted image  
ma bomo vidli kak je šlo ,za en predmet nisem ziher pri čem smo, pa sem mislila ,da bo slovenščina tista,zarad katere zna it kkaj po gobe,haha. v ponedeljek zvem. al naredim al padem,saj nimam kaj...sam čakanje me pa ubija, pa sem ponavad še kr med potrpežljivimiuser posted image

VEM, da ti je ratalo...brez skrbi...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
4.9.2009 20:38:30   
spps

Bomo kako rekle?
ojlaaaa.dopustnica,kako??
Zadnji čas,da si prišla nazaj,ker z mano noče nobena čvekatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Aja? Zakaj?

Jaz sem držala pesti, kak je šlo?

ne vem zakaj,user posted image user posted image  
ma bomo vidli kak je šlo ,za en predmet nisem ziher pri čem smo, pa sem mislila ,da bo slovenščina tista,zarad katere zna it kkaj po gobe,haha. v ponedeljek zvem. al naredim al padem,saj nimam kaj...sam čakanje me pa ubija, pa sem ponavad še kr med potrpežljivimiuser posted image

VEM, da ti je ratalo...brez skrbi...user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne vem... sej ni panike,zdaj je kar je,sam dileme in dvomi me bodo požrli,haha

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
4.9.2009 20:40:06   
spps
in kako ste se imeli?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
4.9.2009 20:42:00   
spps

user posted image  user posted image  eto.še za seznamček,Najaa,da ne boš mela preveč dela :)

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
4.9.2009 20:47:18   
spps
spet ste vse zginle,pa to ni res.... lahko nočuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
4.9.2009 20:52:48   
KOKICA32

in kako ste se imeli?

fajn je bilo...res super...sem se bala, da bo spet kaki šok za Valentina, sprememba okolja pa to....kot je bilo za 1. maja...pa ne...vse super! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
4.9.2009 20:54:16   
KOKICA32

spet ste vse zginle,pa to ni res.... lahko nočuser posted image

pa daj nehaj, no...jaz sem tu...samo slike sortiram, ker jih je ogromno....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
4.9.2009 20:56:16   
KOKICA32
Pa še nova slikica za seznam:

Ko smo praznovali mali rojstni dan:

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
4.9.2009 20:57:07   
leo**tia
večer..kako ste?neko zatišje je tu...user posted image a vse spite?naša mala pa ima navado da jo treba lubčkat po licu ovačik ni šans da bi zaspala...sili ven iz postelke in dere se da joj..ko pa jo lubčam in božam za 5min zaspiuser posted image ...včeraj je norela do 23ure po postelki sem tja,levo desno,e kot raketa...in to kar hitro puzi..da se prvo na kolena pol pa na potplate in se dvigne in odrine,da čudno da še ni na postelki luknjauser posted image ..sedaj pa oba spita kaki mir.mojega pa še 3tedne nebouser posted image ah,ga pogrešam...že 3tedne ga niuser posted image user posted image ...ah ta teren..za vse si sam...mi že gre vse na živceuser posted image pa 6 tednov je kar dolgo..........prosim če lahko menjate slikco na seznamu s to-user posted image  HVALA

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
4.9.2009 21:10:49   
KOKICA32
Kaj že vse spite?

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
4.9.2009 21:20:43   
trezika

Kaj že vse spite?

jaz ne user posted image

samo od daleč spet neki grmi...upam, da ne bo treba izklapljat

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
4.9.2009 21:25:51   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Kaj že vse spite?

jaz ne user posted image

samo od daleč spet neki grmi...upam, da ne bo treba izklapljat

pri nas tudi...samo se ne pustim motiti user posted image , ker sem sedaj bila 10dni brez računalnika in interneta, da se mi je že mešalo...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
4.9.2009 21:26:50   
KOKICA32
Trezika- ti boš prišla naslednji teden na srečanje?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
4.9.2009 21:26:52   
leo**tia
eni ne spimo,se bašemo s keksi,vsaj jazuser posted image tiste biskvitne polnjene s želejem..8sem jih zmazala,ostale 5 pa pospravila nazaj na svoje mesto pa si raje banano vzamem..mislim da ima še vedno58kguser posted image ....kljub keksom..saj to ni res,tud ponoči obvezno morem vsaj 3-4 pojest in 2dc mleka goruser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
4.9.2009 21:28:56   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

eni ne spimo,se bašemo s keksi,vsaj jazuser posted image tiste biskvitne polnjene s želejem..8sem jih zmazala,ostale 5 pa pospravila nazaj na svoje mesto pa si raje banano vzamem..mislim da ima še vedno58kguser posted image ....kljub keksom..saj to ni res,tud ponoči obvezno morem vsaj 3-4 pojest in 2dc mleka goruser posted image

te pa si meni podobna..samo jaz imam enih par kil več kot ti....user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
4.9.2009 21:57:45   
trezika

seveda... pa Maruša tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
4.9.2009 22:02:56   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

seveda... pa Maruša tudi user posted image user posted image user posted image

se razume...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
4.9.2009 22:14:14   
leo**tia
nekje nedaleč od nas je udarila strela..ven nam je vrglo avtomat 3krat...vse sem mela štekano,pa tud angelcare.hb da ni nič zgorelo..mala se je tako vstrašila,pa komaj je zaspala,potem pa jo tresk zbudi..boga vse se je treslauser posted image ..zdaj aja.....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
4.9.2009 22:19:12   
leo**tia

te pa si meni podobna..samo jaz imam enih par kil več kot ti....user posted image

sem že mislila da sem edinauser posted image user posted image ...pa ponoč tud ješ??jaz sem zdaj še sendvič zmazala s čajno salamo,pa bi še enega...toliko pojem da bi mogla imet že 100kg najmanjuser posted image ...no saj se zredim za kako kilo ali dve,samo se mi ne pozna.še vedno so mi prav hlače št 28,,,,jauser posted image ...no ko grem 2kg gor so mi mal tesne,ampak sem zadovoljna da sem šla na svojo kilažo brez dijetuser posted image ...će samo pomislim s prvim sem šla s 48kg na 72,,,s malo pa 55 na 73user posted image user posted image ...pa je šlo vse dol...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
4.9.2009 22:27:41   
KOKICA32

sem že mislila da sem edinauser posted image user posted image ...pa ponoč tud ješ??jaz sem zdaj še sendvič zmazala s čajno salamo,pa bi še enega...toliko pojem da bi mogla imet že 100kg najmanjuser posted image ...no saj se zredim za kako kilo ali dve,samo se mi ne pozna.še vedno so mi prav hlače št 28,,,,jauser posted image ...no ko grem 2kg gor so mi mal tesne,ampak sem zadovoljna da sem šla na svojo kilažo brez dijetuser posted image ...će samo pomislim s prvim sem šla s 48kg na 72,,,s malo pa 55 na 73user posted image user posted image ...pa je šlo vse dol...

Neeeee! Ponoči spim! user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
4.9.2009 22:38:57   
KOKICA32
Babe žabe nič ni iz vas!

Ste me razočarale..jaz pa bi taaako klepetala danes! user posted image

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
4.9.2009 23:00:28   
leo**tia

Neeeee! Ponoči spim! user posted image

jaz tud spimuser posted image ..in jemuser posted image ....hec,,jem ko se mala slučajno zbudi..pol si grem po nekaj sladkega..kaj češ,noseča valda nisem,poštarja ni bilo naokoliuser posted image user posted image .....hec..grem lahko noč,lepo spite,sanjajte,poljubite svoje sončkeuser posted image ,in možeke...jaz imam samo prvo možnost..ko pa pride moj s terena,ga pocmokam za 1leto vnaprejuser posted image ,,upam da mu ne bo hudega od lubčkov......user posted image ..LAHKO NOČ.grem ker malo moti tipkanje in se prebuja,ima tanke uhlje..na mamouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
5.9.2009 10:08:33   
Lolita23
Živjo!!

Kako bedno vremeuser posted image

Najprej lepe slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi gremo na srečanje tasteve familije, no gremo sam jaz in moj, ter Tjaša in tast, svak pa tašča se učitauser posted image user posted image user posted image Pač kaj moreš.

Drugače pa lepo se imejte

18.3.2009

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
5.9.2009 14:52:33   
mediuhec
kokica: ooo, vidim da je mali užival na praznovanju z zajčki in kužki... he he lepo. a drugače smo zmenjeni za četrtek?

kilaža: jaz imam pa brez tekanja ali diet 2 kile manj kot pred porodom. še sama nisem mogla verjet- verjetno je krivo to nočno vstajanje- 6x duda, 1x pa še je.

najaa: seznam- manjkajo še podatki: 5240 g in 56 cm datum 6.5; 5910 g in 59 cm na datum 10.6; 6500 g in 62 cm na 15.7. hvala da boš dopolnila

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
5.9.2009 14:54:00   
mediuhec
zizike: dajte mi povedat, katera je že nehala dojit, a se je vam tudi zmanjšala št. modrca za 1 cifro (že prej ni blo dost za videt zdaj bom pa čist ploh.....???)

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?