Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:36:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bomo kako rekle? ojlaaaa.dopustnica,kako?? Zadnji čas,da si prišla nazaj,ker z mano noče nobena čvekat Aja? Zakaj? Jaz sem držala pesti, kak je šlo? ne vem zakaj, ma bomo vidli kak je šlo ,za en predmet nisem ziher pri čem smo, pa sem mislila ,da bo slovenščina tista,zarad katere zna it kkaj po gobe,haha. v ponedeljek zvem. al naredim al padem,saj nimam kaj...sam čakanje me pa ubija, pa sem ponavad še kr med potrpežljivimi VEM, da ti je ratalo...brez skrbi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:38:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bomo kako rekle? ojlaaaa.dopustnica,kako?? Zadnji čas,da si prišla nazaj,ker z mano noče nobena čvekat Aja? Zakaj? Jaz sem držala pesti, kak je šlo? ne vem zakaj, ma bomo vidli kak je šlo ,za en predmet nisem ziher pri čem smo, pa sem mislila ,da bo slovenščina tista,zarad katere zna it kkaj po gobe,haha. v ponedeljek zvem. al naredim al padem,saj nimam kaj...sam čakanje me pa ubija, pa sem ponavad še kr med potrpežljivimi VEM, da ti je ratalo...brez skrbi... ma ne vem... sej ni panike,zdaj je kar je,sam dileme in dvomi me bodo požrli,haha
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:40:06
|
|
|
|
spps
|
in kako ste se imeli?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:42:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps eto.še za seznamček,Najaa,da ne boš mela preveč dela :)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:47:18
|
|
|
|
spps
|
spet ste vse zginle,pa to ni res.... lahko noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:52:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in kako ste se imeli? fajn je bilo...res super...sem se bala, da bo spet kaki šok za Valentina, sprememba okolja pa to....kot je bilo za 1. maja...pa ne...vse super!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:54:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps spet ste vse zginle,pa to ni res.... lahko noč pa daj nehaj, no...jaz sem tu...samo slike sortiram, ker jih je ogromno....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:56:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa še nova slikica za seznam: Ko smo praznovali mali rojstni dan:
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:57:07
|
|
|
|
leo**tia
|
večer..kako ste?neko zatišje je tu... a vse spite?naša mala pa ima navado da jo treba lubčkat po licu ovačik ni šans da bi zaspala...sili ven iz postelke in dere se da joj..ko pa jo lubčam in božam za 5min zaspi ...včeraj je norela do 23ure po postelki sem tja,levo desno,e kot raketa...in to kar hitro puzi..da se prvo na kolena pol pa na potplate in se dvigne in odrine,da čudno da še ni na postelki luknja ..sedaj pa oba spita kaki mir.mojega pa še 3tedne nebo ah,ga pogrešam...že 3tedne ga ni ...ah ta teren..za vse si sam...mi že gre vse na živce pa 6 tednov je kar dolgo..........prosim če lahko menjate slikco na seznamu s to- HVALA
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 21:10:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj že vse spite?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 21:20:43
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj že vse spite? jaz ne samo od daleč spet neki grmi...upam, da ne bo treba izklapljat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 21:25:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj že vse spite? jaz ne samo od daleč spet neki grmi...upam, da ne bo treba izklapljat pri nas tudi...samo se ne pustim motiti , ker sem sedaj bila 10dni brez računalnika in interneta, da se mi je že mešalo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 21:26:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
Trezika- ti boš prišla naslednji teden na srečanje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 21:26:52
|
|
|
|
leo**tia
|
eni ne spimo,se bašemo s keksi,vsaj jaz tiste biskvitne polnjene s želejem..8sem jih zmazala,ostale 5 pa pospravila nazaj na svoje mesto pa si raje banano vzamem..mislim da ima še vedno58kg ....kljub keksom..saj to ni res,tud ponoči obvezno morem vsaj 3-4 pojest in 2dc mleka gor
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 21:28:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia eni ne spimo,se bašemo s keksi,vsaj jaz tiste biskvitne polnjene s želejem..8sem jih zmazala,ostale 5 pa pospravila nazaj na svoje mesto pa si raje banano vzamem..mislim da ima še vedno58kg ....kljub keksom..saj to ni res,tud ponoči obvezno morem vsaj 3-4 pojest in 2dc mleka gor te pa si meni podobna..samo jaz imam enih par kil več kot ti....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 21:57:45
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Trezika- ti boš prišla naslednji teden na srečanje? seveda... pa Maruša tudi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 22:02:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Trezika- ti boš prišla naslednji teden na srečanje? seveda... pa Maruša tudi se razume...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 22:14:14
|
|
|
|
leo**tia
|
nekje nedaleč od nas je udarila strela..ven nam je vrglo avtomat 3krat...vse sem mela štekano,pa tud angelcare.hb da ni nič zgorelo..mala se je tako vstrašila,pa komaj je zaspala,potem pa jo tresk zbudi..boga vse se je tresla ..zdaj aja.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 22:19:12
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia eni ne spimo,se bašemo s keksi,vsaj jaz tiste biskvitne polnjene s želejem..8sem jih zmazala,ostale 5 pa pospravila nazaj na svoje mesto pa si raje banano vzamem..mislim da ima še vedno58kg ....kljub keksom..saj to ni res,tud ponoči obvezno morem vsaj 3-4 pojest in 2dc mleka gor te pa si meni podobna..samo jaz imam enih par kil več kot ti.... sem že mislila da sem edina ...pa ponoč tud ješ??jaz sem zdaj še sendvič zmazala s čajno salamo,pa bi še enega...toliko pojem da bi mogla imet že 100kg najmanj ...no saj se zredim za kako kilo ali dve,samo se mi ne pozna.še vedno so mi prav hlače št 28,,,,ja ...no ko grem 2kg gor so mi mal tesne,ampak sem zadovoljna da sem šla na svojo kilažo brez dijet ...će samo pomislim s prvim sem šla s 48kg na 72,,,s malo pa 55 na 73 ...pa je šlo vse dol...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 22:27:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia eni ne spimo,se bašemo s keksi,vsaj jaz tiste biskvitne polnjene s želejem..8sem jih zmazala,ostale 5 pa pospravila nazaj na svoje mesto pa si raje banano vzamem..mislim da ima še vedno58kg ....kljub keksom..saj to ni res,tud ponoči obvezno morem vsaj 3-4 pojest in 2dc mleka gor te pa si meni podobna..samo jaz imam enih par kil več kot ti.... sem že mislila da sem edina ...pa ponoč tud ješ??jaz sem zdaj še sendvič zmazala s čajno salamo,pa bi še enega...toliko pojem da bi mogla imet že 100kg najmanj ...no saj se zredim za kako kilo ali dve,samo se mi ne pozna.še vedno so mi prav hlače št 28,,,,ja ...no ko grem 2kg gor so mi mal tesne,ampak sem zadovoljna da sem šla na svojo kilažo brez dijet ...će samo pomislim s prvim sem šla s 48kg na 72,,,s malo pa 55 na 73 ...pa je šlo vse dol... Neeeee! Ponoči spim!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 22:38:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
Babe žabe nič ni iz vas! Ste me razočarale..jaz pa bi taaako klepetala danes! LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 23:00:28
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia eni ne spimo,se bašemo s keksi,vsaj jaz tiste biskvitne polnjene s želejem..8sem jih zmazala,ostale 5 pa pospravila nazaj na svoje mesto pa si raje banano vzamem..mislim da ima še vedno58kg ....kljub keksom..saj to ni res,tud ponoči obvezno morem vsaj 3-4 pojest in 2dc mleka gor te pa si meni podobna..samo jaz imam enih par kil več kot ti.... sem že mislila da sem edina ...pa ponoč tud ješ??jaz sem zdaj še sendvič zmazala s čajno salamo,pa bi še enega...toliko pojem da bi mogla imet že 100kg najmanj ...no saj se zredim za kako kilo ali dve,samo se mi ne pozna.še vedno so mi prav hlače št 28,,,,ja ...no ko grem 2kg gor so mi mal tesne,ampak sem zadovoljna da sem šla na svojo kilažo brez dijet ...će samo pomislim s prvim sem šla s 48kg na 72,,,s malo pa 55 na 73 ...pa je šlo vse dol... Neeeee! Ponoči spim! jaz tud spim ..in jem ....hec,,jem ko se mala slučajno zbudi..pol si grem po nekaj sladkega..kaj češ,noseča valda nisem,poštarja ni bilo naokoli .....hec..grem lahko noč,lepo spite,sanjajte,poljubite svoje sončke ,in možeke...jaz imam samo prvo možnost..ko pa pride moj s terena,ga pocmokam za 1leto vnaprej ,,upam da mu ne bo hudega od lubčkov...... ..LAHKO NOČ.grem ker malo moti tipkanje in se prebuja,ima tanke uhlje..na mamo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 10:08:33
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Kako bedno vreme Najprej lepe slikice Mi gremo na srečanje tasteve familije, no gremo sam jaz in moj, ter Tjaša in tast, svak pa tašča se učita Pač kaj moreš. Drugače pa lepo se imejte
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 14:52:33
|
|
|
|
mediuhec
|
kokica: ooo, vidim da je mali užival na praznovanju z zajčki in kužki... he he lepo. a drugače smo zmenjeni za četrtek? kilaža: jaz imam pa brez tekanja ali diet 2 kile manj kot pred porodom. še sama nisem mogla verjet- verjetno je krivo to nočno vstajanje- 6x duda, 1x pa še je. najaa: seznam- manjkajo še podatki: 5240 g in 56 cm datum 6.5; 5910 g in 59 cm na datum 10.6; 6500 g in 62 cm na 15.7. hvala da boš dopolnila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 14:54:00
|
|
|
|
mediuhec
|
zizike: dajte mi povedat, katera je že nehala dojit, a se je vam tudi zmanjšala št. modrca za 1 cifro (že prej ni blo dost za videt zdaj bom pa čist ploh.....???)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?