Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 14:29:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 HOJLA PUNCE!!!!! Mi smo nazaj....smo se vrnili včeraj ponoči. Smo mislili ostati še danes a se je tudi doli pooblačilo in malo škropilo. Je kaj novega tu gor? Ker sem verjetno veliko zamudila v teh mislim da 10 dnevih. Moram priznati, da sme vas pogrešala. MaJaLe- ČESTITAM!!!!! Lepa si bila!!!! HEEEEEEJ! zdej nimam časa, pridem kasneje na čvek. Smo te pogrešali.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 15:04:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
pa kej ste vse. toti dež je tak tečen. najraje bi šla kar spat....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 15:29:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 15:29:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 od srede dalje bi šlo....četrtek?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 15:30:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kej ste vse. toti dež je tak tečen. najraje bi šla kar spat.... ja, res je tečn ej, ker se nimaš kam za dat. Lija je zdj pojedla 80ml špinače in 60ml pireja to je moja žaba, ki je na veliko. Sploh ne morem verjet kako ima rada pire in špinačko. Kar usta odpira, ko vidi da bom nabasala novo rundo !
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 18:27:04
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 od srede dalje bi šlo....četrtek? jaz tudi pravim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 18:55:33
|
|
|
|
Najaa
|
No, jaz sem se pa danes spomnila na cito in Lio. Sem dala Niko spat in s Tijo sva mojega peljali delat. Z Niko je bila moja mama in ko sva bile že na poti domov, me mama kliče in sem od vzadi slišala huronsko Nikino dretje. Ko sva prišli domov, pa se mala ni in ni mogla umirit. Gledala je proti babici kot da je njen največji sovražnik, jest ni mogla še nekaj časa, hlipala je pa tud ful dolgo. To se še nikoli ni zgodilo. Mislim pa,da se je že zbudila sitna, taka nenaspana.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 19:33:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, jaz sem se pa danes spomnila na cito in Lio. Sem dala Niko spat in s Tijo sva mojega peljali delat. Z Niko je bila moja mama in ko sva bile že na poti domov, me mama kliče in sem od vzadi slišala huronsko Nikino dretje. Ko sva prišli domov, pa se mala ni in ni mogla umirit. Gledala je proti babici kot da je njen največji sovražnik, jest ni mogla še nekaj časa, hlipala je pa tud ful dolgo. To se še nikoli ni zgodilo. Mislim pa,da se je že zbudila sitna, taka nenaspana. joj, boga Nika in boga babi..verjetno je bila v šoku Je pa tudi pri nam tak, če me dlje časa ne vidi je že , začne jokat in se ne umiri. Zadnjič je mami vzstrajala več kot uro in se L. ni in ni umirila, dokler je nisem vzela. Pol pa se je opica mala začela smejat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 19:34:40
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, jaz sem se pa danes spomnila na cito in Lio. Sem dala Niko spat in s Tijo sva mojega peljali delat. Z Niko je bila moja mama in ko sva bile že na poti domov, me mama kliče in sem od vzadi slišala huronsko Nikino dretje. Ko sva prišli domov, pa se mala ni in ni mogla umirit. Gledala je proti babici kot da je njen največji sovražnik, jest ni mogla še nekaj časa, hlipala je pa tud ful dolgo. To se še nikoli ni zgodilo. Mislim pa,da se je že zbudila sitna, taka nenaspana. joj, boga Nika in boga babi..verjetno je bila v šoku Je pa tudi pri nam tak, če me dlje časa ne vidi je že , začne jokat in se ne umiri. Zadnjič je mami vzstrajala več kot uro in se L. ni in ni umirila, dokler je nisem vzela. Pol pa se je opica mala začela smejat mi pa tega problema zaenkrat nimamo...Maruša k vsakemu rada gre in se vsakemu smeji... kar pa po eni strani spet ni dobro...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 19:53:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika mi pa tega problema zaenkrat nimamo...Maruša k vsakemu rada gre in se vsakemu smeji... kar pa po eni strani spet ni dobro... ja, saj lija tud gre vsakemu rada in se smeji,samo samo dokler ima mene na očeh. Kak hočem kam zginit je konec
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 19:56:01
|
|
|
|
ema tiara
|
malo vas pozdravim...poč dneva smo prespali,drugo polovico pa preležali...same lenobe pa moj je nekaj zbolel,pa bruhal tak da danes niča od pedenanja drugače pa je kar neko zatišje tu gor...aja,jaz mojega lucasa ne morem nahranit...samo jedo bi,namesto da bi podaljševal med obroki je začel mleko pit na dve uri in pol pa zelenjave noče,samo sadje bi...pa že tak je pravi bucko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 19:57:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober večer!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:00:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Aloha Kokica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:12:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
Bomo kako rekle?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:19:49
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič jaz vas zapuščam. Lija kar naprej joče . Mislim, da bo danes še dolga noč. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:20:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bomo kako rekle? ojlaaaa.dopustnica,kako?? Zadnji čas,da si prišla nazaj,ker z mano noče nobena čvekat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:21:18
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:22:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič jaz vas zapuščam. Lija kar naprej joče . Mislim, da bo danes še dolga noč. Lahko noč. za Lijo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:22:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, jaz sem se pa danes spomnila na cito in Lio. Sem dala Niko spat in s Tijo sva mojega peljali delat. Z Niko je bila moja mama in ko sva bile že na poti domov, me mama kliče in sem od vzadi slišala huronsko Nikino dretje. Ko sva prišli domov, pa se mala ni in ni mogla umirit. Gledala je proti babici kot da je njen največji sovražnik, jest ni mogla še nekaj časa, hlipala je pa tud ful dolgo. To se še nikoli ni zgodilo. Mislim pa,da se je že zbudila sitna, taka nenaspana. joj, boga Nika in boga babi..verjetno je bila v šoku Je pa tudi pri nam tak, če me dlje časa ne vidi je že , začne jokat in se ne umiri. Zadnjič je mami vzstrajala več kot uro in se L. ni in ni umirila, dokler je nisem vzela. Pol pa se je opica mala začela smejat Ja itak, Nika tud.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:23:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bomo kako rekle? ojlaaaa.dopustnica,kako?? Zadnji čas,da si prišla nazaj,ker z mano noče nobena čvekat Aja? Zakaj? Jaz sem držala pesti, kak je šlo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:24:29
|
|
|
|
Najaa
|
spps, a ti zamenjam sliko? tasa teb jo bom tudi. Danes sem na drugem rač.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:29:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, a ti zamenjam sliko? tasa teb jo bom tudi. Danes sem na drugem rač. a ti jo pomanjšam?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:31:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bomo kako rekle? ojlaaaa.dopustnica,kako?? Zadnji čas,da si prišla nazaj,ker z mano noče nobena čvekat Aja? Zakaj? Jaz sem držala pesti, kak je šlo? ne vem zakaj, ma bomo vidli kak je šlo ,za en predmet nisem ziher pri čem smo, pa sem mislila ,da bo slovenščina tista,zarad katere zna it kkaj po gobe,haha. v ponedeljek zvem. al naredim al padem,saj nimam kaj...sam čakanje me pa ubija, pa sem ponavad še kr med potrpežljivimi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:32:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič jaz vas zapuščam. Lija kar naprej joče . Mislim, da bo danes še dolga noč. Lahko noč. za Lijo! kaj pa ji je? si ji dala zajest?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 4.9.2009 20:33:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara malo vas pozdravim...poč dneva smo prespali,drugo polovico pa preležali...same lenobe pa moj je nekaj zbolel,pa bruhal tak da danes niča od pedenanja drugače pa je kar neko zatišje tu gor...aja,jaz mojega lucasa ne morem nahranit...samo jedo bi,namesto da bi podaljševal med obroki je začel mleko pit na dve uri in pol pa zelenjave noče,samo sadje bi...pa že tak je pravi bucko ojla1 KAKO SI PA KAJ TI? ups... ti je že kaj slabo? :))) si že bila na pregledu?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?