|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
4.9.2009 14:29:43   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

HOJLA PUNCE!!!!! user posted image

Mi smo nazaj....smo se vrnili včeraj ponoči. Smo mislili ostati še danes a se je tudi doli pooblačilo in malo škropilo. Je kaj novega tu gor? Ker sem verjetno veliko zamudila v teh mislim da 10 dnevih. Moram priznati, da sme vas pogrešala.

MaJaLe- ČESTITAM!!!!! Lepa si bila!!!!

HEEEEEEJ! zdej nimam časa, pridem kasneje na čvek.
Smo te pogrešali. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
4.9.2009 15:04:08   
MalaČebelica
pa kej ste vse. toti dež je tak tečen. najraje bi šla kar spat....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
4.9.2009 15:29:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
4.9.2009 15:29:27   
tasa_m
od srede dalje bi šlo....četrtek?
user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
4.9.2009 15:30:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

pa kej ste vse. toti dež je tak tečen. najraje bi šla kar spat....
ja, res je tečn ej, ker se nimaš kam za dat.

Lija je zdj pojedla 80ml špinače in 60ml pireja user posted image user posted image to je moja žaba, ki je na veliko. Sploh ne morem verjet kako ima rada pire in špinačko. Kar usta odpira, ko vidi da bom nabasala novo rundo ! user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
4.9.2009 18:27:04   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

od srede dalje bi šlo....četrtek?
user posted image

jaz tudi pravim  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
4.9.2009 18:55:33   
Najaa
No, jaz sem se pa danes spomnila na cito in Lio. Sem dala Niko spat in s Tijo sva mojega peljali delat. Z Niko je bila moja mama in ko sva bile že na poti domov, me mama kliče in sem od vzadi slišala huronsko Nikino dretje. Ko sva prišli domov, pa se mala ni in ni mogla umirit. Gledala je proti babici kot da je njen največji sovražnik, jest ni mogla še nekaj časa, hlipala je pa tud ful dolgo. To se še nikoli ni zgodilo. Mislim pa,da se je že zbudila sitna, taka nenaspana.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
4.9.2009 19:33:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

No, jaz sem se pa danes spomnila na cito in Lio. Sem dala Niko spat in s Tijo sva mojega peljali delat. Z Niko je bila moja mama in ko sva bile že na poti domov, me mama kliče in sem od vzadi slišala huronsko Nikino dretje. Ko sva prišli domov, pa se mala ni in ni mogla umirit. Gledala je proti babici kot da je njen največji sovražnik, jest ni mogla še nekaj časa, hlipala je pa tud ful dolgo. To se še nikoli ni zgodilo. Mislim pa,da se je že zbudila sitna, taka nenaspana.
joj, boga Nika in boga babi..verjetno je bila v šoku user posted image user posted image user posted image

Je pa tudi pri nam tak, če me dlje časa ne vidi je že user posted image , začne jokat in se ne umiri. Zadnjič je mami vzstrajala več kot uro in se L. ni in ni umirila, dokler je nisem vzela. Pol pa se je opica mala začela smejat user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
4.9.2009 19:34:40   
trezika

joj, boga Nika in boga babi..verjetno je bila v šoku user posted image user posted image user posted image

Je pa tudi pri nam tak, če me dlje časa ne vidi je že user posted image , začne jokat in se ne umiri. Zadnjič je mami vzstrajala več kot uro in se L. ni in ni umirila, dokler je nisem vzela. Pol pa se je opica mala začela smejat user posted image user posted image

user posted image user posted image mi pa tega problema zaenkrat nimamo...Maruša k vsakemu rada gre in se vsakemu smeji... kar pa po eni strani spet ni dobro...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
4.9.2009 19:53:57   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image user posted image mi pa tega problema zaenkrat nimamo...Maruša k vsakemu rada gre in se vsakemu smeji... kar pa po eni strani spet ni dobro...

ja, saj lija tud gre vsakemu rada in se smeji,samo samo dokler ima mene na očeh. Kak hočem kam zginit je konecuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
4.9.2009 19:56:01   
ema tiara
malo vas pozdravim...poč dneva smo prespali,drugo polovico pa preležali...same lenobeuser posted image pa moj user posted image je nekaj zbolel,pa bruhal tak da danes niča od pedenanjauser posted image drugače pa je kar neko zatišje tu gor...aja,jaz mojega lucasa ne morem nahranit...samo jedo bi,namesto da bi podaljševal med obroki je začel mleko pit na dve uri in poluser posted image pa zelenjave noče,samo sadje bi...pa že tak je pravi buckouser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
4.9.2009 19:57:07   
KOKICA32
Dober večer!!!! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
4.9.2009 20:00:39   
tasa_m
Aloha Kokica user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
4.9.2009 20:12:53   
KOKICA32
Bomo kako rekle?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
4.9.2009 20:19:49   
tasa_m
Nič jaz vas zapuščam. Lija kar naprej jočeuser posted image . Mislim, da bo danes še dolga noč.

Lahko noč.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
4.9.2009 20:20:27   
spps

Bomo kako rekle?
ojlaaaa.dopustnica,kako??
Zadnji čas,da si prišla nazaj,ker z mano noče nobena čvekatuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
4.9.2009 20:21:18   
spps
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
4.9.2009 20:22:13   
KOKICA32

Nič jaz vas zapuščam. Lija kar naprej jočeuser posted image . Mislim, da bo danes še dolga noč.

Lahko noč.

user posted image user posted image user posted image za Lijo!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
4.9.2009 20:22:45   
Najaa

Ja itak, Nika tud. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
4.9.2009 20:23:05   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Bomo kako rekle?
Zadnji čas,da si prišla nazaj,ker z mano noče nobena čvekatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Aja? Zakaj?

Jaz sem držala pesti, kak je šlo?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
4.9.2009 20:24:29   
Najaa
spps, a ti zamenjam sliko?
tasa teb jo bom tudi. Danes sem na drugem rač.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
4.9.2009 20:29:24   
spps

spps, a ti zamenjam sliko?
tasa teb jo bom tudi. Danes sem na drugem rač.
a ti jo pomanjšam?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
4.9.2009 20:31:23   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Bomo kako rekle?

user posted image user posted image user posted image Aja? Zakaj?

Jaz sem držala pesti, kak je šlo?

ne vem zakaj,user posted image user posted image  
ma bomo vidli kak je šlo ,za en predmet nisem ziher pri čem smo, pa sem mislila ,da bo slovenščina tista,zarad katere zna it kkaj po gobe,haha. v ponedeljek zvem. al naredim al padem,saj nimam kaj...sam čakanje me pa ubija, pa sem ponavad še kr med potrpežljivimiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
4.9.2009 20:32:06   
spps

Lahko noč.

user posted image user posted image user posted image za Lijo!

kaj pa ji je? si ji dala zajest?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
4.9.2009 20:33:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

malo vas pozdravim...poč dneva smo prespali,drugo polovico pa preležali...same lenobeuser posted image pa moj user posted image je nekaj zbolel,pa bruhal tak da danes niča od pedenanjauser posted image drugače pa je kar neko zatišje tu gor...aja,jaz mojega lucasa ne morem nahranit...samo jedo bi,namesto da bi podaljševal med obroki je začel mleko pit na dve uri in poluser posted image pa zelenjave noče,samo sadje bi...pa že tak je pravi buckouser posted image
ojla1
KAKO SI PA KAJ TI? ups... ti je že kaj slabo? :)))
si že bila na pregledu?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?