Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.8.2009 7:12:39
|
|
|
|
Anonimen
|
jst pa pocakam babico, pol pa v postojno po solske potrebscine
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.8.2009 7:15:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jst pa pocakam babico, pol pa v postojno po solske potrebscine jz pa počakam da se skuha kava in potem jo spijem, potem grem na sprehod, potem skuham kosilo, potem grem po tima v vrtec, ........ ker je avto še vedno v okvari ne grem nikamer
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.8.2009 7:15:50
|
|
|
|
Dudica1
|
že kr greš??...dobra si...no sej jaz zdej drugič sm bla tud kot rožica hehe,kamorkoli bi lahko šla ...dobro a ne
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.8.2009 8:10:39
|
|
|
|
arupnik3
|
jst pa perem cunje pol jih bom obešala pol bo tamala jedla pol gremo vn pol bo kosilo pol pa še ne vem pr nas je skoraj zmeraj ista pesem ritual za ritual tko da lih dost ne morm povedat učeri smo šli na petkovc je tko pihal da sm tamalo takoj oblekla pa še sebe ja mislem da se tok razlikuje hotedršica pa petkovec skor ne morš vrjet je pa res da je par metrov višje ah bo že miška lepo se certajte in pazi nase
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.8.2009 9:11:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 že kr greš??...dobra si...no sej jaz zdej drugič sm bla tud kot rožica hehe,kamorkoli bi lahko šla ...dobro a ne ma sem polna energije pa adrenalina.ce me nebi 1 šiv nek pikal, sploh ne bi vedla, da sem rodila!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.8.2009 10:23:01
|
|
|
|
arupnik3
|
miška
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.8.2009 12:12:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 že kr greš??...dobra si...no sej jaz zdej drugič sm bla tud kot rožica hehe,kamorkoli bi lahko šla ...dobro a ne ma sem polna energije pa adrenalina.ce me nebi 1 šiv nek pikal, sploh ne bi vedla, da sem rodila! no mene ni pa nč ker nism bla nč šivana in jaz res sploh nism vedla da sm rodila...res mi je šlo gladko skozi...upam da bo v tretje še lažje
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.8.2009 15:10:12
|
|
|
|
nikita 33
|
Pozdravljene, Miska - čestitam za Nino... Dudica -upam da bo tudi moj porod kot tvoj .... Da se pohvalim, z dragim sva v soboto kupla voziček ..sem tko vesela... V nedeljo pa sem pri sestri dobila gomilo cunjic...tko da me zdaj čaka pospravljanje omar, da bom to sploh kam lahko zložila.... Uzivajte v ohladitvi.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.8.2009 15:57:13
|
|
|
|
Dudica1
|
nikita super za nov voziček...daj kakšno slikico
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.8.2009 8:16:28
|
|
|
|
arupnik3
|
dobro jutro a ima kera kak predlig kaj dragemu kupit za 30 let???? ker res nimam idej on itak pravi da nič pa da nič ne rabi.... ???? bravo za voziček jst bi tut rada slikico vidla drugač pa mam ta teden polno opravkov še dobr da mi dans popoldne dragi odpelje tamalo da bom mela mal frej oz mal bom pospravla če se mi bo dal če ne bom pa na kavču ležala bomo vidl zmeri bel premišljujem da bi kr že zdej mela še eno pikico ker se mi zdi da Tjaša tako raste sploh ni več dojenček ampak že ful velika punca in lih zdej bo začela hodit po eni strani bi pa še mal z njo uživala ka itak je samo enkrat mejhna ....... nč mal razmišljam tle gor.... kako ste kej drgač
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.8.2009 9:23:16
|
|
|
|
Dudica1
|
arupnik kar še enega pa bo...manjše razlike v letih so boljše,vsaj meni... ...mi bomo imeli še enega s tako razliko kot sta zdej Hm dragemu za 30 rd sm jaz kupila nov telefon,k je mel zlo bogega tako da to sm vedela da rabi... drugega pa res ni potreboval tako da če ne bi bila ta ideja ne vem kaj drugega bi mu lahko kupila... Tud mi imamo polno opravkov...morava it v ljubljano enkrat jaz mam pregled,pol se morva kej oblečt pa kaj za otroka za oblečt za zimo...obema morm budice kupit pa še kej...pa polno daril je za kupit,in še sobico čakamo Ne vem pa kaj naj danes kuham ker se mi čist nč ne da...spat bom šla
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.8.2009 9:38:21
|
|
|
|
nikita 33
|
Dobro jutro! Na žalost voziček še čaka v škatli, ker je treba še uredit sobo. Vam pa pošiljam link da boste videle kakšen je :) http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178536 Se še kaj oglasim...moram še kaj v službi naredit...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.8.2009 10:04:29
|
|
|
|
arupnik3
|
ja še enega sej nardit ga je lepo sam bi rajš še mal uživala z Tjašo.... bomo vidl kaj bo čs prinesel ma ne vem kaj mu kupim neki bom že bomo vidl ka bom šla v šoping ja tele opravki so pa res ej nikol jih ne zmanka morm torto zrihtat pa piškote morm it iskat pa krompir bomo kopali pa trgovina drogerija.... mislem ej mam jst kr na listku napisan kam pa kej morm it če ne mi vse ugre iz glave vav nova sobica ful lepo pol pričakujemo slikico no mi smo dal pa darila skoz zdej je poroka pa taščina 50 letnica.....dinarčki pa kr frčijo od mene
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.8.2009 10:08:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33 Dobro jutro! Na žalost voziček še čaka v škatli, ker je treba še uredit sobo. Vam pa pošiljam link da boste videle kakšen je :) http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178536 Se še kaj oglasim...moram še kaj v službi naredit... super ful lep...zelo mi je všeč arupnik dobite slikice ,upam da bo čimprej ,že težko čakamo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.8.2009 9:20:22
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj če bi nas moderator premaknu v starši čvekamo, kaj pravte???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.8.2009 13:36:21
|
|
|
|
Anonimen
|
oj kje ste vse
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.8.2009 8:10:13
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla se malo oglasim učer je imel dragi žur za 30 let in je blo zakon lepo smo se imeli zdej pa morm it ker me čaka velik cunj
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.9.2009 8:43:27
|
|
|
|
Dudica1
|
arupnik vse najboljše Alešu za rojstni dan! Sm vidla na fb slikce od Samotovega sinčka,oz padu mi je v oči voziček...a mogoče veš kako se mu reče??
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.9.2009 9:54:57
|
|
|
|
arupnik3
|
dudica hvala za čestitke samotov voziček je pa od baby booma evo link http://www.baby-boom.si/ je pa tudi meni všeč in mi ga bo ona prodala ker bo novega kupila
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.9.2009 10:19:37
|
|
|
|
Dudica1
|
aha se mi je zdelo ja...moja sestra ga ima namen kupit zdaj tega sivo-zelenega... ...in kako je zadovoljna z njim?? Pa kako to da ga bo že prodala ??
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.9.2009 10:30:02
|
|
|
|
marusi
|
ojla punce... že nekaj časa malo kukam k vam... sem z vrhnike, pa me zanima, če me vzamete v debato...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.9.2009 12:01:38
|
|
|
|
arupnik3
|
dudi prodala ga bo zato ker se ga je preprosto naveličala pravi da je zelo vredu ona bi rada zdaj na 4 kolesa no in sm se priporočala sm zlo zadovolna z mojim ampak jaz bi pa rada na 3 kolesa ...... a sestra bo kupila tale vožiček ja samo je kupil rabljenega in je dal kr dost majn € tko da nej mal pogleda če ji paše. A bo mela dojenčka ?? MARUSI ti se kr uključi v debato in malo popestri tale naš forum
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.9.2009 13:48:43
|
|
|
|
Dudica1
|
maruši ....napiši še kaj več o sebi...imaš že kaj otrok,pričakuješ?? arupnik ja imeli bodo še enega ...pa je gledala ta voziček,sej nov ni drag 260€...men se ne zdi,je mela pa že prej rabljenega zdej pa bo kupila novega... A pridete jutri na naše konce??
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.9.2009 14:02:40
|
|
|
|
arupnik3
|
za sestrico ja men se tut ne zdi drag na vaše konce pridemo v grapo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.9.2009 14:24:55
|
|
|
|
marusi
|
oj, ja, sem malo zmešana.... pa se mi zdi kar samo po sebi umevno, da veste, kdo sem ... ja, pričakujemo, prvega. pravijo, da je fantek, jaz pa to že od začetka vem - PDP imamo 25.12. če bi bila slučajno punčka, bi me kap! mali brca kot zmešan, jaz sem kar ok, prve 4 mesece sem neprestano bruhala, zdaj je pa precej bolje, razen, da sem slabokrvna, pa full slabo prenašam tablete in kar malo špricam in jih ne jem... mhm... kaj bi lahko še povedala... a, ja, da sem zmešana in da vse pozabljam in da upam, da bo to stanje zginilo po porodu
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?