|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
24.8.2009 7:12:39   
Anonimen
jst pa pocakam babico, pol pa v postojno po solske potrebscineuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
24.8.2009 7:15:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jst pa pocakam babico, pol pa v postojno po solske potrebscineuser posted image

jz pa počakam da se skuha kava in potem jo spijem, potem grem na sprehod, potem skuham kosilo, potem grem po tima v vrtec, ........ ker je avto še vedno v okvari ne grem nikameruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
24.8.2009 7:15:50   
Dudica1
že kr greš??...dobra si...no sej jaz zdej drugič sm bla tud kot rožica hehe,kamorkoli bi lahko šla user posted image ...dobro a ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
24.8.2009 8:10:39   
arupnik3
jst pa perem cunje pol jih bom obešala pol bo tamala jedla pol gremo vn pol bo kosilo pol pa še ne vem user posted image user posted image user posted image pr nas je skoraj zmeraj ista pesem ritual za ritual tko da lih dost ne morm povedat
učeri smo šli na petkovc je tko pihal da sm tamalo takoj oblekla pa še sebe ja mislem da se tok razlikuje hotedršica pa petkovec skor ne morš vrjet je pa res da je par metrov višje ah bo že
miška lepo se certajte in pazi nase

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
24.8.2009 9:11:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

že kr greš??...dobra si...no sej jaz zdej drugič sm bla tud kot rožica hehe,kamorkoli bi lahko šla user posted image ...dobro a ne

ma sem polna energije pa adrenalina.ce me nebi 1 šiv nek pikal, sploh ne bi vedla, da sem rodila!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3655
24.8.2009 10:23:01   
arupnik3
miška user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
24.8.2009 12:12:27   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ma sem polna energije pa adrenalina.ce me nebi 1 šiv nek pikal, sploh ne bi vedla, da sem rodila!

no mene ni pa nč ker nism bla nč šivana in jaz res sploh nism vedla da sm rodila...res mi je šlo gladko skozi...upam da bo v tretje še lažje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
24.8.2009 15:10:12   
nikita 33
Pozdravljene,
Miska  - čestitam za Nino...

Dudica -upam da bo tudi moj porod kot tvoj ....

Da se pohvalim, z dragim sva v soboto kupla voziček ..sem tko vesela...

V nedeljo pa sem pri sestri dobila gomilo cunjic...tko da me zdaj čaka pospravljanje omar, da bom to sploh kam lahko zložila....

Uzivajte v ohladitvi.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
24.8.2009 15:57:13   
Dudica1
nikita super za nov voziček...daj kakšno slikico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
25.8.2009 8:16:28   
arupnik3
dobro jutro
a ima kera kak predlig kaj dragemu kupit za 30 let???? ker res nimam idej on itak pravi da nič pa da nič ne rabi.... ????user posted image

bravo za voziček jst bi tut rada slikico vidlauser posted image
drugač pa mam ta teden polno opravkov še dobr da mi dans popoldne dragi odpelje tamalo da bom mela mal frej oz mal bom pospravla če se mi bo dal če ne bom pa na kavču ležalauser posted image bomo vidl

zmeri bel premišljujem da bi kr že zdej mela še eno pikico ker se mi zdi da Tjaša tako raste sploh ni več dojenček ampak že ful velika punca in lih zdej bo začela hodit po eni strani bi pa še mal z njo uživala ka itak je samo enkrat mejhna .......
nč mal razmišljam tle gor....
kako ste kej drgač

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
25.8.2009 9:23:16   
Dudica1
arupnik kar še enega pa bo...manjše razlike v letih so boljše,vsaj meni...user posted image ...mi bomo imeli še enega s tako razliko kot sta zdej user posted image

Hm dragemu za 30 rd sm jaz kupila nov telefon,k je mel zlo bogega tako da to sm vedela da rabi... drugega pa res ni potreboval tako da če ne bi bila ta ideja ne vem kaj drugega bi mu lahko kupila...
Tud mi imamo polno opravkov...morava it v ljubljano enkrat jaz mam pregled,pol se morva kej oblečt pa kaj za otroka za oblečt za zimo...obema morm budice kupit pa še kej...pa polno daril je za kupit,in še sobico čakamo user posted image

Ne vem pa kaj naj danes kuham ker se mi čist nč ne da...spat bom šla user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
25.8.2009 9:38:21   
nikita 33
Dobro jutro!
Na žalost voziček še čaka v škatli, ker je treba še uredit sobo. Vam pa pošiljam link da boste videle kakšen je :)
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178536

Se še kaj oglasim...moram še kaj v službi naredit...

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
25.8.2009 10:04:29   
arupnik3
ja še enega sej nardit ga je lepo sam bi rajš še mal uživala z Tjašo.... bomo vidl kaj bo čs prinesel
ma ne vem kaj mu kupim neki bom že bomo vidl ka bom šla v šoping
ja tele opravki so pa res ej nikol jih ne zmanka morm torto zrihtat pa piškote morm it iskat pa krompir bomo kopali pa trgovina drogerija.... mislem ej mam jst kr na listku napisan kam pa kej morm it če ne mi vse ugre iz glave vav nova sobica ful lepo pol pričakujemo slikico user posted image no mi smo dal pa darila skoz zdej je poroka pa taščina 50 letnica.....dinarčki pa kr frčijo od mene user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3663
25.8.2009 10:08:09   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

Dobro jutro!
Na žalost voziček še čaka v škatli, ker je treba še uredit sobo. Vam pa pošiljam link da boste videle kakšen je :)
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178536

Se še kaj oglasim...moram še kaj v službi naredit...

super ful lep...zelo mi je všečuser posted image

arupnik dobite slikice user posted image ,upam da bo čimprej ,že težko čakamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3664
28.8.2009 9:20:22   
Anonimen
kaj če bi nas moderator premaknu v starši čvekamo, kaj pravte???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3665
30.8.2009 13:36:21   
Anonimen
oj kje ste vseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3666
31.8.2009 8:10:13   
arupnik3
ojla
se malo oglasim
učer je imel dragi žur za 30 let in je blo zakon lepo smo se imeli
zdej pa morm it ker me čaka velik cunj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
1.9.2009 8:43:27   
Dudica1
arupnik vse najboljše Alešu za rojstni dan!
Sm vidla na fb slikce od Samotovega sinčka,oz padu mi je v oči voziček...a mogoče veš kako se mu reče??

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
1.9.2009 9:54:57   
arupnik3
dudica hvala za čestitke user posted image
samotov voziček je pa od baby booma evo link

http://www.baby-boom.si/

je pa tudi meni všeč in mi ga bo ona prodala ker bo novega kupila

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
1.9.2009 10:19:37   
Dudica1
aha se mi je zdelo ja...moja sestra ga ima namen kupit zdaj tega sivo-zelenega...user posted image user posted image ...in kako je zadovoljna z njim??
Pa kako to da ga bo že prodala ??

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
1.9.2009 10:30:02   
marusi
ojla punce... že nekaj časa malo kukam k vam... sem z vrhnike, pa me zanima, če me vzamete v debato...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
1.9.2009 12:01:38   
arupnik3
dudi prodala ga bo zato ker se ga je preprosto naveličala pravi da je zelo vredu ona bi rada zdaj na 4 kolesa user posted image user posted image no in sm se priporočala sm zlo zadovolna z mojim ampak jaz bi pa rada na 3 kolesa ......
a sestra bo kupila tale vožiček ja samo je kupil rabljenega in je dal kr dost majn € tko da nej mal pogleda če ji paše. A bo mela dojenčka ??

MARUSI ti se kr uključi v debato in malo popestri tale naš forum

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
1.9.2009 13:48:43   
Dudica1
maruši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....napiši še kaj več o sebi...imaš že kaj otrok,pričakuješ??

arupnik ja imeli bodo še enegauser posted image ...pa je gledala ta voziček,sej nov ni drag 260€...men se ne zdi,je mela pa že prej rabljenega zdej pa bo kupila novega...user posted image
A pridete jutri na naše konce??

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
1.9.2009 14:02:40   
arupnik3
user posted image user posted image za sestrico
ja men se tut ne zdi drag
na vaše konce pridemo v grapo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
1.9.2009 14:24:55   
marusi
oj, ja, sem malo zmešana.... pa se mi zdi kar samo po sebi umevno, da veste, kdo sem user posted image  user posted image ...

ja, pričakujemo, prvega. pravijo, da je fantek, jaz pa to že od začetka vem user posted image - PDP imamo 25.12.  če bi bila slučajno punčka, bi me kap! mali brca kot zmešan, jaz sem kar ok, prve 4 mesece sem neprestano bruhala, zdaj je pa precej bolje, razen, da sem slabokrvna, pa full slabo prenašam tablete in kar malo špricam in jih ne jem...

mhm... kaj bi lahko še povedala... a, ja, da sem zmešana  in da vse pozabljam in da upam, da bo to stanje zginilo po porodu

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?