|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
5.9.2009 1:24:37   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

pUNCE, SEJ NE VEM A ČEM TO SPLOH NAPISAT, SAM ME VSEEN SKRBI... (ups črke)
Zadnje čase me skoz skrbi da sem noseččauser posted image  Res ne vem a so mi skrbi čist zmešale glavo al kaj, ampak men je kr naprej neki slabo, mam take in tok pogoste glavobole kv nosečnosti, utrujena sem k sto mater, apetit mam nenormalen, najhujš pa je da mam tok napet trebuh da je za znort.
Pa k vem da praktično ni šans glede na to da jemljem tabletke pa me vseen moriuser posted image  Pomoje se mi začenja mešatuser posted image
Jst sem nor, tralala, jst sem ubogi, bogi, bogi stvor, lalalalalalauser posted image

lahko pa si navdezno noseča...al namišljeno...sej ne vam kak je uradni naziv za to....
kupi si en test, pa prečekiraj

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
5.9.2009 1:25:32   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

U BISTVU ME ZANIMA TUDI ZA OSTALO ZELENJAVO (CVETAČA, KORENJE, BLITVA, ŠPINAČA....), ZDEJ K JE DOST DOMAČE ROBE, DA TO MAL POSKLADIŠČIM

vse naj bo kuhano...če imaš pa kaj preveč..pa veš kje me najdeš user posted image user posted image user posted image Še vedno namreč čakam na svojo torticouser posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa ni panike če daš tut tko not

lepo se poštimajte in ugnezdite v novo stanovanje, pol pa pridem na obisk in ti za vselitveno darilo prinesem tortico in ozimnicouser posted image

ooooo....superca.....me le nisi pozabla user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
5.9.2009 1:26:50   
Ajvy
da se pohvalim...kljub temu ,da je bola Tisa kljub spanju za znoret tečna...sva s Tarjo storili torto....potem sem pa še v stanovanjčku pomila po tleh in celo koplanico zribala ,vse omarice...matr sm pridna....če pomislim, kaj me še danes čaka--- he he 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
5.9.2009 5:12:40   
baki
dobro jutro...jst sem mogla niku flaško nardit ker nisem vedla kaj naj nardim.se je ob 4.30 zbudo in nič ni pomagalo da bi zaspal nazaj.zdaj je zaspal bomo vidli kok dolgo bo.sploh ne velja vec da ga držim na rokah ko pije flašo.položit ga morem v postlo pa mu jo držat pol pa pije.adijo pamet.same finte so jih skupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
5.9.2009 6:06:20   
baki
evo nik se je zbudo 5.45.zdaj pa že vpijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
5.9.2009 6:28:38   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

da se pohvalim...kljub temu ,da je bola Tisa kljub spanju za znoret tečna...sva s Tarjo storili torto....potem sem pa še v stanovanjčku pomila po tleh in celo koplanico zribala ,vse omarice...matr sm pridna....če pomislim, kaj me še danes čaka--- he he 

tok pridna user posted image user posted image user posted image Sam vidim,da se vedno ne spisuser posted image Boga...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
5.9.2009 6:29:18   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: baki

dobro jutro...jst sem mogla niku flaško nardit ker nisem vedla kaj naj nardim.se je ob 4.30 zbudo in nič ni pomagalo da bi zaspal nazaj.zdaj je zaspal bomo vidli kok dolgo bo.sploh ne velja vec da ga držim na rokah ko pije flašo.položit ga morem v postlo pa mu jo držat pol pa pije.adijo pamet.same finte so jih skupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi pri nas je tako ze kak mesec,v roki sploh ni hotel jesti in sem morala tko nardit...

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
5.9.2009 6:34:40   
MIHAILO
JUTROOOOOOOOOOOOOOO....ja kricim,da se vas zbudim user posted image malo heca...me je Mihailo zbudil...NO da vam se opisem naso nocko...zaspali smo ob 21h KAKO???Ne na rokah user posted image moj lubi ga je dal na posteljo se vlegel zraven njega in delal tko kot je ajvy napisala...bozal,pel ...meni ga je bilo zal,sej ni tako fejst jokal samo jamral pa je ,ker je hotel na roke...pa je v kake pol ure uspelo...sva ga dala v posteljico in se midva sla spat,cez kake pol ure ze zajamra jaz vstanem PREMAKNEM previjalno mizo ,da sem posteljico lahko dala cisto k sebi in tako nisem NITI ENKRAT vstala ampak samo parkrat dodala dudo(napol pa spala) ob 4h sem mu dala jest in sla spat do 5h ,ko je spet zajamral in sem ga dala k sebi in sva do 6h spala...za mene je t super nocka ,glede na to da nisem vstajala ponoci bi lahko celo ob 4h ,ko sem ga hranila vstala...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
5.9.2009 7:25:52   
Urša08
Jutro!

Baki, Mihailo sta pa zgodnjiuser posted image

Mihailo super da je bila končno boljša nočkauser posted image   A veš kaj sem razmišljala, očitno ti vstajaš da Mihailu dudo daješ - a je možno da je tak odvisnež od dude kot moj Žiga? Ta more skoz dudo metuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
5.9.2009 7:26:34   
Urša08
pa ena kavica da nas vse zbudi
img]http://www.shrani.si/f/3F/11R/34da7JzP/14/photosashx.jpg[/img]

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
5.9.2009 7:26:57   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
5.9.2009 7:30:21   
Urša08
Birdy če sumiš nosečnost naredi test. Saj najbrž res nisi noseča, če jemlješ tabletke, če pa si boste pa še enga user posted image dobili kar pa tudi ni napačno user posted image Kar pogumno po test boš hitro našla odgovoruser posted image

Ajvy pridna puncauser posted image user posted image user posted image user posted image Dobro praznujte danesuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
5.9.2009 7:34:18   
Urša08
Sem vidla da sem pozabila mal napisat kakšno nočko smo imeliuser posted image . Nočka ni bila slaba, v prvo se je zbudil ob pol dveh in sem ga začela dojit sam pomoje da ni blo lakote, ker je sam mal povleku in konc. No ob štirih sem mislila da zdej je pa lakota ampak je bil z dudo zadovoljen, ob 5.15 je bila pa lakota in je jedel. Ob 7 smo pa vstali. Take nočke so v redu, bom pa probala sedaj ko se prvič zbudi mu kr dudo podtaknit da pridemo na eno nočno dojenje.user posted image

Grem po kavico

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
5.9.2009 7:34:56   
Jutro,

no pa še jaz malo mami pije kavico Lia gleda živ žavuser posted image user posted image Laura pa že potuje proti morju joj kako jo že pogrešamuser posted image user posted image user posted image ...ati pa eure služiuser posted image user posted image user posted image

Naša noč takšna kot vsaka od 20 do 06:30 sej je prav lepo in upam da bo tole trajalo trajaloooooooooooo...

Avjy čestitike za stanovanje fulllll lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

Maksi hvala za mailuser posted image user posted image user posted image

Hmmm še kaj pozabla sem mam spomin ko zlata ribica...user posted image

Mihailo bravo za nočko...

Baki upam da si se vsaj malo naspala

Lepo soboto vam želim kljub slabemu vremenu pa še shladilo se je fulllllllllllllll

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
5.9.2009 7:36:55   
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image

Hvala...njamiiii kako dobro izgleda...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
5.9.2009 7:46:51   
Urša08
cita dobro jutrouser posted image za kok časa pa je šla Laura na morje? Ti čist verjamem da jo pogrešaš. Včasih si rečem joj ko bi mi kdo Nejca mal vzel, ko ga pa kako urco ni ga pa že pogrešamuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
5.9.2009 7:50:17   
Urša08
Katjuša sem včeraj pozabila mal pokomentirat in sicer kopalni plašček od Florjana mi je ful všeč . Takole pa zna tud Nejc omagat na kavču user posted image user posted image user posted image   Zdej ko mata oba tvoja fanta podobne frizurce sta si tok podobna user posted image user posted image user posted image user posted image   Benjamin pa zelo lepo jeuser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
5.9.2009 7:51:22   
Urša08
sunny dobro jutro, si se naspalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
5.9.2009 7:51:22   
MIHAILO
ROK,MATIJA,UROS vse naj,naj za obmesecnice...
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
5.9.2009 7:52:43   
MIHAILO

Jutro!

Baki, Mihailo sta pa zgodnjiuser posted image

Mihailo super da je bila končno boljša nočkauser posted image   A veš kaj sem razmišljala, očitno ti vstajaš da Mihailu dudo daješ - a je možno da je tak odvisnež od dude kot moj Žiga? Ta more skoz dudo metuser posted image

ja njemu duda pomaga pol spi naprej...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
5.9.2009 7:52:56   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi iz naše strani želimo Roku, Matiju in Urošu vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
5.9.2009 7:54:11   

cita dobro jutrouser posted image za kok časa pa je šla Laura na morje? Ti čist verjamem da jo pogrešaš. Včasih si rečem joj ko bi mi kdo Nejca mal vzel, ko ga pa kako urco ni ga pa že pogrešamuser posted image

Šla je v šolo v naravi v Baško za en teden...sej jaz tud včas rečem joj naj gre za en dan atiju ampak ko gre jo že pogrešam pač mami preživela boš a ne...ja jauser posted image user posted image user posted image  mi je napisala takšno sporočilo da sem jokala ko dež včeraj ker je morala žal od atija it ker jaz nimam zjutraj nikamor Lie za dat da bi jo peljala zunaj je pa mrzlo ko ne vem kaj pa šđe zbudit bi mogla Lio ampak je Laura razumela...ampak sms pa za jokat...joj joj naši cukri mali...

Katjusa to sem jaz tud mal pozabla je bil moj zraven tle pa sem rekla poglej kako aja Florjan je reko joj kak cuker je...Beni pa tak čisti Florjan moj mi je prvo reko če je to eno in isti otrok sam da je še bil manjšiuser posted image user posted image user posted image ...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
5.9.2009 7:54:56   
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ROK,MATIJA,UROS vse naj,naj za obmesecnice...
user posted image

Vse čestitke...user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
5.9.2009 7:57:24   
MIHAILO

Sem vidla da sem pozabila mal napisat kakšno nočko smo imeliuser posted image . Nočka ni bila slaba, v prvo se je zbudil ob pol dveh in sem ga začela dojit sam pomoje da ni blo lakote, ker je sam mal povleku in konc. No ob štirih sem mislila da zdej je pa lakota ampak je bil z dudo zadovoljen, ob 5.15 je bila pa lakota in je jedel. Ob 7 smo pa vstali. Take nočke so v redu, bom pa probala sedaj ko se prvič zbudi mu kr dudo podtaknit da pridemo na eno nočno dojenje.user posted image

Grem po kavico

ko sem se dojila ponoc je to vzgalo...sam dudo sm dala in sem ga hranila sele ob 5h....kje so pa ZLATE noci ,ko je spal do 5h brez zbujanja in jedel in se do 8h spal...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
5.9.2009 7:58:59   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

vidim, da sem mal ostala sama pa da izkoristim in prlepim še en filmček ko benjamin večerja mlečno kašico:)

user posted image

ojoj kako lepo jeuser posted image Bom enkrat jaz posnela da vidite kako on je in kolk se morm trudituser posted image ..razen pri jogurtu ne...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

služba po porodniški
Michonne RR

Ali ste/boste po končani porodniški odšle v službo?

Da (96%)

Ne, ostala sem/bom doma (4%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!