|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
4.9.2009 18:58:24   
Katjusa
vidim, da sem mal ostala sama pa da izkoristim in prlepim še en filmček ko benjamin večerja mlečno kašico:)

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
4.9.2009 19:02:01   
baki
kdaj pa ti gre benjamin spat?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
4.9.2009 19:02:05   
witto
joj,kako lepo papauser posted image user posted image user posted image . Matija mora bit fulllllllll lačen,da bi tako pri miru papal

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
4.9.2009 19:02:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

kdaj pa ti gre benjamin spat?

ob 21 zvečer.... se je pa mal prej ravno vstaluser posted image user posted image user posted image user posted image dons je ornk izkoristu tole vreme za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
4.9.2009 19:03:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: witto

joj,kako lepo papauser posted image user posted image user posted image . Matija mora bit fulllllllll lačen,da bi tako pri miru papal

benjamin vedno tako je.... se pa trudimo, da jemo v kuhinji za mizo vsaj zdej zadnje časeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
4.9.2009 19:06:54   
Čebel@
katjuša.......joj bogi Florči-se je zmatraluser posted image user posted image user posted image Beni pa res full lepo je-sem videla na lastne očiuser posted image user posted image user posted image user posted image Hana je vedno usranauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
4.9.2009 19:14:09   
Katjusa
poglejte si kako sedaj spi v novi poziuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
4.9.2009 19:49:40   
Čebel@
a je glih tok ura,da je full zatišje tuki?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
4.9.2009 19:57:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

a je glih tok ura,da je full zatišje tuki?user posted image user posted image user posted image

a jst sem zatišjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
4.9.2009 19:59:33   
baki
nik je zaspal.s katjo vsa se navečerjale,zdej pa pospravt po tavečjem pol pa na kavč.a je dons kak faj film?da bom lahko dremala zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
4.9.2009 20:22:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

a jst sem zatišjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ti si "invisible" in ne vem kdaj si tukajuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
4.9.2009 20:23:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

nik je zaspal.s katjo vsa se navečerjale,zdej pa pospravt po tavečjem pol pa na kavč.a je dons kak faj film?da bom lahko dremala zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nič pametnega ni na tvuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
4.9.2009 20:53:13   
črticaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

končno iz avstrije

sm tok uničena pa huda

da grem kr na igrece

joj

vm jutr povem

da dam vn iz sebe

ne vem na koga sm bl huda nase

al na ta k***** vreme

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 22:00:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu črticaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1239
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 22:04:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 22:06:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1241
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 22:13:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1242
4.9.2009 22:15:01   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

kolumbo , ajvy mata prav če bo prerastel bom pa kasneje dokupla, kej se verjetno najdeuser posted image

Kolumbo kok ma pa Maj številko? Nejc nosi 92, kupujem zdej 98. Je pa tko, da hlače so mu še vse prov 92 in je v 98 čist smešen, majice bom pa 92 počas ukinla. Sem v soboto par novih majč dobla in so mi všeč. Sem pa jaz taka, da kupujem tist kar mi je všeč in nč na silo. Mam pa s pidžamami problem - nikjer nč pametnega ne dobim - kaka ideja, si kje kej najdla?

Maj ma cifro 92- lani sem kupovala 86-92.....glede pižam pa mam isti problemuser posted image , tko d če kej najdeš me takoj pokličuser posted image

Kva mam srečo glede pižam... Nelči pa spi v razvlečenih majcah, takih k so drgač men pa mojmu prov user posted image  Ona zvečer reče, maco, in dobi majco (maco)user posted image
Pa k vaju tkole berem, a pa je Neli res tok velka? Men se je zdele v ene dveh, treh mescih dva centija potegnila. Moram kupt večjo cifro, zdej je glih 92cm velkauser posted image  1.1. letos je bla pa 82cm velka... Se prav se je v 9 mescih za 10cm potegnila, jao...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1243
4.9.2009 22:17:57   
birdy
Jst sem pa ugotovila da bom mogla celo kolekcijo cunj za Neli kuptuser posted image  Vse ji je premajhno, kar pa ma večjih cunj je pa en kup bodijev k pa zdej ne pridejo v poštevuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
4.9.2009 22:19:05   
Onasiss
Kolumbo - kakšen problem imaš spet???user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
4.9.2009 22:20:45   
Onasiss
Pižame-kake pa bi rade imele za vaše mulce??

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 22:44:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1247
4.9.2009 22:54:24   
birdy

Pižame, bombažne pa d bi mu ble prav, ne d ma rokave pa hlače še 20cm podaljšekuser posted image - beri za 4 letauser posted image

ej sm pozabla povedatuser posted image ...Majkla mi dons spet niso nč previl v celem dnevu k je bl v vrtcu....sm kr popi...zla....to je blo že 3. v zadnjem mesecu......res d ga vozm ob 10h, sam to še ne pomen d si do 15h tut ene plenice ne zasluž....sam čakam roditeljski d se skašlam do konca....

Ti, a mal sanjajo vzgojiteljce?user posted image user posted image
Kolumbo, zdej maš pa že kr ukaz, oglasi se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aja, glede vrtca, zdej sem zvedla zakaj niso bli za vrtec pri šoli... Če te zanima kje je finta, SE OGLASI PRI MENuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1248
4.9.2009 23:12:29   
birdy
pUNCE, SEJ NE VEM A ČEM TO SPLOH NAPISAT, SAM ME VSEEN SKRBI... (ups črke)
Zadnje čase me skoz skrbi da sem noseččauser posted image  Res ne vem a so mi skrbi čist zmešale glavo al kaj, ampak men je kr naprej neki slabo, mam take in tok pogoste glavobole kv nosečnosti, utrujena sem k sto mater, apetit mam nenormalen, najhujš pa je da mam tok napet trebuh da je za znort.
Pa k vem da praktično ni šans glede na to da jemljem tabletke pa me vseen moriuser posted image  Pomoje se mi začenja mešatuser posted image
Jst sem nor, tralala, jst sem ubogi, bogi, bogi stvor, lalalalalalauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
5.9.2009 1:23:42   
Ajvy

Pižame, bombažne pa d bi mu ble prav, ne d ma rokave pa hlače še 20cm podaljšekuser posted image - beri za 4 letauser posted image

ej sm pozabla povedatuser posted image ...Majkla mi dons spet niso nč previl v celem dnevu k je bl v vrtcu....sm kr popi...zla....to je blo že 3. v zadnjem mesecu......res d ga vozm ob 10h, sam to še ne pomen d si do 15h tut ene plenice ne zasluž....sam čakam roditeljski d se skašlam do konca....

naroči si pri  NEXT.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

NAŠ FANTEK
Moljub

Prosim za pomoč pri izbiri imena za našega fantka kobacavčka :)

Nejc (28%)

Tim (17%)

Nik (24%)

Jaka (31%)

Število vseh glasov: 494

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!