|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
4.9.2009 21:29:31   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Da potožim kakšnega sina sem prejela danes iz vrtca. No, najprej naj povem, da je moja lepotička doma. user posted image user posted image Sem celo šibala pet minut prej iz službe, da bi jo lahko pričakala, ker so jim čas prihoda prestavili iz 14 na 16 uro. Potem pa na obvoznici šok - nesreča in sem prihod zamudila za tri minute. Grr. No ja, močan objem ji je takoj vrnil nasmeh na lička. Šibam h kolegici, ki je prevzela Ano in Staša v vrtcu, mi pove, da je kao padel. Ok, čez kako uro doma pogledam in vidim, da ima presekano dlesen, okoli zob kar krvave žepke, dvojka, ki je komaj ven pokukala, je izginila user posted image , dlesen in ustnica, vse preklano. Bodi v vrečki pa krvav, kljub temu, da se je videlo, da so ga spirlai. Halo??? Zakaj me pa niso poklicali?? Sem klicala vzgojiteljico, čeprav naj je po 13.30 ne bi na privat mobi, pa klinc pri taki stvari.. Skratka, saj ni tako hudo, samo malo je kri lila??? Ji bom v ponedeljek še enkrat povedala, da želim, da se me obvesti. Saj je mali tak kot po boksarskem dvoboju.

Superca, da je Ana doma - le pocrkljajte se fino!

Stašev padec - joj, revček mali. A se spomniš, ko je naša na pooben način padlaiz vozička pri tašči in si je tud prebila dlesen, zgornje dvojkice, ki ji je lezla ven, se sploh ni videlo, vse je imela zabuhlo, na dlesnih krvave žepke - ma, takorekoč identična situacija. Bodi krvav, da me je skor kap - z mojim sva glih uletela nekaj minutk po nereči.

Takoj sva jo popokala - vsa prestrašena - in direkt k P, ki naju je napotila k dežurnemu zobarju (bilo je med počitnicami, popoldne), ki je pogledal stanje (mala jokala in bracala kot nora, kri se ji je odpirala - not a pretty sign) ... ampak v končni fazi je blo vse ok. Rekla je, da še sreča, da je zobek ravno začel riniti ven, ker sicer bi se lahko tudi odlomil ...

Ga boš peljala k P ali zobarju? Jedel je OK? Zdaj spi?

Mislim, da bi te morali DEFINITIVNO poklicati iz vrtca! Men bi se zrolalo od skrbi!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
4.9.2009 21:31:31   
ksenci
umpa- bogi revček tvoj, če pa tolk dela!
sicer pa je moj kreten isti! ko morma kam it on zaspiuser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 21:31:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3353
4.9.2009 21:33:13   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Superca, da je Ana doma - le pocrkljajte se fino!

user posted image user posted image misliš na Saro?? user posted image Je že v mižulah. So tolk žurali, da je komaj še gledala in sva se skoraj skregali, ker je vse pustila tam, kjer ji je z rit padlo. Ko pa je bil comp na vrsti, je pa utrujenost izpuhtela. Bejž no. user posted image ampak zdaj že sladko pančkajo vsi trije.

Neposredna povezava do sporočila: 3354
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 21:34:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3355
4.9.2009 21:34:09   
ksenci
jz pa ravnokar zmazala kremšnito- sta jo mami in ati prnesla- njam njam!user posted image
pa sej drgač ne jem tak pozn, sam jutr ne bi bla več svežauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3356
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 21:34:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3357
4.9.2009 21:35:08   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Danes sem govorila po tel. s kolegico, ki sem vam pravila, da je v bolnišnici (nosečka), je že v 28. tednu user posted image user posted image user posted image  Jupi.

Odlične novice! Le pogumno še nekaj tednov, potem pa veselje z malim pikcem!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3358
4.9.2009 21:36:12   
ksenci

Gr, bravo za Saro! Se spomnim kako sem se jaz zasekirala, ko smo imeli v šoli v naravi isto tekmovanje za Delfinčke, pa sem dobila srebrnega.
Sledilo je klicanje takoj zvečer domov, da kao sporočim slabo novico, mami je bla full vesela, meni je pa šlo na jok. user posted image user posted image
Me smo ble take, da smo full tekmovale med sabo. user posted image

Joj, joj otroci res znajo bit kruti!

me pa smo ble razred, ki se nam je fučkal. in smo včasih namerno bile ful slabe pri športni, kr se je tršica pol skor zjokala, kr ni upala takih rezultatov v evidenco pisatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3359
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 21:36:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
4.9.2009 21:36:41   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

prst: haha, si ista kot jaz. kadar me je kaj orng bolelo, pa bi mogla vzet tableto, je minilo. (nisem mogla jest tablet)

Ma ja, si dopovedujem, da je sedaj najbolj idealno: spustim konferenco, aktiv in roditeljski sestanek. HB. In menda bom do Riverdansa že ok. Pa se bojim, da me bodo v ponedeljek kar domov poslali, ker ni več tako zatečeno in boleče, saj je pedikerka poštimala, pa A je naredil svoje. Po drugi strani pa, če na hitro stopim, pritisnem, še vedno zaboli. Ponoči sem nekako ponesreči nekak pritisnila ob rjuho ali kaj jaz vem kam, sem vse zvezde videla. Ampak stanje je kao vsak dan bolje. Ja, za dva meseca, potem pa znova. Ampak japank takrat ne bom mogla nositi.

Neposredna povezava do sporočila: 3361
4.9.2009 21:37:35   
metuljcek321

Flower, ma naš župnik je vedno tak. Meni ni všeč. On vedno na hitro opravi obred pa konec. Pa tak zvelčan je, brez volje. BZ.

Kje na gradu? A tam v dvorcu misliš? Ja, tam je naša poročna dvorana. Lepo je, je pa res, da je full odvisno kje stojiš. Stil5 tud poznam, jih vsi hvalijo.

Hvala za vse info!

Ksenči, jaz se strinjam....mi2 najbrž ne bova imela nekaj full na veliko. Aja, prej si me vprašala koliko nas bo? Pojma nimam, ampak ne več, kot 40. Čist na easy. Mi2 tud zidama, pa še kaj.... user posted image user posted image  

Bomo vidli no, nisva še dorekla točno...

Hm ... le kaj bi to bilo?

Aja, pa ful lepe slikice malih čmrlekov - kolk sta uživala, se prav vidi. In akcija na polno! Double trouble včasih, a ne? Pa tud dvojno veselje, ofkorsuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3362
4.9.2009 21:37:45   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

jz pa ravnokar zmazala kremšnito- sta jo mami in ati prnesla- njam njam!user posted image
pa sej drgač ne jem tak pozn, sam jutr ne bi bla več svežauser posted image user posted image user posted image

To bi bil pa greh, prav si anredila. Pa še krema bi se lahko pokvarila, take pa ti kot user posted image ne smeš jesti. user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
4.9.2009 21:38:06   
ksenci

user posted image user posted image user posted image user posted image  lej jo kak diplomatsko je povedla.

pa ne no. njen res dela ful cel tedn, moj pa od nedela zaspiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3364
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 21:38:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3365
4.9.2009 21:38:41   
neboglasnica

user posted image user posted image user posted image user posted image  lej jo kak diplomatsko je povedla.

Pa še res, full dobro!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3366
4.9.2009 21:39:07   
ksenci

prst: haha, si ista kot jaz. kadar me je kaj orng bolelo, pa bi mogla vzet tableto, je minilo. (nisem mogla jest tablet)

Ma ja, si dopovedujem, da je sedaj najbolj idealno: spustim konferenco, aktiv in roditeljski sestanek. HB. In menda bom do Riverdansa že ok. Pa se bojim, da me bodo v ponedeljek kar domov poslali, ker ni več tako zatečeno in boleče, saj je pedikerka poštimala, pa A je naredil svoje. Po drugi strani pa, če na hitro stopim, pritisnem, še vedno zaboli. Ponoči sem nekako ponesreči nekak pritisnila ob rjuho ali kaj jaz vem kam, sem vse zvezde videla. Ampak stanje je kao vsak dan bolje. Ja, za dva meseca, potem pa znova. Ampak japank takrat ne bom mogla nositi.

pa sej lažje nardijo če ni preveč vneto, a neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3367
4.9.2009 21:39:13   
metuljcek321

Sara je osvojila zlatega delfinčka, edina.

user posted image , ribica, user posted image ! Rojeva se nova Sara Isakovič - to bomo navijali ... hura!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3368
4.9.2009 21:40:26   
neboglasnica

morm pa pohvalit mojga pikeca, se mi zdi da sem te tri dni videla mal napredka... se ful trudi dvignat samostojno, sicer mu ne uspe, ampak ker toliko vadi, se krepijo trebušne mišice in vidim tudi drugje rahel napredekuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3369
4.9.2009 21:40:30   
ksenci

mi se s padci hvala bogu še ne ukvarjamo veliko, je pa res luka enkrat počil na dlesen in je tudi tekla kri, takrat mu je počila dlesen in je ven pokukal zobek, ki smo ga čakali že dva tedna.

zdaj tudi včasih trešči po tleh, ampak to je, ker še ni pogruntal da:
- v postelji je smešno, če iz polnega zariješ glavo v jogi
- na parketu boli, če se hecaš in skriješ glavo tako, da treščiš z nosom vanj

morm pa pohvalit mojga pikeca, se mi zdi da sem te tri dni videla mal napredka... se ful trudi dvignat samostojno, sicer mu ne uspe, ampak ker toliko vadi, se krepijo trebušne mišice in vidim tudi drugje rahel napredekuser posted image user posted image

počasi se daleč prideuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3370
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 21:41:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3371
4.9.2009 21:41:28   
metuljcek321

In oh ja, spet so jo zezali, da je debela. Grr.

Grozno, grozno, grozno!

Otroci znajo biti zelo nesramni, ne da bi se zavedali, koliko hudega lahko povzročijo s svojimi besedami.

Res hudo, zelo hudo.

Stoj ji ob strani, vlivaj ji pozitivno podobo, delaj na njeni samozavesti, ... kako ona to sprejema? Je freh ali občutljiva? Pikica uboga malauser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3372
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 21:41:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3373
4.9.2009 21:42:07   
neboglasnica

pa sej lažje nardijo če ni preveč vneto, a neuser posted image

Kaj pa vem? Takle imam že kar nekaj časa in obakrat, ko so mi rezali sreidnec, so sicer zmajevali z glavo, ampak rezali pa niso. Sedaj imam prstenec tak kot semimela sredinec takrat, ko so rezali. Ma jaz nimam pojma, oni pa tudi ne. user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
4.9.2009 21:43:26   
ksenci

ksenci, ne se hecat user posted image user posted image

gr: mogoče se pa resnično izboljšuje? namreč jaz sicer nisem mela takih težav, mi je pa par m po porodu tudi zatekel palec, je bolelo za crknit in sem izvedla samooperacijo na prstu. user posted image posledice: vse mi je razparalo, gnojilo se je dva tedna, krvavo, zateklo, vseh barv. groza.

potem se je s pomočjo ognjičeve masti in ohrovta res lepo pozdravilo. potem pa od časa do časa spet začne bolet, zdaj samo odrežem ful nohta in je boljše.

no zdej pa že par m nobenih težav, tako da lahko da začne noht res drugače rast

pa veš da ne vem kaj zdaj mislišuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......