|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
4.9.2009 20:40:46   
Netta
sva se zdajle spet pogovarjala kje bova mela poroko pa pojma nimava. se mi zdi da se tak mal spoznama na dobre place na celjskem in ne najdeva nekaj kar bi nama blo res všeč, ampak bi mogla počas rezervirat, kr maj je kmalu polnuser posted image tako da dobrodošle ideje za celje in okolicouser posted image

v Zdravilišču Laško se je poročil civilno moj bratec in ful lepo naredijo...če je vreme zunaj v parku, prelep govor, muzika, postrežba, na koncu še vsak svat dobi balon in ga spusti z lepimi željami v nebo za mladoporočencauser posted image

to ni tak daleč od celja ane, al se motim??

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 20:46:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3327
4.9.2009 20:49:16   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

sva se zdajle spet pogovarjala kje bova mela poroko pa pojma nimava. se mi zdi da se tak mal spoznama na dobre place na celjskem in ne najdeva nekaj kar bi nama blo res všeč, ampak bi mogla počas rezervirat, kr maj je kmalu polnuser posted image tako da dobrodošle ideje za celje in okolicouser posted image

v Zdravilišču Laško se je poročil civilno moj bratec in ful lepo naredijo...če je vreme zunaj v parku, prelep govor, muzika, postrežba, na koncu še vsak svat dobi balon in ga spusti z lepimi željami v nebo za mladoporočencauser posted image

to ni tak daleč od celja ane, al se motim??

v laško imaš samo 20 min iz celja. bom pogledala. a mogoč veš kolk sta dala? midva sva študirala na grad laško al pa grad celje
mah tolk kot poznam gostinstvo, pa si ne morem najt gostilne za ohcetuser posted image po moje se mi že vse skup gabi, kr vem, kolk je dejanska cena, kolk pa barabe zakasirajo zraven kr se reče poročna, poročni,..user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 20:50:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 20:53:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3330
4.9.2009 20:54:47   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

flower, ja sem slišala, da je bla ena poroka z ognjemetom...aha, smo bli v Banovcih glih takrat.

Moževa sestrična, tista dva, ki imata mini market. Bilo je fensi, hrana odlična. Ruski bife: 15 vrst prilog, 15 vrst mesa, solate.. nisem mogla verjet. Stalo je pa vse skupaj verjetno tudi na tisoče evrov. user posted image

upam, da me ne boste grd gledale, ampak men je bedarija zapravt za en dan ogromno denarja, če ga drugače nimam- npr. midva zidava!
za moje pojme se da tud malenkost ceneje nardit lepo poroko. to jz osebno mislim, valda pa ima vsak svoje sanje in želje o poroki

< Sporočilo je popravil ksenci -- 4.9.2009 20:56:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 3331
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 20:56:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3332
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 20:58:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 21:02:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3334
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 21:06:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3335
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 21:09:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3336
4.9.2009 21:10:12   
neboglasnica

GR, saj pravim...bogi, bogi Staš. user posted image

Vzgojiteljica bi pa lahko, za moje pojme bila toliko živa, da bi te obvestila. Ne vem no.

Mogoče je mislila, da sploh ni tak hudo, iz dlesni al pa iz ustnice, če si jo prekolje fuuuuull kri teče. Da mu je pa zobek zbilo, pa morda sploh ni videla??!! Ker druge razlage nimam, da te ne bi obvestila. Zobek je le zobek, halooo!!!

To je že opran bodi z njune strani. Pa saj štekam, da se to zgodi, samo naj me pokliče.  Je rekla, da ni vedela koliko zob ima Staš in da sta obe iskali morebitni zob po tleh. Se pa sedaj zbuja in joka kar vsakih pet minut. Sem mu dala kar svečko. Saj ne vem, ali ga boli ali je to reakcija na vrtec, pa še dva dni je kolegica hodila ponj.

Aja, da se še pohvalim, Sara je osvojila zlatega delfinčka, edina. Enemu fantu je zmanjkalo pol sekunde do norme, pa so mu ga priznali, ker je ravno imel RD. Norma pa je taka: preplavati 150 m mešano. Začneš s skokom na glavo, nato 50 m prsno, 50 m hrbtno in 50 m kravel. Za njeno starost je morala preplavati tole v 3:45. user posted image user posted image pupa!! In oh ja, spet so jo zezali, da je debela. Grr.

Neposredna povezava do sporočila: 3337
4.9.2009 21:13:03   
neboglasnica
_rebeca_: sem čisto out, pa sem pozabila. Lepa manekena imaš. user posted image  

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
4.9.2009 21:13:21   
ksenci

flower, ja sem slišala, da je bla ena poroka z ognjemetom...aha, smo bli v Banovcih glih takrat.

Moževa sestrična, tista dva, ki imata mini market. Bilo je fensi, hrana odlična. Ruski bife: 15 vrst prilog, 15 vrst mesa, solate.. nisem mogla verjet. Stalo je pa vse skupaj verjetno tudi na tisoče evrov. user posted image

A res? Tista je moževa sestrična? Poznam oba. user posted image

Toliko vsega? Uf, je moglo bit pa res fensi šmensi. user posted image  V Hotelu se kr potrudijo, ja.

Civilno je blo na gradu, tudi lepo, a sta bila pred vodnjakom. Mi pa od zadaj zaradi vode nismo skoraj nič slišali. Cerkvena pa mi ni bila všeč, župnik je bil tako dolgočasen. Res, nisem mogla verjet, da je župnik tak pomemben na poroki. Kot da se mu mudi, da hoče, da je čimprej mimo, nobenega veselja. No, dejansko se mu je mudilo, ker je bila maša in so farani zunaj čakali več kot pol ure. Toliko, da veš, vsaka info prav pride, da bo vajina poroka popolna... user posted image

Glasba pa Stil 5.. priporočam! Super so bli!

naš župnik pa  je kot baročni angelčekuser posted image - no ni nesramno povedano ampak tako dolgovezi in pri njemu traja in traja, zato bova imela poroko drugje- in to se še fajn poveže, kr je v kraju kjer zidavauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3339
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 21:17:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3340
4.9.2009 21:18:18   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Aja, da se še pohvalim, Sara je osvojila zlatega delfinčka, edina. Enemu fantu je zmanjkalo pol sekunde do norme, pa so mu ga priznali, ker je ravno imel RD. Norma pa je taka: preplavati 150 m mešano. Začneš s skokom na glavo, nato 50 m prsno, 50 m hrbtno in 50 m kravel. Za njeno starost je morala preplavati tole v 3:45. user posted image user posted image pupa!! In oh ja, spet so jo zezali, da je debela. Grr.

bravo sarauser posted image user posted image user posted image
a jo prizadane ko jo hecajo? morš ji dopovedat da je lepa in naj ne posluša teh bedakov, ki so ji sam fovš

Neposredna povezava do sporočila: 3341
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 21:18:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3342
4.9.2009 21:19:01   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

In oh ja, spet so jo zezali, da je debela. Grr.

user posted image user posted image user posted image user posted image

umpa, ja od kod pa si ti zdaj skočlauser posted image user posted image user posted image

a sta že s kina? kako blo?

Neposredna povezava do sporočila: 3343
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 21:22:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3344
4.9.2009 21:22:46   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

bravo sarauser posted image user posted image user posted image
a jo prizadane ko jo hecajo? morš ji dopovedat da je lepa in naj ne posluša teh bedakov, ki so ji sam fovš

A veš kolikokrat sem ji to že povedala?? PA nič ne pomaga. Da ne boste mislile, da je kaj podobna meni, evo eno fotko:

user posted image

Joj, prejoj, danes pa spet samo jamram.

Ksenci: odkar sem se odločila, da grem rezat, me tudi prst ne boli več. user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 21:24:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3346
4.9.2009 21:24:42   
neboglasnica

ful fajn je blo.
lahko izdam mal o čem se gre film:
glavni junak prespal film.

Ja, tale je pa dobra!!! user posted image user posted image No, škoda sicer da nista šla, ampak če gresta pa v nedeljo - bolje, bo malnj folka in več kokic!!Za moža mislim. user posted image Ti lepo vztrajaj dalje. user posted image

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 4.9.2009 21:25:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 3347
4.9.2009 21:26:54   
neboglasnica

gr. totalna suhica je. mam filing, da je sploh ne zbadajo, ampak je ona tolk nesamozavestna, da jo mogoče hecajo?

Tole drži, ampak je rekla, da ji je kao najboljša prijateljica (ki zame to ni...) rekla, da je debela. Ok, ona je manjša in precej bolj okrogla. Verjetno izvaja neke vrste samoterapije nad mojo.

Pa pustimo to. Sem že ok.

Neposredna povezava do sporočila: 3348
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 21:28:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3349
4.9.2009 21:29:27   
ksenci

Joj, prejoj, danes pa spet samo jamram.

Ksenci: odkar sem se odločila, da grem rezat, me tudi prst ne boli več. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
men pa ni dans hotla šiva vn pobratuser posted image bo v pondelk!
drgač pa trkam je ok, edin aljaž me je pohodu in mam mal frišne raniceuser posted image

jamram pa tud jz prevč, je že to skor moj hobiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

ime za julijske otročke 2.del
katrinka

piščančki (14%)

princi in princeze (10%)

poletne žabice (29%)

morski ježki in zvezdice (27%)

bombončki (20%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!