|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 21:29:31
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Da potožim kakšnega sina sem prejela danes iz vrtca. No, najprej naj povem, da je moja lepotička doma. Sem celo šibala pet minut prej iz službe, da bi jo lahko pričakala, ker so jim čas prihoda prestavili iz 14 na 16 uro. Potem pa na obvoznici šok - nesreča in sem prihod zamudila za tri minute. Grr. No ja, močan objem ji je takoj vrnil nasmeh na lička. Šibam h kolegici, ki je prevzela Ano in Staša v vrtcu, mi pove, da je kao padel. Ok, čez kako uro doma pogledam in vidim, da ima presekano dlesen, okoli zob kar krvave žepke, dvojka, ki je komaj ven pokukala, je izginila , dlesen in ustnica, vse preklano. Bodi v vrečki pa krvav, kljub temu, da se je videlo, da so ga spirlai. Halo??? Zakaj me pa niso poklicali?? Sem klicala vzgojiteljico, čeprav naj je po 13.30 ne bi na privat mobi, pa klinc pri taki stvari.. Skratka, saj ni tako hudo, samo malo je kri lila??? Ji bom v ponedeljek še enkrat povedala, da želim, da se me obvesti. Saj je mali tak kot po boksarskem dvoboju. Superca, da je Ana doma - le pocrkljajte se fino! Stašev padec - joj, revček mali. A se spomniš, ko je naša na pooben način padlaiz vozička pri tašči in si je tud prebila dlesen, zgornje dvojkice, ki ji je lezla ven, se sploh ni videlo, vse je imela zabuhlo, na dlesnih krvave žepke - ma, takorekoč identična situacija. Bodi krvav, da me je skor kap - z mojim sva glih uletela nekaj minutk po nereči. Takoj sva jo popokala - vsa prestrašena - in direkt k P, ki naju je napotila k dežurnemu zobarju (bilo je med počitnicami, popoldne), ki je pogledal stanje (mala jokala in bracala kot nora, kri se ji je odpirala - not a pretty sign) ... ampak v končni fazi je blo vse ok. Rekla je, da še sreča, da je zobek ravno začel riniti ven, ker sicer bi se lahko tudi odlomil ... Ga boš peljala k P ali zobarju? Jedel je OK? Zdaj spi? Mislim, da bi te morali DEFINITIVNO poklicati iz vrtca! Men bi se zrolalo od skrbi!
|