|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
1.9.2009 11:45:46   
tassika
ne ne bom koristila dopustuser posted image , ne grem več nazaj, se nikomur ne splača ne meni ne njim da jih pridem za 1m gledatuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
1.9.2009 12:27:26   
lindi1
user posted image user posted image Super,ker je brezveze,pa vedno težje delaš,a ni tako...jaz že opažam,da mi je vse skupaj težje,se hitro utrudim...Jaz pa zdaj šibam ob 13 ,da bolniške dobim,pa kri pa vodo moram oddati,jutri pa ginekologuser posted image ful se mi pa dauser posted image .Včeraj zvečer sem imela napad na hrano,pa mi je samo škodovalo,svež kruh je bil,nisem mogla,da nebi 2 tanka kosa,potem pa še sladicouser posted image če že naredim,da vsaj jem,pa me je potem ful zgaga pekla,saj ponavadi ne jem toliko,samo kak sadje ,pa jogurt,včeraj se mi je pa totalno utrgalouser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
1.9.2009 14:36:16   
baby28

super za našo novo članico. Me veseli da si se nam pridružila in
da bomo kdaj šle na pijačko in z vozičkom na potep.

Lindi - ja super za bolniško (no vidiš, to sem ti jaz skoz govorila, da boš
dobila do porodniškega dopusta, superca)

Tudi jaz imam jutri ginekologa. Kdaj ga imaš ti? Bi šle lahko pol na en drink.

Jaz lahko pridem kadarkoli od devetih do enajstih, v bistvu bom
zrihtala tamalo potem bom pa šla od doma.
Dej javimi če boš dopoldan v domžalah. OK.

lp vsem
KatMat - kako je bilo na morju, se je Tija naplavala in ti uživala v
morskih vragolijah

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
1.9.2009 15:26:23   
lindi1
BABYjaz imam ginekologa ob 16.30 ,zjutraj pa žal ne morem,sem ob 8.30 zmenjena na kavi,ko pridem domov,greva z mami v lidl,k je brez avta,pa jo jaz peljem,ob 13 imam pa frizerja,tako,da sem polno zaposlena,sorči,bova šle pa kak drug dan.user posted image
Ja itak si mi govorila,ampak me je bilo vseeno strah,saj veš,kaj pa če ne...
Sem iz z.d.doma sem pol ure čakala na bolniške liste,pa jih potem na pošto nesla,da bodo čimprej v celju,da ne bo moje šefice kapuser posted image saj ne vem kaj tok komplicira,že res,da 2. pri nas obračunavajo,ampak ni treba,da toliko teži.
Pa po ojlček sem šla,baby hvala za infouser posted image

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
1.9.2009 18:35:24   
lindi1
HEJJJ NINČY eno butasto vprašanje imam iz katerega konca si,a si iz ihana,
Ker moja mami nekaj omenja,pa ne vem a njena sodelavka,da bo imela prve vnučke,
pa,da bojo dvojčki,in če sem jo prav razumela,da je ona ena od dvojčic,to bi bila potem tvoja tašča ali pa mami,
saj lahko,da nisi prava,ampak ne morem,da nebi vprašalauser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
1.9.2009 18:36:24   
lindi1
user posted image user posted image user posted image user posted image čawči,aje kaj novega pri tebi,kako si kaj ,te kaj matra...

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
2.9.2009 18:33:37   
LINDI
Ninčy,a so tebe res dali delati...
Danes sem s pregleda,vsakič me vpraša,če so mi kaj prestavili datum poroda,da je za 1 teden večji,mislim,da bom morala nehati jesti sladoleduser posted image sem stopla na vago me je skoraj kap v 3 tednih 3kg,spet me bodo kregali v ljubljaniuser posted image ,je pa res,da sem imela pregled vedno zjutraj,zdaj ga  imam pa popoldan 2x...
Drugače mi je pa kar slabo tam ratalo,pa glava me je začela boleti pritisk je bil visok,140,90,po mojem ker na sje toliko čakalo in je res slab zrak tam.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
2.9.2009 19:27:27   
ninčy
Hej!
Lindi, jaz sem prav iz centra. Očitno nisem prava. user posted image
Sicer pa ja, so me dali delat po 4 mesecih bolniške. In to v šolo 1. junija.user posted image user posted image  No, pa sem preživela.
Me pa veseli, da so tebi podaljšali bolniško do porodniške. Jaz sem zdaj tudi še jutri in pojutrišnjem na bolniški, ker si nisem predstavljala, da bi šla v šolo za 4 dni, v ponedeljek pa štartam porodniško.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
3.9.2009 7:52:11   
LINDI
Superca tudi zateuser posted image sem ful vesela,a že se ti začne, potem gre že zaresuser posted image .Sem bila pa včeraj pri frizerju,pa sem povedala,da so me dali na bolniško do porodniškeega,pa je bila tam ena punca,ki te pozna,vsaj vprašala sem jo,če si nina,je rekla,da boš imela dvojčke,pa sem sklepala,da si to verjetno tiuser posted image je pa tudi ena od dvojčic,mislim,da vesna,tko rekla,je,da te tudi dajo na koncu delati,če se jim zazdiuser posted image kar se tudi meni ne zdi prav,da si celo nosečnost doma,potem si pa kar naenkrat sposoben za delo grdouser posted image .Drugače je pa ful prijazna,čeprav me je tudi ona vprašala,če bom imela 2,user posted image ampak naj ji bouser posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
3.9.2009 7:53:25   
LINDI
A tvoj tudi ni iz ihanauser posted image user posted image user posted image hecam se.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
3.9.2009 20:31:31   
LINDI
Danes sem pa fulll utrujena sem cel kup povijalnih,tetra plenic zlikala,pa še nekaj cunjic,ker bolj počasi to delamuser posted image mi trebušček ne da,da bi šlo hitrejeuser posted image ,pa nekaj stvari sem poslikala,ampak jaz sem se to šele zdaj spomnila,tako,da imam malo več delauser posted image pametna puncauser posted image .Zdaj mi je pa takoooooo vroče za znoret.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
4.9.2009 11:19:57   
lindi1
DAN,kako ste kaj,kako a se ja
z zdaj tukaj sama s sabo pogovarjam ali kakouser posted image ,kje ste punce a se kaj dogaja ,zdajle sem zvedela,da je eni naši oktoberki odtekla voda,in da rojeva,morala bi pa roditi 12.10.09user posted image user posted image user posted image upam,da bo vse v redu suser posted image .Še dobro,da jaz počasi pripravljam,edino previjalna me skrbi,ker jo nekdo dela,upam,da bo do takrat,da še jaz stvari naložim notri,ne drugiuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
4.9.2009 11:58:41   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Ja, to je v redu.

Drgač sm pa jest nova user posted image . No, rok imam 25.2., sm pa iz Domžal. Je pa to moja 2. nosečnost, enega navihanca imam že doma. Star je 10 mesecev in pol (čeprav bi moral bit dons star točno 9 mesecev). Rodil se je 7 tednov prezgodaj. Trenutno je vse ok.
Upam, da se vam lahko pridružim, čeprav vidim, da sem celo edina, ki bo nosečnost potegnila do naslednjega letauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
4.9.2009 13:50:19   
lindi1
oooooo Kat mat hvalabogu,vsaj še ena,da nisem samo jaz tukaj gor sem že mislila,da sem malo čudnauser posted image
Kako ste kaj,pa TIJA ATALIJA,a je pridna,jaz sem se danes spravila narediti pečene filane paprike v omaki s pirejem,sporočim,če je uspelo,diši zelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
4.9.2009 14:19:26   
kepica78

IZVIRNO SPOROČILO: lindi1

oooooo Kat mat hvalabogu,vsaj še ena,da nisem samo jaz tukaj gor sem že mislila,da sem malo čudnauser posted image
Kako ste kaj,pa TIJA ATALIJA,a je pridna,jaz sem se danes spravila narediti pečene filane paprike v omaki s pirejem,sporočim,če je uspelo,diši zelouser posted image user posted image user posted image

oj oj

najprej dobrodošla rožca 26user posted image user posted image

no sej sm jest tud skoz tuki, je pa res da nič ne napišem...ker nimam kej ampak spremljam pa redno vso zadevo...

v glavnem Lindi dons so me pa premamile tele tvoje filane paprike, so mi direkt v službo zadišale user posted image

drgač pa fuuuuul paše tole vreme dons...končno se je mal ohladil.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
4.9.2009 14:46:00   
lindi1
LEPO,LEPO,sem vas  prav pogrešala že,v glavnem je uspelo,so vsi hvalili,recept sem na kulinariki našla,omako itak po svoje naredim,ker smo navajeni na paprike v omaki,priporočam so zelo dobre,zdaj pa še štrudl pečemuser posted image cel teden nisem bila v kuhinji,je mami kuhala,ker se je skoz kaj dogajalo,pa user posted image še skoz sem za poštarjem letalauser posted image danes jo pa malo moram razvajati,pa še staro mamo imamo na obisku....Da ženski del familije vidi,da tudi jaz kaj znamuser posted image .Saj vem ene še delate in nimate toliko časa,ampak jaz vas pogrešamuser posted image

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
4.9.2009 14:47:19   
lindi1
Ja fino,je ker se je ohladilo,ampak meni vseeno dol teče,ker nisem nič pri miru,razen takrat kadar kaj tukaj gor napišemuser posted image user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
4.9.2009 19:59:55   
lilinovy
OJLA PUNCE!!

No evo še mene po dooolgem času.................

No tudi jaz se kar lepo redim, tako da v službi že kar pošteno sopiham. Ne vem če bom zdržala še en mesec delat, porodniško začnem šele 5.10.

Ej Lindi, jutri sem v depali, boš mela kej časa za kavico??
Vidim da si zelo pridna s pranjem, jaz se zadeve šele lotevam........Kako si prala stvari' S kakašnim posebnim praškom in dvojno izpiranje?
Punce kako ste kaj prale cunjice in posteljnino???Kaj je najboljše?

Hvala za nasvete.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
4.9.2009 20:56:57   
lindi1
Čavči LILINOVY jutri imam kar pestro soboto,tako,da kdaj drugič,sorči,sem že s 3 zmenjena.Jaz sem prala brez mehčalca in to je bilo to,ene pa z dvojnim izpiranjem....

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
5.9.2009 9:24:20   
KatMat
najboljs je tekoci detergent pa dvojno izpiranje...

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
5.9.2009 11:12:53   
rožca26
Živjo!

Pa se spet jest malo oglašam, čeprav nism ravno sposobno. Sem v torek pri G fasala en izredno hud prehlad, je mela klimo do fula nažgano, jest pa brez hlač, pa me je vso prepihal tm spoduser posted image . Včeri sem imela tudi blago vročino, ki je pa za enkrat izvenela. Na "srečo" moram jemat aspirin - ker sm mela v 1. user posted image  preeklampsijo. Drgač pa vse ok.
Tiste k perete cunjice in ste že v polnem pričakovanju - men ni blo treba, ker sm bla takrat že v P z mojim Vidomuser posted image , je pa moj lubi prav sam z detergentom in na dvojnem izpiranju (vsaj na začetku je fajn, pa mi itak damo vedno dvojno izpiranje, ker je lubi mal alergičen), kasneje smo pa že začel dodajat mal mehčalca.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
6.9.2009 17:25:01   
lindi1
Danes je šel moj na dirkouser posted image .,jaz pa nekaj cunje vlačim iz omare z dolgimi rokavi,ker se je kar ohladilo in imam pri mojem samo kratke rokaveuser posted image ,samo ne vem,kaj bom sploh spravila nase.Danes sem opazila prve razpokice po tebuhu,čeprav se mažem...očitno to ne pomaga vsemuser posted image ,ampak za bejbija vseuser posted image ,še vedno se nisem spravila v tosamino trgovinico,verjetno zato,ker mi manjka samo ena stvar,tiste krpice,ki so obrobljene z barvno nitko,ampak imajo 3 velikosti in jaz ne vem katere naj vzamem,ker sem pozabila,zakaj jih sploh rabim,a za brisanje bruhanja...pojma nimam.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
7.9.2009 11:16:58   
lindi1
Dober dan punce,sem vesela,ker je sonček,paše 100 na uro,če katero zanima imajo v sparu v coffe pubu ful dobre tortice,vsaj čokoladna mi je bila všeč,sem se malo prištulila zraven,ko jo je prijateljica jedla,jaz itak ne smem,se preveč redimuser posted image .
Upam,da kmalu dobim  previjalno mizo...pa sploh ne vem,če jo je že začel delati,ker to počne od mojga brata prijatelj,sem mu že ene 3x rekla,naj ga vpraša,pa je še bolj sklerozen kot jazuser posted image ,upam,da bo predno rodim...

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
7.9.2009 11:21:27   
KatMat
najboljsa cokoladna je v zvezdi v btc-ju (pa se jagode ma not!!!!!!!!!)

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
7.9.2009 11:22:29   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lindi1

Danes je šel moj na dirkouser posted image .,jaz pa nekaj cunje vlačim iz omare z dolgimi rokavi,ker se je kar ohladilo in imam pri mojem samo kratke rokaveuser posted image ,samo ne vem,kaj bom sploh spravila nase.Danes sem opazila prve razpokice po tebuhu,čeprav se mažem...očitno to ne pomaga vsemuser posted image ,ampak za bejbija vseuser posted image ,še vedno se nisem spravila v tosamino trgovinico,verjetno zato,ker mi manjka samo ena stvar,tiste krpice,ki so obrobljene z barvno nitko,ampak imajo 3 velikosti in jaz ne vem katere naj vzamem,ker sem pozabila,zakaj jih sploh rabim,a za brisanje bruhanja...pojma nimam.

ne kupuj je brez veze,za vse imas tetra planice....

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Sponzorstvo
muška

Bi šli za sponzorja ob lokalni preditvi? Seveda ob predpostavki, da imate podjetje.

da (65%)

ne (9%)

nikoli mi ni prišlo na misel (13%)

vedno sodelujem (4%)

nikoli se ne udeležujem (4%)

me me zanima kaj se dogaja v moji okolici (4%)

Število vseh glasov: 246

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!