|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
3.9.2009 21:50:59   
barika
Tulpek, dej poglej na papir, zgleda, d mu še ni najemna pogodba potekla user posted image user posted image

mah, saj pri meni tudi ni nobenih znakov ...jutri grem lajat v luno user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
3.9.2009 23:20:27   
Lubenička
jst sm pa kr mal žalostna...

sem zelo vesela, da je vse vredu in da je naš fantič zdrav...
ampak...da bi čakala še 7-10 dni po roku...neučakana sm...
no...sej se zavedam, da ven bo moral it...prj al slej user posted image ampak želim si, da bi prišlo nepričakovano, spontano...ne pa, da mi bodo dali rok, da grem v P in mi sprožijo porod. Me razumete?
no...pa sej imam še en tedn...pa še plus en tedn...da me preseneti user posted image

joj...altaja in tulpek...in vse punce, ki ste čez rok...jst res upam, da boste čim prej cartale svoje štručke user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
3.9.2009 23:30:16   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

jst sm pa kr mal žalostna...

sem zelo vesela, da je vse vredu in da je naš fantič zdrav...
ampak...da bi čakala še 7-10 dni po roku...neučakana sm...
no...sej se zavedam, da ven bo moral it...prj al slej user posted image ampak želim si, da bi prišlo nepričakovano, spontano...ne pa, da mi bodo dali rok, da grem v P in mi sprožijo porod. Me razumete?
no...pa sej imam še en tedn...pa še plus en tedn...da me preseneti user posted image

joj...altaja in tulpek...in vse punce, ki ste čez rok...jst res upam, da boste čim prej cartale svoje štručke user posted image

na žalost ja, se bom počasi sprijaznala, da bom spet mogla iti v bolnico, da mi sprožijo (čeprav še ni niti 1 dan plusa, pa vseeno, že napoved ginekologinje, da če si prvič čez rok, se rado naslednjič ponovi, ni prijetno). Tudi jaz bi rada spontan začetek ..kot npr. kepica...

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
4.9.2009 6:19:12   
JaLuca
Jutro punce,

neko zatišje je bilo ponoči, ste vse spale ali je katero že zvilo?

Danes ponoči sta še obe moji biksali, tako da bom sigurno šla dopoldne kako urco ležati, pa HB je dež pa se bo stanovanje še malo ohladilo.

Vprašanje izven teme, za tiste, ki ste s PT: najboljša slaščiščarna na PT za torte
? MOrem za pon. naročiti torto za najmljašo, ima 2 RD, pa se mi trenutno ne da iti peč oz. pripravljati, če bom slučajno šla v P, čeprav imam v sredo rok. Da ne bomo, ki slučajno praznovali kar v P. user posted image in njegova sestra imata RD na isti dan, pa njegov brat in še ena sestra, so pa letnice različne.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
4.9.2009 7:16:39   
sontschica
dobro jutro

jaz sem pa mislila včeraj zvečer, da bom prehitela tulpka in altajo. popadki so se začeli pojavljati že ob 8h pa vse do 24h izmenjaje na 5 in 10 minut, in so bili kar boleči, potem sem bila pa že tako izmučena, da sem zaspala. sem si pa rekla, da morjo res fejst bolet, da grem v P. danes zjutri pa spet enih par močnih popadkov. sicer je zdej stanje mirno, nikoli ne vem kaj me še prime.

me zanima, tiste, ki ste že rodile, a se je kateri izmed vas tut tko nardilo, da je bil prejšnji dan (po popadkih) le predpriprava na dan D? pa na WC (na veliko potrebo) grem tut vsak dan po 3x. ne vem, tole se mi še ni zgodilo.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
4.9.2009 7:24:57   
eva Ana
Ojla punce!

Priznam nisem brala nič nazaj, tako da nimam pojma kaj se dogaja. V glavnem, kot vam je verjetno kepica sporočila sem 27.8. z CR rodila našo Alino.2.9. sva prišli domov. Sva zdravi, veselo papama, in spima 3-4 ure.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
4.9.2009 7:42:56   
Bety11
Tia in Luana...prava srčka.....user posted image

Jaz se danes odlično počutim in to verjetno zato, ker je te klinčeve vročine konec....

Vsem se nekaj dogaja ....samo altaji, tulpeku in meni NIČ....To je zato, ker smo napisale datum 30. user posted image

Ne vem, kaj naj še napišem...user posted image .....Zdaj samo čekiram, katera rojeva....

Mi doma komaj čakamo Damjana....vsi....Mož pravi, da bo on spal zraven posteljice, ker jaz ne bom slišala, ko je Damjančk lačen...user posted image user posted image ...in potem bo on mene zbudil in mi dal Damjana za podojit.....user posted image user posted image

Jooooj...ti moški....Ko pa pride čas za skrb, pa verjetno bo imel bolj pomembno delo....Sestanke, prijatelji....

Tako....Lepo se imejte danes, rojevajte v miru in nočem nobenih pretresljivih zgodb slišati....

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
4.9.2009 7:48:13   
altaja
Včeraj sem bila že pripavljena za v P ko se je mali zbudil in začel brcat, tko da sem se odločila da počakam do danes. Okoli 11h zvečer pa me je začelo špikat z rahlimi krči. Ker sem bla sigurna, da bo ponoči akcija sem šla spat da se vsaj malo spočijem za vsak slučaj...in evo...noč je mimo, jst pa še vedno v enem kosu. Me heca mali user posted image

Ker je teden okoli, moj bejbi pa še vedno na toplem, šibam v P, kjer bodo določili mojo nadaljno usodo.... Me moj pelje, pa za vsak slučaj mava vse s sabo user posted image .

Pupe, javim ko bo kaj novega, pa držite pesti da se odločijo, da je čas, da rodim user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
4.9.2009 7:48:14   
polari
Dobro jutro!
Danes pa bo en zaspan dan.....pa meni kar paše, no....še ohladilo se tak fajn.....malo grem sicer na potep v mesto, neke zadeve uredit, pa celo v mb še grem....

Eva Ana, kak lepo, da že uživate doma.....in se cartate...superuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

Jutro punce,

neko zatišje je bilo ponoči, ste vse spale ali je katero že zvilo?

Danes ponoči sta še obe moji biksali, tako da bom sigurno šla dopoldne kako urco ležati, pa HB je dež pa se bo stanovanje še malo ohladilo.

Vprašanje izven teme, za tiste, ki ste s PT: najboljša slaščiščarna na PT za torte
? MOrem za pon. naročiti torto za najmljašo, ima 2 RD, pa se mi trenutno ne da iti peč oz. pripravljati, če bom slučajno šla v P, čeprav imam v sredo rok. Da ne bomo, ki slučajno praznovali kar v P. user posted image in njegova sestra imata RD na isti dan, pa njegov brat in še ena sestra, so pa letnice različne.

Najbolj poznani je seveda Sladki butik v mestu zraven lekarne, jaz pa sem se navadla hodit v Kicar v SladkoS. Imajo ful dobre torte, fajne cene, niso grozno dragi, tudi ostalo pecivo vse tam pečejo in so res super. To pa je tam v Novi vasi ko je cerkev Sv. Leopolda...

Kaj ti si iz okolice Ptuja?

No, vidim, da ni nobene zvilo, Sontschica, sigurno se nekaj pripravlja....user posted image

Jaz sem sploh nehala spremljati kakršnekoli znake...bo že....pa mislim, da ne bo še zdaj...user posted image ...saj še mam čas...
Spala pa sem tak.....poze me malo mantrajo, ker me hitro začne vse bolet...je pa blo fajn, ko se je ponoči vlilo.....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
4.9.2009 7:49:36   
polari
Altaja, držimo pesti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
4.9.2009 7:58:16   
baby blue
dobro jutro

Altaja držim in fejst stiskam pesti user posted image user posted image user posted image

Moje spanje je bilo super spala sem kot ubita... Čeprav pri obračanju z enega boka na drugega imam še vedno težave in je to cela znanost da se okol obrnem user posted image user posted image Drugače pa nobenega vmesnega postanka na wc sredi noči... user posted image Mi je fino da se je vreme ohladilo in da pada dežek user posted image Bo ravno pravšnji dan za po tleh pomit user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
4.9.2009 8:00:39   
sontschica
altaja držim pesti, da te odrešijo.user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
4.9.2009 8:02:26   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: polari
No, vidim, da ni nobene zvilo, Sontschica, sigurno se nekaj pripravlja....user posted image

upajmo, da se res nekaj dogaja.user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
4.9.2009 8:17:54   
anitka7
dobro jutro

vidm da je danes neko zatišje pred polno luno....neki se ene že pripravljajo,jih že špika user posted image upam da bo kaj lepih novic o novih user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
4.9.2009 8:19:53   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

dobro jutro

vidm da je danes neko zatišje pred polno luno....neki se ene že pripravljajo,jih že špika user posted image upam da bo kaj lepih novic o novih user posted image

Bo bo. user posted image user posted image user posted image

Cukr07 sporoča:

"Ku ku, pa sem tu. Ime mi je Lenart, velik sem 50 cm in težak 3190 g. Očija in mamico sem osrečil s svojim rojstvom danes ob 3:31."

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
4.9.2009 8:21:44   
sontschica
iskrene čestitke cukr07 za Lenartauser posted image user posted image user posted image zdej pa veliko cartanja z novim družinskim članom.user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
4.9.2009 8:21:49   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Pupček kakšna luštna princeska user posted image user posted image user posted image

Joj, komaj čakam, da dobim naš zakladek v roke...pa sej bo kmalu. Mogoče pa danes ponoči, ko je ravno polna luna, sicer pa zjutraj imam pregled, potem bom pa videla pri čem smo. Mejbi bom šla pa kar rodit user posted image user posted image user posted image (če verjameš v pravljice)

Jah nič, šibam pod tuš pa spat, da bom jutr komot vstala.

Dajmo, dajmo! user posted image user posted image user posted image Jagodka tudi na tvoj sms čakam user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
4.9.2009 8:27:19   
baby blue
cukr07 čestitke za sinčka... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3993
4.9.2009 8:27:40   
klaja
Cukr07 čestitke za Lenarta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moje počutje je bolj slabo, celo noč nisem spala, sem se samo premetavala, še moj me je razkuril včeraj, da sem bila jezna ko ris. Ni si mogel vzet ene minutke, da bi mu pokazala kaj še mora izpolnit za očetovski dopust, potem pa je imel čas po netu brskat in v tv bulit.  danes sem sitna in tečna da je kar hudo, pa tudi enkrat brez energije.

Sontschica mislim, da nisem pred porodoma hodila kaj več na wc kot običajno, sedaj pa hodim na wc 10x dnevno če ne več, zgleda da toliko pritiska dol ali na stran.

Neposredna povezava do sporočila: 3994
4.9.2009 8:31:57   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Sontschica mislim, da nisem pred porodoma hodila kaj več na wc kot običajno, sedaj pa hodim na wc 10x dnevno če ne več, zgleda da toliko pritiska dol ali na stran.

kaj pa glede popadkov? se je kakšen dan prej že pripravljalo?

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
4.9.2009 8:32:31   
JaLuca
Sontschica jaz hodim na veliko potrebo vsaki dan zadnji mesec 4-6x, prej tudi pred obema porodoma, samo, da tokrat že traja celi mesec

Polari sem iz okolice, trenutno Pragersko

altaja naj se ti želja izpolni in srečno

cukr07 user posted image za Lenarta

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
4.9.2009 8:35:27   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Cukr07 sporoča:

"Ku ku, pa sem tu. Ime mi je Lenart, velik sem 50 cm in težak 3190 g. Očija in mamico sem osrečil s svojim rojstvom danes ob 3:31."

Čestiiiiiiiitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3997
4.9.2009 8:42:29   
Anya22
Cukr07, čestitam!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
4.9.2009 8:45:09   
mara81
jutro vsem!!!

ISKRENE ČESTITKE TISTIM SREČNICAM,KI ŽE PESTVATE SVOJE CUKRČKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz se grem tudi danes pokazat v P,da vidimo kako in kaj!!!
se slišimo ko bo kaj novega.
srečno vsem

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
4.9.2009 8:48:58   
baby blue
mara81 držim pesti da bo vse OK in da boš kmalu pestovala user posted image

jst pa šibam na sprehod s user posted image zdej ko ne dežuje več tako

(odgovor članu mara81)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?