Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 7:59:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška ojla je še katera tu? pravkar sm prlezla. Jaz sem tudi še tukaj, vendar vas počasi zapuščam. Mali nekaj stoka iz sobe, pa me je strah, da bo kako jamranje ponoči. Sva ga danes po dolgem času v spalno vrečo dala, pa sem malo buni. Ampak je bilo treba, ker se je zadnji 2 noči ful mrzel zbudil Nočko!! Jaz par dni nazaj že tudi o njej razmišljala, ker smo imeli 18-19 v otroški. danes je pa že spet 23. Spi pa tak skozi odkrit, ker se samo premetava. Ja, ker ni nikoli pokrit, sem mu jaz dala kratke rokave in dolge hlače, da je kao pokrit. Kao.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:00:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
* image neboglasnica 07:59 RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) Otrok - Čvekamo o naših otrocih * image neboglasnica 07:59 RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) Otrok - Čvekamo o naših otrocih * image Inigo 07:59 RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) Otrok - Čvekamo o naših otrocih * image neboglasnica 07:59 RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) Otrok - Čvekamo o naših otrocih * image neboglasnica 07:59 RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) Otrok - Čvekamo o naših otrocih * Ha, a ste videle to?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:02:17
|
|
|
|
CAC
|
jutro! Ste pa nekatere zgodnje, čeprav ne hodite v službo... tud jaz trkam, ker zdaj že 3 noč spimo celo noč, nič se ne budi, do zdaj pa se je kar dostikrat. Pa pil je včasih kar precej, zdaj nič. Upam, da bo tako naprej. zobki- mi imamo šele 6 zobkov... zdaj že kar nekaj mesecev. je zadnjič mel tri dni vročino, pa sem mislila, da bo kaj ven pokukalo, pa nič. fasade- tud midva sva imela dosti idej, kako pobarvati in kaj narediti, pa smo potem na koncu dali peščeno barvo in siv putz na vhodu. vam prilepim eno slikico, sam jih mam doma. sva pa že eno leto v novi hiški in imamo se res super, razen tega, da je dela vedno uber.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:06:26
|
|
|
|
neboglasnica
|
Mi smo bili sami, čisto prazna hiša, samo trije. Smo šli zgodaj spat in ko me je baje mož klical ob 21.40 že nisem več slišala zvonjenja. Kar je zame zelo zanimivo, ponavadi se zbudim. Smo kar ok spali. Zjutraj sem pa Staša oddala v zbirno sobo, kar me osebno zelo moti, da so že prvi teden v zbirni sobi, ko se komaj navajajo na vrtec. Ni kaj preveč kompliciral. Je pocmihal, ker sva z vzgojiteljico pred vrati klepetale. Pa sem mu pritisnila lubčka in je fant šel. Tako. Almera: kako bučkabol? In Borovo spanje? Nanka: halo dušo, kje si ti? Populis: garaš? AAA, 3jeMi: kako v vrtcu?? Majuska: bogve ali ima sonček, oblake... Flower in Inigo: kako učenje? HD in Ksenci: diplomska? Mirjam: tudi tebi lep vikend. Metuljčica: še vedno čutijo posledice sinočnjega potresa... Tims: tok tok.. _rebeca_: kaj že delajo danes pri vas? Lex: kako je spet v službi? Umpa in Tinky: pa vajina korenjaka? šibam....
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:09:21
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Umpa in Tinky: pa vajina korenjaka? moj je en velik kažinar CAC, ja dej pripopaj slikico hiške Zdej se igrem igrat z novim družinskim članom. Gre vržt sestavine v kruhamat.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:11:56
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Umpa in Tinky: pa vajina korenjaka? moj je en velik kažinar CAC, ja dej pripopaj slikico hiške Zdej se igrem igrat z novim družinskim članom. Gre vržt sestavine v kruhamat. ka pa mate?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:15:46
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo Zdej se igrem igrat z novim družinskim članom. Gre vržt sestavine v kruhamat. ka pa mate? Če me spomin ne vara - kruhomat.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:16:13
|
|
|
|
neboglasnica
|
Pa kaj je s tem citiranjem????
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 8:17:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:22:19
|
|
|
|
Inigo
|
eh, tinky, sm misla, da mate kako novo muco al pa kuža...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:23:16
|
|
|
|
Tinky
|
Sem klicala v Lesnino, da kdaj naj bi sobica prišla, ker jo čakamo že tri tedne, pa mi rečejo, da verjetno konec naslednjega tenda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:25:37
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Sem klicala v Lesnino, da kdaj naj bi sobica prišla, ker jo čakamo že tri tedne, pa mi rečejo, da verjetno konec naslednjega tenda!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uf... to čakanje je ful mučno. mene tut jezi. izbereš, plačaš in pol čakaš ko mutav in ne moreš koristit tko smo mi čakal novi kavč. ko so me klical, da ga pripeljejo, že skor nism več vedla o čem govorijo, kr sm pozabla...
< Sporočilo je popravil Inigo -- 4.9.2009 8:26:16 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:25:48
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo eh, tinky, sm misla, da mate kako novo muco al pa kuža... ne ne, ni še čas, mam dovolj eno opico doma aparat je pa od moulinexa in dela res super kruh, smo full zadovoljni
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:27:45
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: Inigo eh, tinky, sm misla, da mate kako novo muco al pa kuža... ne ne, ni še čas, mam dovolj eno opico doma aparat je pa od moulinexa in dela res super kruh, smo full zadovoljni to sm že jst tut študirala, da bi kupla... po se nekak še vedno nism odločla...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:30:16
|
|
|
|
CAC
|
moj je en velik kažinar CAC, ja dej pripopaj slikico hiške Zdej se igrem igrat z novim družinskim članom. Gre vržt sestavine v kruhamat. A si novega nabavla? Tudi jaz ga dobim za roj.dan pa me zanima, kako bo funkcioniralo. Še katera uporablja kruhomat? kako ste kaj zadovoljne'
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:30:34
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: Inigo eh, tinky, sm misla, da mate kako novo muco al pa kuža... ne ne, ni še čas, mam dovolj eno opico doma aparat je pa od moulinexa in dela res super kruh, smo full zadovoljni to sm že jst tut študirala, da bi kupla... po se nekak še vedno nism odločla... smo naredili dve računici in se ti strošek en dva tri povrne, še posebi, če delaš tudi testo za pico. Mene je blo najbolj strah, da bo kruh "mokast" in slab, pa sem prav prijetno presenečena.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:31:07
|
|
|
|
CAC
|
kaj je zaj to za solate nastalo???
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:32:08
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: CAC moj je en velik kažinar CAC, ja dej pripopaj slikico hiške Zdej se igrem igrat z novim družinskim članom. Gre vržt sestavine v kruhamat. A si novega nabavla? Tudi jaz ga dobim za roj.dan pa me zanima, kako bo funkcioniralo. Še katera uporablja kruhomat? kako ste kaj zadovoljne' Ja novega.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:33:16
|
|
|
|
CAC
|
kako nardite ta bel okvirček z izvirnim sporočilom? spet sem leva ...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:35:15
|
|
|
|
CAC
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: CAC moj je en velik kažinar CAC, ja dej pripopaj slikico hiške Zdej se igrem igrat z novim družinskim članom. Gre vržt sestavine v kruhamat. A si novega nabavla? Tudi jaz ga dobim za roj.dan pa me zanima, kako bo funkcioniralo. Še katera uporablja kruhomat? kako ste kaj zadovoljne' Ja novega. kje pa zmes kupuješ?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:38:42
|
|
|
|
3jeMi
|
morgen, dame moje! Lovrova mama je v službi ... "v-škatla" je polna in jo je treba spraznit... pa še vsak me vpraša kako gre v vrtcu in jaz kot vsaka mama se kar ponavljam... na koncu dneva bom že samo na: V redu, hvala!... p.s. očka je odlično opravil svoje delo... Lovra je odpeljal v vrtec, preobul, polupčkal in šel... menda ni bilo panike, itak je Lovra že čakal prijatelj Filip... čauči, upam, da mi uspe še kaj priti naokol...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:41:58
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: CAC IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: CAC moj je en velik kažinar CAC, ja dej pripopaj slikico hiške Zdej se igrem igrat z novim družinskim članom. Gre vržt sestavine v kruhamat. A si novega nabavla? Tudi jaz ga dobim za roj.dan pa me zanima, kako bo funkcioniralo. Še katera uporablja kruhomat? kako ste kaj zadovoljne' Ja novega. kje pa zmes kupuješ? vse v Sparu sem pa slišala, da je full dobra Hoferjeva moka. Bom probala
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:43:57
|
|
|
|
CAC
|
aha. Pa tud polnozrnati so baje dobri. Jaz bom šele v nedeljo lahk probala svoj mašin. Zdej si moram nabavit zmes, tak da ga potem zakurblam, hehe.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 8:44:36
|
|
|
|
Inigo
|
tinky - daj kak link kerega maš. plis!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 8:54:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......