|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 21:57:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3226
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 22:01:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3227
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 22:03:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3228
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 22:04:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3229
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 22:06:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3230
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
3.9.2009 22:06:50   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

ojla

je še katera tu?

pravkar sm prlezla.

Jaz sem tudi še tukaj, vendar vas počasi zapuščam. Mali nekaj stoka iz sobe, pa me je strah, da bo kako jamranje ponoči. Sva ga danes po dolgem času v spalno vrečo dala, pa sem malo buni. Ampak je bilo treba, ker se je zadnji 2 noči ful mrzel zbudil

Nočko!!

Jaz par dni nazaj že tudi o njej razmišljala, ker smo imeli 18-19 v otroški. danes je pa že spet 23. Spi pa tak skozi odkrit, ker se samo premetava.

če se bo pa preveč bunil, pa mu še en sloj spodaj obleči. recimo štrampljce al žabice al kak rečete ve v Ljuser posted image , pa kako majčko še spodaj pod pižamico (namesto vreče). Tia se meni tud skoz odkrivauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3231
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 22:06:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3232
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 22:09:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3233
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 22:10:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3234
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 22:11:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3235
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 22:13:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3236
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 22:14:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3237
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 22:27:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3238
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 22:28:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3239
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 23:08:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3240
4.9.2009 6:20:20   
Netta
jutro,

rana ura zlata ura...ampak jaz bi še tak spalauser posted image pa ne morem...grrrrrrr

jesenski čevlji
- rebeca tudi jaz sem že iskala čevlje za ano, take da ne premočijo in da imajo bolj mehke podplate...pa ne najdem nič...če bo katera kje kaj videla naj sporoči prosim...

pa tiste ki že imate škornje za dež...kje ste našle take za bolj male nogice...ker jaz sem videla le od številke 22 daljeuser posted image

zobki - tudi ana jih ima 8...

11kg dojenček - mislim da sem nekje brala da je kmalu po rojstvu umrl...saj res ni moglo bit vse ok, če je mel tolko kiluser posted image

rebeca - hihi, a glasujemo za barvo fasase??user posted image user posted image   meni so všeč klasične bele ali pa nežno peščene barve...za kakšno pa vidva navijata? aha rumeno...jaaaaaaa pa kamni so zakonuser posted image   moj očka je bil zidar, pa bi se ful strinjal z vajino izbiro

3glu - OMG...a kar splezal je čez...no imam sedaj nalogo danes da preverim stanje glede tega pri nas...ker ana je tudi strašna alpinistka in nebi rada da gre po tianovih stopinjah

oblačila ponoči
- nimam pojma...če se pa že tak temperatura spreminja ponoči...enkrat je čez 20 stopinj, drugič okrog 10... zaenkrat je v pidžamici, odkrije se itak takoj...bo pa treba počasi vrečo nazaj uvest se mi zdi

danes dobiva obiske...bo pestro ves dan...tak da uživajte, pa lep vikend vsem!user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
4.9.2009 7:21:07   
Tinky
Dobro jutro,

za nas ni glih dobro, spet smo spali od k...user posted image user posted image
Včeraj je bil pri nas v varstvu sin od moje svakinje in sta s Teotom divjala do onemoglosti in, ker je bil pri nas do skoraj pol devetih, Teo valda ni hotel spat.
Ok, nekako zaspi, se pa zbudi ob 1 in začne tako jokat, tako vriskat, da sem skoraj oglušela. Ga potipam ves moker...poten!!! Ga preoblečem in pol itak je rabil še pol ure, da je zaspal nazaj.
Grave, grave.

Barva fasade, ko sva midva zbirala barvo fasade, sva želela dvo barvno, zaradi tega, ker je hiša pravokotna, nerazgibana (pasivna hiša je najbolj pasivna, če ima samo štiri kote, na žalost) in bi full lepše zgledala. Ciljala sva na rdečo-bordo in sivo. Ko sva se z arhitektom in fasaderjem pogovarjala sta nama oba striktno odsvetovala "močne" barve, ker z leti full zbledijo. Oziroma sončna stran zbledi, senčna malo manj in postane en miks škifo barve.
Pol sva se nagibala k rumeni in tudi to so nama odsvetovali, ker ta barva privablja mrčes. In res, sosedova hiša je rumena in sva se malo pogovarjala pa so nam rekli, da sa golazen z vasi se vrti okoli njihove hiše.
Pa na blizu se res vidi, da je vsa poflekana.
Pol sva se odločila za marelično.

< Sporočilo je popravil Tinky -- 4.9.2009 7:23:21 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
4.9.2009 7:33:26   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

zimska- jz tud tako slabo spim ponoči! že zdaj, kaj šele bo zadnje mesece, pa na wc grem najmajn 2x.

Drage naše nosečke: tole bi vas utegnilo razveseliti - spet se je začela akcija/tekmovanje za MISS BUŠI. Info si lahko preberete (in se prijavite) tu: KLIKNI

moj buši je ve prej kot za naziv missuser posted image hvala vseenuser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
4.9.2009 7:36:13   
Tinky
Jesenske čevlje, smo kupili v Geoxu, pa na srečo ni blo problemov s Teovim visokim nartom, že takoj prvi so ustrezaliuser posted image user posted image
Ma ej, cena Cicibanovih in Gexovih je ista, kvaliteta pa naj bi bla absolutno bolja pri Geox, ker kao "diha". Kako naj človek sploh ve, kakšen je kvaliteten čevelj?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
4.9.2009 7:50:19   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Jesenske čevlje, smo kupili v Geoxu, pa na srečo ni blo problemov s Teovim visokim nartom, že takoj prvi so ustrezaliuser posted image user posted image
Ma ej, cena Cicibanovih in Gexovih je ista, kvaliteta pa naj bi bla absolutno bolja pri Geox, ker kao "diha". Kako naj človek sploh ve, kakšen je kvaliteten čevelj?

po ceni?! user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
4.9.2009 7:52:16   
ksenci
jutro!user posted image
eto mene enkrat tako zgodajuser posted image dans sm se že okol 6h zbudila in to naspana- tudi čudeži se dogajajo. sicer pa že aljaž cel teden spi od 19.30-7.00user posted image -očitno je spet nazajv normaln ritem. že trkam!

pri naju bo tud težka glede fasade že zdaj vidim. kr imama oba čist x predloge. pa do fasade je še oh in oh časa!

aljaž tud čist vse doseže- najraje ima računalniško miškouser posted image

rovaka- fajn linka za fasade

rebeca botrca- lepouser posted image

zdaj pa kavo skuhat in nekaj za zajtrk nardit!

Neposredna povezava do sporočila: 3246
4.9.2009 7:59:04   
neboglasnica
Daaan, mi oz. jaz sem že iz vrtca...

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Je pa res, da še vedno ne veva kakšne barve bova dala fasado. Vsak dan je druga ideja... user posted image

Ej, glih to sem hotla vprašat? Zdaj so ful in rumene, oranžne, zelene ipd. - razmišljata kaj v tej smeri?

glugica, dobro peči!

Opala, zvonec, možek je tu - pa, pa .... šibam ....

Lej ti njo!!! user posted image

Razmišljava vse sorte, ampak vedno nekak pristaneva na rumeni, najbrž bo nekaj v tem tonu al pa v kombinaciji s sivo....
Eno sva šla gledat včeraj....wau, kak lepa je bla. Rumena s sivimi širokimi detajli (črtami), spodnji del obložen s kamnom...prava paša.
Kamen, kamen, kamen....ta bo def. tud pri nas, ker mojemu je noro všeč. Če bi lahko bi kr celo mel s kamna. Zdaj že sanja o notranjih stenah, da bi jih malo okrasila....

Rumeno odsvetujem, ker jo imamo mi in imaš poleti gor žblj muh. Kamen - jap, fensi ampak drag!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3247
4.9.2009 7:59:11   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Glu: pridem na torto, kaj prinesem? user posted image user posted image

sebeuser posted image

Itak. Plus trije. Za darilo sem mislila.

Neposredna povezava do sporočila: 3248
4.9.2009 7:59:15   
Inigo
naš ma pa tipkovnico in miško rad... user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
4.9.2009 7:59:20   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Dogodek par sekund nazaj:

Tian očitno še ni zaspal, kljub temu, da je zapiral oči, ko sem ga prej dala spat. Ampak on si je želel biti še malo pokonci in je veselo splezal- (beri padel) iz svoje posteljice. Mi ni jasno kako, ker mu je ograja visoka do ramen. No tako.

je ok, takoj je nehal jokati, sedaj šiba naokoli jaz grem pa na net gledat v kolikem času lahko dobi še razne reakcije, kot so čudne zenice, bruhanje, vrtoglavica,........

Kako je Tian? Če bi kaj bilo, bi v pol ure začel bruhati...

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......