|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
3.9.2009 22:40:17   
Rakica_80
Ma danes vse šteka na Internetuuser posted image
No, sem si dala prvo špiko tako ponosno, kot prava drogerašicauser posted image user posted image user posted image user posted image - izkušnje pač neuser posted image user posted image user posted image
Upam, da bo pomagalo pri odebelitvi endometrijauser posted image
Lep večer vsem in slatke sanjeuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
4.9.2009 5:38:35   
Reby
Dobro jutro! user posted image
Bebii - super za prvo špiko, le tako naprej user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
4.9.2009 5:55:15   
dysan
Dobro jutro drage borkice!
Reby - hvala za kofetka, pravkar ga slastno srkam. No jst pa danes po zdravila, in potem veselo na špikanje... Kako si kaj ti, pa bebi?

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
4.9.2009 7:03:29   
Anonimen
Jutro.user posted image

biba, kje si s svojim pluskom??

(odgovor članu dysan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
4.9.2009 7:06:48   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro! user posted image
Bebii - super za prvo špiko, le tako naprej user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Iiiiiiiiiiii, naša Rebika is backuser posted image . A zdaj tudi ne moreš zjutraj pančat....? Kaj pa Tomi?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
4.9.2009 7:09:05   
loremi
Dobro jutro!

Reby, jst sem pa glih hitela kavico postrešt, pa vidim, da si ti spet v elementu in spet tako zgodnja!? Sej ne morem verjet, hvala user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII
Upam, da bo pomagalo pri odebelitvi endometrijauser posted image

O ja, mora, držimo tačke user posted image ! Bravo za prve špike!

Dysan, naj se sšikanje začne user posted image in z uspešnim koncem!

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
4.9.2009 7:10:46   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Jutro.user posted image

biba, kje si s svojim pluskom??

Zrihtal user posted image . Saj bi ga napopala...ampak se bojim, da bi po tistih pon. in sr. črticah zgledalo čisto preveč nečimrnouser posted image .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
4.9.2009 7:12:53   
Anonimen
biba,  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti ga kar napopaj, da vidimo kako izgleda. user posted image

(odgovor članu biba007)
  Neposredna povezava do sporočila: 1208
4.9.2009 7:14:40   
Reby
loremi - jah, to pa ni več zgodnje vstajanje user posted image
biba - Tomi je danes pridno pančal, ponoči 2x zbudil, jedel, 1x spal pri meni v postelji, potem atiju zaspal zjutraj na rokah, zdej pa spi v vozičku, mami ma pa mal časa za sebe user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
4.9.2009 7:18:22   
biba007
BEBIII super, akhem, vaja dela mojstra.....s čim se že špikaš? Pa koliko?

Dysan, fino, ekola, zdaj pa samo še akcijauser posted image

Loremi, a si vidla ti to, a? Naša frišna mamica prišiba iz porodnišnice in nas, hop po levi, prehiti s kofetkom vse po vrsti..... jap, takšnele bi pa jaz tud nadomeščalauser posted image

Arnejček, a je že kaj novega? Daj no, razveseli Bibona, da ti lahko preda Pokal Herculuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
4.9.2009 7:20:30   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

bibabond - še tle user posted image user posted image , sem tak vesela. A je stimulacija pomagala?user posted image

jeuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
4.9.2009 7:23:01   
biba007

biba - Tomi je danes pridno pančal, ponoči 2x zbudil, jedel, 1x spal pri meni v postelji, potem atiju zaspal zjutraj na rokah, zdej pa spi v vozičku, mami ma pa mal časa za sebe user posted image

Jap, bi jaz tudi enega takšnega. No, al' pa dvauser posted image ...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
4.9.2009 7:33:02   
loremi

IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Loremi, a si vidla ti to, a? Naša frišna mamica prišiba iz porodnišnice in nas, hop po levi, prehiti s kofetkom vse po vrsti..... jap, takšnele bi pa jaz tud nadomeščalauser posted image

u ja ja, kdo bi si mislil, ma čist predana družini in RR-ju user posted image . Ma je blo tkooo lušn nadomeščat, da sem že rekla, če bom šla na dopust, bo pa Biba user posted image , ampak Reby je spet v akciji, samo poglej ti čas kavice, takrat je pa ziher ne šišnem user posted image .
Aha Biba, zdej znaš slikce lepit, kr še s CB-jem na plano user posted image .

loremi - jah, to pa ni več zgodnje vstajanje user posted image

Ja, Reby, sej veš, men je to še vedno zgodnje vstajanje, ko mal pozabm, da včasih vstaneš ker je pač treba, mama lačen kliče user posted image user posted image . No ampak pridna si pa za tri skup. Velkeeeega poljubčka malemu sončku in super, da si lahko privoščiš malo časa zase user posted image ! Kr prenašaj še mal take energije na nas user posted image user posted image !

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
4.9.2009 7:43:56   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
4.9.2009 7:44:47   
loremi
Waaaw Biba, kak lep plusek! user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
4.9.2009 7:51:02   
biba007

Je, knedeuser posted image . Pa first-ever tudi user posted image .

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
4.9.2009 7:54:33   
nokes

Je, knedeuser posted image . Pa first-ever tudi user posted image .

oooo, to pa je ena plusetina!!! pošten plus, ni kaj! čestitke biba,user posted image čuj kolko jih pa greješ, al je tud to podtalno?user posted image user posted image

babike, pridne bit, pa same pluske lulat!!!

nokes

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
4.9.2009 8:06:20   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

oooo, to pa je ena plusetina!!! pošten plus, ni kaj! čestitke biba,user posted image čuj kolko jih pa greješ, al je tud to podtalno?user posted image user posted image

Jah, akhem, 2user posted image .

Pupike, kako pa zdaj naprej? Evo, toliko mi je znano: jutri pokličem ata (komaj čakam, hihi), potem mi pa on pove, kdaj skočim k njemu na še en UZ. A grem vmes, recimo, kaj na krvnega? Aja, pa po UZju se grem slinit med nosečkice po IVF/ICSI, to mi je tudi znanouser posted image .

Pa še nekaj: Nosečkice, kakšne simptome ste imele v začetku? Lanček, kdaj je tebi začelo postajat slabo?

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
4.9.2009 8:22:53   
nokes

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

Jah, akhem, 2user posted image .

Pupike, kako pa zdaj naprej? Evo, toliko mi je znano: jutri pokličem ata (komaj čakam, hihi), potem mi pa on pove, kdaj skočim k njemu na še en UZ. A grem vmes, recimo, kaj na krvnega? Aja, pa po UZju se grem slinit med nosečkice po IVF/ICSI, to mi je tudi znanouser posted image .

Pa še nekaj: Nosečkice, kakšne simptome ste imele v začetku? Lanček, kdaj je tebi začelo postajat slabo?

ja, nič, bibek, najprej moraš nujno na krvnega, saj veš, adrialab, da potem tukaj ugibamo, da sta se prijela oba!!!! pol se moraš nujno pofočkat med nosečke, itak, pa še med dvojne, itak, pol pa prideš še kaj med dvojne mamice pošpegat. no, po morfologiji pa začneš kupovat voziček....user posted image

meni je bilo slabo takoj po plusku, pred pluskom pa mi je vse tako smrdelo, da skoraj na hodnik v bloku nisem mogla stopit, res!! fuj, bljak... ampak ene pa so srečnice in jim ni slabo. mi je pa dišala hrana user posted image : grozdje, burek, pomfri, grozdje, burek, ... aja, pa sirni namazi od navadne zdenkice, pa do kakšnih orehovih, zeliščnih in ostalih mešanc, vse in to večkrat na dan!!! počelo je počelo...user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
4.9.2009 8:50:54   
metuljci
dobro jutro!

kak je fajn ko sediš doma pred računalnikom in ne v službi. user posted image  jaz se počasi odpravljam v mb, da vidimo če moja jajčeca kaj zorijo user posted image , če sem v redu kokoška, ki vali svoja jajčka user posted image

držte pesti user posted image  
meni je zdej vsak odhod v mb izziv, ker ne vem kaj me čaka in kaj bom zvedla user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
4.9.2009 8:54:00   
metuljci
user posted image user posted image user posted image  zdejle sem ugotovila, da mam v profilu odkljukano, da sem moški

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
4.9.2009 9:00:22   
lana70

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o madona!!!! Viden z aviona!!! user posted image user posted image user posted image

slabosti so se pa pri meni  pričele tam okrog 7. tedna, mogoče 6....in trajale tam do 11....sedaj sem pa kot rožca user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
4.9.2009 9:03:49   
Anonimen
biba, o madona, tole pa je plusek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je že kaj novic od naše miške?? user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
4.9.2009 9:06:48   
diana79
živijo punce!jaz bi imela eno nujno vprašanje!danes imam randi z dr.drobničem(ponovni posvet)!mogoče veste kakšne papirje rabim vzeti s seboj?

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
4.9.2009 9:07:55   
Anonimen
diana, jaz sem mu nesla samo potrdilo od zadnjega transferja.

(odgovor članu diana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?