nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: nokes oooo, to pa je ena plusetina!!! pošten plus, ni kaj! čestitke biba, čuj kolko jih pa greješ, al je tud to podtalno? Jah, akhem, 2 . Pupike, kako pa zdaj naprej? Evo, toliko mi je znano: jutri pokličem ata (komaj čakam, hihi), potem mi pa on pove, kdaj skočim k njemu na še en UZ. A grem vmes, recimo, kaj na krvnega? Aja, pa po UZju se grem slinit med nosečkice po IVF/ICSI, to mi je tudi znano . Pa še nekaj: Nosečkice, kakšne simptome ste imele v začetku? Lanček, kdaj je tebi začelo postajat slabo? ja, nič, bibek, najprej moraš nujno na krvnega, saj veš, adrialab, da potem tukaj ugibamo, da sta se prijela oba!!!! pol se moraš nujno pofočkat med nosečke, itak, pa še med dvojne, itak, pol pa prideš še kaj med dvojne mamice pošpegat. no, po morfologiji pa začneš kupovat voziček.... meni je bilo slabo takoj po plusku, pred pluskom pa mi je vse tako smrdelo, da skoraj na hodnik v bloku nisem mogla stopit, res!! fuj, bljak... ampak ene pa so srečnice in jim ni slabo. mi je pa dišala hrana : grozdje, burek, pomfri, grozdje, burek, ... aja, pa sirni namazi od navadne zdenkice, pa do kakšnih orehovih, zeliščnih in ostalih mešanc, vse in to večkrat na dan!!! počelo je počelo...